Shaman King
+6
digigirl
LordCha
scoutcrawler
Zax
sera myu
+L+
10 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Shaman King
Bölüm 44'ü türkçe olarak yükledim.Şimdide sırada hao'nun 3 destekçi kızının bölümlerini çeviricem.Cilt 26
O hani elinde chuchy gibi bişi olan kız falan o grup mu?
Edit:LordCha ben de ilk cilde başlıcam birazdan
Edit:LordCha ben de ilk cilde başlıcam birazdan
Çok iyi olur scoutcrawler.Çünkü çok uzun ve bir o kadarda güzel bir seri.İkimizde yapalım ve türkçe olarak bitsin bu mangada Birbirimizin yaptığı bölümleri çevirmeden yaparız.Hatta beraber yürütmeye ne dersin?
Tamam olur ben ilk bölümün bir 20 sayfayı çevirdim digi'ye yolladım o editler zaten ama anca haftasonu sen istersen ilerden başla biz geriden yetişiriz
Ben zaten karışık gidiyorum her yerden.Yalnız edit konusunda eksiğim 44.bölümde olduğu gibi.Ortak çalışıyorsak bende çeviriyi yapıp üstüne yazınca digiye yollayabilirim istersen?
http://rapidshare.com/files/235175367/shaman_king_001_part_A.rar.html
göreceğin gibi benim edit senden de kötü ama digi nete giremio o yüzden editci ilanı açtım gelecek olacak mı bilmiorum hani nete girebilse çok rahat ikimizin çevirileri de bitirir ama giremio işte
göreceğin gibi benim edit senden de kötü ama digi nete giremio o yüzden editci ilanı açtım gelecek olacak mı bilmiorum hani nete girebilse çok rahat ikimizin çevirileri de bitirir ama giremio işte
Şu an rapidden fma2(bölüm6-tr) yi indirdiğimden senin kine bakamıyorum.Ama bitince seninkinide indirip bakıcam.Yüklemek için 4shared.com u kullan daha iyidir.Hafta sonu nete giricekse iyi yoksa istersen benim kini gördün, senin kinide öyle yapabilirim istersen.
Ben şimdi cilt 29'u a başladım ve çok ilginç şeyler olduğunu söyleyebilirim.Hao il yoh'un bir kafede oturup sakince kahve içtiklerini ilk klez gördüm! Mangalara bayılıyorum, gerçekleri gösteriyorlar
Ben şimdi cilt 29'u a başladım ve çok ilginç şeyler olduğunu söyleyebilirim.Hao il yoh'un bir kafede oturup sakince kahve içtiklerini ilk klez gördüm! Mangalara bayılıyorum, gerçekleri gösteriyorlar
Manga çok uzun daha o yerlere var ama çok daha fazlası var oraya kadar. Daha ondan sonrada turnuva'nın devamı var biliyorsun.İki kişi çevirmemiz bu açıdan çok iyi oldu.Beraber gideriz ve birbirimizin yaptığı bölümleri çevirmediğimizden dahada hızlı bir şekilde sunarız.Digi hafta sonu girebiliyorsa sadece bir ara toplu konuşalım istersen.Daha bilgilendirici olur, zaman sadece
Digi'Ye mesaj attım telden cevabına göre de çok kurcaladık bu başlığı shaman king tartışma konusu falan açalım
Tamamdır onun mesajına göre bana mesaj atarsın forumdan ya da mailimden
Anime tartışma başlığı altında bir başlık açıyorum hemen
Anime tartışma başlığı altında bir başlık açıyorum hemen
shaman king turkiyede yayinlanmismi
SIRINO- Aktif üye
Ruh Hali :
Bundan 2-3 yıl öncesine kadar Jetix`te veriliyordu, hala veriliyormu bilmiyorum. İyi seyirler...
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası