Fobileriniz?
+47
sado
PinkLemonade
MetatroN
RoMe
Susano'o
Lyn
Rendan
Çubuk Kraker xD
Mahlas_Kafkef
mnyk
UlquioRRa
halvah(J)
blackhydra
Ozey
Zax
kanade
DarkeLia
yuuki_cross
Akuma_Blade
vecitasan
wiL-
bluetear
SheaN
mortifera
doumeki
Tonwer
scoutcrawler
kordiseps
mikan sacura
zeze
Unde®minE
Squaw
özz
sera myu
Desire
KaranlıK
spartiate
S.Tensei
sakura hime
Borastus
gundamaster
cynthia
Ryoko Yoichi
FindaSoul4$ale
resurgam
new_cellie
Shiniko
51 posters
4 sayfadaki 6 sayfası
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Fobileriniz?
ben kendimde onu ezicek kadar metaneti bulamiorum görünce direk tabanları yağlıyorumbluetear demiş ki:yuuki_cross demiş ki:ben karanlığı severim
ama darkeye katılıorum börtü böcekten acaip korkarım birine dokunmam çığlık çığlığa ağlamama sebep olmuştu , hemde bu yaşta bilmiorum yhaa acaip bişi bendeki bu böcek korkusu...
ben tiksinirim ondan sonra da ezerim
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Fobilerim İstanbul da ULAŞIM...
Kaç minibüs kaç vapur değiştirdik ölee yaa!
YAzık sizee
Kaç minibüs kaç vapur değiştirdik ölee yaa!
YAzık sizee
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
iki gündür iş yerindeki lavaboya gidemiyorum sanki bir el çıkıp yapışacak bacagıma :S bu öğeleri içeren çok film izledim sanırım
bluetear demiş ki:ben tiksinirim ondan sonra da ezerim
Benden bahsetmiyorsun demiğilmi bluetear!!!!!??????
Çocukluğum sırasında okulumuz kırkayak istilasına uğramıştı ve bir çoğumuzda alerjik bir hastalık oluştu çok kötü geçmişti vs. vs.
- Spoiler:
- Bu da bende Kırkayak fobisi oluşturdu sanırım resimini görsem kaşıntı basar okadar lakin bu fobimden faydalanıp şaka yapmayın rica ediyorum!
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Benim de sürüngen tarzı hayvanlara karşı fobim var yılan hariç
NOT=Karanlık özel mesaj atmıştım ''my list'' şeklinde aldın mı cevap yazamışsın da merak ettim
NOT=Karanlık özel mesaj atmıştım ''my list'' şeklinde aldın mı cevap yazamışsın da merak ettim
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aldım aldım liste güncellensin ve fazlının dvdler bitsin özz ve senin için başlıyor olacağım...
Ayrıca yılan seviyorsun demek, normaldir amazon seni
Ayrıca yılan seviyorsun demek, normaldir amazon seni
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
KaranlıK demiş ki:bluetear demiş ki:ben tiksinirim ondan sonra da ezerim
Benden bahsetmiyorsun demiğilmi bluetear!!!!!??????
Çocukluğum sırasında okulumuz kırkayak istilasına uğramıştı ve bir çoğumuzda alerjik bir hastalık oluştu çok kötü geçmişti vs. vs.
- Spoiler:
Bu da bende Kırkayak fobisi oluşturdu sanırım resimini görsem kaşıntı basar okadar lakin bu fobimden faydalanıp şaka yapmayın rica ediyorum!
saçmalama böceklerden söz ediyorduk yuukiyle
senle yakından uzakltan alakası yok
kimsenin fobisiyle dalga geçmem çünkü arılardan korkardım ki hala da öyle millet dalga geçe geçe arttı arı fobim sokakta yanıma arı gelse acayip bi şekilde kaçarım görmeniz lazım
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben arı dan da korkmam ama dediğin gibi Blue'cum insanların fobi.leriyle dalga geçmek çok sinir verici bir durum bence saygısızlık'tan başka bir şey olamaz...
NOT=Tamam Kemal'cim...Evet Amazon ruhluyum
Beni bir de zombi hikayeleri korkutur =( yani sonuçta ucu yine ölüler.e dokunuyor ölüler en büyük fobim sanırım
Beni bir de zombi hikayeleri korkutur =( yani sonuçta ucu yine ölüler.e dokunuyor ölüler en büyük fobim sanırım
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Ben arı dan da korkmam ama dediğin gibi Blue'cum insanların fobi.leriyle dalga geçmek çok sinir verici bir durum bence saygısızlık'tan başka bir şey olamaz...
ben de korkmuyordum hatta yanıma gelse kıpırdamıyordum bile ama o katil arılar filmini izlememeliydim
bunu dalga geçmek için söylemiyorum squaw ama morgda çalışmak istemezdim
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sanırım yalnızlık ama evde gece tek başına kalmak gibi değil. I am legend taki durum gibi bişi olsa delirirdim herhalde.
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
örümcek
bir gün derste sıramda küçücük, miniminnacık,sessiz bir örümceğin bana farkettirmeden hızlıca geçmeye çalıştığını (!) farkettim ve çığlığı basıp sıranın üstüne atladım, bu arada nasıl olduysa elim sert bir şekilde örümceğe çarpıyor her neyse günümün geri kalanı diğer sınıflardan gelen meraklı misafirlere " evet, o benim." " evet, sıranın üstüne fırladım, nolmuş?" "evet, duyduğunuz çığlığın sahibi bendim." demekle geçmişti
bir gün derste sıramda küçücük, miniminnacık,sessiz bir örümceğin bana farkettirmeden hızlıca geçmeye çalıştığını (!) farkettim ve çığlığı basıp sıranın üstüne atladım, bu arada nasıl olduysa elim sert bir şekilde örümceğe çarpıyor her neyse günümün geri kalanı diğer sınıflardan gelen meraklı misafirlere " evet, o benim." " evet, sıranın üstüne fırladım, nolmuş?" "evet, duyduğunuz çığlığın sahibi bendim." demekle geçmişti
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Benimde yok ali. Ot geldik ot gidecez. Arkamızda sadece onlarca sayfa mangalar bırakıcaz bu dünyaya asdfsS.Tensei demiş ki:Herkesin bir fobisi var, benim niye yok. T_T
Benim bi aralar vardı. Kayardım arkadaşlarla. Ortam dağılınca hiç zevki kalmadı. Tek başına zevki olmuyor.
örümcekler...kanım çekiliyo
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
tabiki karanlık güzel özellikle yıldız bakımından amaKaranlıK demiş ki:Ahh biri daha beni hançerledi inanamıyorum
Karanlık gecede gökyüzüne bakarsan tüm yıldızları görürsün eğer karanlık olmasaydı ki istanbul buna örnek hiç bir gece yıldızları göremezdin. (Savunma moduna girdim birden ^^)
öyle değil, karanlığın o görüntüsünden değil bilinmezliğinden korkuyorum yoksa elektrikler kesilince komaya girmiyorum korkudan (ilk tepki olarak minik bir çığlık atarım ama minik işte o da zaten sonra gözlerim alışır )
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Karanlığı severim. Her ortamda uyuyabilirim ama karanlıkta uyumak gibi değildir hiçbiri
Ruh Hali :
Ryoko Yoichi demiş ki:Karanlığı severim. Her ortamda uyuyabilirim ama karanlıkta uyumak gibi değildir hiçbiri
Sonunda psikolojik baskı işe yaradı! (Biri tamam geriye kaldı 99.99999 kişi )
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ryoko Yoichi demiş ki:Küçükken sirke gitmiştik.Paylonçoların bıçak gösterisi vardı ve gerçekten korkunç şeyler yapıolardı.Tabi hepsinin şov anlıycak yaşta değildim ve paylonçolardan hep korktum.Belkide bıçak ilgim burdan geliyordur.
PAYLONÇOLAR en büyük fobim
nasıl başladığını bilmiyorum ama kendimi bildim bileli var. Onlardan acaip kokuyorum(psikopatlık derecesinde) resimlerini görmeye dahi dayanamıyorum (hatta sırf bu yüzden one piecenın birkaç bölümünü atlaya atlaya izlemek zorunda kalmıştım)isimlerini duyunca bile tüğlerim diken diken oluyor
halvah(J)- Süper Animeci
Ruh Hali :
Yüksekten çok korkuyorum. 3. kattan bile zar zor bakıyorum aşağı.
UlquioRRa- Mesaj Sayısı : 13
Canavar ve yaratıklardan korkarım.
mnyk- Yeni Üye
Ruh Hali :
Mide bulantısı
Midem Bulandığı an en az 3 saat sürer...Bulantım 5 dakkaya geçer ama psikolojik olarak üstümden en az 3 saatte atabilirm...Midem bulandığı an -->
Midem Bulandığı an en az 3 saat sürer...Bulantım 5 dakkaya geçer ama psikolojik olarak üstümden en az 3 saatte atabilirm...Midem bulandığı an -->
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sarapsiz kalmak
Ruh Hali :
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
4 sayfadaki 6 sayfası