Shaman King Manga (TR)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Shaman King Manga (TR)
Shaman King
Çok uzun bir seri ama karışık olarak kendimce çevirerek mangasına direk girdim Bölümleri yaptıkça ekliycem.
www.ayeshadow.tr.gg adresinden 'shaman king tr manga' bölümden indirebilirsiniz.
Çok uzun bir seri ama karışık olarak kendimce çevirerek mangasına direk girdim Bölümleri yaptıkça ekliycem.
www.ayeshadow.tr.gg adresinden 'shaman king tr manga' bölümden indirebilirsiniz.
Geri: Shaman King Manga (TR)
oo naptınız siz ya helal olsun
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
lord cha harika bi proje tebrik ederim sonunu umarım getirebilirsin şu an indiriyorum zaten ama neden 44.bölümle başladın anlamadım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Animesini zaten herkes biliyor, ebn önce en güzel ve animede o kadar gösterilmeyen yerllerden başlamak istedim sonrada turnuvanın devamına geçmeyi düşünüyorum.Aslında biriyle beraber yürütürsem hızımız ikiye katlanır ama şimdide onu bekliyorum
hmm ozaman okumaya sen bu manganın çevirisini bitirince başlasam daha iyi olacak ozamana kadar beklerim bende başarılar
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
scout ile beraber gidiyoruz shaman king de.O baştan başladı ve digigirl edit kısmıyla ilgilenicem ama birbirimizin çevirdiği bölümlere dokunmadan iki kısım halinde çevirerek gidicez.Ben şu an 29.uncu cilt'i çevirmeye başladım bile turnuvanın ileri bölümlerinden ve süprizlerle dolu sadece animeyi izleyenler için Bende çevirirken sayfalara baktıkça şaşırıyorum, o derece XDD
Cild 29'da 249'uncu bölüm eklenmiştir.
Shaman King'İn animesinde animeyi çabuk bitirmek için olayları değiştirerek çabuk sonlandırdılar.Ama mangada gerçek hikayeden devam edebiliceksiniz.Animede Turnuva bölümlerine kadar olan yer gerçek hikayedir ve bir süre sonra değişmeye başlar.Cilt 29 da bu hikayenin aslında nasıl gittiğini görüceksiniz.Hao yaşıyor, Yoh ve Len'İn takımıda turnuvada birbirleriyle dövüşüyor bu cild'de.
Shaman King'İn animesinde animeyi çabuk bitirmek için olayları değiştirerek çabuk sonlandırdılar.Ama mangada gerçek hikayeden devam edebiliceksiniz.Animede Turnuva bölümlerine kadar olan yer gerçek hikayedir ve bir süre sonra değişmeye başlar.Cilt 29 da bu hikayenin aslında nasıl gittiğini görüceksiniz.Hao yaşıyor, Yoh ve Len'İn takımıda turnuvada birbirleriyle dövüşüyor bu cild'de.
1 sayfadaki 1 sayfası