En Son Hangi Anime Serisine Başladınız?
+63
mertor95
KuMiYo
arcueid
leydipolgara
Elfen Lied
Katsura
Desire
jack123
SIRINO
LordCha
MetatroN
hipernova
Ownd
halvah(J)
Vampire_Knight
savage garden
Spinel Sun
juvenil
wiL-
bluetear
PinkLemonade
Ozey
cb_spike
zhenya
isobel
bLue-Dragon
brisingr
SheaN
digigirl
Zax
Exile Falcon
Mahlas_Kafkef
meyday
FindaSoul4$ale
Underfined
yuuki cross
kordiseps
resurgam
yuuki_cross
kanade
Unde®kaN
sera myu
Sora Kaze
gundamaster
Unde®minE
blackhydra
AnTiOkSiDaN
ademania
edemirci44
sakura hime
riflem@n
Ryoko Yoichi
scoutcrawler
S.Tensei
hione
Squaw
CHOBiTS
lantis
DicLonius
lafolya
özz
bonjour
67 posters
2 sayfadaki 8 sayfası
2 sayfadaki 8 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Geri: En Son Hangi Anime Serisine Başladınız?
bugün anime açısından verimliydi 2 seriye daha başladım.
ilki "prenses tutu" çok güzel bir anime 3 bölüm izledim daha ama çok sevdim. bölüm başlarında hikayeyi anlatanın sesi çok hoşuma gidiyor, müzikler zaten güzel. evet çok güzel
2. si hep merak ettiğim ve izlemek istediğim "true tears" bu da çok güzeldi, baya iyi başladılar, çizimler de güzel. -aşk dörtgeni- insan kimse mutsuz olmadan bitsin istiyor. ben artık böyle animelerde karakterler arasında taraf tutmamaya karar verdim tabi insan mutlaka bi tarafa daha yakın hissediyor kendini ama yine de fazla bağlanmamak lazım. en azından herkesin mutlu olduğu bir son görmek isterim. ama adı beni korkutuyor açıkçası.
ilki "prenses tutu" çok güzel bir anime 3 bölüm izledim daha ama çok sevdim. bölüm başlarında hikayeyi anlatanın sesi çok hoşuma gidiyor, müzikler zaten güzel. evet çok güzel
2. si hep merak ettiğim ve izlemek istediğim "true tears" bu da çok güzeldi, baya iyi başladılar, çizimler de güzel. -aşk dörtgeni- insan kimse mutsuz olmadan bitsin istiyor. ben artık böyle animelerde karakterler arasında taraf tutmamaya karar verdim tabi insan mutlaka bi tarafa daha yakın hissediyor kendini ama yine de fazla bağlanmamak lazım. en azından herkesin mutlu olduğu bir son görmek isterim. ama adı beni korkutuyor açıkçası.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
MS Gundam: The 08th MS Team. Bitmek bilmeyen aksiyonu ile beni benden aldı. İçinde barındırdığı zorlu bir aşk da serinin süprizlerinden.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
slam dunk serisine başladım daha 24. bölümdeyim ama her bölümde gülmekten ölüyorum tek kelime ile harika ama sonunu düşündükçe endişeleniyorum çünkü anime olarak tam bir son yokmuş ve asıl son mangadaymış keşke animenin kaldığı noktadan itibaeren tr mangası olsa süper olurdu
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
code geass a başladım 9 bölümde bıraktım artık gözlerim seçemedi altyazıları bu hafta sonu çok fazla izledim sanırım
@ sakuracım slum dunk harika bir seridir komedi resmen ben bayılmıştım. gerçi ben tv izlemiştim şimdi bulursam indiricem ..
@ sakuracım slum dunk harika bir seridir komedi resmen ben bayılmıştım. gerçi ben tv izlemiştim şimdi bulursam indiricem ..
En son lafolya tarafından Paz 14 Haz. - 18:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
2 ci sezon bi inse bende izlicem ama inmio
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
arkadaşlar slam dunk serisini izleyin izlettirin böyle bir komedi olamaz ya süper yalnız bu ama karakter hanamichi ne zaman çok iyi oynamaya başlıcak merakla bekliyorum
yeni olarak shuffle adlı seriye başladım güzel bişiye benziyor
yeni olarak shuffle adlı seriye başladım güzel bişiye benziyor
Ruh Hali :
Bende D.Gray-Man'a başladım gerektiğinde ağlatan gerektiğinde güldüren böyle bi anime görmedim bleach ve naruto vede one piece hariç
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Mushishi.Uzun süredir merak ediyordum herkesin övdüğü bir seriydi anca fırsat oldu.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
d.gray man başladım güzel gidiyor dram yönünden fma ya benzettim ama bu daha iyi olacak gibi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
One Piece'e başladım mükemmel bir seri ya!!!
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
cross game serisine başladım slam dunk bitince spor serilerinden devam ediyorum hoş bir seri daha 4 bölüm izledim ama çok sevdim bahar sezonunda gerçekden iyi animeler var
Ruh Hali :
K-ON a başladım, çok güzel
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
tsubasaya basladım takıldım hala ordayım
ah ben bu kotalı netiiiii
bıde geecnlerde bleach e baslar gıbımsi oldum bölüm sayısı ödümü patlattı askıya aldım
ah ben bu kotalı netiiiii
bıde geecnlerde bleach e baslar gıbımsi oldum bölüm sayısı ödümü patlattı askıya aldım
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bottle Fairy e başladım, ama devam etmicem, çok sıkıcıydı, kimseye önermiyorum.
Higurashi KAi ye başladım... Ama öyle bi çırpıdı bitirmiicem....
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İlk 4 bölümünü izlediğim Texhnolyze serisine yeniden başladım,bırakma nedenine değinmek istiyorum;Konusu oldukça ağır bir seri daha çok görsel öğelerle bezenmiş bir yapım yani seriyi izlerken normalde kulak-göz ikisilini kullanıyorsa bir izleyici bu seriyi izlerken göz-psikolojisini ortaya koymalı....
Çok derin öğelerle bezeli bir yapım psikolojik ve dramatik bir yapım ama kan öğesi ve şiddet öğesi de içeriyor gerçi beni çok aşırı rahatsız etmiyor ama bu dönemdeki bölülerinde biraz harekete geldi seriye sonunu merak etmeye başlaım ve de çizimleri (aslında çizimleri çok önemsemem,benim için konu ve kurgu daha önemlidir) çok güzel bir seri aşırı tarzda çizimleri yok izlerken karşımda gerçek karakterler varmış hissi veriyor bana...
Çok derin öğelerle bezeli bir yapım psikolojik ve dramatik bir yapım ama kan öğesi ve şiddet öğesi de içeriyor gerçi beni çok aşırı rahatsız etmiyor ama bu dönemdeki bölülerinde biraz harekete geldi seriye sonunu merak etmeye başlaım ve de çizimleri (aslında çizimleri çok önemsemem,benim için konu ve kurgu daha önemlidir) çok güzel bir seri aşırı tarzda çizimleri yok izlerken karşımda gerçek karakterler varmış hissi veriyor bana...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
the melancholy of haruhi suzumiya izliyorum
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
sailormoon a yeniden başladım, başım ağrıdı, seslendirmeleri çok kötü bir de darker than black e başladım
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Yugi GX e başlamıştım ilk sezonu bitirdim 52 bölüm yeni bölümleri elime geçince devam edicem şimdi Neon Genesis Evangelion u indiriorum onu izlerim heralde
Underfined- animeso
Ruh Hali :
True Tears'e başladım. Çizimleri ve animasyon stili hoşuma gitti. Bakalım Isurugi göz yaşlarını bulabilecek mi
Rurouni Kenshin'e de tekrardan başladım.
Rurouni Kenshin'e de tekrardan başladım.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
"Higashi no Eden"
4 bölüm izledim... Etkilendim, güzel bir hikayesi var, keşke daha geniş bir vaktimde başlayıp tek seferde bitirebilseydim.
4 bölüm izledim... Etkilendim, güzel bir hikayesi var, keşke daha geniş bir vaktimde başlayıp tek seferde bitirebilseydim.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
"Eureka Seven"
3 bölüm izledim ve oldukça güzel gözüküyor. Kısa süreli boş vakit buldum, değerlendirip hızlı bir şekilde bitirmeye çalışıcam.
3 bölüm izledim ve oldukça güzel gözüküyor. Kısa süreli boş vakit buldum, değerlendirip hızlı bir şekilde bitirmeye çalışıcam.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
"Mushishi"
Anime çok güzel de buna güzellik katan görüntü ve sesin kalitesi. İndirip kontrol ettiğim birkaç sürümden sonra "[moo-shi]_Mushishi_[DVD]"ye bakınca başka bir anime mi izliyorum acaba dedim. Arşivlik kalite bu olsa gerek.
Anime çok güzel de buna güzellik katan görüntü ve sesin kalitesi. İndirip kontrol ettiğim birkaç sürümden sonra "[moo-shi]_Mushishi_[DVD]"ye bakınca başka bir anime mi izliyorum acaba dedim. Arşivlik kalite bu olsa gerek.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 8 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
2 sayfadaki 8 sayfası