Selamlar...
+8
+L+
kordiseps
sakura hime
scoutcrawler
Unde®minE
Squaw
edemirci44
AcademiaN 212
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Selamlar...
Herkese selamlar. Her şeyden önce bu sitenin yapımında ve geliştirilmesinde emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Biz anime-severler için çok hoş ve kapsamlı bir site olmuş.
(Bilinçli olarak) Anime izlemeye geçen sene başladım. Küçükken sıradan bir çizgi film olduğunu düşünerek "Captain Tsubasa(Küçük Golcü)"yı izlerdim. Şu ana kadar izlediğim animeler içinde beğenmediğim olmadı, ancak "Berserk"in sonu daha kötü olamazdı diyebilirim. İzlediğim ve izlemekte olduğum animeler şunlar: Claymore, Bleach, Berserk, Basilisk, Samurai Champloo, Captain Tsubasa, Full Metal Alchemist, Death Note, Ghost in The Shell, Spawn...
Şüphesiz içlerinde en çok beğendiklerim Claymore ve Bleach oldu. Hatta Claymore'u o kadar beğendim ki çevirmenliğe soyunup altyazılarını çevirdim. Böylece çevirmenlik konusundaki ilk ve şimdiye kadarki tek tecrübemi yaşamış oldum. Bleach'i de bir ara çevirmeyi düşündüm, ancak 200 küsür bölümlük bir animenin altyazılarını sıfırdan başlayarak çevirmek pek akıllıca görünmedi
(Bilinçli olarak) Anime izlemeye geçen sene başladım. Küçükken sıradan bir çizgi film olduğunu düşünerek "Captain Tsubasa(Küçük Golcü)"yı izlerdim. Şu ana kadar izlediğim animeler içinde beğenmediğim olmadı, ancak "Berserk"in sonu daha kötü olamazdı diyebilirim. İzlediğim ve izlemekte olduğum animeler şunlar: Claymore, Bleach, Berserk, Basilisk, Samurai Champloo, Captain Tsubasa, Full Metal Alchemist, Death Note, Ghost in The Shell, Spawn...
Şüphesiz içlerinde en çok beğendiklerim Claymore ve Bleach oldu. Hatta Claymore'u o kadar beğendim ki çevirmenliğe soyunup altyazılarını çevirdim. Böylece çevirmenlik konusundaki ilk ve şimdiye kadarki tek tecrübemi yaşamış oldum. Bleach'i de bir ara çevirmeyi düşündüm, ancak 200 küsür bölümlük bir animenin altyazılarını sıfırdan başlayarak çevirmek pek akıllıca görünmedi
AcademiaN 212- Mesaj Sayısı : 2
Ruh Hali :
Geri: Selamlar...
Hoşgeldin,claymore çevirini incelemiştim ve kaliteli bir iş çıkardıgını gördüm.Aramıza hoşgeldin.Forum sitemizde eğlenmen,öğrenmen ve paylaşman dilegiyle.Ayrıca güzel çalışmalara el atman dilegiyle
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Aramıza hoşgeldin,iyi forumlar...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Foruma şu sıralar üye akını vaaarr
Hoşgeldinn
Hoşgeldinn
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aramıza veya ailemize diyim hoşgeldin forumda bolcana eğlenmeni dilerim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:Foruma şu sıralar üye akını vaaarr
Üye akını mı var.
Millet üye yok tekrar bana hoşgeldin diyo!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Valla son 1 haftada normal sitelerden fazla üye alımı yapmış olabiliriz Yani ben çok sık rastlıyorum şu sıralar "Merhaba" başlıklarına Hani başka forumlara bakalım yani bizim kadar üye alamazlar
- Spoiler:
- Şımarın ayol
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aramıza Hoş geldin iyi vakit Gecirmen Dileği ile ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
hoşgeldiinn. sıradan bır hosgeldın mesajı olmamamsı ıcı ndusunyorum ama sanırım sıradan olcak. idare et sayoonara..
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aramıza hoşgeldin AcademiaN 212 forumda eğlenmen ve katılımların daim olması dileğiyle...
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
merhaba ve hoş geldin. iyi vakit geçirmen dileklerimle
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin!
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası