Hangi Anime?
+25
sera myu
gundamaster
Zax
zhenya
Servet
savage garden
Unde®kaN
kanade
AnTiOkSiDaN
Rendan
meyday
sakura hime
bluetear
CHOBiTS
ademania
Hitokiri
spartiate
Kitiara
doumeki
bLue-Dragon
SheaN
kordiseps
lafolya
Unde®minE
Exile Falcon
29 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
10 sayfadaki 13 sayfası
10 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Geri: Hangi Anime?
evet gayet doğru hatırlıyorsun...lantis demiş ki:seriyi biliyorum ama adı aklıma gelmiyor bir savaş muhabirini anlatıyor olması gerek hatırladığım kadarıyla
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Flag diyesim geliyor ama?
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Flag doğru cevap...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Şimdi bu anime hayal etmenin yasaklandığı bir ülkede geçer. Bir adam bir balığı kurtarır ve balık bir denizkızına dönüşür. Adam denizkızını çok sever ve evine götürür. Fakat hiç kimse denizkızını göremez, her bakan sadece basit bir balık görür ve adam denizkızını hayal ettiği gerekçesi ile tutuklanır.
Sürrealist bir anime olduğu söylenebilir.
Sürrealist bir anime olduğu söylenebilir.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
blue submarine nin ilk bölümünde de böyle bişeyler vardı sanki ... ama o değildir heralde ... adam hapse atılıyomuydu hatırlamıyorum çünkü ...ayrıca fazla fantastik bi hikaye si vardı ....
En son zhenya tarafından Perş. 16 Tem. - 14:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Evet, cevap 1964 yapımı olan Ningyo.Exile Falcon demiş ki:Ningyo olsa gerek
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Kolay bir soru:
Bu anime insanların neredeyse tamamen yokolduğu harap olmuş bir dünyada geçer. Dünya'nın bu hale gelmesinden sorumlu tutulan kişi ise bir robottur ve hafızasını kaybetmiştir.Anime bu robotun günahlarını telafi etmek ve gerçekte neler olduğunu öğrenmek için çıktığı yolculuğu anlatır.
Bu anime insanların neredeyse tamamen yokolduğu harap olmuş bir dünyada geçer. Dünya'nın bu hale gelmesinden sorumlu tutulan kişi ise bir robottur ve hafızasını kaybetmiştir.Anime bu robotun günahlarını telafi etmek ve gerçekte neler olduğunu öğrenmek için çıktığı yolculuğu anlatır.
Animelerle ilgili olduğu için başlığı buraya taşıdım.
Hiç bilemicem sanmıştım bir an.
Neyse bir tane soralım.
Kahramanımız 15 yaşlarında insan görünümlü bir robot.Babası ona eğer 30000 arkadaş edinirse insan olabilceğini söylüyor ve oda basının ölümünden sonra arkadaş bulmak için yollara koyuluyor.
Hiç bilemicem sanmıştım bir an.
Neyse bir tane soralım.
Kahramanımız 15 yaşlarında insan görünümlü bir robot.Babası ona eğer 30000 arkadaş edinirse insan olabilceğini söylüyor ve oda basının ölümünden sonra arkadaş bulmak için yollara koyuluyor.
Doğru cevap gelmiş
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu seri de ana karakter bir bayan. Seride melekler ve ölümsüzler diye 2 taraf var. Seri ölümsüzlük üzerine kurulu ve ana karakterimiz hertürlü işi kabul eden özel dedektif tarzı birşey.
Angel Sanctuary! olabilir mi?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Baş kahramanımız küçükken sürekli bir kız kardeşi olsun ister fakat annesi düşük yapar ve bu isteği yerine gelmez.Fakat küçükken edilen bu masum dualar yıllar sonra meyvesini verir ve noelbaba tarafından kendisine 13 yaşında bir kız kardeş gönderilir.
Galiba başlıgı kilitledim biraz daha ip ucu vereyim.24 yada 26 bölümdü çok kaliteli bir anime olmasada bazı güzel yanlarıda var.
10 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
10 sayfadaki 13 sayfası