animanist fansub...
+46
ecursed
blackburn
tujo
LordCha
genciken
ozman
Servet
Misafir
Alchemist
meyday
Ryoko Yoichi
dombilibili
sera myu
sakura hime
rcatalkaya
SeRKaN
achie-san
Cemis
gundamaster
Hitokiri
bLue-Dragon
cynthia
kouta
alihangs1993
Darkcity87
Zax
mnyk
Voodoo_Baby
lantis
Rotea
Yaser
RaJeV
Underfined
RoMe
Sodakazam
diaboliksword
new_cellie
rockchu
zagato
aoshi
miyacho
spartiate
CHOBiTS
mavilynx
Exile Falcon
edemirci44
50 posters
11 sayfadaki 16 sayfası
11 sayfadaki 16 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Geri: animanist fansub...
kouta demiş ki:bu hafta boti verecektiniz
ne zaman hazır olursa o zaman vereceğiz. Demek ki hazır değil...
Bu kesanai denilen berbat gruptan çeviri yapmak aşırı zor, yanlışlarla dolu o yüzden epey zaman harcanıyor.
off topic: Herhangi bir animede bu kesanai denilen grup kesinlikle son tercihiniz olsun kesinlikle bulaşmayın.
teşekkürler arkadaşlar güncellemeniz için, bende 1 saat kadar önce dmc 1-2 yi indirmiştim, üçüde indirmeye başlayayım bari şimdi....
Teşekkürler güncelleme için anime filminin uzantısı .avi ise alayım eğer bilgi verirseniz sevinirim .mkv ile işim olmuor da
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Mibu-Kyo demiş ki:Teşekkürler güncelleme için anime filminin uzantısı .avi ise alayım eğer bilgi verirseniz sevinirim .mkv ile işim olmuor da
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=group&gid=5693&aid=4932
AniDB kullanın kullandırın
gördüğün gibi .avi uzantılı film
teşekkurler beklemekteyız.
kouta- Isınan üye
Sodakazam demiş ki:Mibu-Kyo demiş ki:Teşekkürler güncelleme için anime filminin uzantısı .avi ise alayım eğer bilgi verirseniz sevinirim .mkv ile işim olmuor da
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=group&gid=5693&aid=4932
AniDB kullanın kullandırın
gördüğün gibi .avi uzantılı film
Pek anidb den bişi anlamadığım için sormuştum bende
Underfined- animeso
Ruh Hali :
anlaşılmayacak bir şey yok aslında önyargılı yaklaşıyorrsunuz sadece. halbuki verdiğim sayfada dosyanın yanında yazan simgelerin üstüne geldiğinde basit bir şekilde "Container Format .avi" "Video Codec H264/AVC" "Audio Language Japanese" yazar bunları.
H264 sede almayayım Divx player divx-xvid den başka bişi açmıor monitörde 14'' hiç bişi izleyemiyorum
Underfined- animeso
Ruh Hali :
günceleme için teşekkürler d gray man mangası için ayrıca teşekkürler şimdi indirdim az sonra okuyacam acaba Kara no Kyoukai filminin çıkmış 4 çıkacak 2 filmi daha varmış onlarıda çevirmeyi düşünüyormusunuz duyduguma göre fate stay night la aynı evrende geçiyormuş onun için çok merak ediyorum inince görecez nasıl bişeymiş
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
kara no kyoukai toplamda 7 film. Şu ana kadar 5 filmi gösterime girdi 3'ünün DVD'si çıkıp internete düştü diye biliyorum
darkcity87 demiş ki:günceleme için teşekkürler d gray man mangası için ayrıca teşekkürler şimdi indirdim az sonra okuyacam acaba Kara no Kyoukai filminin çıkmış 4 çıkacak 2 filmi daha varmış onlarıda çevirmeyi düşünüyormusunuz duyduguma göre fate stay night la aynı evrende geçiyormuş onun için çok merak ediyorum inince görecez nasıl bişeymiş
çıkan (çıkacak) tüm filmlerini yayınlamayı düşünüyoruz. Şimdilik piyasada 3 filmin materyali var (gerek ingilizce çeviri gerek DVD) 4. film ve sonrası da çıkınca mutlaka bi grup alır yani ,
Ben de anidb de görmüştüm fate/stay night ve shingetsutan tsukihime ile alakası varmış ama ben çözemedim
Kara no Kyoukainın açılış ve kapanış müziğini bilen var mı çok güzeller.bearshare ile baktım ama bulduklarımda virüslü çıktı
achie-san- Yeni Üye
Ruh Hali :
Kapanış parçası Kalafina'ya ait. Parçanın adı Oblivious. Bir de bu şekilde aratırsan belki bulabilirsin. Müziklerini ben de çok sevdim.
Edit: Torrentte linkleri mevcut.
http://www.tokyotosho.com/search.php?terms=kalafina&type=0
Edit: Torrentte linkleri mevcut.
http://www.tokyotosho.com/search.php?terms=kalafina&type=0
En son miyacho tarafından Paz 12 Ekim - 19:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
arkadaşlar az önce dmc'nin 3 bölümünü izledim, gerçekten çok eğlenceli bir yapım, çokta güzel bir fansub olmuş... keşke bölümler biraz uzun olsaydı, 14 dakika valla tadı damağımda kaldı...(bu arada 14 dakikada olsa ne kadar çok konuşma geçtiğine dikkat ettim, keinlikle 24 dakikalık bir animeden fazla konuşma vardıriçinde)... teşekkürler, yeni bölümleri merakla bekliycem:)
spartiate demiş ki:arkadaşlar az önce dmc'nin 3 bölümünü izledim, gerçekten çok eğlenceli bir yapım, çokta güzel bir fansub olmuş... keşke bölümler biraz uzun olsaydı, 14 dakika valla tadı damağımda kaldı...(bu arada 14 dakikada olsa ne kadar çok konuşma geçtiğine dikkat ettim, keinlikle 24 dakikalık bir animeden fazla konuşma vardıriçinde)... teşekkürler, yeni bölümleri merakla bekliycem:)
Teşekkür ederiz. Evet kısa olmasına rağmen çevirisi epey uzun sürüyor. Her bölüm yaklaşık 300-350 satır ama cümleler uzun. Bu arada, altyazılar çok hızlı geçiyor ve okumakta güçlük çekiyor olabilirsiniz ama farkettiyseniz çok hızlı konuşuyorlar. Hatta biraz yavaş konuşsalar anime 14 dakika değil 24 dakika olurdu bence.
Ruh Hali :
evet konuşmaları oldukça hızlı, hatta bazı sahnelerde "noluo yav" moduna girdim:) ingilizce izleseydim takibi gerçekten çok zor olacaktı... bir de başlangıç karaokesi ve şarkısı çok güzel:)
Ben dinleye dinleye Negishi'nin kapanıştaki parçasını da sevdim. Dinlerken Negishi'nin sırıtan ve mutlu mutlu söyleyen görüntüsü aklıma geliyor. Açılış parçası benim de hoşuma gitti ama kapitalizm domuzunun açılış parçasındaki bakışları açılışı hep gülerek izlememe neden oluyor.
Ruh Hali :
Sonunda sayenizde D-grayman'ı bitirmiş bulunmaktayım xD mangasına kaldığı yerden devam edicem,saolun arkadaşlar ^^
Evet DMCde çok zor yetişiyorum ben de, İngilizcesine başlamamışım iyi ki. 3. bölümü izlediğimde yorum yazarım. Film fansub'ı için teşekkür ederim/z.
Ehehe, ben İngilizcesini durdurarak izliyordum.. zaten argo dolu, anlamıyordum çoğu argoyu. Ama Türkçe olması iyi oldu, böyle zevkli oluyor, izleyebiliyorsun en azından
DMC 3 çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bu sefer konuşmalara yetişebiliyorum, alıştım herhalde. 13 dakika gerçekten kısa ya. Üç dakika gibi geliyor bana, ve benim sevdiğim çoğu anime bu kadar göz açıp kapayıncaya kadar bitmez. 4. bölümü 4 gözle bekliyorum.
[Animanist]Kara No Kyoukai - The Garden Of The Sinners 01 torrent
Rapidshare zor gelenler için filmin torrenti. Seed etmeyi ihmal etmeyin, iyi seyirler.
Rapidshare zor gelenler için filmin torrenti. Seed etmeyi ihmal etmeyin, iyi seyirler.
Ruh Hali :
teşekkürler miyacho torrent için, keşke bizde dışardaki gibi bir torrent kültürü olsa, indiren anında kaçmasa ...
Bende seed yapmak istiyorum da ben rapidsharedan indirmiştim. Torrent programının downloads kısmına kopyalasam bu animeyi seed yapabilir miyim?
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
indirdiğin movie neredeyse torrent'e o dosyayı göster indirme yeri olarak o otomatikman seed yapmaya başlar.
11 sayfadaki 16 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» Cemis Fansub
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
» Cemis Fansub
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
11 sayfadaki 16 sayfası