stratosphere girl
+3
yuuki_cross
Ryoko Yoichi
stratospheregirl
7 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
1 sayfadaki 1 sayfası
stratosphere girl
nickimi aldıgım filmi bu filmi paylaşmak istedim
üstelik manga çizeri bir kız hakkında
"almanya, 2003, 85’
yönetmen: m.x.oberg
oyuncular: chloé winkel, jon yang, rebecca palmer, tuva novotny v.d.
angela çizgi roman çizmesini çok sever ve japon mangas tarzını tercih eder. 18 yaşındadır, köln’de yaşamaktadır ve aslında bir partide japon dj yamamoto’ya rastlamasa, hayatında hiçbir değişiklik olmayacaktı. yamamoto ona japonya’ya gitmesini önerir. angela birdenbire bu fikre sıcak bakar ve hostes olarak çalışmak üzere tokyo’ya uçar. ancak bir süre sonra angela kendisini, cinayet ve acımasızlığı, milyonlarca insanın yaşadığı bu şehirdeki pırıltılı gece hayatının yuttuğu genç ve saf avrupalı kızları, kendilerine karşı polise bile şans tanımayan çok güçlü erkekleri anlatan karanlık bir hikâyenin içinde bulur."
http://www.stratospheregirl.com/
üstelik manga çizeri bir kız hakkında
"almanya, 2003, 85’
yönetmen: m.x.oberg
oyuncular: chloé winkel, jon yang, rebecca palmer, tuva novotny v.d.
angela çizgi roman çizmesini çok sever ve japon mangas tarzını tercih eder. 18 yaşındadır, köln’de yaşamaktadır ve aslında bir partide japon dj yamamoto’ya rastlamasa, hayatında hiçbir değişiklik olmayacaktı. yamamoto ona japonya’ya gitmesini önerir. angela birdenbire bu fikre sıcak bakar ve hostes olarak çalışmak üzere tokyo’ya uçar. ancak bir süre sonra angela kendisini, cinayet ve acımasızlığı, milyonlarca insanın yaşadığı bu şehirdeki pırıltılı gece hayatının yuttuğu genç ve saf avrupalı kızları, kendilerine karşı polise bile şans tanımayan çok güçlü erkekleri anlatan karanlık bir hikâyenin içinde bulur."
http://www.stratospheregirl.com/
stratospheregirl- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: stratosphere girl
İlginç bi konusu varmış . İlgimi çekti Özellikle manga konusu daha daha ilginçleştiriyo. Bulabilceğim bi yer biliyomusun ?
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
güzele benziyo divxten buluruz ama alt yazı bulmak imkansız gibi olcak. bi karıstırmak lazım ortalıgı. bulursam ızlıycem.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
imdb çok düşük puan vermiş. İndirmekle indirmemek arasında kaldım...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sen indir senin kotan dolsun izleyincede yukiciğine bi haber sal güzelse bende indiriyim
Ruh Hali :
Akuma_Blade- Moderator
Almanlar mangadan uyarlama dizi yapmış demek ilginç hemde çok... ^^
Bu arda imdb herzaman güvenilirmi bu konularda merak etmedim desem yeri ve birde altyazı bulursanız burdan adres verin lütfen bende izleme isterim!
Bu arda imdb herzaman güvenilirmi bu konularda merak etmedim desem yeri ve birde altyazı bulursanız burdan adres verin lütfen bende izleme isterim!
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
altyazısı bir tane var ben bulmuştum ama senkronları uymadıgından saçma sapan izledim filmi lisedeyken benim mangayla ilgilendiğimi bilen bir arkadasım vermişti bu filmi bana o zamandan beri nickim böyle ama hala filmi dogru düzgün izleyemedim altyazı sorunu yüzünden yinede izleyin derim
Ruh Hali :
hımm bende izlemek sterim yaa. ama alt yazı sorunu varsa ne yapacağım. nilacım her zmanki gibi yine paylaşım için teşekkürler
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
altyazı senkronlamaktan anlayan birilerini bulmak lazım yada dvdsini ama varmı bilmiyorum yada altyazısına uygun olanı bulup indirmek lazım ama bulamadım ben mininovadan :/
Ruh Hali :
Bana özelden linkleri at senin için senkronlarım, yada sana nasıl senkron yapacağını da öğretebilirim. ^^
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
yarın gizli baglantılarımı deverye sokup altyazıyı bulucam arkideşler korkmayın yuuki yardımda.
Ruh Hali :
1 -alt yazıyı indirmek için tıklayın
2 - alt yazıyı indirmek için tıklayın
iki farklı siteden türkçe alt yazı buldum dileyen bir baksın umarım uyumludur. filmi henüz indiremediğim için fikrim yok
2 - alt yazıyı indirmek için tıklayın
iki farklı siteden türkçe alt yazı buldum dileyen bir baksın umarım uyumludur. filmi henüz indiremediğim için fikrim yok
Ruh Hali :
Ben hangi video için senkron lazımdı onu merak ediyordum, yani sürümü yazarsanız bende aynı filmi indirip senkron yapacağım. ^^
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
bende format attım bu sabah :S gitti herşey (daha dogrusu format atmak durumunda kaldım) gerçi cdlerde olacaktı ama bulmam lazım buldugum zaman yazacagım ama 30 falan gibi saçma birşeydi
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
1 sayfadaki 1 sayfası