Sweet Shoujo Çeviri Grubu
+22
rockchu
Saiyo
edemirci44
ecursed
ademania
Susano'o
lantis
savage garden
misuteri-chan
Gokcevil
Seifukusha
RoMe
jinxleus
cynthia
baris777777
Mss. Pretty Queen
Ryoko Yoichi
spartiate
Voodoo_Baby
sakura hime
sera myu
melancholy
26 posters
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Sweet Shoujo Çeviri Grubu
Çalışmalar için teşekkürler.Akikan kışın izledim ama hiç beğenmemiştim.Bazı karakterlerden iğrendim doğrusu.Seride hoşuma giden tek şey seiyularıydı sadece.
Akikanı izlemeye ben de başlamıştım ama beni de sarmadı, bir çevirmen için en zor şey sevmediği yada ilgi duymadığı seriyi çevirmesidir bu yüzden kolay gelsin diyorum. Nogizaka harukayı bırakmanıza üzüldüm çok güzel bir seridir. Ecchi oranı çok fazla değil belki de seriyi güzel kılan şeylerden biri de bu. Çok hoş bir seridir. Sanırım raw ve bazı sıkıntılardan dolayı bırakmışsınız. Yeni projelerinizde başarılar... Güncellemler için teşekkürler...
yaşasın fly high gelmiş çok sevdim bu mangaya her çarşambayı iple çekiyorum güncelleme için teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kisuke demiş ki:Akikanı izlemeye ben de başlamıştım ama beni de sarmadı, bir çevirmen için en zor şey sevmediği yada ilgi duymadığı seriyi çevirmesidir bu yüzden kolay gelsin diyorum. Nogizaka harukayı bırakmanıza üzüldüm çok güzel bir seridir. Ecchi oranı çok fazla değil belki de seriyi güzel kılan şeylerden biri de bu. Çok hoş bir seridir. Sanırım raw ve bazı sıkıntılardan dolayı bırakmışsınız. Yeni projelerinizde başarılar... Güncellemler için teşekkürler...
Severek başlamıştık Nogizaka haruka'ya ama elimizde çeviri kalakaldık. Neyse eminim başka bir fansub grubu çevirir biz de izleriz...
sakura hime demiş ki:yaşasın fly high gelmiş çok sevdim bu mangaya her çarşambayı iple çekiyorum güncelleme için teşekkürler
Ne yazıkki 4. bölümden sonra Fly High! ayda bir çıkacak Bizim ara verdiğimiz 3 ayda Starry Heaven da ara vermiş. Bu nedenle çeviriler yeni çıkmaya başladı. Yabancı çeviri gruplarını bilirsiniz yeni bölüm ayda bir çıkar. İşin aslı bu duruma ben de üzülüyorum. Ama tabi Love Berrish! devam edecek. Starry Heaven 9. bölüme kadar geldi. Aralara Fly High! serpiştirir sizi çevirisiz bırakmam.
İnşallah ben de 2.sezonunu merakla bekliyorum, yeni projelerinizde başarılar. Umarım hevesiniz hiç azalmaz...Severek başlamıştık Nogizaka haruka'ya ama elimizde çeviri kalakaldık. Neyse eminim başka bir fansub grubu çevirir biz de izleriz...
Akikan! Bölüm4-5-6-7 sitemize eklendi. Umarım beğenirsiniz.
İyi izlemeler...
Buarada animeyi yarıladık çok mutluyum
İyi izlemeler...
Buarada animeyi yarıladık çok mutluyum
Güzel güncelleme olmuş ellerinize sağlık
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
ben manga güncellemesi bekliyordum ama olsun güncelleme için teşekkürler siz seriyi bitirince akikan serisine başlıcam inş. ama içinde ecchi olduğu için biraz çekiniyorum
Ruh Hali :
Başlama bence gerek yok. Kendi çevirimiz diye demiyorum ama...
Ya ben bu hafta edit yapamadım yok Fly High! Ama haftaya 4. bölümü eklerim. Bu hafta Dengeki Daisy var. Eminim onu da çok seveceksin.
Momo da yetim kaldı zavallı. Editten anlayan bir arkadaş bize yardımcı olursa çok seviniriz.
Ya ben bu hafta edit yapamadım yok Fly High! Ama haftaya 4. bölümü eklerim. Bu hafta Dengeki Daisy var. Eminim onu da çok seveceksin.
Momo da yetim kaldı zavallı. Editten anlayan bir arkadaş bize yardımcı olursa çok seviniriz.
Güncelleme için teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
valla biri bana edit işini öğretse seve seve yardımcı olurum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bu arada yeni manganızın konusu güzele benziyor bana okunacak yeni şeyler çıkması çok güzel
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:valla biri bana edit işini öğretse seve seve yardımcı olurum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bu arada yeni manganızın konusu güzele benziyor bana okunacak yeni şeyler çıkması çok güzel
Ben sana öğreteyim çok kolay
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:sakura hime demiş ki:valla biri bana edit işini öğretse seve seve yardımcı olurum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bu arada yeni manganızın konusu güzele benziyor bana okunacak yeni şeyler çıkması çok güzel
cidden mi çok sevinirim tüm yazım sabahları okula gitmek dışında evde pc'nin başında geçiyor
Ruh Hali :
banada öretirmisinn
ama ben örenip başka manga için kullanıcam
ama ben örenip başka manga için kullanıcam
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:bLue-Dragon demiş ki:sakura hime demiş ki:valla biri bana edit işini öğretse seve seve yardımcı olurum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bu arada yeni manganızın konusu güzele benziyor bana okunacak yeni şeyler çıkması çok güzel
cidden mi çok sevinirim tüm yazım sabahları okula gitmek dışında evde pc'nin başında geçiyor
ahh ahh öğren de bize yardım et
En son melancholy tarafından Salı 21 Tem. - 20:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu başlıkta karşılıklı iletişim istemiyorum ve başka gruplara yönelik açıklamada.Sadece haberler ve yorumlarınızı bekliyorum.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Bedifeci' nin de dediği gibi burası tanıtım ve çalışmaların paylaşıldığı bir alan lütfen farklı konulara girip işi tartışmaya dökmeyelim.Aramızda küçük yaştaki üyelerde mevcut istenmeyen yada onları etkileyecek konulara girmeyelim.bedifeci demiş ki:Bu başlıkta karşılıklı iletişim istemiyorum ve başka gruplara yönelik açıklamada.Sadece haberler ve yorumlarınızı bekliyorum.
Bazı tartışma mesajlarını bu amaçla sildim haberiniz olsun.
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
3 sayfadaki 3 sayfası