Google çeviri
+11
ozman
AnTiOkSiDaN
kordiseps
Seifukusha
spartiate
Sonvaynard
sera myu
F.Chopin
bLue-Dragon
Ryoko Yoichi
edemirci44
15 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Google çeviri
İnternet üzerinden yaptığınız aramalarda karşınıza çıkan web siteleri farklı dillerdeyse, sorun etmeye gerek yok. Ücretli yazılımları önereceğimizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Uzun süredir var olan ama Türkçe'yi seçenekler arasına eklemeyen Google Translate, bu hasrete son vermiş durumda.
Bu servis sayesinde 40 farklı dilde çeviri yaptırabiliyorsunuz. İsterseniz kelimeleri veya cümleleri, isterseniz de ziyaret ettiğiniz web sitelerinin tamamını Türkçe'den yabancı dillere veya yabancı dillerden Türkçe'ye çevrilmiş olarak birkaç saniye içerisinde görebilirsiniz.
Bu servisin nasıl kullanıldığını
adım adım öğrenmek için buraya tıklayın.
Geliştirilmesine devam eden servis için beklenen bir diğer özellik de şu anda 21 farklı dilde sunulan geniş sözlük servisinin Türkçe olarak da sunulması.
Eğer bir web siteniz varsa, ziyaretçilerinizin bu servise doğrudan ulaşmasını sağlayan bir Gadget ekleme imkanınız da mevcut
http://translate.google.com/?hl=en
Sitemiz için Test ve yorumum
Karşılaştırdıgım programlar
simka
proçeviri
SameDemo
sonuç
Elimdeki birçok ing sözlük prograından daha iyi çevirdigini söylüyebilirim.Türkçe metinleride ing çevirmesi ayrı bir güzelliği
Bu servis sayesinde 40 farklı dilde çeviri yaptırabiliyorsunuz. İsterseniz kelimeleri veya cümleleri, isterseniz de ziyaret ettiğiniz web sitelerinin tamamını Türkçe'den yabancı dillere veya yabancı dillerden Türkçe'ye çevrilmiş olarak birkaç saniye içerisinde görebilirsiniz.
Bu servisin nasıl kullanıldığını
adım adım öğrenmek için buraya tıklayın.
Geliştirilmesine devam eden servis için beklenen bir diğer özellik de şu anda 21 farklı dilde sunulan geniş sözlük servisinin Türkçe olarak da sunulması.
Eğer bir web siteniz varsa, ziyaretçilerinizin bu servise doğrudan ulaşmasını sağlayan bir Gadget ekleme imkanınız da mevcut
http://translate.google.com/?hl=en
Sitemiz için Test ve yorumum
Karşılaştırdıgım programlar
simka
proçeviri
SameDemo
sonuç
Elimdeki birçok ing sözlük prograından daha iyi çevirdigini söylüyebilirim.Türkçe metinleride ing çevirmesi ayrı bir güzelliği
En son bedifeci tarafından Ptsi 2 Şub. - 22:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Google çeviri
Türkçeden çeviri özelliği oldukça iyi. kitaplardan birkaç paragraf denedim. hepsinide fazla sorun olmadan çevirdi.
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kitapları denemedim ama anime çevirmemeizi sağlarmı acep :D:D
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
fazla bel bağlamayın bence =D
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
eğer kusursuz çeviri yapıyorsa biçok anime çevirebilir herkes ingilizce bilmeye gerek yok
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar benimki sadece haber ve dikatli incelemelerim sonucunda vardıgım kanı.Çeviri programlarına göre daha düzgün anlamlı çeviriyor diyebilir tabi yeterlimi yetersiz ama faydalamak serbest.
Keşke anime çevirseydi fena olmazdı.
Keşke anime çevirseydi fena olmazdı.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ya ingilizcesi iyi olmayanlar için gerçekten iyidir de anime çevirmesi gibi şeyler beklemeyin..İyi bir performans göremezsiniz.. = D kendi şahsi özel fikrim
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
pfffffffffff yine birişe yaramayarak yoluma devam edicem ozaman ama örenicem bu dili 1 yıl daha bekleyin sonrada animeou ile yarışcam ama geçemeyebilirim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
niye 1 yıl erteliyosun ki şimdiden başla yavaş yavaş götür :S ( oeh' çok yaşlımsı hissettim kendimi :S )
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
öss yılındayım zor nefes alıyorum ne diyosun ama seneye acayip sosyal olcak bu yılın intikamını alacam önce ******çü düşünce dernei sonra ingilizce kursu bi taraftan izlemediim filmleri izlicem bi taraftan dünya klasiklerini okuucam resimde çizicem vee ps3 ve wii oynucamm ingilizceyi örendikten sonrada fansub yapıcam ama seneye tabii bu sene kazanabilirsem
ya bide telepati kursuna gitmek istiyorum ama tuzludur heralde
neyse yine gevezeliim tuttu
ya bide telepati kursuna gitmek istiyorum ama tuzludur heralde
neyse yine gevezeliim tuttu
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
=D heh' süper ya ! bi ton plan var umarım hepsini gerçekleştirirsin höh ya bnde bi oynayamadım wii canım sıkılıyo ona telepati kursumu O.o evrensel yaşam enerjisi ile ilgili falan mı bu aura olsun telekinezi olsun vs.?
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
Bu baya iyide malasef bazı sitelerde işe yarayamıyor. Üye olmamızı istiyor bir daha ve sonrada "Translate" gidiyor, anlamadıgım bir şeyden dolayı. Zaten PS3 te oynıyamıyorum, PS3 var fakat TV yok doğru düzgün.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
yok ya evrensel yaşam falan okadar uzun boylu düşünmedim ama insanların beyinlerini okuyabilmek güzel olurdu kabaca böyle söyleyim buarada bende wii oynamadım ama wii,ps3 ve televizyon öss hediyelerim ha bide kumpir ve mini cooper var
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
beyin okuyabilmek çok zor ama ! neyse çabalayınca olur herşey =D
minikuuuupııırr mııııı bak şimdi ! ben ne istesem kiğ :S
minikuuuupııırr mııııı bak şimdi ! ben ne istesem kiğ :S
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
porche 911
ya arkadaşımın teyzesi beyin gücüyle kitap falan hareket ettiriyor
ya arkadaşımın teyzesi beyin gücüyle kitap falan hareket ettiriyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
porş!:S kitap mı oeh' ..bişey söylicem ama şaşırmaaa :O
bende psi-wheel harekett ettirebiliyorum ya da idim .. 8)
bende psi-wheel harekett ettirebiliyorum ya da idim .. 8)
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
psi-wheel ne demek gerçi azçok tahmin ediyorum ama artık hareket ettiremiyormusun üfff çok üzüldüm ya ben kafayı yerdim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
=D google da görsellerde aratırsan direk çıkar karşına .. Ya söylememin sebebi çok basit bişey aslında =D sende çok rahat 3-4 güne yapabilirsin,yani döndürebilirsin .. şöyleki tek yapman gereken inanmak ve psi wheel in döndüğünü düşünmek bi kaç güne sonuç vericektir .. yoga falan da önemlidir de istersen tabi (ekbilgi için google da arama yapmanız faydanıza olur )
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
evet ufo.net ten örendiime göre döndürüyorsun bi cismi ilk defa duydum ben bunu yarın denerim yapabilirmiyim acaba ama ben daha büyük işler peşindeyip uçmak gibi beyin okumak telekineti gibi veya herhangi bir x-men karakteri gücü olabilir beast dışında tabiiki
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hevesini kırmak gibi olmasın ama psi-wheel olayına girince bunların ne denli mümkün olduğunu anlıyacaksın
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
göreceiz yanına uçarak geldiimde şaşırma arkadaşım gerçi şaşırsanda beynini okuyor olduumdan anlayacaım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sabırsızlanıyorum.. o gün geldiğinde sizde anlıcaksınız ki korkabilirim lütfen mazur görün :yuy:
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
tamam
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
konuya dönelim gençlik, googleda çeviri:D benim bu google çevirisi genelde rus sitelerinden bir şey indirirken işime yarıyor... sağolsunlar, google sayesinde çok kıymetli şeyler buldum, ne rawlar geçti elime
Bence güvenmeyin buna arkadaşlar. Biraz daha oturması lazım. Televizyonda izlemiştim haber olarak. Çok hatalı çeviriler yapabiliyor. Ortada bırakır sizi.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası