Haruhi Suzumiya çevirinin devamı
+3
Exile Falcon
CHOBiTS
LordCha
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Haruhi Suzumiya çevirinin devamı
Herkesin bildiği gibi The Melancholy Of Haruhi Suzumiya'nın animesini bir arkadaşımız bayağı bir süre önce ilk 6 bölümünü çevirmişti ve burada bırakmıştı hikayenin ana fikri bu diyerek.Aramızda çeviri yapanlar çok,bu anime'nin kalan bölümlerini çevirmeyi düşünen var mı?Sende anime çevirmiştin sen neden yapmıyorsun diye soranlar olucaktır bana,ben şu aralar dersler,sınavlar ve ayrıca Mangam olan AYES'in ve diğer çizimlerimle uğraştığımdan çok doluyum.Bir bölümü çevirmem 4-5 saat alıyor,sonuçta çeviri programını kullanmakta yeniyim.Çevirebilecekler yok mu acaba?İsteyenlerin srt formatındaki çevrimlerinide videoya gömebilirim ayrıca.Yeter ki yapılsın
Geri: Haruhi Suzumiya çevirinin devamı
Evet geriye 8 bölüm kaldı.Çevirmek isteyen kimseyi tanımıyorum ama Exile serinin iyi hayranıdır o bile ugraşmıyorsa hiç yok heralde.
Belki bir ihtimal ileride olabilir Çok hayranlık duyduğum bir seri olduğu için şuan elimdeki 2 projeyi bitirince düşünebilirim.Aslında anket açarım isterlerse çeviririm
''Aslında anket açarım isterlerse çeviririm '' mı dedin!Anket açıldığı anda oy patlamasından anında çöker gibime geliyor.Haruhi'nin çok hayranı var ve herkes animesinin yeni sezonunu ve 1.sezonun tam altyazılarını bekliyorlar.Zaten eğer bu altyazının devamını getirebilirsen harika olur ve sana müteşekkir kalırım:)
Bir anket aç bakalım,sonuçlar nasıl olucak ona göre karar verirsin
Bir anket aç bakalım,sonuçlar nasıl olucak ona göre karar verirsin
arkadaşım portakal yolu devamını yapacak korkma servet dedi bunu
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
da çok uzun süre sonra devam edicek gibi geliyor ve o mkv yaptığından altyazıları videodan çıkarıp avi ye göre ayarlıyıp videoya gömmek çooook uzun sürüyor.Sitesinde bir çok 5-6 animenin altyazısını yapıyor o.Onlar biticekde Haruhiye sıra gelinceye kadar 2.ci sezonun bile biticeğini düşünüyorum.Kaç ay önce yaptı ilk 6 bölüm çünkü.O yüzden Exile Falcon'a biraz önce böyle söyledim.
servet abinin mesajlarından hatırladığım kadarıyla animeyi bırakmadığını söylemişti. onun demek istediği şu sanırım, anime hakkında pek bir bilgim yok ama , galiba anime tek sezondan oluşuyor, servet abi de bunu 2 sezona ayırmış gibi. yani ilk 6 bölümde anlatılan hikaye ve geri kalanı şeklinde. ayrıca sık sık devam edeceğini de söyler. ayrı olarak çevirmek isteyebilirsiniz tabii ama çıkacaksa çevirmeyelim diyorsanız portakal yoluna bir sormanızda yarar var bence
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Çevirmeye devam edeceklerse hiç gerek yok.Zaten benim söylediğim şeye de daha çok var.Dediğim gibi elmde 2 proje varki bunların bitmesi rahat bir 5-6 ay sürer gibi duruyor
Anlıyorum:) Ayrıca Haruhi Suzumiya'nın 2.ci sezonu şu an yapılıyor,hatta ilk bölümün live action'u bile çıktı.Ama umarım portakalyolu devam eder,yarım bırakmış olmasında hoşlanmadım doğrusu
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu tür bir isteğin var ise herşeyden önce bunu sitemizden bize ulaştırırsın eğer sana bir cevap vermez veya olumsuz cevap verirsek başka bir gruba bu şekilde isteğini iletirsin. Gerçekten defalarca açıklamama rağmen kimsenin siteye projelerin durumuna bakmadan kendi başlarına birşeyler yapmaları beni çok üzüyor.
Aynı durum üzerinde çalıştığımız bir sürü proje içinde geçerli. Bir süre ara verdik diye elimizden bir çok çalışmamızı "nasıl olsa bıraktılar" diye devam ettirmeye çalışanlar var. Şunu bilmenizi istiyorum biz aldığımız projeyi bitirmeden bırakmayız ve 2008 bizim için çok zor geçti.
Lütfen bizim devam ettirdiğimiz bir proje de sorununuz olursa ilk önce bize gelin ve bizden yanıt aldıktan sonra diğer sitelerde bu durumu belirtin. Bu şekilde sanki siz bize ulaşmışsınız da, biz size cevap vermemişiz gibi oluyor çünkü.
Haruhi Suzumiya geçen bir arkadaşımıza forumlardan söylediğim gibi devam edecek ve yarım kalmadı. Lütfen tarih bekleyin. Bitirmek için uzun bir süre de ara vermedik. İsteklere göre sıralandırma yapıyoruz. Kamisama Kazoku ve Sola'ya daha yoğun ilgi vardı o yüzden onları bitirmek için öne aldık. (Kamisama Kazoku bitti) Sola bittikten sonra kesin bir tarih vereceğim Haruhi Suzumiya için.
Sevgilerle
Aynı durum üzerinde çalıştığımız bir sürü proje içinde geçerli. Bir süre ara verdik diye elimizden bir çok çalışmamızı "nasıl olsa bıraktılar" diye devam ettirmeye çalışanlar var. Şunu bilmenizi istiyorum biz aldığımız projeyi bitirmeden bırakmayız ve 2008 bizim için çok zor geçti.
Lütfen bizim devam ettirdiğimiz bir proje de sorununuz olursa ilk önce bize gelin ve bizden yanıt aldıktan sonra diğer sitelerde bu durumu belirtin. Bu şekilde sanki siz bize ulaşmışsınız da, biz size cevap vermemişiz gibi oluyor çünkü.
Haruhi Suzumiya geçen bir arkadaşımıza forumlardan söylediğim gibi devam edecek ve yarım kalmadı. Lütfen tarih bekleyin. Bitirmek için uzun bir süre de ara vermedik. İsteklere göre sıralandırma yapıyoruz. Kamisama Kazoku ve Sola'ya daha yoğun ilgi vardı o yüzden onları bitirmek için öne aldık. (Kamisama Kazoku bitti) Sola bittikten sonra kesin bir tarih vereceğim Haruhi Suzumiya için.
Sevgilerle
Bilgi için Teşekkürler Servet.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Servet-san, bilgilendirdiğin için teşekkürler. Böylece uzun süredir merak ettiğimiz "Ne zaman çevirecekler?" sorusu yanıtını buldu. Sağolasın...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ben teşekkür ederim. Haruhi Suzumiya için bu ay bir güncelleme düşünüyoruz. Gelişmeler olunca, Portakal Yolu başlığından ayrıntıları yazarım.
1 sayfadaki 1 sayfası