animanist fansub...
+46
ecursed
blackburn
tujo
LordCha
genciken
ozman
Servet
Misafir
Alchemist
meyday
Ryoko Yoichi
dombilibili
sera myu
sakura hime
rcatalkaya
SeRKaN
achie-san
Cemis
gundamaster
Hitokiri
bLue-Dragon
cynthia
kouta
alihangs1993
Darkcity87
Zax
mnyk
Voodoo_Baby
lantis
Rotea
Yaser
RaJeV
Underfined
RoMe
Sodakazam
diaboliksword
new_cellie
rockchu
zagato
aoshi
miyacho
spartiate
CHOBiTS
mavilynx
Exile Falcon
edemirci44
50 posters
9 sayfadaki 16 sayfası
9 sayfadaki 16 sayfası • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Geri: animanist fansub...
Exile Falcon demiş ki:Üstüme vazife değil aslında ama animanist tam bir fansub grubu ve srt, ass formatında altyazı yayınlamıyor.Ne kadar emeğe saygında olsa fansub grubundan altyazı istemek biraz hakarete kaçıyor.Tabi belki onlar sana yardımcı olmak için verirler bilmiyorum o kısmını işin
bana gerek kalmadan arkadaş açıklamış
Biz bu şekilde (fansub) dağıtım yapmayı seviyoruz ve tercih ediyoruz.
05 Ekim 2008
Manga
Dangu 40.-41. bölüm
Vagabond 253. bölüm
Anime
DMC 1.-2.-Özel bölümler
D.Gray-Man 103. bölüm(SON)
Tengen 12-13. bölümler
Hajime no Ippo 47.-48. bölüm
Uzun soluklu arkadaşımıza güzel bir şekilde hoşcakal dedikten sonra yeni bir arkdaşı aramıza katıyoruz. Tam 103 bölüm bizimle olan D.Gray-Man'i burada sonlandırmış bulunmaktayız. Bunun yerine kısa soluklu sizinde seveceğinizi düşündüğümüz bir animeye Detroit Metal City'e başladık.
Dangu uzun bir süre önce durdurulmuştu. Parmaklardaki can kıpırdanmaları bize heyecan verdi ve ingilizceye çevrilen iki bölümüde hemen sizlere ulaştıralım dedik...
Bu arada takımdaki diğer elemanların baskısına dayanamayıp sitemize dost siteler bölümünü eklemiş bulunmaktayız. Bizi dost hissedenler linklerini bize ulaştırırsa seviniriz. Artı olarak Soulofanime'ye girin orda bir adet blöümümüz var, izledikten okuduktan sonra bir yorum attırıverin gari, iyi geceler...
NOT:Detroit Metal City'nin özel bölümü 1 ve 2. bölümün belli kısımlarının aynısıdır izlememeniz size birşey kaybettirmez.
Manga
Dangu 40.-41. bölüm
Vagabond 253. bölüm
Anime
DMC 1.-2.-Özel bölümler
D.Gray-Man 103. bölüm(SON)
Tengen 12-13. bölümler
Hajime no Ippo 47.-48. bölüm
Uzun soluklu arkadaşımıza güzel bir şekilde hoşcakal dedikten sonra yeni bir arkdaşı aramıza katıyoruz. Tam 103 bölüm bizimle olan D.Gray-Man'i burada sonlandırmış bulunmaktayız. Bunun yerine kısa soluklu sizinde seveceğinizi düşündüğümüz bir animeye Detroit Metal City'e başladık.
Dangu uzun bir süre önce durdurulmuştu. Parmaklardaki can kıpırdanmaları bize heyecan verdi ve ingilizceye çevrilen iki bölümüde hemen sizlere ulaştıralım dedik...
Bu arada takımdaki diğer elemanların baskısına dayanamayıp sitemize dost siteler bölümünü eklemiş bulunmaktayız. Bizi dost hissedenler linklerini bize ulaştırırsa seviniriz. Artı olarak Soulofanime'ye girin orda bir adet blöümümüz var, izledikten okuduktan sonra bir yorum attırıverin gari, iyi geceler...
NOT:Detroit Metal City'nin özel bölümü 1 ve 2. bölümün belli kısımlarının aynısıdır izlememeniz size birşey kaybettirmez.
Sodo ellerinize sağlık bakalım Dmc nasıl bir anime o kadar yüksek puan vermişler...D.Gray-Man içinde sagolun.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
tesekkurler hepınıze BOTI ne zaman gelir.
kouta- Isınan üye
Ellerinize sağlık teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
kouta demiş ki:tesekkurler hepınıze BOTI ne zaman gelir.
Boti'yi en kısa sürede yayınlamaya çalışacağız ama berbat ingilizce çevirisi ve zamanlamayı da bizim yapmamız yüzünden diğer animelere kıyasla yayınlamakta biraz gecikme yaşıyoruz. Sanırım haftaya yayınlarız 5. bölümü.
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
D.gray-man'ın son bölümü dayanamayıp raw izlemiştim. Şimdi indirip birde türkçe izlicem. Tüm emeklerinize sonsuz teşekkürler. (devam eder umarım fin min yazmıştı sonunda ama böle biterse saçma olur... "edecek diyolar")
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Aslında Soa'da soracaktım hazır burası açıkken sorayım.
Detroit Metal City normalde kaç bölüm? AGT'de 12 +1 yazıyor (+1 özel bölüm olmalı). MAL'da on üç dakikadan 24 bölüm yazıyor (özel bölüm harici), Anidb desen bölüm unknown yazıyor, sizde de 12+1 yazıyor.
Hangisi?
Detroit Metal City normalde kaç bölüm? AGT'de 12 +1 yazıyor (+1 özel bölüm olmalı). MAL'da on üç dakikadan 24 bölüm yazıyor (özel bölüm harici), Anidb desen bölüm unknown yazıyor, sizde de 12+1 yazıyor.
Hangisi?
Vay be d-gray man de sona gelindi demek umarım devam eder umarım bende bir gün çekerim çevirilerinizin tamamını.
En son rockchu tarafından Paz 5 Ekim - 20:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
cynthia demiş ki:Aslında Soa'da soracaktım hazır burası açıkken sorayım.
Hangisi?
Valla 24 bölüm denmesinin nedeni, her bölümün içinde aslında 2 bölüm olması olabilir. Evet +1 dedikleri special bölüm ama biz de anidb'nin yalancısıyız. Bence 12 bölüm + 1 özel bölümden oluşuyor anime.
Ruh Hali :
her bölüm opening ve endingleri çıkarırsan brüt 12 dakika sürüyor bu da 6 şar dakikalık 2 kısımdan oluşuyor bu iki kısmın da kendine ait bölüm adı var.
Bu ova olduğu için televizyonda yayınlanmıyor ve şimdilik 12 bölümün dvd si çıktı devamının DVD sinin ne zaman yayınlanacağı belli değil ama devam edecek yani.
Bu ova olduğu için televizyonda yayınlanmıyor ve şimdilik 12 bölümün dvd si çıktı devamının DVD sinin ne zaman yayınlanacağı belli değil ama devam edecek yani.
En son Sodakazam tarafından Paz 5 Ekim - 21:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Devamı var mı yani. Ben de seviniyordum 12 bölüm diye. Neyse çeviririz :bom:
Ruh Hali :
miyacho demiş ki:Devamı var mı yani. Ben de seviniyordum 12 bölüm diye. Neyse çeviririz :bom:
koptum
arkadaşlar teşekkürler gerçekten, daha öncede yazdım dmc bana çok övülen bir animeydi, sayenizde türkçe izliycem... (tabi indirmem için önce uploadumun bitmesi lazım)... ellerinize sağlık
Sizin henüz diğer projelerinizi izlemedim, indirme aşamasındayım. DMC'nin ilk bölümünü izlerken şunu fark ettim; cümlelerin çoğunda "!" kullanıyorsunuz. Söyleyen kişi heyecanlıysa vb. sorun olmuyor da söyleyen kişi normal bir ses tonuyla konuşmasına rağmen cümlenin ünlem ile bitmesi hayli rahatsız edici oluyor. Aslında bu sadece sizde değil bir sürü yerde mevcut. Ben de eskiden öyle çeviriyordum, sonra gereksiz ünlem koyduğumu fark ettim ve azaltmaya başladım.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim tekrar. İlk iki bölümü bitirince topluca yorum yaparım.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim tekrar. İlk iki bölümü bitirince topluca yorum yaparım.
Ağlamak istiyorum D-Grayman bitti
Umarım devam eder
Yeni anime ve bölümer için
Teşekkürler Animanist
Umarım devam eder
Yeni anime ve bölümer için
Teşekkürler Animanist
Yaser- Aktif üye
Ruh Hali :
cynthia demiş ki:Sizin henüz diğer projelerinizi izlemedim, indirme aşamasındayım. DMC'nin ilk bölümünü izlerken şunu fark ettim; cümlelerin çoğunda "!" kullanıyorsunuz. Söyleyen kişi heyecanlıysa vb. sorun olmuyor da söyleyen kişi normal bir ses tonuyla konuşmasına rağmen cümlenin ünlem ile bitmesi hayli rahatsız edici oluyor. Aslında bu sadece sizde değil bir sürü yerde mevcut. Ben de eskiden öyle çeviriyordum, sonra gereksiz ünlem koyduğumu fark ettim ve azaltmaya başladım.
Genelde scriptleri yabancı gruplardan aldığımız için bazen noktamala işareti neyse aynen bırakıyorum. (Hatta gereksiz olanların çoğunu eliyorum) Bir de ünlem her zaman heyecan belirtmek için değil cümleyi vurgulamak için de kullanılır, cümlenin anlamını keskinleştirir. Yine de uyarını dikkate alacağım. Teşekkürler^^
Ruh Hali :
Detroit harika bi seçim ilk özel bölümünü izlemiştim Bağrışmalar atışmalar oldukça komik ve eğlenceliydi D.gray man ın yerini tutmasa da (ki hiç bi anime bana göre tutamaz ) gene de hoş bi seçim olmuş Bir de belki ilerde düşündüğünüz Shounen animesi var mı? Hazır D.gray bitmişken yenilere yelken açalım
ÇOK TEŞEKKÜRLER
ÇOK TEŞEKKÜRLER
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Mibu-Kyo demiş ki:Detroit harika bi seçim ilk özel bölümünü izlemiştim Bağrışmalar atışmalar oldukça komik ve eğlenceliydi D.gray man ın yerini tutmasa da (ki hiç bi anime bana göre tutamaz ) gene de hoş bi seçim olmuş Bir de belki ilerde düşündüğünüz Shounen animesi var mı? Hazır D.gray bitmişken yenilere yelken açalım
ÇOK TEŞEKKÜRLER
Şu an için kişisel nedenlerden dolayı uzun bi shounen seriye el atamayız. Yani en azından miyacho nun çevirip benim encode edeceğim serilerde... Yoksa benim ocakta hajime no ippo 2. sezon başlayacak ben çevireceğim nerden baksan 90 bölüm olur o seri
Evet onun haberini aldım Mangaya hareketle gidecekmiş...Hajime nin bir tek eksisi Kızların iğrenç bi çizime sahip olması Özellikle adını unuttum şu Ippo nun hoşlandığı kızın çizimi berbat olmuş umarım bu sezonda çizimlere daha bi özenle hareket ederler...
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Mibu-Kyo demiş ki:Evet onun haberini aldım Mangaya hareketle gidecekmiş...Hajime nin bir tek eksisi Kızların iğrenç bi çizime sahip olması Özellikle adını unuttum şu Ippo nun hoşlandığı kızın çizimi berbat olmuş umarım bu sezonda çizimlere daha bi özenle hareket ederler...
senin beğenmemende biraz da animenin eski sayılabilecek bir yıla ait olması yatıyor. Ama özellikle bu serinin çizimlerini beğenen arkadaşlar da çıkabiliyor. Ben beğeniyorum mesela.
Bildiğiniz gibi D.Gray-man'in 103 bölümlük anime serisini yeni tamamladık. Bir çok kişiden gelen yoğun istekleri göz ardı edemediğimiz için de, animenin kaldığı bölüm olan 157. bölümden itibaren mangasını çevirmeye başlayacağız. Gönül isterdi ki 1. bölümden itibaren çevirip yayınlayalım ama maalesef hiçbirimizin şu an için buna zamanı yok. En azından animesinin kaldığı yerden itibaren neler olduğunu merak edenlere ufak da olsa bir yardımımız dokunsun diye düşündük. Yalnız şunu da belirtmek istiyorum. Bu tamamen biraz keyfi yaklaşıp istek olduğu için başladığımız bir proje. Yani ileride çeviriler aksayabilir veya tamamen durabilir. Bunun yaşanacağı kesin olduğu için konuşmuyorum ama sonrasında "ne ciddiyetsiz adamlar, başladıkları işi yarım bıraktılar" gibi laflar olmaması adına bunu baştan belirtmek istedim. Umarım sonuna kadar, herhangi bir aksilik
çıkmadan projeyi gidebildiği yere kadar devam ettirebiliriz.
Not: Son bölümdeki savaşın tamamlandığı 157. bölümden itibaren başlamayı düşünüyoruz ama bu konuda başka fikri olan var mı? Tavsiyelere açığız. (1. bölüm demeyin de)
çıkmadan projeyi gidebildiği yere kadar devam ettirebiliriz.
Not: Son bölümdeki savaşın tamamlandığı 157. bölümden itibaren başlamayı düşünüyoruz ama bu konuda başka fikri olan var mı? Tavsiyelere açığız. (1. bölüm demeyin de)
Ruh Hali :
ben daha 103ü izlemedim ama bir 104.bölüm olduğunu düşünerek mangada kaça geliyorsa bence ordan başlayın..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Bence de dogru yerden başlıyorsunuz.Animeyi seyretmek isteyenler indirir. Yeni bölümleri kaç yıl sonra gelir kaldıgı yerden başlaması mantıklı
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Zaten şu anki kararım kaldığı yerden başlaması ama
- Spoiler:
- 4. seviyenin ortaya çıktığı yerden başlayayım mı diye de düşünmedim değil.
Ruh Hali :
9 sayfadaki 16 sayfası • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» Cemis Fansub
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
» Cemis Fansub
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
9 sayfadaki 16 sayfası