AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?!

+19
S.Tensei
martikanadi
FindaSoul4$ale
misuteri-chan
digigirl
ozman
mnyk
baris777777
Ryoko Yoichi
Hei_(BK201)
cynthia
Desire
spartiate
kazasker
sera myu
SPAWN-TheUndead
Hitokiri
Servet
Mss. Pretty Queen
23 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Empty Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?!

Mesaj tarafından Mss. Pretty Queen Çarş. 18 Şub. - 22:31

Kakashifan nickli arkadaşımız bugün bana mesaj attı. Mesajda ne yazıyordu biliyor musunuz? "Ezgidizi Hana Yori Dangoyu alıp, sitenizin adresinin üzerine kendi adreslerini koyarak yayınlıyor."
açıp baktım o bile yok O_o Onun yerine affedersiniz eşek kadar Dizi Ezgidizi.com da İzlenir gibi bir yazı!
Sitede anime bile var, animanist'in Ouran'ın orada yayınlandığından haberi var mı acaba?
http://ezgidizi.com/dizifilm/?p=900
en azından creditsi silmemişler.
Ve bütün teşekkürü alan kim? Asil prens nickli bir vatandaş.

Hana Yori Dango'nun linki de burada:

http://ezgidizi.com/dizifilm/?p=1852&page=2

ve hyd için açıklaması:

ARKADASLAR
Hana Yori Dango 1. Sezon 9 Bölümden Olusmaktadir
6. Bölüme Kadar Dizi Alt Yazili Bir Sekilde Buldum
7 den 9 a kadar ise altyazi elimde kendim eklemesini yapacagim
Her Gün 1 Bölüm Sizlerle Olcak
SAYGILAR…

ardından gelen mesajlara verdiği cevap:

MiSa
Arkadasim Siz Nasil isterseniz öyle yapin
ama daha iyisi ingilizceniz var ise Buyrun alt yazilari siz hazirlayin ??
bu sekilde ki bir yorum emegimizi ne yazikki degersiz kilmakta
sanki biz bitirmek istemiyormusuz gibi bir yorumla karsimizdasiniz
ingilizcenizi genisletmekte iyi fikir
ama onun öncesinde bir emek var ve bunu hice saymamak gerektigini düsünmekteyiz
gece ve gündüz demeden
pc nin 24 saat acik kalmasina aldirmadan
elektirik tutari düsünmeden bu karsiliksiz isi yapiyor
ELIMDEN GELDIGINCEDE YILMADAN KOREA DRAMA ASYA DRAMA SEVERLERE HiZMET EDECEGIM
SAYGILAR…

lütfetmiş! emek varmış! bir şey söylemek istemiyorum.. kötü konuşacağım çünkü.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana bir şey sorulmadı, animaniste de sorulduğunu sanmıyorum. Dahası bu iş uzayacak gibi. Bir gün bir bakmışsınız, emek verip insanlara sunduğunuz projeniz, bir başka sitede, "onun" emeği oluveriyor. Ve bizim çoğunlukla sitelerimizde reklam bile yok, bu işten bir şey kazanmıyoruz, peki sitedeki duyuruda ne yazıyor? Reklamlara günde en az 1 defa tıklayın lütfen .....
Beddua etmek günah olmasa elektrik fatursaından göçmesini umardım, ya da bilgisayarının alev almasını falan....
Siteye üye oldum, çok geçmeden mail vs atamayacağımı anladım. Foruma üye oldum sonra, aktivasyon bekliyorum. Yarın öm atacağım. Cevapları ne olacak çok merak ediyorum

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Fansub yapanları ilgilendirdiği için... Yanlışsa, uygun gördüğünüz yere taşırsınız.
Mss. Pretty Queen
Mss. Pretty Queen
Aktif üye
Aktif üye

Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Psikop10

Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Empty Geri: Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?!

Mesaj tarafından Servet Çarş. 18 Şub. - 23:30

MPQ, çok haklısın ve sinirlenmekte haklısın. Sadece ingilizce text i alıp Türkçe'ye çevirmiş olsan bile bu bir emektir. Ama bu yazıyı hiç uğraş vermeden iki üç tane programın yardımı ile söküp kendine aitmiş gibi yayınlamak veya yine hazır bir program kullanarak uygun bir format ile kendisininmiş gibi online ya da offline -izin almadan ve hatta referans bile vermeden- yayınlamanın tek adı olabilir;

HIRSIZLIK

Utanmadan bir de bunun adını kendi emeği olarak koyması ve bir sürü yalan üfürerek demagoji yapması ise başka gülünç bir durum. Her grubun benim gözümde ayrı bir değeri, ayrı bir özelliği varken ve hepinizin hevesi bu kadar oturmuşken böyle kendini bilmez tiplerin çıkıp moral bozucu ve sorumsuz hareketlerini esefle kınıyorum.

Not : Çalmaya yeni başlamış sanırım ve gözüne SNS ve Animanist'i kestirmiş.
No2 : Hakkını savun sakın susma, eğer sana bir terbiyesizlik yaparlarsa, haddini bildireceğimizden kuşkun olmasın.
Servet
Servet
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 238
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Relax10

http://www.portakalyolu.com

Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Empty Geri: Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?!

Mesaj tarafından Hitokiri Çarş. 18 Şub. - 23:54

Sarangni'de ne varsa çalıp çırpıp kendi sitelerine koyuyorlar.Hadi bunlar koyuyor.O asıl yorumları yapanlara kızıyorum, o kadar aptallar ki dizinin adını en basitinden google'a yazıp asıl kaynağı bulmaktan acizler.
Hitokiri
Hitokiri
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 762
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Kimses10

http://www.turkfansub.com

Mesaj tarafından Servet Çarş. 18 Şub. - 23:59

O yorumu yapanlar "armut piş ağzıma düş" zihniyetinden çıkamadıkları ve "google it" diye birşeyden haberdar olmadıkları için bırak asıl kaynağını yazmayı video nun üstünde linkleri gördükleri halde bile merak edip adres çubuğuna girip bir bakmaya üşeniyorlar. Bunların yaptığı bu sorumsuz hareketin sonuçlarını söyleyeyim ;

1- Kimse, MPQ'nun SNS'i grubuna ya da Animanist gibi madur olan diğer gruplara bu durum karşısında sessiz kalıp destek vermezse bu gruplar güven ve morallerini kaybedecekler. Bir daha belki altyazı yapmak bile istemeyecekler.
2- Kaliteli altyazı grupları sahneden çekilince, etraf böyle hırsızlara kalacak ve olan Animesever dostlarımıza olacak.
Servet
Servet
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 238
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Relax10

http://www.portakalyolu.com

Mesaj tarafından SPAWN-TheUndead Perş. 19 Şub. - 1:53

Sarangni tag'ının aynısını kullanmışlar mesela Love to Kill dizisi için.Sadece en ustde kendi adresleri yazıyor o kadar, gerisi aynı.
Valla yazık.Bunu yapanlara acıyorum...
SPAWN-TheUndead
SPAWN-TheUndead
Meiji Fansub
Meiji Fansub

Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Karizm10

Mesaj tarafından sera myu Perş. 19 Şub. - 6:17

eğer istiyorsan oraya gidip bununla ilgili bişeyler yazabiliriz
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Dagini10

Mesaj tarafından kazasker Perş. 19 Şub. - 8:31

Valla benimkileri de çalmışlar. Animefreak.tv de istemediğim halde çalıyor. Hepsine yorum yazan özürlülere okudukça gülüyorum. Hırsızlık işte ne dersiniz...
kazasker
kazasker
Onursal üye

Erkek Mesaj Sayısı : 41
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Images12

http://kazasker.site50.net

Mesaj tarafından spartiate Perş. 19 Şub. - 8:48

ya bu çok büyük ayıptır, yani ciddi ciddi sahiplenmiş ya adam altyazıları... ya birde ezgidizi iyi seyirler diler diye kocaman bir yazı eklemişler, hey Allahım ya sabır... biz sağda solda kaynak vermeden yayınlanmasına bile karşıyız adam bunu bırak almış götürmüş kendi yapımı gibi insanlara sunuyor... gerçekten terbiyesizlik, bi rep yada hit uğruna yapılmayacak şeyler bunlar...

animefreak konusunda bizde aynı durumdayız kazasker sorma...
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4388
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Eglenc10

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Desire Perş. 19 Şub. - 8:53

Hmm animefreaktv de mi hırsızzz abovv izlemeyecem artik ordan bişi. aboww ikiii sparti toradorayı izlemiştim geçen ama zaman sorunu vardı ben de bıraktımm Sad
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1227
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Asik10

http://www.dilekart.deviantart.com

Mesaj tarafından cynthia Perş. 19 Şub. - 15:53

Hırsızlığı falan geçtim, bu insanlarda hiç mi vicdan yok?
cynthia
cynthia
Aluminia Fansub
Aluminia Fansub

Kadın Mesaj Sayısı : 780
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Kaygil10

http://aluminia-fansub.blogspot.com/

Mesaj tarafından Hei_(BK201) Perş. 19 Şub. - 16:21

Arkadaşlar soytarı (asil) prense güzel bir mesaj çekince beni eklemiş msn'e isteyen olursa vereyim.

Dur ya esasında spoilir içine alıp buraya koyayım içini dökmek isteyen ekler....... Ben gidip şununla biraz tartışayım...... Sonra engelleyim gerçi çöp msn'de ama olsun çöpün bile asaleti var orayıda bozar bu.

Spoiler:
Hei_(BK201)
Hei_(BK201)
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 70
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Bezgin10

Mesaj tarafından Ryoko Yoichi Perş. 19 Şub. - 16:39

Girdim siteye, yani birader bari çalışıyosun kaliteli bi biçimde sun dimi. Reklamlar falan. Sürekli videolarda sitenin adı çıkıyo
Ryoko Yoichi
Ryoko Yoichi
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1477
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Centil10

Mesaj tarafından baris777777 Perş. 19 Şub. - 16:57

Çaldıkları her emek haram olsun inşallah. Biz o kadar kaliteli olsun diye uğraşalım, adam sanki hakkıymış gibi almış kendi kepaze sitesine yüklemiş. Normalde fansub grupları site linklerini göze batmayacak şekilde koyarlar ama bu görgüsüzler ne anlar izleyiciye saygıdan, eşşek kadar reklam yazısından bölüm izlenmiyor! Ouran'ın da aynı şekilde baştan 5 saniyesini kesmişler. O yorum yapanlar da daha indirip rardan çıkarmaktan aciz olan tipler, ezgidizi online yayınlansa da izlesek diye bekliyorlar. O asil prens şerefsizi de "Çevirmenlerimiz şu anda meşgul" falan diyor. Ağzımı bozduracak, nerden senin çevirmenin oluyoruz? Ayrı altyazıları da çalıp kendi çaplarında encode etmişler, Türkçe karakterler çıkmayınca epey güldüm Very Happy Encode sizin neyinize be.
baris777777
baris777777
Shoujo no Sekai

Erkek Mesaj Sayısı : 50

http://soulofanime.com/shoujonosekai

Mesaj tarafından Ryoko Yoichi Perş. 19 Şub. - 16:59

Fruits Basket'e bi saniye hata var sanırım Very Happy Türkçe karekterleride bi farklılık olsunlar die atmışlardır
Ryoko Yoichi
Ryoko Yoichi
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından baris777777 Perş. 19 Şub. - 17:09

Yok yaa mesela "bayılırım" yazcağına "bayylyrym" yazıyo. Bu ne be Very Happy Bu insanlar yükledikleri şeye hiç mi bakmıyorlar. İzleyen moronlara hiç lafım yok zaten...
baris777777
baris777777
Shoujo no Sekai

Erkek Mesaj Sayısı : 50

http://soulofanime.com/shoujonosekai

Mesaj tarafından Ryoko Yoichi Perş. 19 Şub. - 17:12

Bu site herhalde yeni açıldı yoksa uzun zamandır hizmet veriyomuymuş?
Ryoko Yoichi
Ryoko Yoichi
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından SPAWN-TheUndead Perş. 19 Şub. - 17:13

Zamane gençleri işte, kanları kaynıyor Very Happy
SPAWN-TheUndead
SPAWN-TheUndead
Meiji Fansub
Meiji Fansub

Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Karizm10

Mesaj tarafından Hei_(BK201) Perş. 19 Şub. - 17:20

Ouran konusunda haklısın , özür dileriz filan diyor hatta hayat hikayesini anlatmaya başladı. Sonra sizi bulamadım o yüzden böyle oldu diyor. Konuşmamın başında belirtmiştim halbuki Ouran'ı animanist yaptı ben animeupta encode yapıyorum demiştim. Ama bölümlerin altına linklerinizi koyalım böylece reklam yapmış olursunuz diyor.

Hana konusunda ise onu bizim çevirmen grup yapıyor diyor. Altyazılar aynı diyorum. O konuyu araştırcam diyor ve bir aradanda hayat hikayesini anlatıyor. Baktım çıkış yok bende fazla uzun tutmadım.
Hei_(BK201)
Hei_(BK201)
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından Hei_(BK201) Perş. 19 Şub. - 17:21

zamane genç dediğin 32 yaşındaymış evli bekar mı öğrenmeden konuşmayı bitirdim Very Happy
Hei_(BK201)
Hei_(BK201)
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından mnyk Perş. 19 Şub. - 18:36

insanın ağzını bozdurmak için ellerinden geleni yapmışlar.böyle bir şeyi yapmaya nasıl cesaret etmişler hayret.

EMEK HIRSIZLARI 789
mnyk
mnyk
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 74
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Dagini10

Mesaj tarafından ozman Perş. 19 Şub. - 18:56

32 O_O
ozman
Süper Animeci
Süper Animeci

Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Delibo10

Mesaj tarafından Desire Perş. 19 Şub. - 19:20

Baya olgunmuş :9
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1227
Ruh Hali : Ezgidizi Sizin de Projelerinizi Araklıyor mu?! Asik10

http://www.dilekart.deviantart.com

Mesaj tarafından digigirl Perş. 19 Şub. - 20:41

çok ayıp yapmışlar Sad valla emeğe yazık en azından kendisi yapmıs gibi gostermeseymış ...
digigirl
digigirl
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 459

Mesaj tarafından Mss. Pretty Queen Perş. 19 Şub. - 21:09

Hei_(BK201) demiş ki:

Hana konusunda ise onu bizim çevirmen grup yapıyor diyor. Altyazılar aynı diyorum. O konuyu araştırcam diyor ve bir aradanda hayat hikayesini anlatıyor. Baktım çıkış yok bende fazla uzun tutmadım.

"Bizim çevirmen grup?" ... neyi araştıracakmış ayrıca... ya gerizekalı bir tip herhalde. ben daha yeni pc ye oturabildim. kaldırılması için mesaj atacağım. biz grup olarak hyd yi online yayınlayabilmek çin çok uğraştık, gelip bize sorsaydı projenin başlarındayken büyük ihtimalle izin bile verebilirdik. ama bu şekilde olması... ya herşey ortada zaten. bir şey demiyorum.
hassasiyetiniz için de teşekkürler.
birisine dün söylediğimde şakasına "siz de ezgidizi.org alın. dandik site zaten aynısını kurarsınız" demişti Very Happy fena fikir değil aslında =P
Bu arada bir soru sorulmuştu kaç yıldır var diye; benim bildiğim yaklaşık 2 senedir var. bizim okulda özellikle "düşlerimin prensi" ni yayınlamaya başladığı dönem takipçileri tavan yapmıştı :S
Mss. Pretty Queen
Mss. Pretty Queen
Aktif üye
Aktif üye

Mesaj tarafından misuteri-chan Cuma 20 Şub. - 13:02

Yapılan şey gerçekten terbiyesizlik ama bu biraz da bizden kaynaklanıyor olabilir. Mesela bizler sadece projelerimizi fansub sitelerimizde ve anime forumlarında yayınlıyoruz. O tip ve benzeri sitelerde tanıtsak (o "insanlardan" önce) sitemizi ziyeret edin daha böyle böyle projelerimiz var diye belki biraz önüne geçebiliriz bu olayların. Çünkü o tip sitelerde daha fansub grubu diye bir şey olduğundan habersiz olan insanlar var. Gerçi dikkat etmedim hiç tanıttınız mı o sitelere de... Sonuçta daha fazla kişiye ulaşılabilir ve böyle hırsızlıkların önüne biraz olsun geçilebilir diye düşünüyorum.
Ayrıca bunu yapan herkesi de kınıyorum. Hele hiçbir şeyden anlamayan, araştırma nedir bilmeyen ve üstüne üslük teşekkür eden o insanları daha çok kınıyorum.
misuteri-chan
misuteri-chan
Shoujo no Sekai

Kadın Mesaj Sayısı : 40

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics