K-ON!
+28
isobel
gundamaster
zhenya
Engel
DicLonius
meyday
rockchu
+L+
SheaN
S.Tensei
Devonie
Exile Falcon
cynthia
digigirl
cinnet
CHOBiTS
bLue-Dragon
FoRZa
bonjour
Hitokiri
LordCha
hione
Unde®minE
spartiate
Kansu
KaranlıK
sakura hime
AkumA
32 posters
3 sayfadaki 4 sayfası
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: K-ON!
Mio hayranları için süpriz hediye...
- Spoiler:
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Mio>Yui>Mugi>Ritsu sıralamam
Resimler harika harika harika .. Teşekkürler
Resimler harika harika harika .. Teşekkürler
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ritsu en sondamı :O,benim en sevdigim karakter oldu ritsu,hele şu plajda mio'nun yüzüne attıgı top sahnesi,yui ile yerde yatma sahneleri tam harikaydı xD,sesinede bayagı alıştım artık süper geliyor.hele 3. bölümdeki odaya girmeye çalışırken çıkardıgı 3 farklı ses tonu ile 4. bölümdeki ''kyun'' kısmındaki sesi müthişti xD
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Bana çok tatlı ve hoş geliyor bölümleri.Ama çok sevincede o beklenen olay geliyor, 23 dk'lik bölümler kısaymış gibi geliyor.O yüzden ikiden sonrasını daha izlemedim.3-4-5'i raw olarak tr izlemeye karar verdim.Şimdi sadece 5 in tr altyazısını bekliyorum.Çok merak ettiğim yerler var XD
Mugi'yi 3. sıraya koymamın nedeni ondan büyük bi patlama beklememdir Normalde Ritsu 3. sırada olmalı aslında ama Mugi dediğim gibi şu sıralar gerçekten çok pasif, onu lay lay lom diye eklememişlerdir seriye heralde; mutlaka bi patlama gerçekleşecek o kızda Gizli bir koz gibi Mugi :twisted:
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
mugiyi son bölümde pek sevmedim,hocayla ilişkisi falan xD.ama o hocada listeye girmesi gerek bence.neticede oda ana karakterlerden,animenin yarısında çıkmış olsada xD
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
O hoca ilk bölümden beri yok muydu ya , hatta ben bu ne güzellik diyordum Bölümü yeni izledim ve Mugi'den patlamayı aldım, hahah belliydi böyle birşey olacağı sap sap duruyordu çünkü al işte kız ne çıktı xD Hoca kesinlikle listeye girmeli bence de neydi bu bölüm o öyle yahu; hele Yui'yi bi getirdi içeri o ne lan ? dedim resmen.. Seviyorum bu seriyi yahu, neşelenmek için birebir
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
5.bölümüde izledim.Süper bir seri bende çok seviyorum bu arada tartışma bölümünde konuşsak bunları nasıl olur?
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Şirin güzel bir seri olduğu kesin gerçi öyle aşırı bir sevgi yoğunluğuna da kapılmadım ama Yui çok tatlı ya öyle sakar karakterleri çok sevmesemde bu sefer kanım ısındı figürleri çıksın hemen alacağım son olarak ending şarkılarını beğendim sevenleri içinde ANT galeriye bir kaç wallpaper ekledim.
http://anitoryum.com/site/?page_id=15&album=1&gallery=5
http://anitoryum.com/site/?page_id=15&album=1&gallery=5
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Çok güzeller Chibiler e bayıldım...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benim avatarım da var Çok güzeller kaptım hemen, teşekkürler
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Abi bunlar süper yaaa bayıldım cidden
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
İnanamıyorum, harikalar. Düşününce, mekan çizimleri ne kadar da güzelmiş. Bu resimlerden, neden opening'de paso yer ve mekan göründüğünü çıkarabiliriz.
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Japonya küçük ya ondan rahat bulunuyor demek mekanlar (bu arda japonya türkiye'nin yarısı kadar bildiğim kadarıyla yüzölçümü bakımından) birde, demek ki anime çizerleri elinde fotoğraf makinası ve parmak deklanşörde sürekli dolaşan tipler! ^^ (Normal de bütün japonlar öyle ya neyse )
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
S.Tensei demiş ki:Düşününce, mekan çizimleri ne kadar da güzelmiş. Bu resimlerden, neden opening'de paso yer ve mekan göründüğünü çıkarabiliriz.
Katılıyorum, harikalar.. Teşekürler
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
KaranlıK demiş ki:Japonya küçük ya ondan rahat bulunuyor demek mekanlar (bu arda japonya türkiye'nin yarısı kadar bildiğim kadarıyla yüzölçümü bakımından) birde, demek ki anime çizerleri elinde fotoğraf makinası ve parmak deklanşörde sürekli dolaşan tipler! ^^ (Normal de bütün japonlar öyle ya neyse )
Evet haklısın ve ilginçtir Japonya' nın sadece 3' de 1' inde yaşanıyor^^ Ama Japonya çok karışık bir yer bana inan kaybolmak çok rahat Tokyo' da. Onun dışındaki şehirler ise aşırı basit bi haritaya sahip^^
DicLonius- Süper Animeci
bu sene heyecanla izlediğim 2 seriden bir tanesi çok süper şiddetle izlenmesini tavsiye ediyorum
Engel- Yeni Üye
ne yani bu muydu son bölüm ...boşa izlemişim ne diyim...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
En başından beri söylediğim gibi çok sönük bir seriydi.Ve yapılan bu yaygaraya bağırışmalara çağırışmalara kesinlikle değmeyecek bir seriydi.Çok kısa sürede unutulup anime tarihinin karanlık sayfalarına gömülecek bir yapım bence.
K-ON, hikaye ve kurgu olarak bir başyapıt olarak düşünülemez ama güzel, eğlenceli vakit geçirmek açısından çok başarılı, türüne göre harikaydı.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
K-ON! çok abartılan bir seriydi. Sadece eğlence adına izlenecek bir seri size birşeylere katacak türden bir yapım değil.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
3 sayfadaki 4 sayfası