K-ON!
+28
isobel
gundamaster
zhenya
Engel
DicLonius
meyday
rockchu
+L+
SheaN
S.Tensei
Devonie
Exile Falcon
cynthia
digigirl
cinnet
CHOBiTS
bLue-Dragon
FoRZa
bonjour
Hitokiri
LordCha
hione
Unde®minE
spartiate
Kansu
KaranlıK
sakura hime
AkumA
32 posters
2 sayfadaki 4 sayfası
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: K-ON!
Teşekkürler, 40-50 dk arası uğraştım ama iyi oldu sonunda. Umarım mio'nun esas alındığı başka videolarda olur ve bölümler
Evet hepsi gitsin Mio solo albüm çıkarsın Bu kadar mı tatlı olur yahu daha seri başlamadan gözüme kestirmiştim kendisini
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
seri daha yeni başladı ama kanochan'In sitesindeki akiyama mio resimleri harika.Tam 55 tane birbirinden harika resim var ama siteden zar zor iniyor.Explorer ile olmadı tam yarın birde firefox ile deniycem.İnanılmaz resimler tek kelime ile.Animesine ilk bölümden o kadar fazla bir puan vermesemde gözümde ileride çok daha güzel ve zevkli olucağını ending sayesinde kavradım ve tuttum(daha doğrusu mio sayesinde) animenin ortalarında mio'nun sadece karakter albümü çıkar ya da 8-9 bölüm gibi anime serisinin ilk sezonu bittikten sonrada dvd'sinde şarkı video klipleri olucağından eminim.Yerimde duramıyorum, o kadar sevdim ki şu an ilk sezonu bile bitirip dvd konuşmasına bile girdim heyecandan diye bilirim.
En azından bir kaç hafta sonra tam versyonu çıkıcak 'Don't say lazy' parçasını şimdiden en yakın oluğundan bekliyorum.
Mio'nun resimlerini bulursak bu sayfada verelim arkadaşlar
işte ilk link benden
konachan.com - a girip arama bölümünden akiyama mio diye aratırsanız harika resimleri çıkıyor,ama ben indiremedim X_X
(indirebilen olursa banada atsın birkaç resim, özellikle ilk sayfada gelen siyahlı resimlerini)
diğer linkleride bekliyoruz
En azından bir kaç hafta sonra tam versyonu çıkıcak 'Don't say lazy' parçasını şimdiden en yakın oluğundan bekliyorum.
Mio'nun resimlerini bulursak bu sayfada verelim arkadaşlar
işte ilk link benden
konachan.com - a girip arama bölümünden akiyama mio diye aratırsanız harika resimleri çıkıyor,ama ben indiremedim X_X
(indirebilen olursa banada atsın birkaç resim, özellikle ilk sayfada gelen siyahlı resimlerini)
diğer linkleride bekliyoruz
Dün 2 bölümü de izledim ve Allah'ım Mio nasıl bir yaratıktır. Ending'te izlediğimde aşık oldum.
İlk bölümdeki Krauser-san sahneleri gözümüzden kaçmadı.
Tamamlanan bir seri olsa bir oturuşta bütün bölümleri bitirmiştim.
İlk bölümdeki Krauser-san sahneleri gözümüzden kaçmadı.
Tamamlanan bir seri olsa bir oturuşta bütün bölümleri bitirmiştim.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Dün 2 bölüm izledim.Eğlenceli bir anime.Ama hepsi bu.Milletin izle izle diye bağırıp çağırdı kadar bir şey göremedim doğrusu.Bence abartılıyor.
Ve o bitiş şarkısını o kadar sakin söyleyebilen Mio ne ayak diye düşünmeden edemedim.Öyle bir şarkıyı söylerken insan ter içinde kalır ve yırtınır resmen Sanırım şarkı söyleme sahneleri arasında en gerçekçisi Suzumiya Haruhi No Yuutsu'daki okul festivali bölümünde olandı.Vay anasını baya gerçekçi demiştim.
Ve o bitiş şarkısını o kadar sakin söyleyebilen Mio ne ayak diye düşünmeden edemedim.Öyle bir şarkıyı söylerken insan ter içinde kalır ve yırtınır resmen Sanırım şarkı söyleme sahneleri arasında en gerçekçisi Suzumiya Haruhi No Yuutsu'daki okul festivali bölümünde olandı.Vay anasını baya gerçekçi demiştim.
Yok canım o kadar da yırtınmaz. Zaten sadece Mio söylemiyor ki, diğer herkes söylüyor. Yani en azından kapanış şarkısı o 4 seiyuuya ait.
Evet Haruhi'ye de o yakışırdı.
Evet Haruhi'ye de o yakışırdı.
İlk bölümü izledim de çizimleri fazlasıyla değişik geldi. Sevimli ama değişik. o.O Takip edeceğim, kısa serilerden bir tanesi.
Devonie- Isınan üye
Kısa bir seri olası müzik bölümünün yakında sahneye geliceğinin göstergesi zaten.Evet, sevimli bir anime doğrusu.Ben ilk bölüme başladığımda ortalarda bir anime olduğunu düşündüm ama beni asıl ending den etkiledi diyebilirim bu anime.İleri bölümlerinin ending e benzemesini bekliyorum
Çok şirin gifler buldum, paylaşmadan edemicem
- Spoiler:
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Spoiler içine koydum, hem kasmaması için hem de neredeyse tamamı 4.bölümden olduğu için
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende bir iki resim koymayı düşünüyorum ama hareketli değil.Hiç bir yerde bulunmayan mio resimleri spoiler içine büyük boyutlu olarak koyarım 1600x1200 boyutlarındada yarın koyayım
Madem hiç biyer de bulunmuyor sen nasıl buldun, neyse merakla bekliyoruz.
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Yui'ye bu bölüm ben de bayıldım
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Abi hemen mioyu satıyorsunuz ya Alın işte sizin mio severliğiniz bu Beni kimse geçemez 8)
Moe Moe Moe!!!!
Moe Moe Moe!!!!
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:Yui'ye bu bölüm ben de bayıldım
Ben ilk bölümden beri bayılıyorum. Normalde böyle tipleri sevmezdim. Ama bu nasıl bir asalak canlı türüdür ki izlemeye doyamazsın. Normalde yui'nin beni kıl bile etmesi gerekir. Ama nasıl bir iş'tir çözemedim, sevdirdi kendini kerata.
SheaN demiş ki:Abi hemen mioyu satıyorsunuz ya Alın işte sizin mio severliğiniz bu Beni kimse geçemez 8)
Moe Moe Moe!!!!
Hött .. Satış yok satış yok... Mio'yu ya bu başlıkta ya da diğer başlıkta öve öve bitiremedim Tamam kız olabilirim ama Mio'yu bi erkekten daha çok sevebilirim
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bende bu animeyi indirmeyi düşünüyorum konusu tarzım değil ama yorumlara bakılırsa izlenmez bir animede değil tanıtım için teşekkürler ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Mutlaka izle derim, gerçi ben bunu izlerken insanlar bana bakıp bakıp bebek çizgi filmi izliyor diyor ama bölümlerinin çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim bir seri:D
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yui süperdi yav xD.çizim olarakda bayagı hoşuma gitmiştide,sanırım sesden dolayı bazen çok kötü geliyor.
En son AkumA tarafından Cuma 1 Mayıs - 11:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Bende çok sevdim bu animeyi, sevimli geliyor.Ama çizimlerden biraz düşük olsada müzik bölümü ve tabi ki mio durumu kurtarıyor.Eğer ending'inde mio yu kullanmasalar bu kadar popüler olmazdı bence.Mio'nun ağırlıklı olduğu müzik bölümünü şimdiden merak ediyorum.Resimleri o kadar kolay bulunmuyor ama bulduğum birkaç resim işte;
- Spoiler:
Son resim ending'ten, sadece Mio değil bence hepsi süper orada, sırf diğerlerine de gözüm takılmasın diye Ending'te sadece "Bass Mio" yazan yere bakıyorum :twisted: Teşekkürler
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Mio daha sadece 4 bölüm yayınlanmasına rahmen şimdiden çok tutulan bir karakter.Tamam diğerleride iyi ama mio en başta,ondan sonra şimdilik ritsu,yui ve tsu geliyor bence.Yui de çok şeker ve ana karakter ama daha pek ön plana çıkmadı şimdilik.Şimdilik pek öyle görünmesede mio ön planda gibi(özelliklede müzik konusunda).Yui de ama çok şeker ve davranışlarıyla komediyi kendine çeken bir tatlılığı var.
Mio'nun çok sevildiğini söylememin bir diğer nedenide daha animenin yarısına bile gelinmeden topladığı başarı.İnternette pek resmi yok gibi görünüyor ama kaliteli yerlerde bulmak mümkün.K-ON'a ait 280 resim var ve bunlarda 210 tanesi mio ya ait.Harika ve kaliteli resimler.Yakında grubun ya da sadece mio'nun sadece müzik aşamasına geçiceğini düşünüyorum
Benden 2 yeni resim daha
Mio'nun çok sevildiğini söylememin bir diğer nedenide daha animenin yarısına bile gelinmeden topladığı başarı.İnternette pek resmi yok gibi görünüyor ama kaliteli yerlerde bulmak mümkün.K-ON'a ait 280 resim var ve bunlarda 210 tanesi mio ya ait.Harika ve kaliteli resimler.Yakında grubun ya da sadece mio'nun sadece müzik aşamasına geçiceğini düşünüyorum
Benden 2 yeni resim daha
- Spoiler:
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
2 sayfadaki 4 sayfası