Laptop um 300 gb ytlık harddiskimi okumuyor...
+7
Unde®minE
Unde®kaN
sakura hime
Hei_(BK201)
sera myu
spartiate
kordiseps
11 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Laptop um 300 gb ytlık harddiskimi okumuyor...
Arkadaşlar yeni format attım... Ve vista kurdum. Ama 300 gb ytlık harddiskimi bilgisayarım görmüyo. Herşeyim onun içinde. ;lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Edit:Şimdi de bilgisayar harddiski görüyo. Fakat içini açmıyor ve biçimlendir diyor.
Edit:Şimdi de bilgisayar harddiski görüyo. Fakat içini açmıyor ve biçimlendir diyor.
En son kordiseps tarafından Çarş. 15 Nis. - 18:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Laptop um 300 gb ytlık harddiskimi okumuyor...
şimdi 3000 gb lık harddisk external mı kordicim?yoksa format attığın disk mi 300gb:D
Yok yaa harddisk e format atmadım... Başka arkadaşımın bilgisayarında denedim. Orada da çalışmadı...
External konusunda bir fikrim yok...
External konusunda bir fikrim yok...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ozaman ciddi bir kazık yemiş olabilirsin kordiseps harici disk bozuk demkki markası ne
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Western Digital...(Haricide 1numara)
Yok ama ben onu bir aydır falan kullanıyodum...
Yok ama ben onu bir aydır falan kullanıyodum...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
belki biyere çarpmıştır biri getirip götürürken evde kardeş varsa üstüne yanlışlıkla su döküp senden gizlemiş olabilir yada elektrikler gittiğinde makinanın devreleri bozulmuş olabilir oluyor böyle şeyler garanti süresi dolmadıysa servisine götür bence dolduysada yapcak bişey yok arkadaşına doum günü hediyesi olarak ver ama sen asıl içindeki dosyalara üzülüyorsun dimi bende şöyle bi düşündüm benim harici diske birşe olsa animeye küsebilirdim üzülme kordiseps anime kısmını ben senin için tedarik ederim ama diğerlerine yapacak birşey yok
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
geçmiş olsun kordicim o zaman, bir ihtimal ara kablonda bozulmuş olabilir, ama bence sen aldığın yere bir gidip göster...
Western Digital harici arkadaşta vardı ve aynı senin ki gibi olmuştu. Garantisi sürüyorsa hemen bir göster.
Hei_(BK201)- Yeni Üye
Ruh Hali :
ozaman ben yeni alıcaım harici disk markaları arasından bu markayı hemen atıyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
öyle deme sera, bende de wd var gayet memnunum:) önemli ve iyi bir markadır western digital aslında...
yani sorun kordisepstemi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:geçmiş olsun kordicim o zaman, bir ihtimal ara kablonda bozulmuş olabilir, ama bence sen aldığın yere bir gidip göster...
Başka bir ara kablo denedim. O da olmadı...
Ben internetten aldım harddiski... Garantiye verebilmek için illaki İstanbul'daki yerlerini mi bulmam lazım?
Eğer garantiye verirsem içindeki 200gb lık veri kaybolur mu?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
büyük ihtimalle kaybolur ama vermeden önce adamlarla bu konuyu konuşursan belki bir çözüm bulurular
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar Lütfen yardımcı olun... 200 gb lık geçmişimden bahsedioruz... Bilgisayardan anlayan arkadaşınız varsa bi zahmet soruverin.
Bu arada Sera Myu komiksin yaa...
Bu arada Sera Myu komiksin yaa...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ama anime tedariki konusunda ciddiyim sendeki seriler muhtemelen bendede vardır diğerlerine bişey yapamam ama animeleri bidaha indirmene gerek kalmaz sana gönderirim serilerin adını yaz yeter
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kordi çok saçma olabilir ama farklı bir usb'ye takıp çalıştırmayı denedin mi :D bu arada sera wd'yi external disc alacağın markalardan sileceksen bence hiç hd almasan da olur
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:ama anime tedariki konusunda ciddiyim sendeki seriler muhtemelen bendede vardır diğerlerine bişey yapamam ama animeleri bidaha indirmene gerek kalmaz sana gönderirim serilerin adını yaz yeter
Çok süper olur, ama nasıl olucak bu dediin?(Şu an elimde kalan tek anime Toradora 24.bölüm )
Under kaan onu da denedim... Olmadı.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tamam artık soruyorum karar aldım. Kordi şu anda forumda kimse olmayacağından şu saatte soramam ama yarın okuldan geldğimde hemen bu konuyu araştırmaya başlıyorum. Sorunun çözülecek bana güven :Ichigo:
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sen bana adresini yazıcaksın ben sana postalıcamkordiseps demiş ki:sera myu demiş ki:ama anime tedariki konusunda ciddiyim sendeki seriler muhtemelen bendede vardır diğerlerine bişey yapamam ama animeleri bidaha indirmene gerek kalmaz sana gönderirim serilerin adını yaz yeter
Çok süper olur, ama nasıl olucak bu dediin?(Şu an elimde kalan tek anime Toradora 24.bölüm )
Under kaan onu da denedim... Olmadı.
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Cihat, harici Western Digital Hard disk şimdi bu de mi? Yanlış anlamıyorsam şunu dene. Harddiski bilgisayara bağla. Bilgisayarım'a sağ tıkla. Manage/Yönet'i tıkla. Disk Management/Disk Yönetimi bölümüne gel. Harddiskini bul. Orada harddiskinin bölümlerini görürsün. Herhangi bir bölüm varsa sağ tıkla, Delete Volume/Bölümü (ya da "Birimi") Sil'i seç. Bölüm zaten silinikse sağ tıkla, New Volume/Yeni Birim (veyahut da "Bölüm") de. İstediğin boyutu oraya gir. Sonra biçimini seç, yeni bölüm oluşsun. Bir de hızlı format çek üstüne, tamamdır. Harddiskteki 300 gb'ın tamamını tek bölüm yapmak zorunda değilsin. Ben genellikle parça parça ayırırım. Mesela 30 gb programlara, 200 gb animeye, 70 gb da diğerlerine ayırabilirsin örnek olarak.
Bu arada, yukarıdaki adımları uyguladığında harddiskindeki her şey silinecek, ona göre. Silinsin istemiyorsan, bilgisayarın zaten diski görmüyor. Nasıl kurtaracaksın ki?
Ben silinsin istemiorum ama! İçinde çok önemli şeyler var. Fotolar yeter. Hayat hikayem orda... Ağlicaam yaa...
Ve bugün bi duyum aldım. Umarım gerçek deildir. Kadıköyde veri kurtaran bilgisayarclar varmış... 1000 dolar filanmış.
Ve bugün bi duyum aldım. Umarım gerçek deildir. Kadıköyde veri kurtaran bilgisayarclar varmış... 1000 dolar filanmış.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1000 dolar olduğunu sanmıyorum yaaa. bir soralım istersen
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kordi foruma sordum. Cevap geliceğinden eminim Umarım çözülür
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Cihat, bilgisayarın harddiski okuyabiliyor olsa veri kurtarma falan sorun olmaz, onda ben sana yardım ederim ama okuyamıyorsa, ona dair başka çözüm bilmiyorum. Çok para vereceğin bir şeye girme derim. Bilgisayar müh. varsa yakınlarında, onlara sor.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası