Video Girl Ai
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Video Girl Ai
Her yerde bu animeyi arıyorum; bulduklarım da hep ingilizce dublajlı, anlamadım, anime kendinden böyle olamaz, hiçbir yerde yok mu? Japonca dublajlısını bulabileceğim bir yer bilen var mı??
Geri: Video Girl Ai
yaw portakalyolu bu animeyi türkçeye çevirdi zaten onların sitesinden indir
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
www.portakalyolu.com'dan indirebilirsin ayrıca eğer bir animenin türkçe altyazısını arıyorsan önce divxplanet ede bakmayı unutma
divxplanet a zaten bakmıştım, ama altyazısı yoktu. Portakalyolundan da indirdim, oradan ilk kez indiriyorum, her zaman böyle mi oluyor bir fikrim yok ama altyazı gömülü değildi. Zaten dublaj yine ingilizceydi. Girdiğim siteler şunlar;
animestash, animecorner, download-anime, anime-eden, portakalyolu, online izlemeye çalıştığım adını bilmediğim bir site ve animea mıydı neydi ilk kez bir şey indirdiğim başka bir site. Bu sitelerin bazılarında animenin kendisi yoktu bazıları da altyazısız ingilizce dublajlıydı. Bir anime beni hiç bu kadar uğraştırmadı -_-" Neyse önerileriniz için sağ olun, bu sitelerde de yoksa artık hiçbir yerde yoktur herhalde, konuşmaları anlamak çok zor değil gibi görünüyor, çevirmeye çalışmak yapılacak tek şey sanırım.
animestash, animecorner, download-anime, anime-eden, portakalyolu, online izlemeye çalıştığım adını bilmediğim bir site ve animea mıydı neydi ilk kez bir şey indirdiğim başka bir site. Bu sitelerin bazılarında animenin kendisi yoktu bazıları da altyazısız ingilizce dublajlıydı. Bir anime beni hiç bu kadar uğraştırmadı -_-" Neyse önerileriniz için sağ olun, bu sitelerde de yoksa artık hiçbir yerde yoktur herhalde, konuşmaları anlamak çok zor değil gibi görünüyor, çevirmeye çalışmak yapılacak tek şey sanırım.
iyide ben portakal yolundan indirdim gayet japonca dublaj ve gömülü tr altyazı sen nasıl portakal yolundan ingilizce dublajlı indiriyorsun ve altyazısı çıkmıyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
nasıl mı? Benim kaderim sanırım bi linki verebilir misin, bakalım sen nasıl indirmişsin
Portakal yolu hangileriydi hatırlamıyorum ama bir kaç animeye japonca'nın yanında ingilizce dublaj eklemişti. Sen kullandığın video oynatıcısından dublaj seçeneğini japonca, altyazı seçeneğinide türkçe yaparsan rahatlıkla izleyebilirsin. Yani aslında sildiğin o videoda türkçe altyazı mevcuttu
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
yok yaw sildiğimi nereden çıkardın, silmedim, elimde dört tane birinci bölüm var değşik siteler sağ olsun tamam, hep ingilizce altyazılı izlerdim, ama portakalyolunu da keşfediyoruz böylece teşekkürler voodoo
portakal yolundaki videoyu sağ alttaki simgelerin arasında yeşil bi ok var ona sağ tıkla ordan gerekli dil ve altyazı ayarlarını yap problem çözülür sanırım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hallettiğine sevindim iyi seyirler
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası