Fullmetal Alchemist Brotherhood
+19
LordCha
bLue-Dragon
Unde®kaN
Riri
muhtesemmatrix
Unde®minE
Hitokiri
FoRZa
kordiseps
CHOBiTS
zhenya
ozman
Exile Falcon
özz
meyday
cynthia
sera myu
aoshi
sakura hime
23 posters
4 sayfadaki 4 sayfası
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Fullmetal Alchemist Brotherhood
biraz önce 14.bölümü izledim izlerken baya şaşırdığım noktalar oldu ilk seri ile akaları kalmadı sanırım
14.bölüm
14.bölüm
- Spoiler:
- Al'nın anıların geri gelmesi ve homonculusların babalarının yüzü tam gösterilmese de sesini duymamız çok hoştu ilk seride homonculuslar insan dönüşümü ile ortaya çıkıyordu bu seriden anladığım kadarı ile birileri onları yaratıyor ruhuyla ama bu teori ne kadar doğru bilemicem
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Nihayet sıkıcılıktan kurtulacağız.Exile Falcon demiş ki:Evet FMA sonunda 13.bölümle birlikte ilk seridne ayrılacak ve asıl hikayeyi izlemeye başlayacağız.Sonunda! Ben çok sıkılmıştım şahsen
bugün 15.bölümü izledim açılış ve kapanış şarkısı değişmiz açılışı değilde kapanışı çok sevdim
15.bölüm
yeni bölümleri merakla bekliyorum
15.bölüm
- Spoiler:
- Al'ın da çembersiz dönüşüm yapmasını görmiş olduk bu bölümde bir de artık ilk seriden tamamen koptu yeni karakterleri gördük küçük kız pandasıyla beraber süperdi
yeni bölümleri merakla bekliyorum
Ruh Hali :
Nihayet beklediğim noktaya gelmiş demek seri. Bayadır izlememiştim ilk seriden ayrılsın diye, artık beklemek için bir sebep kalmadı
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
16.bölüm
şu bir gerçekki komedi olarak bu seri ilkinin baya önünde bide bu seriyi daha çok sevdim ben
- Spoiler:
- bu bölümde çok büyük olaylar olmadı ama elric kardeşler ve vinry hughes'ın öldüğünü öğrendiler baya bi şok oldu bu onlar için. yeni karakterle nasıl bir bağlantı kurulacak baya merak ediyorum umarım güzel bağlarlar bide ilk seride scar ile kardeşler bir arada savalmışlardı bu seridede öyle bişi olur mu merak ediyorum
şu bir gerçekki komedi olarak bu seri ilkinin baya önünde bide bu seriyi daha çok sevdim ben
Ruh Hali :
- Spoiler:
- normalde huges in öldüğü bölümlerde falan mangadan ayrılmıştı fma ...bundan sonrası mangaya uyumlu olarak gidicektir ...ki manga iyice sonlarayaklaştı
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
bugün 17.bölümü izledim
- Spoiler:
- asteğmen ross'u harcadılar ya albay nasıl düştü bu tuzağa anlamadım... hemen inanı verdi ama benim bu konuda bir teorim var bence öldürmedi bir yere sakladı çünkü ceset yanmıştı ve tehşisi bili küçük bir yaradan yaptılar ama bu albay öldrümüşte olabilir bakışları çok korkutucuydu nese binbaşı edward'ı aldı götürdü bakalım albayın yeni planı ne ?
Ruh Hali :
Seninle aynı fikirdeyim.sakura hime demiş ki:bugün 17.bölümü izledim
- Spoiler:
asteğmen ross'u harcadılar ya albay nasıl düştü bu tuzağa anlamadım... hemen inanı verdi ama benim bu konuda bir teorim var bence öldürmedi bir yere sakladı çünkü ceset yanmıştı ve tehşisi bili küçük bir yaradan yaptılar ama bu albay öldrümüşte olabilir bakışları çok korkutucuydu nese binbaşı edward'ı aldı götürdü bakalım albayın yeni planı ne ?
Aynen bence de
- Spoiler:
- Öldürmediler çünkü şu satırlı zırhlı arkadaşımız Roy'un geleceğinden haberdardı. Ateşleri görünce "Şimdiden başladı mı?" tarzı bir şeyler söyledi. Zırhlı katili Ross'u kurtarması için gönderen Roy'un ta kendisiydi bence. Ve hatunu kurtardı.
biliyordum
bu seri çok güzel
- Spoiler:
- albayın buna inanmasının mümkün olmadığını ve ross'un hala yaşadığını biliyordum winry'in ailesini öldürenin scar olduğunu öğrendik bunu hiç beklemiyordum
bu seri çok güzel
Ruh Hali :
19.bölüm
- Spoiler:
- bu bölüm süperdi şuana kadar izlediğim en güzel bölümdü albaya bir daha aşık oldum o nasıl bir adamdır ya lust'ın bu kadar çabuk öleceğini düşünmemiştim ama albay halletti onu da çekirdeğine kadar yoketti son olarak ed ve al'ın babası ortaya çıktı bakalım daha neler olacak babalarıyla ilgili merak ettiğim bir sürü konu var
Ruh Hali :
37'yi izledim en son, bu seri çok canlı gidiyor. şaşırtarak hem de.. ilk homunculus olayında şok yaşadım zaten..
siddetligecimsiz- Mesaj Sayısı : 14
Ruh Hali :
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» FullMetal Alchemist 2 Ova
» Fullmetal Alchemist
» Fullmetal Alchemist
» Fullmetal Alchemist Complete Best
» Fullmetal Alchemist
» Fullmetal Alchemist
» Fullmetal Alchemist Complete Best
4 sayfadaki 4 sayfası