Sweet Shoujo Çeviri Grubu
+22
rockchu
Saiyo
edemirci44
ecursed
ademania
Susano'o
lantis
savage garden
misuteri-chan
Gokcevil
Seifukusha
RoMe
jinxleus
cynthia
baris777777
Mss. Pretty Queen
Ryoko Yoichi
spartiate
Voodoo_Baby
sakura hime
sera myu
melancholy
26 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Sweet Shoujo Çeviri Grubu
Shoujo manga diye başlayıp ecchi animelerle devam ettiğimiz fansub grubumuz. Yaklaşık 3 aydır ortalarda yoktuk ama şimdi tüm gücümüzle çevirilere devam ediyoruz. Acemice ilk anime çevirimizi yaptık. Umarım beğenirsiniz. Sitemizden çevirilerin devamını takip edebilirsiniz...
Devam Eden Projeler:
Fly High! (m)
Akikan! (a)
Love Berrish! (m)
Momo (m)
Gelecek Projeler:
Dengeki Daisy (m)
Umi Monogatari (a)
Tamamlanan Projeler:
Okosama Brat (oneshot)
Siteye giriş: www.sweetshoujo.co.cc
En son melancholy tarafından Çarş. 15 Tem. - 11:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Geri: Sweet Shoujo Çeviri Grubu
tebrik ederim yeni bir manga grubumuz daha oldu böylece başarılar dilerim site çok seviml olmuş belki çevirdiğiniz mangaların animeleri varsa onlarıda çevirirsinz zamanla hızlı bir şekilde kendinizi geliştirmenizi dilerim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yeni bir grup hayırlı olsun çevirilerde başarılar dilerim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
sera myu mangaların animeleri ne yazık ki yok. ama zamanla anime çevirmeye de başlayabiliriz.
sera myu mangaların animeleri ne yazık ki yok. ama zamanla anime çevirmeye de başlayabiliriz.
Yeni bir grup ne güzel Umarım uzun soluklu olursunuz. Başarılar
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
bu habere çok sevindim shoujonun iyisi gerçekten iyi oluyor çünkümelancholy demiş ki:Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Başarılar arkdaşlar. Son zamanlar çok shoujo okumaya alıştım. Güzel bi haber ^^
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
En çok mangası olan tür shoujo sanırım. Ve sera myu'nun söylediği gibi shoujo'nun iyisi gerçekten iyi oluyor. Umarım o iyi mangaları bulur ve en iyi şekilde çeviririz...
Desteğiniz için teşekkürler.
Desteğiniz için teşekkürler.
Yeni bir shoujo grubu! Çok sevindim, umarım istikrarlı olursunuz^^ Başarılar dilerim. Mangayı indiriyorum. En kısa zamanda yorum yapacağım.
Sitenize dün göz atabilme fırsatı buldum. Çok tatlı. Ama keşke download linklerini koysaymışsınız. Neyse siz bilirsiniz. Tekrar başarılar =)
Sitenize dün göz atabilme fırsatı buldum. Çok tatlı. Ama keşke download linklerini koysaymışsınız. Neyse siz bilirsiniz. Tekrar başarılar =)
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Linkler siteye eklendi. Üyelik zorunluluğu kaldırıldı.
Mss. Pretty Queen yorumlarını bekliyorum.
Mss. Pretty Queen yorumlarını bekliyorum.
İngilizceyle karşılaştırınca ilk birkaç sayfanın çevirilerinde hata görmediğim için gerisine bakmaya ihtiyaç duymadım Genel olarak çevirilerde titiz çalışıldığı belli oluyor, en önemlisi Türkçe dilbilgisi kuralları doğru kullanılmış. Edit de hiç fena değil. Türkçe manga için taze bir kan oldunuz tebrik ederim. Yalnızca İngilizce yazılmış koca koca efektleri de olabildiğince Türkçeleştirin, olacak gibi değilse yanlarına Türkçe not düşersiniz.
Sanırım birkaç yerde Türkçe karakter sorunu var ama olsun o kadar. (SnS ilk zamanlarında noktaları tek tek koyduğumuz günleri hatırladım Neyse.) Manganın tamamını ilerleyince okuyacağım.
Sanırım birkaç yerde Türkçe karakter sorunu var ama olsun o kadar. (SnS ilk zamanlarında noktaları tek tek koyduğumuz günleri hatırladım Neyse.) Manganın tamamını ilerleyince okuyacağım.
baris777777 demiş ki:İngilizceyle karşılaştırınca ilk birkaç sayfanın çevirilerinde hata görmediğim için gerisine bakmaya ihtiyaç duymadım Genel olarak çevirilerde titiz çalışıldığı belli oluyor, en önemlisi Türkçe dilbilgisi kuralları doğru kullanılmış. Edit de hiç fena değil. Türkçe manga için taze bir kan oldunuz tebrik ederim. Yalnızca İngilizce yazılmış koca koca efektleri de olabildiğince Türkçeleştirin, olacak gibi değilse yanlarına Türkçe not düşersiniz.
Photoshop bilgisi sıfır olan birine yapılacak en iyi yorum bu sanırım:D Çok teşekkürler... İlerleyen sayfalarda bazı efektleri Türkçeleştirdim, bazılarını not düştüm. Ama yeteneğim bu kadarıyla sınırlıydı, hiçdeğilse şimdilik.
Türkçe karakter sorunundan kurtulamıyorum. Siz ilk zamanlarda nasıl yapıyordunuz bilmiyorum ama ben paintten yazıyı düzeltiyorum. Bunun bir yolu yok mu? Varsa anlatırsanız çok sevinirim. Editi sadece ben yaptığım için font sorunu çok zaman kaybettiriyor.
cynthia demiş ki:Türkçe fontlar yok mu hiç elinde?
Çeviriye baktıysan bu fontların Türkçeleri yok. Örnek: augie, wild words... Noktaları paintle hallediyorum. Bazen Ğ gibi harfler için başka Türkçe fontlar kullanıyorum. Mesela Wild Words ile Comic Sans MS biraz benziyor. Bunun gibi uğraşlarla bol bol zaman kaybederek çeviri yapıyorum kısacası
Manga özürlü birisi için sevindirici bir haber oldunuz, teşekkürler. Ayrıca Momo'yu sabırsızlıkla beklediğimi söylemeden geçemeyeceğim...
Çalışmalarınızda başarılar...
jinxleus- Isınan üye
Ruh Hali :
jinxleus demiş ki:Manga özürlü birisi için sevindirici bir haber oldunuz, teşekkürler. Ayrıca Momo'yu sabırsızlıkla beklediğimi söylemeden geçemeyeceğim...
Ahh ah!.. MOMO'yu ben de sabırsızlıkla bekliyorum Çevirisi Fly High! a oranla biraz daha zor. Bu nedenle biraz geç başlamayı düşünüyoruz. Ama merak etmeyin en geç 2 aya ilk bölüm çıkmış olur
Wild Words'ün Türkçesi var bende. Aslına bakarsanız bende bir dünya Türkçe font var. Özelden yollayayım~
Eğer Photoshop CS 3 kullanıyorsanız Türkçe fontlar Photoshop'ta yazınca
çıkar. Ama eğer Photoshop 7.0 kullanıyorsanız Türkçe karakterler ancak
kopyala yapıştırla çıkıyor. PS'nin dğer versiyonlarında da bu ikisinden
biri vardır.
Eğer Photoshop CS 3 kullanıyorsanız Türkçe fontlar Photoshop'ta yazınca
çıkar. Ama eğer Photoshop 7.0 kullanıyorsanız Türkçe karakterler ancak
kopyala yapıştırla çıkıyor. PS'nin dğer versiyonlarında da bu ikisinden
biri vardır.
Teşekkürler fontlar için. Ben CS 2 kullanıyordum sanırım onda çıkmıyomuş. Yani bende ? böyle çıkıyor. Olmadı CS3 yüklerim
Anime kadar olmasa da mangaya karşı da ilgi giderek artıyor ülkemizde, sizlere de başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
CS3 yükle zamandan kazanırsın. yarı yarıya düşer harcadığın zaman. ben de okuyamadım ama şöyle bir üstten baktım. mutlaka okuyacağım karakter çizimleri müthiş ötesi O_o ben bu mangayı nasıl kaçırmışım T_T Bence o renkli sayfaları falan da düzenlemeyi bir an önce öğrenmeye çalış. sfx leri de. 2. versiyonu çıksa tadından yenmez çünkü. biliyorum zor, ama ilerledikçe öğreneceksin^^ o zaman ilk sayfaları yeniden ele almanı öneririm =) barış abi kontrol ettiyse zaten bana laf düşmez (benimkileri de o kont. ediyor zaten XD)
aslında cs4 yüklesen daha iyi onun Clone Stamb'ının ön izlemesi var. kopyaladığın yeri yapıştırmadan önce nasıl duracağını izleyebiliyorsun. çok daha kaliteli iş çıkartıyor. neyse, hadi bakalım shoujo shoujo
aslında cs4 yüklesen daha iyi onun Clone Stamb'ının ön izlemesi var. kopyaladığın yeri yapıştırmadan önce nasıl duracağını izleyebiliyorsun. çok daha kaliteli iş çıkartıyor. neyse, hadi bakalım shoujo shoujo
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Grubunuz hayırlı olsun melancholy. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim.
beyazm demiş ki:Anime kadar olmasa da mangaya karşı da ilgi giderek artıyor ülkemizde, sizlere de başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
Teşekkürler arkadaşlar...Seifukusha demiş ki:Grubunuz hayırlı olsun melancholy. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim.
Mss. Pretty Queen demiş ki:CS3 yükle zamandan kazanırsın. yarı yarıya düşer harcadığın zaman. ben de okuyamadım ama şöyle bir üstten baktım. mutlaka okuyacağım karakter çizimleri müthiş ötesi O_o ben bu mangayı nasıl kaçırmışım T_T Bence o renkli sayfaları falan da düzenlemeyi bir an önce öğrenmeye çalış. sfx leri de. 2. versiyonu çıksa tadından yenmez çünkü. biliyorum zor, ama ilerledikçe öğreneceksin^^ o zaman ilk sayfaları yeniden ele almanı öneririm =) barış abi kontrol ettiyse zaten bana laf düşmez (benimkileri de o kont. ediyor zaten XD) aslında
cs4 yüklesen daha iyi onun Clone Stamb'ının ön izlemesi var. kopyaladığın yeri yapıştırmadan önce nasıl duracağını izleyebiliyorsun. çok daha kaliteli iş çıkartıyor. neyse, hadi bakalım shoujo shoujo
CS3 yükledim. Font konusunda şimdilik bir fark göremedim. Olmayan bir karaktere basınca Times New Roman a geçip ordan yazmaya devam ediyor. Şöyle bir kaç ay bu şekilde devam ederim. Zamanla baktım daha iyi öğrendim v2 leri çıkarmayı ben de düşünüyorum zaten.
Buarada Fly High! daha sadece 2 bölümü ingilizceye çevrilmiş çok yeni bir manga. Nasıl buldum ben de bilmiyorum ama görür görmez bayıldım. Dediğin gibi çizimler çok güzel.
Olmayan harf dediğin şey; Türkçe harfler olmayan fontlarda oluyor sadece.
Olmayan derken kastettiğim şey de oydu zaten İ yazıyosun tüm font bi anda değişiyo Aman neyseki paint var olmadı kendim yapçam bi ara font 8) Yahu wild words den vazgeçemiyorum ki! Diğer fontlar güzel durmuyomuş gibi geliyor.
Buarada şu fontları at sen bana eğer bulabilirsen. Eski linkte çok güzel fontlar vardı ama Türkçe karakter yoktu.
Buarada şu fontları at sen bana eğer bulabilirsen. Eski linkte çok güzel fontlar vardı ama Türkçe karakter yoktu.
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası