::Hiraishin Manga
+18
sakura hime
Voodoo_Baby
edemirci44
yuuki_cross
ozman
Underfined
lafolya
FoRZa
meyday
The.Archer
Unde®minE
bluetear
scoutcrawler
pikeruchan
sera myu
SheaN
Zax
S.Tensei
22 posters
2 sayfadaki 5 sayfası
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: ::Hiraishin Manga
Heuvh, bu haftaki güncellemeler;
Beelzebub : 02
Blazer Drive : 03
Dogs: Bullets&Carnage : 10-11-12 - ilk cilt 11. bölüm ile tamamlandı-
Ga-rei : Sonsöz-05 -ilk cilde manga-ka'dan "Sonsöz" ekledik, ve ikinci cildin ilk bölümü olarak 05'i yayınladık-
Naruto: 447
İyi okumalar! ^^
Beelzebub : 02
Blazer Drive : 03
Dogs: Bullets&Carnage : 10-11-12 - ilk cilt 11. bölüm ile tamamlandı-
Ga-rei : Sonsöz-05 -ilk cilde manga-ka'dan "Sonsöz" ekledik, ve ikinci cildin ilk bölümü olarak 05'i yayınladık-
Naruto: 447
İyi okumalar! ^^
dogs tamamiyle bitti sanıyordum ne güzelde takip ediyorum tesekkürler
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:dogs tamamiyle bitti sanıyordum ne güzelde takip ediyorum tesekkürler
Dogs'un Dogs kısmı yani karakter tanıtım ve açılış kısmı tamamlandı. Dogs; Bullets & Carnage olarak devam ediyor, en son 39. chapter çıktı, biz cilt 1'ı tamamladık chapter 12'deyiz (:
tamam tesekkürler
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ga-Rei geldi yaşasıın !! Her sabah girip bakıyorum gelmiş mi diye yahu, ellerinize sağlık
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ga rei beni sarmadı ama beelzebub a tapıyorum cidden çok güzel bi manga keşke kızın suratını biraz daha iyi çizselermiş ozaman harika diyebilirdim ama bunun dışında bi terslik yok
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Güncellemeler İçin teşekkürler
The.Archer- Çevirmen
Ruh Hali :
Biz teşekkür ederiz.
Bu hadtaki güncellemelerimiz şunlar;
Blazer Drive: 04
Dogs B&C: 12 v2-13-14
Ga-rei: 06-07-08-Sonsöz
Naruto: 448
Blazer Drive ilk cildini tek link olarak indirebilceğiniz alternatif sunuldu, Dogs B&C'den 12'nin V2'sini indirmenizi öneririz, Ga-rei ikinci cilt de tamamlandı, iyi okumalar.
Bu hadtaki güncellemelerimiz şunlar;
Blazer Drive: 04
Dogs B&C: 12 v2-13-14
Ga-rei: 06-07-08-Sonsöz
Naruto: 448
Blazer Drive ilk cildini tek link olarak indirebilceğiniz alternatif sunuldu, Dogs B&C'den 12'nin V2'sini indirmenizi öneririz, Ga-rei ikinci cilt de tamamlandı, iyi okumalar.
Teşekkürler, ellerinize sağlık.
Ga-rei'yi animesini izledikten sonra mutlaka okuyucam...
Ga-rei'yi animesini izledikten sonra mutlaka okuyucam...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Naruto 448'e şöyle bir göz gezdirdim de..
Yazı tipinizi değiştirseniz daha iyi olur sanki..ayrıca bazı yerleri kalın yazarsanız mangayı daha bi' yaşatmış olursunuz.
Ayrıca size bi' son kontrolcü lazım,bazı yerlerde imla hatası ve yanlış cümle ayrımı gibi hatalar olabiliyor.Gerçi siz hızlı çıkardığınız için hata olması normal karşılanabilir ama 5 dakikada bu hata engellenebilir,çözülebilir.Sadece biri,bu işden anlayan biri onu okuyacak, bu kadar.
Yazı tipinizi değiştirseniz daha iyi olur sanki..ayrıca bazı yerleri kalın yazarsanız mangayı daha bi' yaşatmış olursunuz.
Ayrıca size bi' son kontrolcü lazım,bazı yerlerde imla hatası ve yanlış cümle ayrımı gibi hatalar olabiliyor.Gerçi siz hızlı çıkardığınız için hata olması normal karşılanabilir ama 5 dakikada bu hata engellenebilir,çözülebilir.Sadece biri,bu işden anlayan biri onu okuyacak, bu kadar.
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Ga-Rei 2. ciiltt Ellerinize gözlerinize sağlık, bir hışımla anında indirmeye başladım hepsi iniyor
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
FoRZa demiş ki:Naruto 448'e şöyle bir göz gezdirdim de..
Bu yakışıklı önerin için teşekkürler. Eh, mükemmel bir grup sayılmayız o halde. Önerin dikkate alınacak, FoRZa. Diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkürler.
Rica ederim.Kimse mükemmel değildir.Bence iyi bir grubsunuz ayrıca manga seçimlerinizde iyiye benziyor.(Hepsini inceleme fırsatım olmadı.Ama,keşke o ecchi'li olmasa x) )S.Tensei demiş ki:
Bu yakışıklı önerin için teşekkürler. Eh, mükemmel bir grup sayılmayız o halde. Önerin dikkate alınacak, FoRZa. Diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkürler.
Ama;Naruto için konuşuyorum.Eğer onun kontrolünü yapacaksanız,J.Blade veya S.Tensei(sen) yani siz kontolünü yapmayın.Çünkü insan kendi hatasını göremiyor.
Başarılar,kolay gelsin.
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Ga-Rei'de fazla echhi yok yahu. Şahsen bende Ecchii hiç mi hiç sevmem ama Ga-Rei'de saniye başı gözümüze sokulmadığı için hatunların orası burası pek rahatsız etmedı benı.
Doğru, Ga-Rei'de o kadar göze batmıyor, arada bir varsa var o da geçiyor gidiyor zaten dikkat çekmiyor pek.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu hafta menümüzde Ga-Rei yok ama, Ao no Exorcist'in pilot mangasını okumanızı tavsiye ederim.
Ao no Exorcist: One Shot (pilot)
Beelzebub: 03-04-05
Blazer Drive: 05
Dogs B&C: 15-16
Drifters: 01
Bu hafta pek bir şey okutamadık sizlere ama, önümüzdeki haftalarda bir şeyler yapıcaz artık. Birbirinden güzel yepyeni projelerimiz için bloga bakmayı unutmayın, iyi okumalar~~
Ao no Exorcist: One Shot (pilot)
Beelzebub: 03-04-05
Blazer Drive: 05
Dogs B&C: 15-16
Drifters: 01
Bu hafta pek bir şey okutamadık sizlere ama, önümüzdeki haftalarda bir şeyler yapıcaz artık. Birbirinden güzel yepyeni projelerimiz için bloga bakmayı unutmayın, iyi okumalar~~
Ga..Ga..-Rei ? .. Evet Ao No Exorcist'i bi okuyalım bakalım.. Güncelleme için teşekkürler
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
beelzebub gelmiş
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
napmışsınız siz yaw bugünün manga bombası sizden geldi şimdi farkettim yeni projeleri süper projeler seçmişsiniz hepsini okicam siz günde 10 chapter verin isterseniz yinede okurum hepsini ama önce okumadan şunu sorucam bu mangaların arasında korku türünde olan veya fazla kan içeren bi seri varmı özellikle hellsingin mangakasından kuşkuluyum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Projeleriniz iyiye benziyor.Siz bunu layığıyla yaparsanız ki size güveniyorum o zaman çok iyi olacakdır.Eğer anasayfada yazılanlar gerçekleşirse, siz de sayılı manga grubları arasına gireceksinizdir.
Ayrıca genelde aksiyon tarzı mangaları çeviriyorsunuz,araya one-shot şeklinde duygusal şeyler de koyarsanız daha da iyi olur.
Not:Projelerinizi forumdaki manga tanıtım kısmında da tanıtırsanız iyi olur.
Edit:Ayrıca mangalarda "sfx" yerine "se" yazarsanız daha hoş olur.Çünkü "Ses Efekti"..
Ayrıca genelde aksiyon tarzı mangaları çeviriyorsunuz,araya one-shot şeklinde duygusal şeyler de koyarsanız daha da iyi olur.
Not:Projelerinizi forumdaki manga tanıtım kısmında da tanıtırsanız iyi olur.
Edit:Ayrıca mangalarda "sfx" yerine "se" yazarsanız daha hoş olur.Çünkü "Ses Efekti"..
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Teşekkürler arkadaşlar, yazılanlar bizi mest etti gerçekten. Sera Myu, aradığın şeyi Drifters mangasında bulabilirsin, evet. Psikoloji tipi serilere yönelmeyi çok istiyorum ama, ana sayfada da gördüğünüz üzere önemli önceliklerimiz var. Sizi memnun edebilrsek, hoş. ( :
ForZa, önerilerini dikkate alacağım daha önce de dediğim gibi. Önümüzdeki hafta değil de, sonraki hafta bir takım detay değişiklikleri yapılabilir çalışmalarımızda tabi.
Herkese tekrar iyi okumalar.
Ek olarak; Mangahelpers sitesinde fan'ımız olarak bize destek verilebilirseniz bu çok iyi olacaktır, Online Okuma aktivitesini canlandıracaktır. Bu yenilik her ne kadar sağlam olsa da, arkaplanda kaldı. Online Okuma alternatifinden bolcana yararlanmaya çalışın.
Edit: ForZa, zaten zaman bulduğumda manga tanıtım bölümünde tıpkı Ga-Rei serisinde yaptığım gibi tanım açacağım.
ForZa, önerilerini dikkate alacağım daha önce de dediğim gibi. Önümüzdeki hafta değil de, sonraki hafta bir takım detay değişiklikleri yapılabilir çalışmalarımızda tabi.
Ek olarak; Mangahelpers sitesinde fan'ımız olarak bize destek verilebilirseniz bu çok iyi olacaktır, Online Okuma aktivitesini canlandıracaktır. Bu yenilik her ne kadar sağlam olsa da, arkaplanda kaldı. Online Okuma alternatifinden bolcana yararlanmaya çalışın.
Edit: ForZa, zaten zaman bulduğumda manga tanıtım bölümünde tıpkı Ga-Rei serisinde yaptığım gibi tanım açacağım.
+ Olarak Ses Efekti fikri için teşekkürler. Uygulamaya geçireceğiz. Bu gibi olumlu eleştrilere her zaman açığız. ( Olumsuzlarada açığız gerçi. Herneyse işte asdfs )
Dikkate aldığınız için teşekkürler.S.Tensei demiş ki:Teşekkürler arkadaşlar, yazılanlar bizi mest etti gerçekten.
Ben zaten mangahelpers!ı çok seviyorum.Mangaları,grubları ve onların editlerini daha iyi bi' şekilde takip edebiliyorum.
Ayrıca size ve diğer Türk Manga Grublarına imzamda olduğu gibi destek vermeye çalışıyorum.Ayrıca sizin "fan'ınız"-"hayranınız"-"takipciniz" oldum mangahelpers'da.Zaten takip ediyordum ama resmiyete geçirdik.
Online manga okumanın arka plan da kalması konusuna gelince,ben bakıyorum
Kolay gelsin,yeni projelerinizde başarılar.
En son FoRZa tarafından Cuma 29 Mayıs - 21:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
bu benim aradığım şey değil kaçtığım şey ozaman şöyle deyim drifters dışındaki tüm serilerinizi takip edicemS.Tensei demiş ki:Teşekkürler arkadaşlar, yazılanlar bizi mest etti gerçekten. Sera Myu, aradığın şeyi Drifters mangasında bulabilirsin, evet. Psikoloji tipi serilere yönelmeyi çok istiyorum ama, ana sayfada da gördüğünüz üzere önemli önceliklerimiz var. Sizi memnun edebilrsek, hoş. ( :
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
2 sayfadaki 5 sayfası