Fobileriniz?
+47
sado
PinkLemonade
MetatroN
RoMe
Susano'o
Lyn
Rendan
Çubuk Kraker xD
Mahlas_Kafkef
mnyk
UlquioRRa
halvah(J)
blackhydra
Ozey
Zax
kanade
DarkeLia
yuuki_cross
Akuma_Blade
vecitasan
wiL-
bluetear
SheaN
mortifera
doumeki
Tonwer
scoutcrawler
kordiseps
mikan sacura
zeze
Unde®minE
Squaw
özz
sera myu
Desire
KaranlıK
spartiate
S.Tensei
sakura hime
Borastus
gundamaster
cynthia
Ryoko Yoichi
FindaSoul4$ale
resurgam
new_cellie
Shiniko
51 posters
2 sayfadaki 6 sayfası
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Fobileriniz?
Birçok fobim var aslında ama bir o kadar da korkmadığım hatta sevdiğim garip yaratıklar vardır ^^
mesela hamam böceğinden korkarken yılan ya da köpekten asla korkmam tam tersine ilgimi çeken varlıklardır....
ölü fobim vardır (aslında yılardır atamadığım bir travmadır gerçekte,sıfır mesafede ölü birisine yakın bulunduğum için )
bu yüzden korku filmi asla izleyemem ^^
mesela hamam böceğinden korkarken yılan ya da köpekten asla korkmam tam tersine ilgimi çeken varlıklardır....
ölü fobim vardır (aslında yılardır atamadığım bir travmadır gerçekte,sıfır mesafede ölü birisine yakın bulunduğum için )
bu yüzden korku filmi asla izleyemem ^^
En son squaw tarafından Perş. 2 Nis. - 19:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ahanda size bir korkum daha balkondan yada pencereden aşşağı hiç bakamam ondan süreklki gökyüzüne bakıyorum sanırım.
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Aynısın biraz benzeri bende de var. Balkondan ya da yüksek bi yerden baktığımda sürekli 'Bu kadar yüksekten atlamak nasıl bi duygudur' diye düşünürüm. Durduramıyorum. O yüzden fazla balkona çıkmıyorum artık
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ryoko Yoichi demiş ki:Aynısın biraz benzeri bende de var. Balkondan ya da yüksek bi yerden baktığımda sürekli 'Bu kadar yüksekten atlamak nasıl bi duygudur' diye düşünürüm. Durduramıyorum. O yüzden fazla balkona çıkmıyorum artık
Aynenn Aşağı düşünce nasıl olur düşüncesi var .. Ben bileğimin ortasına bastıramam baş parmağımla yazarken bile nefesim kesiliyor, bir de filmlerde boğaz ve bilek kesme sahnelerine bakamam sonra boğazımdaki o çukura dokunamam :Çok manyağım ben
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
gecenin bi yarısı nerden geldiği bilinmeyen seslerden.
ilk baktığımda birşeye benzetemediğim gölgelerden.
ilk baktığımda birşeye benzetemediğim gölgelerden.
zeze- Isınan üye
Ruh Hali :
Ben balkondan sallanmayı çok severim, acayip güzel bir duygudur ayaklarının uzun mesafeli bir boşlukta olması. Öte yandan aşağı bakmayı da severim. Tüm kin'im, ego'm tatmin oluyor. Böyle çok yükseklerdeymişim de, aşağıdaki zavallı insanlara bakıyormuşum gibi.♥
Fobilerime gelince, daha önce bu konuda bir kızla ilgili bir şey yazmıştım ama, artık öyle bir şey yok. ^.^''
Siteye orjinal fobi'mi anlatabilecek kadar alıştığıma göre şöyle başlayayım;
Anlayamamak...
Ve böylece bitiriyorum bu uzun metni. Bir çoğunuzun gözlerini yoracağını düşündüğüm için biraz kısaltayım dedim, gene de çok uzun ama olsun, okumuşsunuzdur sanıyorum. ^^
Fobilerime gelince, daha önce bu konuda bir kızla ilgili bir şey yazmıştım ama, artık öyle bir şey yok. ^.^''
Siteye orjinal fobi'mi anlatabilecek kadar alıştığıma göre şöyle başlayayım;
Anlayamamak...
Ve böylece bitiriyorum bu uzun metni. Bir çoğunuzun gözlerini yoracağını düşündüğüm için biraz kısaltayım dedim, gene de çok uzun ama olsun, okumuşsunuzdur sanıyorum. ^^
kendimi bildim bileli yükseklik korkum var.böceklerden karıncalardan ve sineklerden ve çiğ balık(süs balığıda olur) çok saçma ama bizim inek koyun hatta köpegimiz bile var ama ben onlardan bile korkuyorum.korku filmlerinden ,sağlık kitablarından ,evde tek kalmaktan,belirsiz gölgelerden de korkuyom.
mikan sacura- Isınan üye
Ruh Hali :
Otobüste tutamamak... Allahtan hiç öyle kötü bi anım olmadı ama 3 yaşımdan beri her otobüse binişimde tutamamaktan korkarımm.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
En büyük fobim fobilerimin çoğalması her gün artıyorlar
En sonuncusu: En sevdiğim Faber Castell kalemimin kaybolması
(Çok güzel yaff Grip Plus lar hemi de yeşil ^_^
En sonuncusu: En sevdiğim Faber Castell kalemimin kaybolması
(Çok güzel yaff Grip Plus lar hemi de yeşil ^_^
köpük gıcırtısına deliririm ama en çok delirmekten korkuyorum cidden çok korkuyorum düşünsene en çok korktuğun şeylerin karşında belirdiğini falan kocaman yılanlar yada kafası kesik adamlar falan delirmekten çok korkuyorum bide acıçekerek ölmekten çok korkuyorum deselerki 50 yıl sonra öleceksin ama dehşet acılar çekeceksin yada yarın öleceksin ama hiçbişey hissetmiceksin yarın ölürdüm en çokta yanarak ölmek kötü ya
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
eşcinsellere karşı bir fobim var.ciddiyim. bu yüzden hiç uzun bir süre bülent ersoy izleyemedim eğer bi eşcinseli görüyorsam veya yanındaysam kendimi orada tutamıyorum hemen kaçmak istiyorum. galiba 3. sınıftan beri bu böledir
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
3.sınıfta noldukii
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İstanbulun da yaşadığım için bilen bilir doğru düzgün kaldırımları yoktur olanda otopark gibi kullanılıyor tabi mecburen yol kenarından yürüyorsun bazı yerlerde ve tırafikde maganda çok fobim ise birgün bu dangalaklardan biri yolda yürürken bana çarpıp orada bırakıp kaçmasın dan korkuyorum yani böyle adi bir ölüm allah düşmanıma göstermesin.
Sera-chan senin fobilerinden aklıma geldi. ^^
Sera-chan senin fobilerinden aklıma geldi. ^^
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
İstediğim şeyleri bırak hayatsal fonksiyonlarımı bile kendi başıma halledemiycek duruma gelmekten korkuyorum.
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hamamböceği ve iki kişi.
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
Burası unutulmuş ya? =D Canlandırmak lazım burayı...
Karanlık ve köpek =O
Karanlık ve köpek =O
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Bende korktuğunu itiraf etmen çok ilginç SheaN
Jaws filminden sonra suyun dibini göremediğim de yüzerken acayip tırsarıım ^^
Jaws filminden sonra suyun dibini göremediğim de yüzerken acayip tırsarıım ^^
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ölülerden korkarım....
Küçüklük travmasıdır,küçükken özellikle de 7 yaşındayken kesinlikle bir ölüyle yüz yüze gelmemesini diliyorum herkesin =(
Küçüklük travmasıdır,küçükken özellikle de 7 yaşındayken kesinlikle bir ölüyle yüz yüze gelmemesini diliyorum herkesin =(
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Berbat bir olay ölüyle yüz yüze gelmek, yıllar önce ben de yüz yüze gelmiştim de..Hala gözümün önünde
Ben, sanırım örümceklerden korkarım.. Daha doğrusu ürperme diyeyim, örümcek görünce ürperirim.. Ha bir de şu vardır: Bileğimin ortasına bastıramam -bunu yazarken bile nefesimi tutup,kendimi sıkıyorum, artık nası bi şeyse- ve boğazıma parmağımla dokunamam -bunun sebebi de küçükken banyo yaptığım esnada boynumu yıkarken parmağımı boğazımın altındaki çukura sokmamdır
Ben, sanırım örümceklerden korkarım.. Daha doğrusu ürperme diyeyim, örümcek görünce ürperirim.. Ha bir de şu vardır: Bileğimin ortasına bastıramam -bunu yazarken bile nefesimi tutup,kendimi sıkıyorum, artık nası bi şeyse- ve boğazıma parmağımla dokunamam -bunun sebebi de küçükken banyo yaptığım esnada boynumu yıkarken parmağımı boğazımın altındaki çukura sokmamdır
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
annemin beni çağırması
saka bi yana
karanlıktan korkarım
saka bi yana
karanlıktan korkarım
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sende mi Karanlık'tan korkuyorsun Blue'cum... foruma korku salmışsın Karanlık
Mine.cim senin korkuların da kötü olmuş baya seninki de bir nevi travma son anlattığın ^_^ ama mesela ben örümceklerden asla ürpermem tersine bana çekici gelen varlıklardan biridir örümcekler...
Mine.cim senin korkuların da kötü olmuş baya seninki de bir nevi travma son anlattığın ^_^ ama mesela ben örümceklerden asla ürpermem tersine bana çekici gelen varlıklardan biridir örümcekler...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
2 sayfadaki 6 sayfası