genel anime tartışma başlığı
+49
Lyn
kanade
ademania
halvah(J)
muhtesemmatrix
resurgam
Ozey
Hitokiri
4sprz
DarkeLia
bLue-Dragon
blackgod
Servet
Unde®kaN
Spinel Sun
aoshi
savage garden
CHOBiTS
Kitiara
wiL-
AnTiOkSiDaN
Zax
doumeki
Sora Kaze
SheaN
Ryoko Yoichi
özz
scoutcrawler
gundamaster
kordiseps
DicLonius
ecursed
riflem@n
Exile Falcon
lantis
Susano'o
sera myu
blackhydra
hione
sakura hime
yuuki_cross
zhenya
Squaw
Unde®minE
bluetear
meyday
lafolya
S.Tensei
LordCha
53 posters
40 sayfadaki 40 sayfası
40 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
ergo proxy e başladım. 8 bölümeyim ve ilk dakikasından itibaen beni içine alan harika bir anime. gerekse konu olarak son zamanlarda izlediğim animelerden farklı gerek çizim ve geçen yerler bakımından..özellikle hione ve zhenya re-l o hanuna aşık olmamak elinde deyil insanın...
yanlız bazı yerlerde ben pek anlıyamadığım şeyler var.bana yardımcı olursanız sevinirim...
yanlız bazı yerlerde ben pek anlıyamadığım şeyler var.bana yardımcı olursanız sevinirim...
- Spoiler:
- büyükbaba nasıl temsilci oluyor ve büyükbabanın yanındaki 4 heykelin amacı nedir ve nasıl konuşuyorlar... büyükbaba neden hiç konuşmuyor... ilk başta vekilin tek olması gerekirken şimdiye kadar 3 vekil çıktı ve neden biri öldürüldü onu anlamadım. otoravlar neden vekilleri görünce dua eder pozizyona geçiyorlar. ve neden vincet in peşindeler. tabi re-l in..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
lafolya;
- Spoiler:
- Sorduğun tüm soruların cevabını alacaksın ilerleyen bölümlerde. Ayrıca otoravların dua eder pozisyona geçme sebebi o adını hatırlayamadığım virüsün bulaşması ve uyanmaları yüzünden.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
bak bu şekilde dedin anti iyice merakım uyandı şimdi benim
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Cogito virüsüydü sanırsam...lafolya her ne kadar çevrilmemiş olsada bölüm sonlarındaki yazıları okuyarakta ayrıntılı bazı bilgilere uluşabilirsin(tam olarak anime ile ilgili değiller kimi zaman ama animede kullanılan terimlerin {cogito virüsü gibi} anlamı ismin nerden geldiği vs...) ...heykeller konusuna gelince son bölümlere kadar sabretmen gerekiyor
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ayrıca neden Vincet'in peşindeler sonuna doğru beklemen gerekecek çünkü cevap Vincet'in asıl kimliğinde saklı
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sabır hiçbir zaman benim özelliklerimden deyildir ama bekliyecez. ama şimdi desene zhanya mangasınada bakmak gerekicek ...
yok yok sen kesin beni mangaya bulaştıracaksın deyil mi ?
@ squiş sende beni iyice meraklandırdın bak şimdi... bu anime buğün en geç yarın bitmeli o zaman..
yok yok sen kesin beni mangaya bulaştıracaksın deyil mi ?
@ squiş sende beni iyice meraklandırdın bak şimdi... bu anime buğün en geç yarın bitmeli o zaman..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bitirince o sonunda çıkan açıklamalarla ilgili Meyday'in bana göndermiş olduğu yazılar var lafiş(gerçi hepsini açıklamıyor ama en azından açıklık getirebiliyor bazı not'lara) bittiğinde bildirirsen bana sana yollarım okuman lazım çünkü seride Türkçe'ye çevrilmemiş ki asıl çevrilmesi gereken kısımları es geçmiş çeviriyi yapan kişi,seriyle ilgili en can alıcı açıklamalar o sonunda çıkan yazılardı benim görüşüme göre...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tamam canım o zaman. animeyi bitirdiğim zaman senden isterim o notları... ama serinin çizimleri beğendim. anime bana bir film vardı onu hatırlattıda ismini çıkaramadım. filmdede insanlar için yapay ortam hazırlanmıştı. hatta hamile kalmalarına izin verilmiyordu..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
seyrettiğim ilk animelerden biriydi bu kadar yazının üstüne yeniden izlemek geldi içimden baya bi ayrıntıyı unutmuşumdur ztn üstünden geçen bu kadar zmn zarfında , bu arada lafolya arkadaşlarında dediği gibi ilkten sorduğun soruların cevaplarını burda verirlerse eğer ağır spoiler kaçar o cevaplar en iyisi seriyi bi çırpıda izlemen ve cevapları kendin bulman , son söz olarak her eve pino banada bi Re-L Mayer lazım ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Lil Mayer ah ah. Onca şekil ve karizmaya rağmen bi insan evladı bu kadar mı normal olur. Tipi gördüğünde insan kasıntı birşey bekliyor ama oldukça normal davranışları var. Hisagi'nin hatun versiyonu gibi desek tam olur. Aşığım kendisine xD
15 bölümü bitirdim an itibari ile bazı soruların cevaplarını aldım bazılarında iyice kafam karıştı ama seri giderek ilginçleşmeye başlıyor diyebilrirm. pino çok sevimli ama izlediğim bir bölümde vinsent ı re-l kıskanması hoştu. özellikle yüz ifadelerine bayılıyorum pinonun..
- Spoiler:
- re-l de bir vekil galiba ama vekilin diğer vucudu komada yada öldğünden dolayımı bazı şeyleri anlamıyor. yada vinsent i bu kadar saplantı haline getirdi. ve doktorun asıl amacı ne... ama re-l in otoravında virüs bulaşması ve re-l biraz gerçeklerle yüzleştirmesi güzel düşünülmüş bir olyadı. ama sonunda yok edilmesine üzüldüm hemde re-l kurtarmaya çalışırken
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Re-L fanlarının ne kadar bu kadar çok olduğunu hala anlayabilmiş değilim. Tamam güzel hatun. Giyiniş tarzı vs. çoğu anime karakterine göre çok çok farklı. Ama kişilik olarak hiçbir özelliği yok ki. Klasik nazlı sert tsundere hatun işte. Bu kadar neden abartıldı anlamadım. Ergo Proxy inanılmaz güzel bir animeydi ama Re-L karakterine hiç ısınamadım. Favorim Vincent idi her zaman
Arkadaşlar Ouran High School u bitirdim. 2.sezonu yok mu!Biliyoo musunuz! Ucu açık bianime olmuş.... Hikaru nun aşkı noldu şimdi? Bunu öğrenemiicek miyim ben?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hiiihiiihahaa
2.sezonu yok mangasını oku sen
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:hiiihiiihahaa
Ciddi misin? 2.sezon yok mu!
Planlanan bişey de mi yok!
Mangayı sen oku bana anlat.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@kordiseps; shounen ai ci seni o ikizlere dayandın demek.
şaka bi yana ouran çok güzeldir ya
@blue onun mangası tr ye cevrılıyormu ki haberim yok
-------
https://animemangantr.yetkin-forum.com/viewtopic.forum?t=3609
şaka bi yana ouran çok güzeldir ya
@blue onun mangası tr ye cevrılıyormu ki haberim yok
-------
https://animemangantr.yetkin-forum.com/viewtopic.forum?t=3609
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
40 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
40 sayfadaki 40 sayfası