Shaman King
+6
digigirl
LordCha
scoutcrawler
Zax
sera myu
+L+
10 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Shaman King
Eski bir Anime olmasına ragmen sevenlerinin daha tukenmedigine eminim o bakımdan tanıtımını yapmanın faydalı olabileceğini düşündüm.
Bölüm Sayısı : 64
Tür : Aksiyon - Komedi - Macera - Büyü
Çıkış Tarihi : 04/07/2001
Tanıtım :
Ana Karakterimiz Yoh Asakura ruhları görebilen ve onlarla iletişim kurabilme yeteneği ile birlikte kendisi bir Shamandır. 500 Senede bir tokyoda düzenlenen '' Shaman Fight '' yarışmasına gelir. Yarışmayı Kazananın ödülü ise '' Shaman King '' olmaktır. Yoh nişanlısı Anna ise Shaman King ile evlenicektir. Yoh ' un edindiği arkadaşları ile birlikte Yoh ' u yarışmadan alı koymaya çalışan Aileye engel olmalarıdır ve böylelikle maceramız başlar.
Karakterler :
Teşekkürler.
Bölüm Sayısı : 64
Tür : Aksiyon - Komedi - Macera - Büyü
Çıkış Tarihi : 04/07/2001
Tanıtım :
Ana Karakterimiz Yoh Asakura ruhları görebilen ve onlarla iletişim kurabilme yeteneği ile birlikte kendisi bir Shamandır. 500 Senede bir tokyoda düzenlenen '' Shaman Fight '' yarışmasına gelir. Yarışmayı Kazananın ödülü ise '' Shaman King '' olmaktır. Yoh nişanlısı Anna ise Shaman King ile evlenicektir. Yoh ' un edindiği arkadaşları ile birlikte Yoh ' u yarışmadan alı koymaya çalışan Aileye engel olmalarıdır ve böylelikle maceramız başlar.
Karakterler :
- Spoiler:
- Yoh Asakura; Oldukça rahat tutumu ve
düşündüğü felsefe "Hiç kimse, ileride ne olduğunu bilmez. Bir şeyde
kaygı verici duyum yok ve siz yapamazsanız ve kontrol edemezseniz niçin
canınızı sıkacaksınız." dır. Onun shaman kral olmasındaki amaç rahat
bir yaşam yaşamaktır ve shaman kral olarak rahat bir yaşam yaşayacağına
inanır. Nişanlısı anna onun Shaman kral olmasını ister. Ayrıca çok
yakın güçlü samuray dövüş ortağı Amidamaru ona yardım ediyordur.
- Spoiler:
- Hao Asakura; Yoh'un atası ve ikizidir. Hao insanlığı yok etmek ister. ilk yaşamında Asakura klanının en muhteşem shamanıdır.
- Spoiler:
- Anna Kyoyama; Yoh'un nişanlısıdır. Aynı zamanda bir medyumdur.
- Spoiler:
- Tao Ren; ilk başta Yoh'un rakibidir.
daha sonra onunla arkadaş olur. Çin'den gelmiştir. Onun ortağı 1000 yıl
önce eski bir Çin generali Bason'dur.
- Spoiler:
- Amidamaru; Muromachi devrinde 600
yıl önce ölen bir samuraydır. Şimdi Yoh'un dövüş partneridir. Oldukça
akıllıdır ama sessizdir. Yoh'un kral olması için kendini adar. Funbari
şehrinde iyi bir ünü vardır. "Harusame" adında bir efsanevi bir kılıcın
işleyicisidir.
- Spoiler:
- Rio: Yoh'un arkadaşlarındandır.
Shaman'dır. Komik saç stiliyle ilgi çeker.Dünyada herkes için saklanma
yerleri(Best Place)yapmak için katılmıştır.Koruyucu ruhu Tokagero'dur.
- Spoiler:
- Trey Racer; Kuzey kutbundan bir
shamandır. Lenny takımının bir üyesidir. Koruyucu hayaleti Corey'dir.
Dünyada soyu azalan Milişuan'lar için dünyayı bataklığa çevirmek onun
turnuvaya giriş nedenidir. Aynı zamanda Corey bir milişuan'dır.
Teşekkürler.
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Geri: Shaman King
ren benim jetix aşkım olmakla beraber anime haremiminde bücür çocuğudur ya bu animelerde çinden gelen adamlar niye bu kadar karizmatik oluyor yaw kardeş ülke falan diyemi torpil geçiyorlar (bknz: code geass )
bu shaman kingin sonu açıktı sonrasında hepsi bi yerlere dağılmıştı e haliyle sinirimi bozdu sonra bi manga çıkardılar mangayı indirecek yer yok eğer bu mangayı indirebileceğim bi link biliyorsan paylaşabilirmisin şu anime iyice açıklığa kavuşur böylece
bu shaman kingin sonu açıktı sonrasında hepsi bi yerlere dağılmıştı e haliyle sinirimi bozdu sonra bi manga çıkardılar mangayı indirecek yer yok eğer bu mangayı indirebileceğim bi link biliyorsan paylaşabilirmisin şu anime iyice açıklığa kavuşur böylece
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
teşekkürler işimi görür galiba ilk sayfalardan çok bişey anlamadım ama okuyunca yazarım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tanıtımda spoilerlar mevcut onları düzeltmeni öneririm. Seri hakkındaki yorumuma gelicek olursan yo'un hayet felsefesı tam kafa felsefe. Oldukça mantıklı. Seri dostluğun önemini ve byüklüğünü hissteren en iyi animedir benim gözümde. Jetix zamanlarında izlemiştim. Neydi o günler xD
sera myu demiş ki:ren benim jetix aşkım olmakla beraber anime haremiminde bücür çocuğudur ya bu animelerde çinden gelen adamlar niye bu kadar karizmatik oluyor yaw kardeş ülke falan diyemi torpil geçiyorlar (bknz: code geass )
www.onemanga.com'dan okuyabilirsin sera myu
Code:Geass demeyin bana Xing Ke başta Kallen'e asılıyo gibiydi monitörü kırıyodum onun yüzünden
Ayrıca sera myu Kang Zeng Bang'in konusu da var
https://animemangantr.yetkin-forum.com/manga-tartyma-f33/shaman-king-kang-zeng-bang-manga-hakkynda-t2161.htm
@+L+
Tanıtım için saol ama herkes izledi heralde bu animeyi +L+
zaten tanıtımımda da belirtmiştim izleyen olmuştur sadece izlemeyenler için biraz yardımcı olsun diye yapmıştım ^^ teşekkürler.
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
+L+ demiş ki:zaten tanıtımımda da belirtmiştim izleyen olmuştur sadece izlemeyenler için biraz yardımcı olsun diye yapmıştım ^^ teşekkürler.
Lafım sana değil çok kişi izlemesineydi ve doğru sevenleri asla tükenmez
Kendi Komplo Teorilerim
- Spoiler:
Not:Çok ince düşünürsen Bleach ile bazı benzerlikleri de var hatta Code:Geass'daki C.C. bile Anna'dan çalıntı diyebilirsin iddia ediyorum Soul Society de Dobi Village ve Ruhar diyarının bileşimi Chad çok az da olsa Rio'yu andırmıyo mu?
Himm gerçekten zor mangasını bulmak o kadar aradım ama bulduğum en sağlam kaynak bu idi iş gördü ise ne mutlu bana
Evt bir çok ruhani içerik barındıran animelerin çoğu Shaman King den örnek alıyor diyebilirim ^^
Evt bir çok ruhani içerik barındıran animelerin çoğu Shaman King den örnek alıyor diyebilirim ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Shaman King'İn animesinde sonunu ve yeni mangasını düşününce animesinde yeni sezon fikri aklıma yatıyor biraz.Sevdiğim bir animedir, eski olmasına karşın özellikle şarkılarını şimdi bile dinlerim(oversoul,omokage,vs...).Tabi mangası animesinden daha çarpıcı ve aşırı.Hiç animede olmayan ve harika bulunan yerleri var.
LordCha zaten sen her yerde Eliza'dan bahsediyon bikaç görsel koy da şu mangadaki halini görelim lütfen (Yazarı çok kıtmış shaman king'in ilk kötü almana faust demiş)
eğlenceli bi seriydi
trey çok komediydi yaff *horohoro* ^^
trey çok komediydi yaff *horohoro* ^^
- Spoiler:
- bide ilk başta annaya aşıktı
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sonra yoh ile anna'yı
- Spoiler:
- bisiklette öpüşürken sinemada otururken falan görüyordu bide rio'nun sabit tavrı vardı tüm kızlara
yha o deilde
- Spoiler:
- rionun yeşil saçlıyı kız sanması...
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
O yeşil saçlı diil onun adı var lyserg nedense onu ilginç bir şekilde allan walker ile özdeşleştiriyorum
- Spoiler:
Sarkaç kullanıyordu ve benim sarkaçlara olan sempatimde buradan kaynaklanmaktadır.Aslında kullanışlı bir sarkaç yapmayı buradan esinlenerek yaptım.İçinde metal olması yetiyor.Siyah yuvarlak şekilli bir sarkaçım bile buradan kaynaklanarak var
Mangası animesine oranla çok daha uzun ve sürükleyici.Tabi dahada gerçekçi olayların gelişmesi ve olanlar bakımından.Zaten çoğu anime mangada animesine göre biraz daha ağırdır.Ama bunda bayağı bir fark var olaylar ve ruhlar bakımından.İlk mangasını okudum sadece ama yakında yeniden başlayan mangasınada başlıycam.Fma2 gibi yeniden yapılan bir başlangıçla daha iyi oldu.Eliza'yı yeniden çıkan mangada herşeyiyle çok merak ediyorum doğrusu.Animesinde mezarlıkta dövüştüğü ve oluştuğu sahneler çok güzeldi.Mangada bu sahneler çok daha etkiliyici ve kanlı yapıldı.
Mesela ufak bir anime ve mnagası arasındaki bölüm ve olay farkını söyliyim.Mangasında yoh ile faust arasında gerçekleşen mezarlık dövüşünde mangada faust eliza'yı güçlendirmek için bacak kemiklerini çıkarıp eliza'ya verdi ve yürüme yeteneğini kaybetti.Ama tabi çoğu zaman tekerlekli sandalyede geçirsede o mezarlık dövüşünden sonra ki gezmelerini.Dövüşlerde köpeğini ikiye bölerek onu ayakları yerine kullanarak eskisindende hızlı bir şekilde eliza'yı kullanarak savaşıyordu.
En son LordCha tarafından Ptsi 18 Mayıs - 23:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : resim ekleme)
Sonuç irtibaliyle Shaman King güzel bir animeydi. Beni derslerimin başından kaldırıp "Shaman King Akçam Ulan!" edasıyla TV başına oturtan bi animeydi. Ve özellikle animede en çok dikkatimi saçlar çekmişti.. Yoh' un ve Anna' nın karakter özelliği çok ilginçti. Ayrıca savaşlardada efektler falan iyi kullanılmıştı. Aynı zamanda komiktide. Didigirl' ün dediği gibi, Rio' nun Lyserg' i kız sanması bunların başında... Hatta Rio' nun motorsikletle Yoh' u ararkenki şarkısıda çok güzeldi şahsen.. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama... Güzeldi işte. Senaryosuda çok güzeldi... Zen favori karakterimdi.
Uzarda uzar benim söyliceklerim onun için keseyim^^
Uzarda uzar benim söyliceklerim onun için keseyim^^
DicLonius- Süper Animeci
Şeyi mi dion DicLounius hani
saat 5 i 15 geçiyo yanınmda dostlarım yohu arıyorum
saat 5 i 16 geçiyo yanımda dostlarım yohu arıyorum
bu tarz bi şarkıydı di mi
scoutcrawler demiş ki:Şeyi mi dion DicLounius hani
Evet Evet! İşte animede bu noktada pot kırıldı yerlere yattımxD Hatta şöyle devam ediyodu..."Morty yanımda saçım bşi bşi..." diye^^
DicLonius- Süper Animeci
Animesinin mangaya göre turnuvaya devamda kesildi
Yeni mangasıda hiç bir yerde bulunmuyo okunmak için.Dün gece buraya mesaj yazdıktan sonra mangasının sevdiğim yerlerini çevirmeye karar verdim.Anime ile manga arasındaki en büyük farkların başladığı yerlerden birinden yani eliza ve faust dövüşünden başladım.Ondan sonrada cilt 29 u düşünüyorum.Eilza'nın ilk bölümü bitsin yükliycem yalnız hemen hızlıca uğraştığım bir çalışma olduğundan photoshop kullanmadım.Yani zevkine
Yeni mangasıda hiç bir yerde bulunmuyo okunmak için.Dün gece buraya mesaj yazdıktan sonra mangasının sevdiğim yerlerini çevirmeye karar verdim.Anime ile manga arasındaki en büyük farkların başladığı yerlerden birinden yani eliza ve faust dövüşünden başladım.Ondan sonrada cilt 29 u düşünüyorum.Eilza'nın ilk bölümü bitsin yükliycem yalnız hemen hızlıca uğraştığım bir çalışma olduğundan photoshop kullanmadım.Yani zevkine
LordCha devamını mı çevircen hani yarışmanın kaldığı yerden bide onemanga'da fark bölümleri var
İlk eliza'nın olduğu mezarlık bölümünden başladım.Ondan sonra hao'nun kız takımı ve hao'nun anna ile olan savaşını(mangada tamamen farklı ve daha iyi) onu çevirmeyi düşünüyorum.Belki ondan sonrada devamına bir göz atarım.Hatta belki sen ve digigirl'de bazı bölümleri yaparsınız.Sonuçta uzayan bir seri 290'larda şu aralar
Aralarında Hao'nun zorlamasıyla nadıran bir dialog geçiyor ama anna ne yapıcağını bilemezken yoh geliyor.Daha doğrusu hao, anna'yı gerçek formunu göstermeye zorluyor.Bu gerçek form meselesi 29 cilt'te başlıyor ilk ilginç bir şekilde.2-3 güne kadar onada geçerim.Önce mezarlık bölümü
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası