Vampire Knight
+5
bluetear
zhenya
sera myu
yuuki_cross
Mss. Pretty Queen
9 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Vampire Knight
vaaaaa az önce 5. cildi bitirdim. zero yu çok seviyorum ya. ne olacak bu çocuğun hali
manganın konusunda ileride ne olacağını kabataslak okuduğum spoilerden biliyorum. ama zeroyu bilmiyorum!
aidou senpai ye bayılıyorum
zero nun ikiz kardeşine ne olacak merak ediyorum. "o kadın" ın kanını içtikten sonra, ne olcak?, kadın onun bedeninde falan mı yaşayacak?
ayrıca zerom çok tatlıydı. yuki yi öpmeye kalkıştı. bi de böyle sinir damarıyla çiziyorlar ya çoook tatlı oluyor. tabii mangayı okurken hiçbir lise talebesinin öyle cool olamayacağı gerçeğini es geçmek gerekiyor T_T
animeye karşı çok isteksizdim ama şimdi mangada biraz ilerleyince izleyesim geldi. çünkü orda daha çok zero var!!
yaklaşık dört sene önce okuduğumda da zeroyu tutuyordum. hatta kanameyi tutanlar olduğunu görünce çok şaşırmıştım XD yıllar sonra okuduğumda da zero diyorum. hala manganın sarhoşluğunda olduğumdan (okuduktan sonra en az 1 saate kadar devam ediyor) ne yazacağımı unuttum XD sadece aşka gelip bu başlığı açmak istedimXD
bir de mangakanın sol köşede el çizimleriyle ilgili yazdığı yer beni kopardı. kendi ellerinin erkek versiyonunu kullanıyormuş. bir de elini model olarak kullandığı bir resim çizmiş, koptum ona
manganın konusunda ileride ne olacağını kabataslak okuduğum spoilerden biliyorum. ama zeroyu bilmiyorum!
aidou senpai ye bayılıyorum
zero nun ikiz kardeşine ne olacak merak ediyorum. "o kadın" ın kanını içtikten sonra, ne olcak?, kadın onun bedeninde falan mı yaşayacak?
ayrıca zerom çok tatlıydı. yuki yi öpmeye kalkıştı. bi de böyle sinir damarıyla çiziyorlar ya çoook tatlı oluyor. tabii mangayı okurken hiçbir lise talebesinin öyle cool olamayacağı gerçeğini es geçmek gerekiyor T_T
animeye karşı çok isteksizdim ama şimdi mangada biraz ilerleyince izleyesim geldi. çünkü orda daha çok zero var!!
yaklaşık dört sene önce okuduğumda da zeroyu tutuyordum. hatta kanameyi tutanlar olduğunu görünce çok şaşırmıştım XD yıllar sonra okuduğumda da zero diyorum. hala manganın sarhoşluğunda olduğumdan (okuduktan sonra en az 1 saate kadar devam ediyor) ne yazacağımı unuttum XD sadece aşka gelip bu başlığı açmak istedimXD
bir de mangakanın sol köşede el çizimleriyle ilgili yazdığı yer beni kopardı. kendi ellerinin erkek versiyonunu kullanıyormuş. bir de elini model olarak kullandığı bir resim çizmiş, koptum ona
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Vampire Knight
ha ha en sonunda benım gıbı vanpaia naito manyagı birini buldum. anımesını ızledım bıttıgı an pc nın basından yarım saat kalkamadım öyle aptal aptal ekrana baktım. feci bi sondu zerocumu nasıl acılı çizmişler hele bi ses tonu varki dinlemeye kalp dayanmaz. umarım sezon 3 haberlerı dogru olur. şöyle bi sorun daha var managsını indiremyorum sitedeki 2.ciltten sonra inmiyor şu an sinirden nefes alamyorum bi duruma el koyanda yok . iyiki animesini izlemiştim yoksa meraktan ölürdüm manga bu şekilde yarım kalsaydı.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya eveeet bende sonunda zero seven birini buldum herkes kaname kaname deyip duruyor nesi var kanamenin pencereden izlemek dışında ne yapmışki adamın tek atraksiyonu idol-senpaiye tokat atmak ona uzanan eller kırılsın zero ölemi adamın kendine yapmadığı şey kalmadı ya şu kız için ben guilty yi bitirdim ve zero severler açısından sonu çok
- Spoiler:
- sinir bozucu ve hayal kırıklığı dolu
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
süpersin ya çok sevdim seni hislerime tercüman oldun resmen. yuuki nin öle yapmasına dayanamadm elimden bı kaza cıkcek . kesinlikle o beyaz saclar acılı sesı bakısı nedır o oyle of. kesınlıkle ya kaname aptalına gecmısı yuzunden acıdım 10 yıl zor ama o kasıntı halı ne ole yazık hanabusacıga herıfın karızma sıfıra vurdu kanamenın sag sol tokatları yuznden. bide zero ya attgı tırıpler yokmu benm sayemde burada kalıyosun benm kanm saesınde yuukıyı koryosun fılan. zeroyla kanameyı evlendrseelrdı dızının sonunda bu kadar üzülmezdm
- Spoiler:
- ay helede tam yuukıye ben senın ıcın tum hayatımı feda edrm dedı ya sonra dızının en sonunda okulun onunde yuukıyle olan gunlerı aklına geldı bıttım orada kendımı cok kaptrdm salıverdım resmen agladım. ya bide bu, aptal yuukı ıcn nelr yaptı herseye ragmen onu bırakyı gıttı vede hatrlarsan zeronun yuukıyı banoda ısırdıgı sahnede en sonunda zero aglayarak benı terk etme fılan demıstı yuukıye ama yuukı buna ragmen cektı gıttı
Ruh Hali :
yukide seni bırakmicam demişti ben öyle hatırlıyorum enazından ayrıca kanamemi yanlızmış adamın peşinde onu seven kız erkek biçok adam var kendini dev aynasında göreceğine onlara baksın biraz bide zeroma bak yukiden başka kimsesi yok çocuun aileside öldü ailesinden geriye kalan kişininde sonunu gördük
- Spoiler:
- ayrıca sanırım zeronun ailesinin ölümüne sebep olan kaname değilmi çünkü o ailenin öldürdüğü kişi daha e seviyesine gelmemiş biri listeylemi oynamıştı öle bişeyler olmuştu onu yapan kaname değilmiydi ya eğer öyleyse daha çok sinirlencem zeronun herşeyini çaldı adam ya
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya evet senı bırakmıcam demıstı.
- Spoiler:
- ay yapayalnız zavallı zerocum hep yuukıye tutunuyordu yazık ya bıde yuukının kanameyı sevdgnı bıle bıle her gun gore gore ecı cektı. hımm ok hayr maalesef kaname sucsuz bu konuda lısteyle hanı guilty nın sonuna dogru bı herf cıktı ay senri shiki nin babası işte o adam hio shizuka yla nısanlıydı hıo sızukada o e sevyesıne henuz dusmeyen aadmöa asık oldgu ıcın shıkının babası (hanı ıkı gozu farklı renk olan herf) bılerek lısteyı degstrp kıryuu aılesının e sevyesne dusmeyen bırın oldrmesıne neden oldu.
Ruh Hali :
eleştirirsen mutlu olurum tabiiki
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-fanart-f38/sera-myu-sahnede-d-t2142.htm
bu sayfada benim 3 yıldır çizdiklerim var ama vampir knight resmim son sayfalarda ilk sayfaya eklemedim daha
bishounen haremi siteye ait değil benim kendi içdünyama ait bişey bu zero olsun,kyo chan olsun (fruits basket), hikaru ve kyouya (ouran high school),yano (bokura ga ita),soubi (loveless), luluş,suzaku (code geass),rukawa(slam dunk),sasuke (naruto),soul,kid(soul eater),train (black cat) falan filan uzar gider bu liste
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-fanart-f38/sera-myu-sahnede-d-t2142.htm
bu sayfada benim 3 yıldır çizdiklerim var ama vampir knight resmim son sayfalarda ilk sayfaya eklemedim daha
bishounen haremi siteye ait değil benim kendi içdünyama ait bişey bu zero olsun,kyo chan olsun (fruits basket), hikaru ve kyouya (ouran high school),yano (bokura ga ita),soubi (loveless), luluş,suzaku (code geass),rukawa(slam dunk),sasuke (naruto),soul,kid(soul eater),train (black cat) falan filan uzar gider bu liste
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
3. sezon için çok erken eğer manganın ilerleşine göre değerlendirir sek.2-3 haftada 1 chapter yayınlıyolar ve bu hızla bi sezonluk chapter çıkrmaları da baya bi süre alır .Manga ile alakasız bolumler yapma yolunu seçmezler inşallah..
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
az önce 28. bölümü okudum.
- Spoiler:
- önceki bölümler çok acıklıydı. zero'nun "yok bir şey" demesi....
Yuki'nin salaklığı su götürmez, tamam. Kaname'yi sevmiyorum, o da tamam. ama Kaname ye de acımaya başladım. Yine de Zero'mum çektiklerinin yanında hiç kalır T_T bu arada
zero'nun yuki yi öldürme ihtimali varmış, onu öldürdükten sonra intihar etmeyeceğini bilsem çok sevinirdim
Ruh Hali :
ya bu yukiyi öldürüp kanameyle yeni bi aşka yelken açacak en sonunda bizde ekranın karşısında ağzımız açık kalıcaz
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
shounen ai haa !! sonunun o sekılde bıtmesındense zeroyla kanamenın evlenmesını dahı secerdımsera myu demiş ki:ya bu yukiyi öldürüp kanameyle yeni bi aşka yelken açacak en sonunda bizde ekranın karşısında ağzımız açık kalıcaz
- Spoiler:
- sonucta iki kardeşi yanı yuukiyle kanameyi öpüp koklaştırdılar birbirlerine aşık ettıler, zeroyla kaname evlense ne yazar gencler bırbıırnı beğendıkten snra bıze lafmı duser
Ruh Hali :
shounen ai forever
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zero ile fantaziler vol 1 adamı shonen ai karakteri yaptınızya ne diyim...bu arada yuuki ile zeronun tekrar karşılaşmak üzer olduklarınıda ekliyim ....
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
nası yanı zhenya bu karsılasma mangada kacıncı chapter de olcak?zhenya demiş ki:zero ile fantaziler vol 1 adamı shonen ai karakteri yaptınızya ne diyim...bu arada yuuki ile zeronun tekrar karşılaşmak üzer olduklarınıda ekliyim ....
mangayı okumayı bı yerden sonra bırakmıstım animesını ızledimden sıktı aynı konular. ama bu haberden sonra ezgi *atıl kurt* moduna geçer
Ruh Hali :
- Spoiler:
- karşılaşsalarda yuuki kanamaden vazgeçmeyecekmiş manganın sonuna kadar sanırım kuin öyle dedi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:
- Spoiler:
karşılaşsalarda yuuki kanamaden vazgeçmeyecekmiş manganın sonuna kadar sanırım kuin öyle dedi
- Spoiler:
- manyak yuukı sen gıt abinle evlen :tal1:
Ruh Hali :
ya ben de ecem'le msn de konuştuğumdan biliyorum bir de yabancı bir kızdan aldım spoiler. ama bnm teorim:
ya benim en çok üzüldüğüm konu, zero cuğumun tek bir tek yakını yuuki ydi. ama bunlar hep kendileri yapıyorlar ne yapıyosalar, git başkalarıyla da kaynaş dimi ama? ne diye gidip en bencil ve kararsızına yanaşıyorsun ki?! Bak burda Kuin var
not: shounen ai falan karıştırmayın lütfen O_o gerçek olursa mahvolurum zaten yeterince doujinshi vardır eminim -_-
- Spoiler:
- Zero, Yuki'yi bir dahaki karşılaşmada öldüreceğini söylemiş. Yuki vamp olduktan sonra. Bence, Yuuki'yi öldürsün ve manganın başlarında baloda buna yanaşan gözlüklü kızla mutlu bir aşka yelken açsın. Kaname de ona sırnaşan kızla evlensin. Bakın işte mutlu son
ya benim en çok üzüldüğüm konu, zero cuğumun tek bir tek yakını yuuki ydi. ama bunlar hep kendileri yapıyorlar ne yapıyosalar, git başkalarıyla da kaynaş dimi ama? ne diye gidip en bencil ve kararsızına yanaşıyorsun ki?! Bak burda Kuin var
not: shounen ai falan karıştırmayın lütfen O_o gerçek olursa mahvolurum zaten yeterince doujinshi vardır eminim -_-
Ruh Hali :
imkanı yok bu işi sadece shounen ai çözerMss. Pretty Queen demiş ki:ya ben de ecem'le msn de konuştuğumdan biliyorum bir de yabancı bir kızdan aldım spoiler. ama bnm teorim:
- Spoiler:
Zero, Yuki'yi bir dahaki karşılaşmada öldüreceğini söylemiş. Yuki vamp olduktan sonra. Bence, Yuuki'yi öldürsün ve manganın başlarında baloda buna yanaşan gözlüklü kızla mutlu bir aşka yelken açsın. Kaname de ona sırnaşan kızla evlensin. Bakın işte mutlu son
Ruh Hali :
- Spoiler:
- bi sonraki chapterde bi toplantı olucak hunter tarafını temsilende zero nun gitmesi gibi bi durum sözkonusu ..Ha yuuki toplantıda olucakmı bilinmez ama zero nun kaname ile karşılaşması ilerde yuuki ile karşılaşması demek bi bakıma ...zero nun da kafası oldukça karışıktı son chapterda intikam fikri kendisini de rahatsız etmeye başlamıştı çünkü ... yuuki yi öldürebiliceğinden şüphe etmekteydi en son (tam olarak bunlar olmadı bu sadece benim zero analizim bi bakıma)
En son zhenya tarafından Perş. 11 Haz. - 15:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
bu seriyi beğenmedim
hele 5. bölümdeki su sahnede
hele 5. bölümdeki su sahnede
- Spoiler:
- saka saka yuukicim seni kızdırmaya çalışıyorum
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:vampire knight için açılmış bi başlıkta niye spoiler veriyorsak o da ayrı konu ...kuin kim bu arada ?
- Spoiler:
bi sonraki chapterde bi toplantı olucak hunter tarafını temsilende zero nun gitmesi gibi bi durum sözkonusu ..Ha yuuki toplantıda olucakmı bilinmez ama zero nun kaname ile karşılaşması ilerde yuuki ile karşılaşması demek bi bakıma ...zero nun da kafası oldukça karışıktı son chapterda intikam fikri kendisini de rahatsız etmeye başlamıştı çünkü ... yuuki yi öldürebiliceğinden süpe etmekteydi en son (tam olarak bunlar olmadı bu sadece benim zero analizim bi bakıma)
Kuin ben oluyorum Queen=Kuin XD
ya yuuki_cross zaten bishounen içerip de shounen ai olmayan çok az manga anime var. bundan da uzak dursun lütfen neyse ben gevezeliği bırakıp 29. bölümü de okuyayım.
zhenya, bence zero hiç bi halt beceremez T_T
Ruh Hali :
Zero böyle iyiydi kazma Yuuki'yle Kaname uzak dursun <.<
- Spoiler:
- "Şimdilik yaşamasına izin vericem" gönderme yaptığı yerde koptum xD Bu bi yana Zero'nun toplantıda sakin kalmasını pek beklemiyorum. Yuuki'yle görüşmeleri de daha sonra olur gibime geliyor.
hikayenin sonunda üçüde ölücek bence...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
en temiz çözüm zerocuğum zaten yaşayan ölü modunda yuukı gıttıkten snra. hep bırlıkte ölup kurtulsunlarzhenya demiş ki:hikayenin sonunda üçüde ölücek bence...
Ruh Hali :
bu fikir cidden güzel ben mangayı okumuyorum ama konuda pek bir ilerleme yok gibi duruyor
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası