Fairy Tail
+14
Isot
digigirl
zhenya
gizlibirkisi
armadaxster
e_wNdY
misuteri-chan
sera myu
Ryoko Yoichi
Darkcity87
resurgam
bLue-Dragon
ademania
Mss. Pretty Queen
18 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Fairy Tail
Bugün okumaya başladım ve koptum. Hiç sıkılmadım -ki shounen mangaları okurken bana sıkıntı basar, çizim teknikleri vs... ama bu öyle değil. Mangakanın çizim tarzı, ifadeleri veriş şekli falan çok güzel
Natsu karizma çizilmiş baya ama karizmatik denemez. çok çabuk deforme oluyor
Bir de ilk ch da koptuğum yer bu sahne oldu. Natsu kızı kapıp götürürken bizimki "tamam" diyor salak salak koşuyorlar
https://2img.net/r/ihimizer/img257/9276/77yi4.jpg
Natsu karizma çizilmiş baya ama karizmatik denemez. çok çabuk deforme oluyor
Bir de ilk ch da koptuğum yer bu sahne oldu. Natsu kızı kapıp götürürken bizimki "tamam" diyor salak salak koşuyorlar
https://2img.net/r/ihimizer/img257/9276/77yi4.jpg
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Fairy Tail
Çok severek okuduğum bir manga.Her güncellemeyi dört gözle bekliyor oluyorum valla Natsu normal zamanlarda da iyi de kızdığı zaman çok daha karizmatik göründüğüne emin olabilirsin.Erza da güzel.Lucy ve Gray'e pek ısınamadım.Makarov'u da biraz açsalar fena olmaz hani
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Gray'e ben bayıldım ya. "teşhirci" (!) bir de hocası da öyle bunun küçüklükten öyle yetişmiş ne yapsın
ha bire natsu ya bu büyücü olamaz gibi ünlemli ünlemli cümleler sarf ediyorlar. büyücü olmadığı ortaya çıkarsa "aaa çok şaşırdım" diycem sanırım. O konuda bir hamle yapmazlarsa çok takdir edeceğim mangakayı. Çünkü böyle küçük olağanüstü "pırıltılar" olduğunda hep altından sürpriz(!) bir şey çıkıyor.
erza zaten çatlak. önüne geleni böğrüne basıyor.
ha bire natsu ya bu büyücü olamaz gibi ünlemli ünlemli cümleler sarf ediyorlar. büyücü olmadığı ortaya çıkarsa "aaa çok şaşırdım" diycem sanırım. O konuda bir hamle yapmazlarsa çok takdir edeceğim mangakayı. Çünkü böyle küçük olağanüstü "pırıltılar" olduğunda hep altından sürpriz(!) bir şey çıkıyor.
erza zaten çatlak. önüne geleni böğrüne basıyor.
Ruh Hali :
Gray = Sanji One pieceden çizim tarzı aynı one peice hatta karakterler bile benziyor lucy,natsu,gray hepsi one pieceyi izlediğinde yada mangasını okuduğunda farkedeceksin ama süper bir manga bu animeside çıkarsa güzel olur
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
izlemedim, ya da okumadım ama bu mangayı gördüğümde çizimlerinin one piece ile aynı olduğunu ben bile anladım
ama olsun okurken zevk alıyorum ya ^^
ama olsun okurken zevk alıyorum ya ^^
Ruh Hali :
bende alıyorum tabi ki ama animesi çıksa diyorum keşke çıkarsa iyi olur en son 126 çıkmıştı sanırım bence çıkarmaları lazım zorundalar böyle bir manga animeye çevrilmeli
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
39'u da okuduktan sonra şeytan diyor bekleme Türkçeyi devam et İngilizce ama zaten yeterince hızlı çevrildiği için beklemek zor gelmiyor Kesinlikle katılıyorum böyle bir seri animeye uyarlanmalı.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
ya şu canavar işini ne kadar uzattılar. Ya da yeni bölüm beklediğim için bana öyle geliyor XD bunda da bleachvari bir çizgi var. kimse ölmüyor. hatta natsu, ichigo gibi dayak yedikçe güçleniyor
Ruh Hali :
Biraz daha kısa sürebilirdi ama açıkçası uyanacağını hiç tahmin etmiyordum Deliora'nın.Saf duygularla dolu bir karakter gibi gözüküyor Natsu.İçgüdüsel tüm hareketleri Ondan belki de.Madem canavar uyandı artık Fairy Tail lonca olaraktan toptan bir el atsın artık şu işe :twisted:
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Umarım bu Gray buzdan kabuk gibi aptalca bişi yapmaz. Yoksa Natsuyla nasıl kavga edicicekler dimi
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya ben pc den manga okumayı sevmiyorum bi mangayı çıktı olarak çıkartsam bana kaça patlarki acaba sizi böyle gördükçede imreniyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Çıktısı pahalı oluyo. Ben geçen sene birkaç arkadaşla yapıyodum. Herkes 5 sayfa çıkartıp satıyoduk. Sonra ahlaki değerlerden bıraktık
Ruh Hali :
Hehe çok güldüm XD
sera myu: böyle çıkartıp okuyan bir abi vardı. Ankara'da. Yardımcı olabilirm falan diyordu ama... uzun zaman oldu. dışarda bastırmak daha ucuza gelir gibime geliyor. A4 kağıda 2 sayfa sığdırarak.
sera myu: böyle çıkartıp okuyan bir abi vardı. Ankara'da. Yardımcı olabilirm falan diyordu ama... uzun zaman oldu. dışarda bastırmak daha ucuza gelir gibime geliyor. A4 kağıda 2 sayfa sığdırarak.
Ruh Hali :
Evet aslında orjinali gibi olmuyor pc... bende sadece bir tane manga var gözüm gibi bakıyorum. onu da sevdiğim bir arkim yolladı. yoksa mangaya verecek paramız mı var . ama süper oluyor okumak sayfaları çevirmek falan çizimler harika ötesi zaten. Ama pcnin güzelliği beğenmediğin yerleri photoshopta kafana göre değiştirebilirsin. neyse...
Bu arada yeni bölümleri yükledim yarına güncellenir büyük ihtimal. kusura bakmayın netle sorunlarım var şu aralar. yoksa ben çoktan 70. bölüme gelmiştim. 8)
Bu arada yeni bölümleri yükledim yarına güncellenir büyük ihtimal. kusura bakmayın netle sorunlarım var şu aralar. yoksa ben çoktan 70. bölüme gelmiştim. 8)
misuteri-chan- Shoujo no Sekai
Yeni bölüm mü geldi? Harika
Ruh Hali :
Mss. Pretty Queen demiş ki:Hehe çok güldüm XD
çok iyi olur aslında
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
6. ciltin sonu harikaydı ya.
- Spoiler:
- Diğer ejdarha kesici ile Natsu'nun savaşını 4 gözle bekliyorum :qq: :12w: :Hitsuguya:
Ruh Hali :
Bölüm 46'daki "Şeytan kıvır kıvır dansı" nedir yahu XD koptum
Ruh Hali :
Aynen. O 45. bölümde ben nasıl hissediceğimi anlamadım aslında gülüyim mi şaşırıyım mi anlamadım
Ruh Hali :
ya ne mükemmel bir mangadır,karakter bakımından zengin bayağı.
eğlence,aksiyon,dram herbirşey var
bir sonraki adımda ne olacak hiç belli olmuyor ayrıca
zaten işe yarar bir kız karakter mangalarda pek bulunmuyor.
eğlence,aksiyon,dram herbirşey var
bir sonraki adımda ne olacak hiç belli olmuyor ayrıca
- Spoiler:
- mesela lluvianın kanayla ölümüne dövüşünde arkadaşını incitmek yerine kendisini haşat etmeyi seçmesini hiç beklemiyordum
veya,luxusün de ejder gücüne sahip olduğunu,veyahut düşman diye adlandırdığı takım arkadaşlarını aslında takım arkadaşı olarak gördüğünü
zaten işe yarar bir kız karakter mangalarda pek bulunmuyor.
e_wNdY- Yeni Üye
Ruh Hali :
ya bakaupdates yorumlarını okudum, sinirlendim cık cıks =P yok efendim çok karakter varmış, o yüzden derinlerine inilemiyormuş, zayıfmış falan filan.
son cildi indirmedim daha, bitince sudan çıkmış balık gibi çok aptal hissediyorum kendimi, en olmayacak yerde bırakıyor adam. biraz daha ilerlemesini bekleyeceğim
son cildi indirmedim daha, bitince sudan çıkmış balık gibi çok aptal hissediyorum kendimi, en olmayacak yerde bırakıyor adam. biraz daha ilerlemesini bekleyeceğim
Ruh Hali :
Online takip edenler...
129. bölüm:
129. bölüm:
- Spoiler:
- Bu bölüm şaşırttı beni. Ben o adamın Lucy'nin geçmişinden başka biri olduğunu sanıyordum ama meğerse babasıymış. -_-'' Pis herif, hala para peşinde... Ama Lucy yine iyi kalpliliğini kanıtladı, gidiyor babasının peşinden. Güzel bölümler biiz bekliyor yine. Bixlow'un Lucy'e Loki ile çıkıyosunuz demek falan demesi de çok komikti. Hiro Mashima'nın bu özelliğini seviyorum, bölüm ne kadar üzücü olursa olsun mutlaka komik bir sahnesi oluyor.
misuteri-chan- Shoujo no Sekai
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası