1.Animemangantr Geleneksel İstanbul Buluşması Tamamlandı!
+40
savage garden
edemirci44
zhenya
Çubuk Kraker xD
Unde®kaN
KaranlıK
wiL-
Skullchukka
doumeki
zhaomc
werboten61
gundamaster
Susano'o
darkness167
Seifukusha
bonjour
Unde®minE
DarkeLia
S.Tensei
SPAWN-TheUndead
FoRZa
DicLonius
scoutcrawler
bluetear
vecitasan
lafolya
tanoren
Desire
yuuki_cross
özz
spartiate
Squaw
raijin
lantis
hione
cynthia
kordiseps
Ryoko Yoichi
bLue-Dragon
SheaN
44 posters
22 sayfadaki 28 sayfası
22 sayfadaki 28 sayfası • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28
Geri: 1.Animemangantr Geleneksel İstanbul Buluşması Tamamlandı!
Bence sen masumsun Özkan'cım ya da masumiyetinin altında şeytanisin :twisted:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Açıklıyorum masum ve safım ama sinirlendiğimde şeytanım
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
şeyten meytan değil yaaa
habire gülen biri.....
habire gülen biri.....
Üçü bir arada
Süpersin Özkan ya tek kelimeyle yalnız bu sizin forumdaki ''Sonraki post'u kim atacak'' oyunundaki yazışmalara benzedi mesajlar ....Evet Doumeki Özkan'cım öyledir güler yüzlüdür hep ve de sevecen
Ben şeytani yönüne tanık olmadım daha umarım da olmam
Neyse konuyu dağıtmadan kaçayım uyanamayacağım yoksa sabaha beni kovlayacak bizimkiler yoksa,gerçekten de sizin adınıza sevindim güzel bir gün geçmişidevamı olması dileklerimle...
Süpersin Özkan ya tek kelimeyle yalnız bu sizin forumdaki ''Sonraki post'u kim atacak'' oyunundaki yazışmalara benzedi mesajlar ....Evet Doumeki Özkan'cım öyledir güler yüzlüdür hep ve de sevecen
Ben şeytani yönüne tanık olmadım daha umarım da olmam
Neyse konuyu dağıtmadan kaçayım uyanamayacağım yoksa sabaha beni kovlayacak bizimkiler yoksa,gerçekten de sizin adınıza sevindim güzel bir gün geçmişidevamı olması dileklerimle...
En son squaw tarafından C.tesi 6 Haz. - 23:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hele bir de oğuz vardı kiiiiii......
üye olmasını dört gözle bekliorm...
üye olmasını dört gözle bekliorm...
Fazlı hepsi senin başının altından çıktı bro. özkanın bir suçu yok bence onda...
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Doumeki,kordi, ben zaten olay bitti. Ya ortaya makara ya kendi aramızda makara. Itırcım çok sağol duygulandım ağlayacağım neredeyse Kızlara karşı şeytani yönümü göstermem.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bu kadar mı çektiniz baska fotolar yok mu ya
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kız arkadaslar sulanmayın lütfenlafolya demiş ki:arkadaşlar gerçekten güzel bir buluşma olmuş. eğlenmişsiniz bayagı bir kısmadım desem yalan olur şimdi
@ özz süper hatunmuşsun başka söz gerek kalmıyor
yere otururken masaya destek verdi pat masa gitti resimler gelcek tabi nezaman a geli o bilinmez daha benim resimler bile yok taş gibi yakışıklı resimleri görenleri kıskandıracak türden . güzelde tabi pazar günü olay olsaydi daha güzeldi adamlar 4 sene üni mezunu bi evrak yazmayi beceremiyolar ceremesini biz çekiyoz. 4 saat kurs aldık uyukluyodum artik orda. bi daha ki sever nezaman ??
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
resim bekliyorum ve en son eklenen resimler de isimler yok zahmet olmazsa onları da ekelyin ve kordinin başka fotoları varsa alabilir miyim XD
resim sürüsüne bereket çekildi de seyfu anca bukadarını koydu...biz de anca eve gidince fln
arkadaşlar gerçekten çok güzel bir buluşma oldu, gelen herkese çok teşekkürler. tanıştığımıza çok çok mutlu oldum. grup oldukça kalabalıktı ve herkesle rahat rahat yüzyüze konuşma fırsatım olmadı belki ama herkesle tanıştığıma çok mutlu oldum gerçekten.
dün gece buraya oldukça yoğun yazılanların hepsini cepten takip ettim ama mesej yazamadım. gece 1de otobüse bindim bugün mesai vardı ama sabah 7de eve gelince biraz uyuyayım dedim, saat olmuş kaç bu mesajı yazdıktan sonra gideceğim artık çok sorun değil.
birkaç olaya açıklık getirelim. starbuckstan kovulmadık, sadece uyarı geldi, biz de orada daha fazla kalmamaya karar verdik. blue masayı falan kırmadı arkadaşlar, masalar zaten sakattı, emanet duruyordu. biraz yaslanınca yerinden çıkması normal. yüklenmeyin çocuğa.
diğer çekilen resimleri de ekleyin arkadaşlar merakla bekliyorum. daha çok resim olması lazım, bonjour ve mustafanın çektikleri henüz gelmedi. gönderin gönderin
son olarak japon kültürde muharrem-sensei'in kızı asuka-chan'ı gördük kızlar kaçırdığınıza üzülseniz yeridir, çok tatlı bi çocuk 6 yaşında, birlikte fotoraf çektilelim dedim "iyada!" (istemiyom banane) gibi cevaplar verdi, çok utangaç garson kazuko-san'ın arkasına saklanıyodu. servise yardım ediyordu, "asuka-chan" diye çağırdığım utanıp kaçıyordu. aramızda kızlar da olsaydı kaçmazdı heralde
dün gece buraya oldukça yoğun yazılanların hepsini cepten takip ettim ama mesej yazamadım. gece 1de otobüse bindim bugün mesai vardı ama sabah 7de eve gelince biraz uyuyayım dedim, saat olmuş kaç bu mesajı yazdıktan sonra gideceğim artık çok sorun değil.
birkaç olaya açıklık getirelim. starbuckstan kovulmadık, sadece uyarı geldi, biz de orada daha fazla kalmamaya karar verdik. blue masayı falan kırmadı arkadaşlar, masalar zaten sakattı, emanet duruyordu. biraz yaslanınca yerinden çıkması normal. yüklenmeyin çocuğa.
diğer çekilen resimleri de ekleyin arkadaşlar merakla bekliyorum. daha çok resim olması lazım, bonjour ve mustafanın çektikleri henüz gelmedi. gönderin gönderin
son olarak japon kültürde muharrem-sensei'in kızı asuka-chan'ı gördük kızlar kaçırdığınıza üzülseniz yeridir, çok tatlı bi çocuk 6 yaşında, birlikte fotoraf çektilelim dedim "iyada!" (istemiyom banane) gibi cevaplar verdi, çok utangaç garson kazuko-san'ın arkasına saklanıyodu. servise yardım ediyordu, "asuka-chan" diye çağırdığım utanıp kaçıyordu. aramızda kızlar da olsaydı kaçmazdı heralde
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
çaktırmayın,japon kültür merkezinden de kovulduk
mdd3000 demiş ki:
Aha! Ben gelseydim japonca konuşurdum az çok kekeleyerek xD
DicLonius- Süper Animeci
Kekememisinki (gibimi)
Abi yolculuk rahat geçti bizimlede baya ilgilendin ama oooo onigiri pek garipdi keşke başka bişey densetydim dedim bu arada sana pahalıya patladık sempai
Abi yolculuk rahat geçti bizimlede baya ilgilendin ama oooo onigiri pek garipdi keşke başka bişey densetydim dedim bu arada sana pahalıya patladık sempai
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
vıdeo da cekmışsınız onu da beklıyoruz.
Merhaba arkadaşlar, benden bahsedilmeme eksikliğini gideriyim
Umarım yazdığım hikayeyi beğendiniz.
Birbirinden güzel, daha bir sürü resim var. Onları da ekleyeceğim ama yarın.
Bu gece videonun da üzerinde biraz çalışayım. Hiç uğraşmışlığım olmamıştı ama bakalım, güzel efektler verebilecek miyim...
Muharrem sensei bana yılbaşında tebrik maili göndermişti. Orada Asuka diye bir kızın resmi vardı. Demek kendi kızıymış. Çok tatlı bir kız, öyle bir kardeşim olsun isterdim. Resmi de buraya ekliyorum:
Yukarıdan aşağı yazan kırmızı satırın 2 sütünunda şöyle diyor:
Kotoşi mo douzo yoroşku onegai şimas.
Akemaşte omedetou gozaimas.
"Bu yılınız da kutlu olsun, tebrik ederiz" gibisinden bir anlamı var, çok detaya giremiyorum, sözlüğüm yanımda değil ve şimdilik zamanım yok.
Yarın yeni şeyler eklenmiş olur.
Umarım yazdığım hikayeyi beğendiniz.
Birbirinden güzel, daha bir sürü resim var. Onları da ekleyeceğim ama yarın.
Bu gece videonun da üzerinde biraz çalışayım. Hiç uğraşmışlığım olmamıştı ama bakalım, güzel efektler verebilecek miyim...
son olarak japon kültürde muharrem-sensei'in kızı asuka-chan'ı gördük
kızlar kaçırdığınıza üzülseniz yeridir, çok tatlı bi çocuk 6 yaşında,
birlikte fotoraf çektilelim dedim "iyada!" (istemiyom banane) gibi
cevaplar verdi, çok utangaç
garson kazuko-san'ın arkasına saklanıyodu. servise yardım ediyordu,
"asuka-chan" diye çağırdığım utanıp kaçıyordu. aramızda kızlar da
olsaydı kaçmazdı heralde
Muharrem sensei bana yılbaşında tebrik maili göndermişti. Orada Asuka diye bir kızın resmi vardı. Demek kendi kızıymış. Çok tatlı bir kız, öyle bir kardeşim olsun isterdim. Resmi de buraya ekliyorum:
Yukarıdan aşağı yazan kırmızı satırın 2 sütünunda şöyle diyor:
Kotoşi mo douzo yoroşku onegai şimas.
Akemaşte omedetou gozaimas.
"Bu yılınız da kutlu olsun, tebrik ederiz" gibisinden bir anlamı var, çok detaya giremiyorum, sözlüğüm yanımda değil ve şimdilik zamanım yok.
Yarın yeni şeyler eklenmiş olur.
Bir de "Yağmur kim" diye soruluyordu.
Serkan abinin manevi yeğeni
Serkan abinin manevi yeğeni
Yürü be Mehmet abi bir sen birde kemal var zaten Japon bayanla çektirelim demiştim ama duymadın beni orada. Belki o isterdi
Yağmuru söyledim ya Fatih
Yağmuru söyledim ya Fatih
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Sparti'nin manevi yeğeni mi
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Tekrar olacakmı??? Ben gelemedim...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Biraz erken çıkmam gerekti ama çok eğlendim gerçekten. Kesinlikle bir daha olmalı. Hep dediğim gbi yaz uzun
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
asuka-chan çok güzel bir kız çocuğuymuş maşallah
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
dimi dimi? çok da utangaç ama benden mi çekindi yada bilmiyorum
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
22 sayfadaki 28 sayfası • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28
22 sayfadaki 28 sayfası