AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
20 sayfadaki 40 sayfası
20 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
sanırım bu başlığa sulanmak meşhur
hm öncelikle kendimi tanıtayım ben hakan yarışmaya bursadan katılıyorum,
Ve Sevgili Hakan Abime saygida kusur etmemek icin kesinlikle güncelleme felan yazmayacagim..Gönlün rahat olsun Patron
hm öncelikle kendimi tanıtayım ben hakan yarışmaya bursadan katılıyorum,
Ve Sevgili Hakan Abime saygida kusur etmemek icin kesinlikle güncelleme felan yazmayacagim..Gönlün rahat olsun Patron
anqelus- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
XD rakipler had safhaya ulaştı hakan(aslında sanırım artık sana büyük hakan dememiz gerekecek )
Evet serkan baksana hakuli bile geldi sulandi ama benim hakkimda güzel seyler yazmis ve konuma sulanmayacaginida belirtmis sagolsun ..Sen olmasan bunlarla nasil basederdim benspartiate demiş ki:XD rakipler had safhaya ulaştı hakan(aslında sanırım artık sana büyük hakan dememiz gerekecek )
Neyse Black Cat 21 ve 22 .bölümler eklenmistir..Bitmesine iki bölüm kaldi artik...
23 bölüm değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa güncelleme için teşekkürler
En son sakura hime tarafından Cuma 6 Mart - 13:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Black Cat 24 bölümdür. Hesapta bir yanlışlık yok sen sanırım yanlış hatırlıyorsun.
heralde ben yanlış hatırladım
Ruh Hali :
Güncelleme için teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
ama animeounun sitedede black cat 23 bölüm yazıyor sakura himenin hatası yok
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bak şimdi cidden kafam karıştı merhak şu olaya bir el atsan süper olacak
bide hafta sonu bleach güncellemesi gelecek mi izlemek için sabırsızlanıyorumda
Ruh Hali :
Black Cat 24 Bölümden olusuyor. Ama bazi sitelerde 23 olarak gösteriyor. Bir bölümüde special bölüm olarak gösteriyor.Ama ben cevirirken pekte special bölüme denk gelmedim ..Yani 24 bölümden olusuyor...sakura hime demiş ki:bak şimdi cidden kafam karıştı merhak şu olaya bir el atsan süper olacak
tamam şimdi oldu açıklama için teşekkürler merhak
Ruh Hali :
Ne demek rica ederim. Ama zaten birinci sayfadaki basligimizda 24 bölüm oldugu yaziyordu .Arada bir orayada bak, bosuna endiselenmezdinsakura hime demiş ki:tamam şimdi oldu açıklama için teşekkürler merhak
M.ALda 23 bölüm yazıyor.1de Special 24 etti Ama Tv serisimi 24 diyosun şimdi Hakan abi..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Özel bölümle falan değil normal TV serisi 24 bölüm. Daha da diretirseniz tarihlerini ve bölüm isimlerini yazacağım
Valla benim cevirdigim 24 bölüm tv serisi ...Arkadaslar simdi sizin icin hem anidb ye hem M.A.L te tekrar baktim seri 23 bölüm ve bir adette special bölümden olusuyormus.Ve M.A.L in dedigine göre bu special bölüm 14 ila 15 .bölüm arasi oluyormus..Iste bu kadar..bLue-Dragon demiş ki:M.ALda 23 bölüm yazıyor.1de Special 24 etti Ama Tv serisimi 24 diyosun şimdi Hakan abi..
Koutetsu Sangokushi 5. Bölüm Eklenmiştir
Ayrica Bu haftasonu söz verdigim gibi Black Cat serisi büyük ihtimalle tamamlanacak cünkü ben serinin cevirisini bitirip encode yapan arkadasa verdim ...
Ayrica Bu haftasonu söz verdigim gibi Black Cat serisi büyük ihtimalle tamamlanacak cünkü ben serinin cevirisini bitirip encode yapan arkadasa verdim ...
haberler için teşekkürler özellikle black cat'i merakla bekliyorum
Ruh Hali :
çok sevindim bu habere bitaraftanda diyorsunkii tamamlanmazsa suçlusu ben değilim onagöreMerhak demiş ki:Koutetsu Sangokushi 5. Bölüm Eklenmiştir
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aynen öylesera myu demiş ki:çok sevindim bu habere bitaraftanda diyorsunkii tamamlanmazsa suçlusu ben değilim onagöreMerhak demiş ki:Koutetsu Sangokushi 5. Bölüm Eklenmiştir
Evet arkadaslar bir duyuru yapmak istiyorum.. Bilenler vardir bitmis projeler bölümünde softsub olarak verilmis olan Natsu No sora animesi altyazi cevirilerinin imla kontrolleri yapilarak komple fansub olarak yenilenip tekrar upload edilecektir..
Ayrica daha öne baska bir sitede cevirisini yapip bitirdigim ve softsub olarak verdigim Nabari No Ou serisinide altyazilardaki imla hatalari ve bazi ceviri bozukluklari düzeltilerek komple fansub olarak sitemize ekleyecegiz. Bu iki anime serisinin fansub yapilmasi icin calismalara baslanildi ve zamani geldikce siteye konulacaktir....Böylelikle sitemizdeki bütün projeler fansublastirilmis olacaktir..
Ayrica daha öne baska bir sitede cevirisini yapip bitirdigim ve softsub olarak verdigim Nabari No Ou serisinide altyazilardaki imla hatalari ve bazi ceviri bozukluklari düzeltilerek komple fansub olarak sitemize ekleyecegiz. Bu iki anime serisinin fansub yapilmasi icin calismalara baslanildi ve zamani geldikce siteye konulacaktir....Böylelikle sitemizdeki bütün projeler fansublastirilmis olacaktir..
bazen bu haberleri serileri indirdikden sonra almak biraz üzücü oluyor şimdiden kolay merakla bekliyorum tüm bölümleri değil belki ama birkaç bölümü tekrar indiririm özellikle natsu no sora'nın son bölümünü çünkü son bölümde hem tr altyazı hemde japonca altyazı vardı
Ruh Hali :
Dogru haklisin keske bastan böyle yapabilseydik ama bazen olaylar zamanla gelisiyor..Mesela Nabari No Ou ile ilgili sunlari söyleyebilirim ki o benim ilk cevirdigim seriydi ve ben imla hatalarina hic dikkat etmiyordum ve önemsemiyordum hatta benim kllavyem almanca oldugu icin türkce karakterleri yazmak bile zor geliyordu( hala da geliyor yani). Natsu No sora da o seri esnasinda cevirisine basladigim bir seriydi ve simdiki gibi ekibimiz yoktu acikcasi fansub ta yapmiyorduk.Ve simdi biraz önce ilk yaptigim cevirilere bakinca bazen cok garip ifadeler kullandigimi farkettim. Sanirim bu cogu cevirmende de oluyormus zaten ..Ilk yapilan ceviriler geriye dönüp bakinca cok garip gelir ceviren kisiye .. Sonucta bu serilerinde güzel bir fansubu hakettigini düsünüp böyle bir karar aldim. Ama eminimki senin gibi iyi anime takipcileri fansub yapilmis hallerinide indirip eger arsiv yapacaksa o hallerini tercih eder ..sakura hime demiş ki:bazen bu haberleri serileri indirdikden sonra almak biraz üzücü oluyor şimdiden kolay merakla bekliyorum tüm bölümleri değil belki ama birkaç bölümü tekrar indiririm özellikle natsu no sora'nın son bölümünü çünkü son bölümde hem tr altyazı hemde japonca altyazı vardı
Bak yukarida kendime özelestiri bile yaptim yani daha ne yapayim..
beni iyi çözmüşsün iyi bir arşivci olma yolunda ilerliyorum belki indirmem diyordum ama kendimi tutamam daha kaliteli bir versiyon ve çeviri görünce kendimi tutamıyorum şimdiden kolay gelsin ama ben senin black cat serisinden sonra biraz dinleneceğini düşünmüştüm
En son sakura hime tarafından Paz 8 Mart - 0:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ruh Hali :
Dinlenicem zaten bunlarida dinlenirken yapicam.....sakura hime demiş ki:beni iyi çözmüştüm iyi bir arşivci olma yolunda ilerliyorum belki indirmem diyordum ama kendimi tutamam daha kaliteli bir versiyon ve çeviri görünce kendimi tutamıyorum şimdiden kolay gelsin ama ben senin black cat serisinden sonra biraz dinleneceğini düşünmüştüm
20 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
20 sayfadaki 40 sayfası