1/1 Gundam Anıtı Tamamlandı
+14
Voodoo_Baby
sera myu
özz
wiL-
bLue-Dragon
blackhydra
lantis
Unde®minE
spartiate
meyday
zhenya
gundamaster
DicLonius
Akuma_Blade
18 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: 1/1 Gundam Anıtı Tamamlandı
vaay durukan! sen bu sitede yazar mıydın ya hoşgeldin abi katılımlarının devam etmesi hususunu.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:vaay durukan! sen bu sitede yazar mıydın ya hoşgeldin abi katılımlarının devam etmesi hususunu.
haiii !!
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
iyi bağladın ama sonuçta gundam animelerinin tarihini izlersen code geas ın senaryosu biraz sönük kalır...Onun yanında Yani mecha diyince code geas baya gerisindedir gundam serilerinin o yüzden code geas örneği bana biraz tuhaf gelmişti...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşlar açıklıyorum: gundamaster, blackhydra, hione, zhenya ve benden oluşan bir grup olarak bir mecha zirvesi düzenleyelim diyorum istanbulda. tabi ben henüz mecha konusunda pek yeniyim oyüzden önce gundamasterdan aldığım tavsiyeler üzerine izlemeye başlamam gerekiyor
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Hamit abi bu senin bana attığın anıtmı? Allah tamamlanmış he =O Harika görünüyor...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Güzel fikir ama senle yanyana gelirsek büyük ihtimalle bırakır mecha yı final fantasy muhabbetine dalarız diye tahmin ediyorum
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
sorun olmaz blackhydra (durukan) da bu konularda meraklıdır. hatta ff8i onunla beraber bitirmiştik.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:arkadaşlar açıklıyorum: gundamaster, blackhydra, hione, zhenya ve benden oluşan bir grup olarak bir mecha zirvesi düzenleyelim diyorum istanbulda. tabi ben henüz mecha konusunda pek yeniyim oyüzden önce gundamasterdan aldığım tavsiyeler üzerine izlemeye başlamam gerekiyor
dikmen daha bugün gundam-sama ile telefonda bunu konuştuk öğlen yemeğine doğru.
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:iyi bağladın ama sonuçta gundam animelerinin tarihini izlersen code geas ın senaryosu biraz sönük kalır...Onun yanında Yani mecha diyince code geas baya gerisindedir gundam serilerinin o yüzden code geas örneği bana biraz tuhaf gelmişti...
1979 seozununu bulamayaacğımı düşündüğüm için gundam'a başlamamıştım taaki gundam-sama ile karşılaşana kadar.yakında hepsini öğreneceğim :twisted: code geass sadece işgal benzetmesi amacıyla kullanıldı.
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
blackhydra demiş ki:mdd3000 demiş ki:arkadaşlar açıklıyorum: gundamaster, blackhydra, hione, zhenya ve benden oluşan bir grup olarak bir mecha zirvesi düzenleyelim diyorum istanbulda. tabi ben henüz mecha konusunda pek yeniyim oyüzden önce gundamasterdan aldığım tavsiyeler üzerine izlemeye başlamam gerekiyor
abi ben de bugün onunla konuştum özelden zaten buluşmada dürümcüdeki oturma şeklimizden öyle bir fikir gelmişti aklıma. sanki tayfa toplanmış gibiydi
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Aman tanrım...
Mükemmel bir şey. Japonyaya gitmek için her gün yeni bir sebep doğruyor.
Mükemmel bir şey. Japonyaya gitmek için her gün yeni bir sebep doğruyor.
Mecha zirvesi tam bizlik bir durum.mdd3000 demiş ki:blackhydra demiş ki:mdd3000 demiş ki:arkadaşlar açıklıyorum: gundamaster, blackhydra, hione, zhenya ve benden oluşan bir grup olarak bir mecha zirvesi düzenleyelim diyorum istanbulda. tabi ben henüz mecha konusunda pek yeniyim oyüzden önce gundamasterdan aldığım tavsiyeler üzerine izlemeye başlamam gerekiyor
abi ben de bugün onunla konuştum özelden zaten buluşmada dürümcüdeki oturma şeklimizden öyle bir fikir gelmişti aklıma. sanki tayfa toplanmış gibiydi
Hatta biz olayı biraz daha abartıp Türkiye'de de bir Gundam heykeli kurma işine girebiliriz
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
@gundamaster bahadır sağolasın abi, sen olmasan durukanın uğrayacağı yok buralara mecha zirvesini de iple çekiyorum. bir ara msn'de toplanıp detaylarını konuşuruz. bu konuyu daha fazla kirletmeyelim derim.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Mecha zirvesi varsa ve ben gelmezsem olmaz. Bana da haber verin ne zaman nerede olacaksa
Bu japonlar birgün dünyaya MS'ler ve Gundamlar satacak ahanda buraya yazıyorum
Hatta insanları uzayda kolonileşmeye itecek projelerde bulunacaklar ve innovator olma yolunda ilerleyeceğiz bizlerde
off topic:
@mdd3000 Durukanı en zayıf yerinden vurdum abi. Dedim şöyle Gundam şöyle mecha foruma bir bak. Anında forumdaydı zaten
Zirvenin detaylarını dediğin gibi yaparız msnde.
Hatta insanları uzayda kolonileşmeye itecek projelerde bulunacaklar ve innovator olma yolunda ilerleyeceğiz bizlerde
off topic:
Dost İstanbula bekleriz. Her zaman kapımız açık zaten biliyorsun.Exile Falcon demiş ki:Mecha zirvesi varsa ve ben gelmezsem olmaz. Bana da haber verin ne zaman nerede olacaksa
@mdd3000 Durukanı en zayıf yerinden vurdum abi. Dedim şöyle Gundam şöyle mecha foruma bir bak. Anında forumdaydı zaten
Zirvenin detaylarını dediğin gibi yaparız msnde.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
yıldız savaşları, yıldız geçidi gibi filmlerde neden mecha temasına pek rastlamayız, ben de bunu merak eder dururum. buarada voltron mecha'ya giriyor mu? benim tek izlediğim o var sanırım. (yani gunXsword ve CG girmez diye tahmin ediyorum)
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
bu posttan 2-3 post önce attığım "bang !!" full metal panic mecha-comedy-romantic animesinde en kötü karakter gauron'un (şimdi hatırlayamadıım) en büyük ilk aksiyon sahnesinde "lamda driver" kullanarak karşısındaki mechayı dağıttığı repliktir.mdd3000 demiş ki:@gundamaster bahadır sağolasın abi, sen olmasan durukanın uğrayacağı yok buralara mecha zirvesini de iple çekiyorum. bir ara msn'de toplanıp detaylarını konuşuruz. bu konuyu daha fazla kirletmeyelim derim.
bang !!!
kısmet gundamaymış -.-
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:yıldız savaşları, yıldız geçidi gibi filmlerde neden mecha temasına pek rastlamayız, ben de bunu merak eder dururum. buarada voltron mecha'ya giriyor mu? benim tek izlediğim o var sanırım. (yani gunXsword ve CG girmez diye tahmin ediyorum)
mecha dediin armed slave gibi tek başına dövüşen robotlardır tam kabaca haliyle.ama voltron abi bildiin voltron birleşmek daha büyük omak falan çok rahat başka biişi.
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
şahsi fikrim voltron un mecha olduğu doğrultusunda ama ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
iyi de meka メカ mekanik kelimesinden geliyor. bence stargate'deki replicatorlar da bir nevi meka'dır. yoruma bak ne alaka
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
onlar mechaların olabilicek en ileri düzeyi bence son bölümlerdeki o devasa replicator u düşününce...
En son zhenya tarafından Çarş. 10 Haz. - 19:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
vaay! zhenya, demek istargeyt ile de haşır neşirsin, abi hayran kaldım sana resmen ya! replicatorlar benim en sevdiğim düşmanlardan biridir o seride.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
10 sezon + 5 sezon atlantis mevcut bende ...şimdiye kadar izlediğim en iyi bilimkurgu ...Jack o'neal rulaz
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
aynaya bakıp kendimle konuştuğumu hissettim bi an zhenya :O ağzım açık kaldı. ben de öyle aynen... o'neill, 2 L ile
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası