aero fansub
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
aero fansub
http://aerosubs.com/
animeleri dll olarak da veriyor yukarıdaki linke tıklayara animeleri indirebilirsiniz.
Toradora
Tales_of_the_Abyss
Mouryou_no_Hako
Jigoku_Shoujo_Mitsuganae
Ga-rei_Zero
Allison_and_Lillia
Akane-iro_ni_Somaru_Saka
Tytania
İyi diyebilecegimiz bir ekip.Ama bazı serileri bırakabiliyorlar.
Eski çalışmalarını torrentten indirebilirsiniz.
animeleri dll olarak da veriyor yukarıdaki linke tıklayara animeleri indirebilirsiniz.
Toradora
Tales_of_the_Abyss
Mouryou_no_Hako
Jigoku_Shoujo_Mitsuganae
Ga-rei_Zero
Allison_and_Lillia
Akane-iro_ni_Somaru_Saka
Tytania
İyi diyebilecegimiz bir ekip.Ama bazı serileri bırakabiliyorlar.
Eski çalışmalarını torrentten indirebilirsiniz.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: aero fansub
bende sevdim bu arkadaşları, oldukça hızlı veriyorlar bölümleri... 8. bölüme kadar onların versiyonunu kullanmıştım toradora için... genelde altyazıları düzgün oluyor...
Peki Toradora için tavsiye edilir mi, yoksa başka bir gruptan mı izleyelim? Merak ettim şimdi...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sağolasın Spartiate-san, biraz rahatladım çünkü Aero'dan izlemeyi düşünüyordum.
Bu soruyu sormamın nedeni, bazen anidb'de süper gibi görülen grupların çevirileri çok kötü oluyor. Emin olmak istedim yani, teşekkürler tekrardan.
Bu soruyu sormamın nedeni, bazen anidb'de süper gibi görülen grupların çevirileri çok kötü oluyor. Emin olmak istedim yani, teşekkürler tekrardan.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
aero bildiğim kadarıyla yeni bir grup ama bu çalışmaları güzel... aero bulamazsan coal guys'ta olabilir, 5. bölümden itibaren başladılar onlarda:)
arkadaşlar az önce sayfalarında farkettim, altyazıların yanında encode için kullandıkları avs scriptleri de veriyorlar... pek gizlisi saklısı yok adamların, ilgilenen olursa sayfalarından indirebilir...
Çok hızlı girdiler bu piyasaya ve işleri fena da değil. umarım böyle devam ederler.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Açıkcası şu sıralar çevirilerini beğensemde sevemediğim gruplardandır ilk olarak anonymous speed sub ismiyle kurulmuştu ki o zaman gerek yaptıkları rezalet çeviriler gerekse başladıkları projeleri yarım bırakmaları yüzünden bolca hakaret ettiğim olmuştur. Sonra kadroyu mu yenilediler yoksa speed sub olmaktan vazgeçip aynı kadroyla düzgün işler mi çıkarmaya başladılar tam bilmiyorum işte aero doğdu. Kısacası orta halli bir fansub grubu.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
» Your-Mom Fansub
» smi fansub
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
» Your-Mom Fansub
» smi fansub
1 sayfadaki 1 sayfası