7 Haziran İzmir Buluşması
+27
wiL-
riflem@n
doumeki
Malkav
Desire
RoMe
edemirci44
SPAWN-TheUndead
sparti
Susano'o
bLue-Dragon
J.Blade
Seifukusha
lafolya
S.Tensei
Squaw
mnyk
WalkRie
Unde®minE
meyday
kordiseps
Ryoko Yoichi
mortifera
scoutcrawler
özz
bluetear
spartiate
31 posters
5 sayfadaki 10 sayfası
5 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Geri: 7 Haziran İzmir Buluşması
Aaaaa....Süper fikir Serküş'cüğüm bu sefer organizeyi ikimiz yaparız olmazsa kalabalık oldukça tek kişi'ye ağır oluyor en yaşlılardan olarak ikimiz planlayabiliriz
Ama teleferik'in tadilatı bitti mi tadilat nedeniyle kapalıydı?
Aslında anladım ben seni senin evindeki makarna partisini arada kaynatacaksın değil mi :twisted:
Evini basıcam diyeceğim de şimdi sen de benim evi öğrendin ya sen önce davranırsan;Baskın basanındır
Ama teleferik'in tadilatı bitti mi tadilat nedeniyle kapalıydı?
Aslında anladım ben seni senin evindeki makarna partisini arada kaynatacaksın değil mi :twisted:
Evini basıcam diyeceğim de şimdi sen de benim evi öğrendin ya sen önce davranırsan;Baskın basanındır
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ohh güzel güzel... Bir arada ist buluşması ayarlıyalım yav XD
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:kordiseps demiş ki:Süper yaa! Ben de Sakarya/Adapazarı buluşması yapcam...
kaç kişi
- Spoiler:
kızma sana takılmazsam rahat edemiyorum XD
Şimdilik 2 kişi düşünüorum...
Bu arada Sparti yi çok merak ediodum... Onu da görmüş olduk.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Resimler gelmiiiş Harikasınız yahu, Felç Admin karizmasının zirvelerinde Az da eğlenmemişsiniz yani; hadi bakalım bir dahaki buluşmanıza Resimler kalkmasın yahu, arada bakar bakar eğleniriz ((biz niye eğleniyorsak ))
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok yav durduk yere resimler nedenkalksın... bakalım bakalım coşalım:D mangal partisiyaparsak daha çok resim olur ama:P
Görmek isterim açıkçası, düşünemiyorum bile Felç Admin bi mangalı yakamadı insanlar aç kaldı
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben daha Ankaraya gidemiyorum İzmire nasıl gelecem Siz gelin en kolayı o
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Bu başlığa bakmayı unutmuşum, olay bitmiş meğer, anca yankılarına denk gelebildik.
Güzel bir buluşma olmuş, fotoğraflardan kolaylıkla anlaşılıyor zaten. Bu buluşma, yeni buluşmaları tetikler daha
Güzel bir buluşma olmuş, fotoğraflardan kolaylıkla anlaşılıyor zaten. Bu buluşma, yeni buluşmaları tetikler daha
spartiate demiş ki:yok yav durduk yere resimler nedenkalksın... bakalım bakalım coşalım:D mangal partisiyaparsak daha çok resim olur ama:P
Evet Serküş'ü çizgili pijamalarıyla mangal partisinde çekeceğim bol bol...=D
Olur ya eskil amcamlar piknikte şu eski ünlü çizgili pijama giyerler ya da olmadı pijama partisi yaparız Serküş'cüğüm etkinlik kapsamında.....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yanlız yeni fark ettim, benim tek başıma psp oynarken çekilen fotoyu da koymuşsun ^^
Bende mutluydum kimse fark etmicek die
Ama hepsi Ömür'ün suçu o getirdi diye oldu herşey :twisted:
J.Blade- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
PSP denize atılır mı gelirdiniz mi
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
J.Blade demiş ki:Yanlız yeni fark ettim, benim tek başıma psp oynarken çekilen fotoyu da koymuşsun ^^
Demu...
Ben seni deşifre etme amaçlı eklemedim ki ama Berk'ciğim =(....
O halin çok hoşuma gitti ve de poz çok güzel olmuş saklı kalmamalı diye düşündüm 8) yoksa sen de patlamaz olay merak etme arkanda ben varım bir kere sen bana güven gerisini düşünme Serküş'ün tehditlerine de boyun eğme
Kimse seni oyun oynamakla suçlayamayacak bundan sonra =D
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:spartiate demiş ki:yok yav durduk yere resimler nedenkalksın... bakalım bakalım coşalım:D mangal partisiyaparsak daha çok resim olur ama:P
Evet Serküş'ü çizgili pijamalarıyla mangal partisinde çekeceğim bol bol...=D
Olur ya eskil amcamlar piknikte şu eski ünlü çizgili pijama giyerler ya da olmadı pijama partisi yaparız Serküş'cüğüm etkinlik kapsamında.....
squaw ben senin gizli planlarını anladım
spartiye böyle seyler giydirmek istiyosun çünkü karizmasının çizilmesini istiyorsun
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:
Demu...
Ben seni deşifre etme amaçlı eklemedim ki ama Berk'ciğim =(....
O halin çok hoşuma gitti ve de poz çok güzel olmuş saklı kalmamalı diye düşündüm 8) yoksa sen de patlamaz olay merak etme arkanda ben varım bir kere sen bana güven gerisini düşünme Serküş'ün tehditlerine de boyun eğme
Kimse seni oyun oynamakla suçlayamayacak bundan sonra =D
Sen beğendiysen tüm sözlerimi geri alıyorum fotonun eklendiğine dair ^^ (arkam sağlam artık )
Evet! Ben oynadım PSP'yi ! Var mı ötesi ! [*Etrafına bakar ve denize atlar, bir daha haber alınamaz..]
J.Blade- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Ahahaha....Atlama sen kıyamam sana
Bundan sonra sana kimse bişey diyemez artık korumacı kanatlarımın altına aldım seni ezemez kimse seni
Sözlerini de geri aldığın için teşekkür ediyorum ayrıca ^^
Neyse daha fazla geyik ortamı yapmayayım ben de başlığı saptırmayayım ^^
Bundan sonra sana kimse bişey diyemez artık korumacı kanatlarımın altına aldım seni ezemez kimse seni
Sözlerini de geri aldığın için teşekkür ediyorum ayrıca ^^
Neyse daha fazla geyik ortamı yapmayayım ben de başlığı saptırmayayım ^^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bi sonrakine ben de gelecem! bana ne ya! xD
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:bi sonrakine ben de gelecem! bana ne ya! xD
Senin konun da geçti aslında şöyle ki;
Bundan sonraki buluşmada olabilirim yazmıştın daha önceki mesajlarında ben de seni İzmir.de yaşıyorsun ama başka bir şey için şehir dışındasın sanıyordum ki Sparti.ye daha da kalabalık olacağız hayaliyle bu başlık konusunu açınca,senin İzmir.de yaşamadığını öğrendim bu da baya komik oldu ama olsun şehir dışından da katılım kabul ediyoruz ^^
En son Squaw tarafından Paz 21 Mart - 16:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:
Senin konu'n da geçti aslında şöyle ki;
Bundan sonraki buluşmada olabilirim yazmıştın daha önceki mesajlarında ben de seni İzmir.de yaşıyorsun ama başka bir şey için şehir dışındasın sanıyordum ki Sparti.ye daha da kalabalık olacağız hayaliyle bu başlık konusunu açınca,senin İzmir.de yaşamadığını öğrendim bu da baya komik oldu ama olsun şehir dışından da katılım kabul ediyoruz ^^
izmirlilerin misafirperverliğini çok duydum da izmire daha önce birkaç kez geldim aslında ve çok beğendim tekrar gelmek için bahane arıyorum aslına bakarsan benim pek şehir içiliğim de yok yani, orada burada sürtüyorum sürekli... belli olmaz bir gün izmirli de olabilirim. =)
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
ben izmire gitmiştim bi daha da gitmeyi düşünmüyorum
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Serkan'ın yanakları Fan Club açıyorum, katılımı şimdiden göreyim. sdfsdf
Fangirl; Yay! =O Serkanın Yanaklarını Gördüm <3
Yazın;
İzmir: Serkanın Yanakları Bar - Tiky House, Live party! 00:00/05:45
Kışın;
İzmir: Serkanın Yanakları Cafe - Sakin yer, çiftlerin mekanı... 10:00/22:00
Malibu'ya kadar gider bu iş arkadaş, serkanın yanaklarını seviyoruz. sdfs GTA izmir'de görebiliriz bunları yani. *_*
Fangirl; Yay! =O Serkanın Yanaklarını Gördüm <3
Yazın;
İzmir: Serkanın Yanakları Bar - Tiky House, Live party! 00:00/05:45
Kışın;
İzmir: Serkanın Yanakları Cafe - Sakin yer, çiftlerin mekanı... 10:00/22:00
Malibu'ya kadar gider bu iş arkadaş, serkanın yanaklarını seviyoruz. sdfs GTA izmir'de görebiliriz bunları yani. *_*
mdd3000 demiş ki:squaw demiş ki:
Senin konu'n da geçti aslında şöyle ki;
izmirlilerin misafirperverliğini çok duydum da izmire daha önce birkaç kez geldim aslında ve çok beğendim tekrar gelmek için bahane arıyorum aslına bakarsan benim pek şehir içiliğim de yok yani, orada burada sürtüyorum sürekli... belli olmaz bir gün izmirli de olabilirim. =)
O halde bir dahaki etkinlikte bekleriz aramıza ya da burda olduğunda mutlaka bekliyoruz olmadı sen hazır burdayken etkinlik yaparız aniden
Evet övünmek gibi olmasın ama öyleyizdir değil mi Serküş bir İzmir'li olarak seve seve söylerim bu özelliğimizi
@Bluetear
İzmir'e gelmeyi düşünmüyorsun çok ilginç bense İzmir dışında yaşayamam sanmıyorum çoğu şehri gördüm ama sorsalar bana ölürken son 10 saniyeni nerde geçirmek istersin diye kesinlikle İzmir havası alarak geçirmek isteriim diye düşünürdüm hatta buluşmada bile konusu geçti hafif imbat rüzgarı vardı bir ara Kordon.da süper bir deniz kokusu inanılmazdı
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:
O halde bir dahaki etkinlikte bekleriz aramıza ya da burda olduğunda mutlaka bekliyoruz olmadı sen hazır burdayken etkinlik yaparız aniden
gelirim bak, sonra vay efendim daha yeni etkinleştik biz, şimdi gelmeseydin keşke falan... benim şu sıralar izmire geleceğim yok gibi.. iş güç oradan oraya atıyo beni, ama tatile çıkabilsem bikaç günlüğüne uğrayacam.. izmirde güzel oteller de vardır şimdi, ama pahalıdır sanırım :S neyse bi yolunu bulup damlayacam izmire. serkanın gerçek yüzünü görecem. bir ara çekildiğimiz yaşlılar topluluğu resmi haricinde görmedim onu. xD hatırlar mı serkan acaba??
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Tamam mdd3000 sen gel de bakarız olaya ^^ Hemen bir ek buluşma yaparız bir gün sonra olsa bile
İzmir buluşmasında sayı ortalamasını yükselteceksin ne de olsa özellikle de yaş ortalamasını
Gerçi sorun olmuyor hiçbir buluşmamızda yaş olayı küçükmüş büyükmüş herkes birbirine ayak uyduruyor ki bu da buluşmalarımızın süper geçmesine neden oluyor XD
Serkan tanır mı acaba bilmem malum yaşlılık
İzmir buluşmasında sayı ortalamasını yükselteceksin ne de olsa özellikle de yaş ortalamasını
Gerçi sorun olmuyor hiçbir buluşmamızda yaş olayı küçükmüş büyükmüş herkes birbirine ayak uyduruyor ki bu da buluşmalarımızın süper geçmesine neden oluyor XD
Serkan tanır mı acaba bilmem malum yaşlılık
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ne? buluşma mı? hatırlamıyorum ben öyle bişey... serkan kimdi ya? bak onu da hatırlamıyorum... eee.... biz yaşlandık bizden bıkadar şaka bi yana, benim hep her yaştan arkadaşlarım olmuştur, yaş hiç sorun değil. yaş akılda değil hem başta... yok öyle deil di o, hakkaten yaşlandık galiba yahu
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
5 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
5 sayfadaki 10 sayfası