Maxi TV'de anime keyfi...
+23
kanade
Underfined
Tonwer
AkumA
DicLonius
Elfen Lied
SheaN
LordCha
bLue-Dragon
KaranlıK
vecitasan
Exile Falcon
SPAWN-TheUndead
riflem@n
kordiseps
Unde®minE
sera myu
özz
Akuma_Blade
yakoza_06
bluetear
scoutcrawler
bonjour
27 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Maxi TV'de anime keyfi...
ya kabloluda fikri olan var mı
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kablolu tv de de var.Samanyolu yerine geldi.Aratırsan kolaylıkla bulursu.Hemen bakıyorum yayınlarına
Belli bir saatten sonra değişiyor ama.Saat şu an 22:20 aradım yoktu, ama öğlen görmüştüm.Akşam yayınladıkları animelerin tekrar bölümlerini öğleden sonra yayınlıyorlardır,yarın arada sürekli bakıcam
Belli bir saatten sonra değişiyor ama.Saat şu an 22:20 aradım yoktu, ama öğlen görmüştüm.Akşam yayınladıkları animelerin tekrar bölümlerini öğleden sonra yayınlıyorlardır,yarın arada sürekli bakıcam
LordCha demiş ki:Kablolu tv de de var.Samanyolu yerine geldi.Aratırsan kolaylıkla bulursu.Hemen bakıyorum yayınlarına
tamam saoll ben Cine 5 te sanıyordum 2 gündür oraya bakıyordum
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ama (böyle güzel şeylerde hep bir ama çıkıyor) dün(pazar) günü öğlen maxi tv yi televizyonda görmeme rağmen dğn gece vu bu sabah aradım yoktu.Bunun iki cevabı var ya sadece hafta sonu belli saatlerde yayınlanıyor ya da tüm hafta belli saatlerde yayınlanıyor.Euro sport yerine olabilir.Kablolu kullanıcıları da var neyseki forumda.Tam saatlerini keşfettiğimiz zaman yazalım.Ben saat 13:00 gibi bir daha kontrol edicem
Ben de kontrol edebilirim; hafta sonu akşamı aradım açıkçası ben bulamadım Belirli saatlerde o kesin ama daha yeni çıkmış zaten kanal; açıklama gelir elbet bi yerlerden
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Pazar günü haricinde anime yayını yapmıyor maxi tv... Pazar günü haricinde yayınladıkları çizgi fimler cart curt çizgi filmleri...
Ayrıca maxi tv digiturk yerine turksatta gösteriliyor ve bende rahat bir şekilde izliyebiliyorum...Ayrıca şifreli bir kanal ...
Ayrıca maxi tv digiturk yerine turksatta gösteriliyor ve bende rahat bir şekilde izliyebiliyorum...Ayrıca şifreli bir kanal ...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Bakıyorumbende rgoyu veriyorlardı günlerden pazartesi saat 22:20, bitti şimdi de Gungrave verilmekte 23:10 (bunlar başlama saatidir)
Ayrıca Samurai champloo da vermeye başlamışlar galiba.
Kanlaın sitesi olsa yada teletex'i çok daha rahat olurdu... Ayrıca bu seriler ing. dublaj olması kötü olmuş... Neden orjinal dublajlı vermiyorlar ki???
Ayrıca Samurai champloo da vermeye başlamışlar galiba.
Kanlaın sitesi olsa yada teletex'i çok daha rahat olurdu... Ayrıca bu seriler ing. dublaj olması kötü olmuş... Neden orjinal dublajlı vermiyorlar ki???
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Anlaşılan şimdilik haftasonu yayında kablolu yayında.Haftasonu gündüz yayında gibi.Karar verdim haftasonu yayın saatlerini takip edicem, en azında anime yayınlarken açık kalsın bari sadece
Maxi tv tam anlamıyla kablolu tv'de 7/24 yayına artık geçti.Bu iyi bir haber çünkü akşamları(gece) anime yayınlıyor.Biraz önce saat 23:00 da başlayan ing dub tr altyazılı hoş görünen bir animeye denk geldim.Ortasında yakaladığımdan adını bilmiyorum malesef henüz.
Maxi tv de hangi animelerin hangi saatlerde yayınlandığını buraya yazalım.Umarım bilenler vardır
Maxi tv de hangi animelerin hangi saatlerde yayınlandığını buraya yazalım.Umarım bilenler vardır
evet ya bilen varsa yazsın ben netten yayın akışını bulamadım çok iyi olur
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:Maxi tv tam anlamıyla kablolu tv'de 7/24 yayına artık geçti.Bu iyi bir haber çünkü akşamları(gece) anime yayınlıyor.Biraz önce saat 23:00 da başlayan ing dub tr altyazılı hoş görünen bir animeye denk geldim.Ortasında yakaladığımdan adını bilmiyorum malesef henüz.
Peki bu kanal S kaç bandında ? Ben aradım bulamadım da.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:evet ya bilen varsa yazsın ben netten yayın akışını bulamadım çok iyi olur
Eğer animeleri soruyor isen, akşam 23:00'den sonra başlıyor.
o zaman bizde izleyelim bu gece
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
kanbal samanyolu yerine geldi, arama yapılınca çıkıyor
Yayın akışını öğrendim.Her akşam düzenli 23:00 da animeler başlıyor ve 00:00'a kadar sürüyor.3 anime yayınlanıyor.İlk yayınlananın ismini bilmiyorum.İkinci tenjou tenge ve üçüncü ergo proxy.Bu serile bittikten sonra yenilerede geçilicek.Yalnız akşamları arada bir bakmayı unutmayın.Arasıra anime filmler yayınlanıyor
Yayın akışını öğrendim.Her akşam düzenli 23:00 da animeler başlıyor ve 00:00'a kadar sürüyor.3 anime yayınlanıyor.İlk yayınlananın ismini bilmiyorum.İkinci tenjou tenge ve üçüncü ergo proxy.Bu serile bittikten sonra yenilerede geçilicek.Yalnız akşamları arada bir bakmayı unutmayın.Arasıra anime filmler yayınlanıyor
Sanırım şu anime dertlerine az kaldı çünkü çoğu yerde Digiturk' ün yakında Japon kanallarından bi kaçını kendisine alacağı dedikoduları var etrafta. Büyük ihtimallede alacak çünkü Rus ve Slovak kanallar pek tutmadı. Onun için Maxi TV i bi uğraşla açmaya gerek kalmicak Digiturk yakında bi kaç Japon kanalı alacak^^
[Umarız doğrudur...]
[Umarız doğrudur...]
DicLonius- Süper Animeci
olursa süper bişey olur.DicLonius demiş ki:Sanırım şu anime dertlerine az kaldı çünkü çoğu yerde Digiturk' ün yakında Japon kanallarından bi kaçını kendisine alacağı dedikoduları var etrafta. Büyük ihtimallede alacak çünkü Rus ve Slovak kanallar pek tutmadı. Onun için Maxi TV i bi uğraşla açmaya gerek kalmicak Digiturk yakında bi kaç Japon kanalı alacak^^
[Umarız doğrudur...]
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya digiturk ü olmayanlar ne yapsın
maxi tv forever
maxi tv forever
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
digiturk bağlatmam için bir neden daha olmuş olacak
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
S 39 demek .. Bu iyi oldu işte
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Digiturk'ü olmayıp enim gibi kablolu yayın kullananlara bir duyuru yapıyım o zaman.İzlemişsinizdir kablolu tv uyduya geçerek yeni bir yayına geçti.İçinde 2-3 tane HD kanal olan ve dekoder gerektiren bir yayın.Bu yayında bir tanede japon kanalı var ve bu kanala baktım.Ama genel bir kanal olduğundan haber falan filan.Sabah ve akşam anime ama.Bunu kullanmadığım halde neden söyledim?Fark ettiğiniz gibi kablolu yayın uyduya geçtiğinden beri yeni kanallar alıyor ve normal kablolu yayınada bunu biraz vermeye başladı.Bunun ilki maxi tv dir.O kadar popüler olmayan kanalların yerine artık yenileri geliyor.7/24 çizgi film ve gnde 1-2 saat anime yapan hoş bir kanal geldi.Bence yazın bir japon kanalıda eklenir yabancı kanallarımıza.
bende maxi tv yok ya kabloluyum halbuki
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet bende de yok.. Sanırım 2. bölgenin içinde yer almıyorum ondan kaynaklanıyor..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Heryere standart yayın veriyor olması lazım. S 39 bandını deneyin.Samanyolu tv'nin yerine geldi.Mutlaka olmalı,OLMAK ZORUNDA!!!!!!!!!!
LordCha demiş ki:Heryere standart yayın veriyor olması lazım. S 39 bandını deneyin.Samanyolu tv'nin yerine geldi.Mutlaka olmalı,OLMAK ZORUNDA!!!!!!!!!!
Sakin LordC.^^ Varsa vardır forcelayıp açamayızya^^
DicLonius- Süper Animeci
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası