7 Haziran İzmir Buluşması
+27
wiL-
riflem@n
doumeki
Malkav
Desire
RoMe
edemirci44
SPAWN-TheUndead
sparti
Susano'o
bLue-Dragon
J.Blade
Seifukusha
lafolya
S.Tensei
Squaw
mnyk
WalkRie
Unde®minE
meyday
kordiseps
Ryoko Yoichi
mortifera
scoutcrawler
özz
bluetear
spartiate
31 posters
10 sayfadaki 10 sayfası
10 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Geri: 7 Haziran İzmir Buluşması
Resimlere isimleri ekledim arkadaşlar merak edenler tekrar bakabilirler ^_^
@lantis
Çok eğlenceliydi belirtmeden geçemem çok eğlendik umarım bir gün sen de aramızda olabilirsin
@Sparti
Serküş o otobüs yolculuğunu asla unutamam hayatım boyunca,ömrümden ömür gitti
NOT=Fordçu Nomi
Kıskandım sana ilgi oluyor resimlerde o yüzden de eklemeyecektim ama hadi yine bir kıyağım olsun sana
NOT=Arjantin diyorum ben
@Özz
Teşekkürler yorumun için beğenmene sevindim
@Yuuki_Cross
Yuki'şim o benim Kai-chan'ım çok severim ben de onun nee-san.ı acayip kotardık dün olayı ya Nomi'ye yaptığımız spoiler işkencesini görmeniz lazımdı yerinde olmak istemezdim açıkçası Kai-Squ iş birliği Fate/Stay Night ortaklarımdan birisidir Kai-chan(yeşil tişörtlü olan ) o konuda da Nomi-chan'a işkence yapmıştı
@Karanlık
Biz hiç zorlanmıyoruz artık poz verirken Kemal'cim usta olduk sanırım
İsimleri de ekledim resimlerin üstüne kim kimdir diyorsan artık kafandaki soru işaretlerini kaldırmış olacağım bazı arkadaşlarımız bu forumda yok ama...
@Blue_Dragon
Özkan'cım beğenmene sevindim
@NsR-
görünmüyor mu resimler :S
@lantis
Çok eğlenceliydi belirtmeden geçemem çok eğlendik umarım bir gün sen de aramızda olabilirsin
@Sparti
Serküş o otobüs yolculuğunu asla unutamam hayatım boyunca,ömrümden ömür gitti
NOT=Fordçu Nomi
Kıskandım sana ilgi oluyor resimlerde o yüzden de eklemeyecektim ama hadi yine bir kıyağım olsun sana
NOT=Arjantin diyorum ben
@Özz
Teşekkürler yorumun için beğenmene sevindim
@Yuuki_Cross
Yuki'şim o benim Kai-chan'ım çok severim ben de onun nee-san.ı acayip kotardık dün olayı ya Nomi'ye yaptığımız spoiler işkencesini görmeniz lazımdı yerinde olmak istemezdim açıkçası Kai-Squ iş birliği Fate/Stay Night ortaklarımdan birisidir Kai-chan(yeşil tişörtlü olan ) o konuda da Nomi-chan'a işkence yapmıştı
@Karanlık
Biz hiç zorlanmıyoruz artık poz verirken Kemal'cim usta olduk sanırım
İsimleri de ekledim resimlerin üstüne kim kimdir diyorsan artık kafandaki soru işaretlerini kaldırmış olacağım bazı arkadaşlarımız bu forumda yok ama...
@Blue_Dragon
Özkan'cım beğenmene sevindim
@NsR-
görünmüyor mu resimler :S
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
acılmamakta ısrarcılar :|
herkesde acıldığına göre problem bende
herkesde acıldığına göre problem bende
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
resimler açılıyor,
ve tanıtım yapman iyi olmuş bende katılmak istiyorum diğer buluşmaya bakalım temmuzda izmire gelme ihtimalim var geldiğim tarihte olursa buluşma bende gelmek istiyorum
ve tanıtım yapman iyi olmuş bende katılmak istiyorum diğer buluşmaya bakalım temmuzda izmire gelme ihtimalim var geldiğim tarihte olursa buluşma bende gelmek istiyorum
Benim burda olduğum tarihlerde olursa ben planlarım zaten genelde Sparti ve ben planlayoruz ama ben olmasam da Sparti yapar senin için... Alıştı nasılsa öğrencimdir kendileri bu konuda
Ben tanıtım yapmama hatasına şu konuda düştüm bundan öncekilerde belirtmiştim ama yeni katılan arkadaşları da düşünmek lazım tabi ki bir de gece gece resimleri upload baya yormuştu zaten ama yeniden düzenledim artık tekrar resimlere dönüp baksın arkadaşlar...
NsR- denedim bende de açılıyor resimler ve de herkesde de açılıyor sanırım senin pc.le alakalalı olabilir başka bir zaman yeniden dene istersen belki o zaman açılır o da olmazsa diğer forumda da aynı resimlerimiz var sana linkleri yollarım
Ben tanıtım yapmama hatasına şu konuda düştüm bundan öncekilerde belirtmiştim ama yeni katılan arkadaşları da düşünmek lazım tabi ki bir de gece gece resimleri upload baya yormuştu zaten ama yeniden düzenledim artık tekrar resimlere dönüp baksın arkadaşlar...
NsR- denedim bende de açılıyor resimler ve de herkesde de açılıyor sanırım senin pc.le alakalalı olabilir başka bir zaman yeniden dene istersen belki o zaman açılır o da olmazsa diğer forumda da aynı resimlerimiz var sana linkleri yollarım
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zaten yazmıştım problem bende ...
neyse artık başka bil. de bakarız
neyse artık başka bil. de bakarız
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Dur özelden diğer forumun linkini vericem aynı resimler üye olmana gerek yok ordan bakarsın resimlere
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Squaw ve JBlade'den önce resimlere göz atmış olarask çok bir gururlu hissediyorum kendimi. Egolarım tatmin oldu. asdasd
Serkan'ı ilk görüşümde, otobüste, tanıyamadım, o olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım. Buluşmanın bir kısmında JBlade'i işletişim beni gerçekten de memnun etti. Squaw'ın telefon açmasıyla saat 15:00 civarında uyanmış bulunmakla beraber, JBlade'in deyişiyle, "mahmuriyet içersinde" "beni 10 dakika sonra arar mısın?" repliğini yapıştırdım anında. Squaw ile bu işletme mevzusunu 8 gün öncesinden planlamamız ise tam bir komedi.
Buluşma çok güzel geçmiş görünüyor. Herkes oturuyor çimlerde, benim çevirmen ayakta duruyor onlara bakıp gülüyor acırcasına. Ve daha neler gördüm neler, bir sürü fotoğraf vardı, 240 küsur Mb bir dosya indirmenin ardından erişmiştim tüm resimlere. Sparti-chan'ın uygunsuz fotoları elimde. sdfsdf
Serkan'ı ilk görüşümde, otobüste, tanıyamadım, o olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım. Buluşmanın bir kısmında JBlade'i işletişim beni gerçekten de memnun etti. Squaw'ın telefon açmasıyla saat 15:00 civarında uyanmış bulunmakla beraber, JBlade'in deyişiyle, "mahmuriyet içersinde" "beni 10 dakika sonra arar mısın?" repliğini yapıştırdım anında. Squaw ile bu işletme mevzusunu 8 gün öncesinden planlamamız ise tam bir komedi.
Buluşma çok güzel geçmiş görünüyor. Herkes oturuyor çimlerde, benim çevirmen ayakta duruyor onlara bakıp gülüyor acırcasına. Ve daha neler gördüm neler, bir sürü fotoğraf vardı, 240 küsur Mb bir dosya indirmenin ardından erişmiştim tüm resimlere. Sparti-chan'ın uygunsuz fotoları elimde. sdfsdf
yaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!! yine kıskandım sizi :S herkes toplanmış gezmiş bense burda böhüüüü :s küstüm sizeeeeeeeeeeee xD
- Spoiler:
- şaka
resimleri görebildim sonunda ...
otobüs macerası güzele benziyo yazanları okumadım ama
otobüs macerası güzele benziyo yazanları okumadım ama
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bence yazanları da oku NsR- asıl resimlerin hikayeleri orda saklı,okuyunca resimleri daha iyi anlayacaksın...
Fordçu Nomi-chan,Kai-chan'ım feda etti kendini yoksa J.Blade arada kaynıyordu
Tensei kıskandım,çatladım,hırslandım sen bizden önce gördüğünde fotoları =D
J.Blade'i dinlemiş olsaydım dün şu an TTnet bize yalvarıyor olacaktı
Fordçu Nomi-chan,Kai-chan'ım feda etti kendini yoksa J.Blade arada kaynıyordu
Tensei kıskandım,çatladım,hırslandım sen bizden önce gördüğünde fotoları =D
J.Blade'i dinlemiş olsaydım dün şu an TTnet bize yalvarıyor olacaktı
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
içim gidio böle buluşmaları gördükçe
ben hiç bulusamıycakmıyım buluşturun benüüüü ühhüüüü
pembe bi limuzin yeter
ben hiç bulusamıycakmıyım buluşturun benüüüü ühhüüüü
pembe bi limuzin yeter
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
o kordinin sözüydü
tutmamıs sözünü :tal1:
tutmamıs sözünü :tal1:
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet tutmadı bana pembe limuzın gönderıp yanına alıcaktı yalancıııı cordiiiii o sakarya buluşması bensiz olursa seni yaşatmam cihat
Ruh Hali :
yanlız bişey öğrendim cordisepsin faydalarıda varmış
- GÜNLÜK HAYATTA KORDİSEPS'İN GENEL SAĞLIK KAZANDIRICI ETKİLERİ: Güçlendirme ve yeniden oluşturma etkisine sahip bir üründür. Hastalıkalrı iyileştirmek ve insanı hastalıklardan korur.
- GÜNLÜK HAYATTA KORDİSEPS'İN GENEL SAĞLIK KAZANDIRICI ETKİLERİ: Güçlendirme ve yeniden oluşturma etkisine sahip bir üründür. Hastalıkalrı iyileştirmek ve insanı hastalıklardan korur.
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bende buldum zayıflamada kullanılıyormus
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:evet tutmadı bana pembe limuzın gönderıp yanına alıcaktı yalancıııı cordiiiii o sakarya buluşması bensiz olursa seni yaşatmam cihat
Eeee kiralamayaa çalışıorum.
Kem küm...
@Blue, nerden buldun onları yaa!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Çok güzel bir buluşma daha yaşanmış. İZMİR farkı nede olsa. Aranızda olamadığım için çok üzüldüm.
( askerdeyim napalım olsun o kadar.)
Kendinize dikkat edin. İyi eğlenin. Görüşmek üzere.
mnyk- Yeni Üye
Ruh Hali :
mnyk demiş ki:Çok güzel bir buluşma daha yaşanmış. İZMİR farkı nede olsa. Aranızda olamadığım için çok üzüldüm.
aaa kim gelmiş çarşı izni ha, neyse sık dişini acemilik bitti sayılır
Ben de çaşrı iznindeyim şimdi
İlker özlettin kendini zaten son buluşmada Serküş ile kulaklarını çınlatmışızdır otobüste bol bol ne de olsa son 3'lü biz kalıyorduk eve dönüşte dedik napıyor acaba,nasıl diye düşündük seni...*yalan*
Serküş;''İyiki gelmedi İlker...'' dedi
En çok fotoğraf çekimlerinde yokluğunu farkettik açıkçası
İlker özlettin kendini zaten son buluşmada Serküş ile kulaklarını çınlatmışızdır otobüste bol bol ne de olsa son 3'lü biz kalıyorduk eve dönüşte dedik napıyor acaba,nasıl diye düşündük seni...*yalan*
Serküş;''İyiki gelmedi İlker...'' dedi
En çok fotoğraf çekimlerinde yokluğunu farkettik açıkçası
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
öyle mi demiştim ben yav sinirlendim birden kendime... squcum sende erken çıkmışsın çarşı iznine:D
10 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10 sayfadaki 10 sayfası