code geass R2 final bölümünde çalan şarkı
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
code geass R2 final bölümünde çalan şarkı
arkadaşlar code geass R2 de 25.bölümün sonlarına doğru çalan bir şarkı var adını bilmiyorum öyle oluncada bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: code geass R2 final bölümünde çalan şarkı
Ben daha code geass r2 ye bugün geçtim.İlk sezonu izlediğimden bütün müziklerini buldum.R2 yi daha bitirmediğimden müzikleri elimde yok ama sonunda çalan şarkının çok güzel olduğuna eminim.Senin için aradım ve ost 1 i buldum.Umarım r2 ost1 in içindedir.İşte linki;
http://www.mininova.org/tor/1849430
Eğer o aradığın şarkı içinde değilse söyle biraz daha arıyım.Çünkü eminim bir kaç gün içinde indirip bitirdiğim zaman bende arıycam Birde ost2 var ama o şarkının hangisinde olduğunu bilmiyorum,indirdikten sonra söylersin
Bu arada 24-25 i bugün izledim ilk sezonun o bölümlerini ve akşam r2 1-2 bölümleri izledim.R2 opening parçasına bayıldım, birazdan indiricem ^_^
http://www.mininova.org/tor/1849430
Eğer o aradığın şarkı içinde değilse söyle biraz daha arıyım.Çünkü eminim bir kaç gün içinde indirip bitirdiğim zaman bende arıycam Birde ost2 var ama o şarkının hangisinde olduğunu bilmiyorum,indirdikten sonra söylersin
Bu arada 24-25 i bugün izledim ilk sezonun o bölümlerini ve akşam r2 1-2 bölümleri izledim.R2 opening parçasına bayıldım, birazdan indiricem ^_^
Dur dur dur, sadece o müziği buldum.Adı continued story
İndirebileceğin sitede; http://gendou.com/amusic/?filter=code+geass
Yalnız bu sitede üye olman gerekiyor,ama sahiden güzel anime müzikleri var
İndirebileceğin sitede; http://gendou.com/amusic/?filter=code+geass
Yalnız bu sitede üye olman gerekiyor,ama sahiden güzel anime müzikleri var
yardımlarınız için teşekkür ederim hitokiri dediğin adresi sürekli kullanıyorum zaten ama bana sadece bu şarkı lazımdı şarkının ismi ve adres için teşekkürler lordcha hemen indiriyorum
Ruh Hali :
Bulmana sevindim, bende şu an r2 op1'i indirdim gendoudan ve onu dinliyorum
code geass seri olarak çok güzel bir seri uzun süredir böyle bir seri izlemiştim ayrıca müzikleride süper olunca izlemek daha bir keyifli oluyor ben dün bitirdim tüm seriyi bittiğine hala inanamıyorum keşke bitmesiydi
Ruh Hali :
İlk sezonun baştan izleyebilirsin, iyi seriler böyle oluyor.Sana iyi bir haberim var,bu seriyi çok sevdiğini ve 2 sezonuda izlediğini söyledin.Ama galiba daha ekstra 6 tane hikayeyi izlemedin.picture book ya da drama picture olarak geçiyor bazı yerlerde.Tam 6 tane code geass'ın görünmeyen hikaye ve videoları.2 tanesinin mkv olarak türkçe çevirimi var.Yarın onları divx'e çevirip alt türkçe altyazılarını ayrı vermeyi düşünüyorum.İzlemediysen senin için harika olur çünkü daha 6 tane hikaye var. türkçeye çevirilen iki tanesinin her biri 4-5 dk sürüyor.Diğerleri daha uzun olduğunu tahmin ediyorum.Ben izlemek için 2.ci sezonu bitirmeyi bekliyordum,ama şimdi indiririm sonra izlerim.Ne dersin?
o hikayeleri biliyorum sağolsun pikeruchan çeviriyor ilk 2 hikayeyi izledim ve çok güzeldi devamını merakla bekliyorum bende senin gibi izlemek için ikinci sezonun bitmesini bekliyordum hatta geçenlerde bir yazı okudum nisanda çıkacak olan son code geass dvd sinde bu tür bir kısa hikaye olabilirmiş ve R2 nin finalinden sonraki kısımı anlatacakmış ama ne kadar doğru bilemiyorum
Ruh Hali :
Kesinlikle koyarlar, dvd satışlarını arttırmak için merak unsurunu kullanıcaklar.O yüzden çıkartıcaklarının bilgisini önceden vermelri çok doğal.Aslında bende orjinal dvdlerini internetten indirebilir ve dahada kaliteli izleyebilirim ama dvd dosyalarına trükçe altyazı eklemeyi daha bilmiyorum malesef.Ama code geass'ın ileride daha ekstra hikayelerini bekliyorum doğrusu.Bu arada ne zamandır sorucaktım, resimden gördüğüm kadarıyla ve seninde imzana koyduğuna göre iyi bir animeye benziyor.İmzandaki resim hangi animeye ait ve türkçe altyazısı var mı acaba?
Arkadaşlar konunun amacının çok çok dışına çıkıyorsunuz.Zaten konuda gerekli cevaba da ulaşılmış sanırım
haklısın exile falcon sanırım baya bir konudan saptık ama lordcha ya cevap veriyim imzamdaki anime zombie loan ve anianka grubu bu animeye fansub yapmıştı bu sitede bu linkler mevcut şahsen benim çok sevdiğim bir seridir
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası