Fairy Tail
+14
Isot
digigirl
zhenya
gizlibirkisi
armadaxster
e_wNdY
misuteri-chan
sera myu
Ryoko Yoichi
Darkcity87
resurgam
bLue-Dragon
ademania
Mss. Pretty Queen
18 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Fairy Tail
şimdi sen bunu niye yazdın? -_-" spoiler zaafım olduğunu bile bile ben en çok kötü konseyi tanımak istiyorum. erza'yı kesen abiyi. gerisi pek sarmıo bni XD
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Adı üstünde spoiler bakma çıık çıık... Konsey'in hepsi kötü değil ve de... Ama az kaldı o bölümlere... Türkçe takip ediyorsan yakında öğreneceksin... Erza'yı kesen abiyi...
misuteri-chan- Shoujo no Sekai
Şunu söylemeden geçemicem. One Pieceki sanji burda Graya benziyor ama Gray Sanjiden üstün gibi. Karizma yerle bir olmuyo Grayin.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
fairy tail gerçekten çok güzel bir manga
her sayfasını her karesini büyük bir zevkle okuyorum
böyle bir mangayı çevirdiğiniz için shojuo no sekai grubuna çok teşekkür ediyorum
benim mangadaki favorim sieglein-sama mavi saçlı konsey üyesi bence o ilerleyen bölümlerde baya bişeylere karışacak yorumlardan anladığım kadarıyla zaten karışmış
ama
asıl favorim gizli bir kişi
örnek alınması gereken bir hayran bence
her sayfasını her karesini büyük bir zevkle okuyorum
böyle bir mangayı çevirdiğiniz için shojuo no sekai grubuna çok teşekkür ediyorum
benim mangadaki favorim sieglein-sama mavi saçlı konsey üyesi bence o ilerleyen bölümlerde baya bişeylere karışacak yorumlardan anladığım kadarıyla zaten karışmış
ama
asıl favorim gizli bir kişi
örnek alınması gereken bir hayran bence
Mss. Pretty Queen demiş ki:ya bakaupdates yorumlarını okudum, sinirlendim cık cıks =P yok efendim çok karakter varmış, o yüzden derinlerine inilemiyormuş, zayıfmış falan filan.
İlginç bi yorummuş. Çok karakter olması zayıflık değil bence, tersine daha iyi bi şey. Böylesini okumak daha zevkli oluyor. Bi de güncelleşse de okumaya devam etsem....
evet işte burası
kendimi evimde hissediyorum bu konudayken
ahh ahh
sns size teşekkür ediyorum güzel bir manga ile uğraşıyorsunuz
animeye çevrilince de siz mi alıcaksınız projeyi
kendimi evimde hissediyorum bu konudayken
ahh ahh
sns size teşekkür ediyorum güzel bir manga ile uğraşıyorsunuz
animeye çevrilince de siz mi alıcaksınız projeyi
inşAllah öyle düşünüyoruz. Animanist ile ortak proje olacak =) eh, zaten animeyi çevirmesek misu-chin bizi döverdi XD
Ruh Hali :
Şimdi önceki mesajlarda konuşuldu mu bilmiyorum ama sizin düşüncelerinizi almak istedim. Fairy Tail one pieceye benziyor. Hatta one piecedeki karakterlerin bazıları fairy taildekilere benziyor. Siz kimi kime benzetiyorsunuz merak ettim. Haydi hodri meydan.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
fairy tail karakter tiplemeleri olarak onepiece kopyası zaten ama ne diyim one piece deki 50 cm ayaklı 3.5 metre gövdeli kötü adam çizimlerine tercih ederim fairy tail i(one piece i izlemememin en büyük nedenidir)...daha güzel olmuş bence...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
başladım başladım ve başladım 3. cilt yeni bitti cok guzel harika animesi cıksın kesin izlicem -ki umarım animeside mangası kadar gusel olsun-
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:fairy tail karakter tiplemeleri olarak onepiece kopyası zaten ama ne diyim one piece deki 50 cm ayaklı 3.5 metre gövdeli kötü adam çizimlerine tercih ederim fairy tail i(one piece i izlemememin en büyük nedenidir)...daha güzel olmuş bence...
üzgünüm laf atmadan duramıyorum eed cok benziyorlar (hayır diyemicem) ama fairy tail deki karakterler rave masterdakilere daha cok benziyor (yanlışlıkla bir sayfasını gördüm ve ordaki cocuğu natsu sandım O_o (biliyorum aynı mangaka ama bence birazdaha farklı karakter kullana biliridi benim düşünceme göre)
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Belki de Rave Master'ı sadece bir geçiş için kullanmıştır mangaka hani nasıl desem pişmek için gibi.Sonra asıl proje olarak Fairy Tail'e başlamıştır.digigirl demiş ki:üzgünüm laf atmadan duramıyorum eed cok benziyorlar (hayır diyemicem) ama fairy tail deki karakterler rave masterdakilere daha cok benziyor (yanlışlıkla bir sayfasını gördüm ve ordaki cocuğu natsu sandım O_o (biliyorum aynı mangaka ama bence birazdaha farklı karakter kullana biliridi benim düşünceme göre)
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Karakterleri benzetiyorsunuz ama kimi kime benzetiyorsunuz asıl öğrenmek istediğim şey bu
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
oho rave masterı okumaya başla nerdeyse hepsi ama fairy tailin soru cevap bölümündede geçiyordu mangaka rave master ile fairy tail dunyaları tamamen ayrı demiş
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
digigirl demiş ki:zhenya demiş ki:fairy tail karakter tiplemeleri olarak onepiece kopyası zaten ama ne diyim one piece deki 50 cm ayaklı 3.5 metre gövdeli kötü adam çizimlerine tercih ederim fairy tail i(one piece i izlemememin en büyük nedenidir)...daha güzel olmuş bence...
üzgünüm laf atmadan duramıyorum eed cok benziyorlar (hayır diyemicem) ama fairy tail deki karakterler rave masterdakilere daha cok benziyor (yanlışlıkla bir sayfasını gördüm ve ordaki cocuğu natsu sandım O_o (biliyorum aynı mangaka ama bence birazdaha farklı karakter kullana biliridi benim düşünceme göre)
bazı mangakaların mangaları farklı olsa bile karakter çizimleri aynı oluyor. mesela sailormoon un manga çizimleri ile adını unuttum 3-4 ciltlik bir çalışması vardı, bu iki çalışmanın karakterleri aynı. hatta sm'de uranüs müydü neydi, kız fakat erkeğe benziyordu hareketleri falan, diğer mangada erkek olarak gösterilmişti
Ruh Hali :
hmm haklı olabilirsin
malesef 75 te kaldım (çeviri okuyorum T_T )
keşke rave masteride cevirseler
malesef 75 te kaldım (çeviri okuyorum T_T )
keşke rave masteride cevirseler
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
7. ciltte mi 8. ciltte mi ne, gray yağmur kıza aşkın her halini 2 dk da yaşattı XD koptum ya. aşk, ihtiras, nefret, kıskançlık.. gray e bayılıyorum!!!
Ruh Hali :
Bende yeni başladım ama öyle sevdim hemen 45. bölümde buldum kendimi Kedi alıp adına Happy koyucam
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Şimdi önceki mesajlarda konuşuldu mu bilmiyorum ama sizin düşüncelerinizi almak istedim. Fairy Tail one pieceye benziyor. Hatta one piecedeki karakterlerin bazıları fairy taildekilere benziyor. Siz kimi kime benzetiyorsunuz merak ettim. Haydi hodri meydan.
öncelikle şunu belirtmeliyim ki Fairy Tail'i okumamamın en büyük etkenidir bu benzeyişler..(oK,hikayesi farklı ama gel gör ki aynı şeyi tekrar izliyormuşum hissi uyandırıyor bende
dolayısıyla ilk bölümü bile bitiremedim..)
benzeyiş yönüne gelirsek, karakterlerin kişiliklerini bilmediğimden 'amma yaptın ha' demeyin, sadece fiziksel özelliklerinden yola çıkıyorum : https://2img.net/r/ihimizer/i/fairytailb.jpg/
somebody- Mesaj Sayısı : 6
Ruh Hali :
bu manga yı çok seviyorum bence çok eğlenceli ve neşeli bir manga
senli- Aktif üye
Ruh Hali :
Evet en sonunda 100. bölümü Tr olarak okudum. Öncelikle yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ederim... Yani Shoujo no Sekai grubuna...
Bu arada One Piece benzerliğine katılmamak elde değil. Natsu direkt Luffy, Lucy Nami diyebilirim... Diğer karaterleri pek bağdaştıramasam da iki hikayede de dostluk olgusunun işlenişi benzer olduğundan ve ana karakterler birbirine kişilik olarak çok benzediğinden ilk başta bende öyle düşünmüştüm. Ama Fairy Tail için direkt One Pİece çakması demek Japonya gibi bir piyasada 150 küsür chapter basmış bi seriye hakaret olur bence. O yüzden sadece benzer noktalar var diyorum. Ama düşünücek olursak bütün shounen serilerinin ana karakterleri, olay örgüleri ve karakterlerin saçmalık derecesinde onur kavramına bağlı oluşları filan benzer niteliklerde. 8-10 shounen seri okuyunca insan artık alışıyor ve bu buna benziyormuş diye bi seriyi okumamazlık edemiyor. Çünkü aslında hepsi birbirine benziyor. O yüzden forza Seinen. Duyun beni ey manga çeviri grupları
Bu arada One Piece benzerliğine katılmamak elde değil. Natsu direkt Luffy, Lucy Nami diyebilirim... Diğer karaterleri pek bağdaştıramasam da iki hikayede de dostluk olgusunun işlenişi benzer olduğundan ve ana karakterler birbirine kişilik olarak çok benzediğinden ilk başta bende öyle düşünmüştüm. Ama Fairy Tail için direkt One Pİece çakması demek Japonya gibi bir piyasada 150 küsür chapter basmış bi seriye hakaret olur bence. O yüzden sadece benzer noktalar var diyorum. Ama düşünücek olursak bütün shounen serilerinin ana karakterleri, olay örgüleri ve karakterlerin saçmalık derecesinde onur kavramına bağlı oluşları filan benzer niteliklerde. 8-10 shounen seri okuyunca insan artık alışıyor ve bu buna benziyormuş diye bi seriyi okumamazlık edemiyor. Çünkü aslında hepsi birbirine benziyor. O yüzden forza Seinen. Duyun beni ey manga çeviri grupları
- Spoiler:
- Neyse bence 100. bölüm tamamen tahmin edilebilirdi. Elemanın bi ikizi olduğu ya da bi şekilde iki yerde birden bulunduğunu zaten kafadan bi 10 chapter önce çözmüştüm. Kuleyi patlatmaya çok hevesli oluşundan da bununla ilgili bi planı olduğu kesindi ama Erza bilmem ne kadar enerji gerekiyor diyince kafama dank etti ne planladığı... Kısacası biraz fazla tahmin edilebilir oldu. Erza'nın ölmeyeceğini hissetmiştim ama Shimon'nun kendini feda edip öleceği aklıma gelmemişti. Kısacası acaba ne olacak şeklinde bi merak hiç hissetmedim. Ama Erza'nın kendini feda edişinden sonra Natsu'nun onu kurtarması biraz daha işlenebilirdi. Her neyse sonuç olarak bi shounen serisi için gayet olağan bunlar. Hele One Piece, Naruto ve Bleach gibi seilerede biraz takılınca insan bunları pekte şaşırarak okumuyor
ronin47- Yeni Üye
Ruh Hali :
Aman Tanrım o nası bi 100. bölümdü öle . 12. ciltin tamamı sürükleyiciydi . Fairy tail bnm okuduum ilk manga olduu için sıradan dememi bekleyemezsiniz . 100. bölüm oluşunun hakkını vermişler . 12. cildi nasıl bitirdimi hatılamıorm. SnS'ye de tebrikler ve çok teşekkürler ! Minnettarım :D
Gray- Isınan üye
Ruh Hali :
Uvaaa yorumlarınıza teşekkürler... Lütfen bu başlığı boş bırakmayın ey FT okuyanlar, tartışın, yorumlarınızı yapın, bu güzel manga daha çok yayılmalı.
Benim en sevdiğim bölümler Loki'li bölümlerdir, ama Erza'nın hikayesinde de az ağlamadım değil.
Benim en sevdiğim bölümler Loki'li bölümlerdir, ama Erza'nın hikayesinde de az ağlamadım değil.
misuteri-chan- Shoujo no Sekai
Ewt Loki'li bölümler de heyecan vericiydi ama ben manganın başından beri Natsu'nun gerçek gücünü merak ediodum. 12. ciltte bunu gördüümüz için ( belki de bi kısmı ) fazla heyecan verici oldu .
Gray- Isınan üye
Ruh Hali :
uu ben geride kaldım O_O hemen indirip yetişiyorum
sizde biaz hızlanında yetişim FT nin haftalık bölümlerine (şu anime başlamadan T_T)
sizde biaz hızlanında yetişim FT nin haftalık bölümlerine (şu anime başlamadan T_T)
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası