genel anime tartışma başlığı
+49
Lyn
kanade
ademania
halvah(J)
muhtesemmatrix
resurgam
Ozey
Hitokiri
4sprz
DarkeLia
bLue-Dragon
blackgod
Servet
Unde®kaN
Spinel Sun
aoshi
savage garden
CHOBiTS
Kitiara
wiL-
AnTiOkSiDaN
Zax
doumeki
Sora Kaze
SheaN
Ryoko Yoichi
özz
scoutcrawler
gundamaster
kordiseps
DicLonius
ecursed
riflem@n
Exile Falcon
lantis
Susano'o
sera myu
blackhydra
hione
sakura hime
yuuki_cross
zhenya
Squaw
Unde®minE
bluetear
meyday
lafolya
S.Tensei
LordCha
53 posters
1 sayfadaki 40 sayfası
1 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
D.Gray Man, kesinlikle izlenmesi gereken harika bir seridir.Özellikle 56.cı bölümden sonra kesinlikle aralıksız sarıyor diyebilirim animede.Tam animede sonlara geldiğimizi düşünürken aslında son'a hiçte yakın olmadığımızı öğreniyoruz.Hikayesi mangada devam ediyor(chocobo tr çeviriyor).Mangada 7 bölüm falan animede 1 bölüme denk geliyor.
Animesi beklenen talep azaldığı için kesildi ve mangadan devam edildi.Zaten mangaka'nın elide kırıldığından bir kaç ay durdurulmuştu.Manga biraz daha ilerleyince ve merak yüzünden talep artınca animede devamının geliceğini düşünüyorum.Ama D.Gray Man adına 2.ci sezonu için birşeyler eklenebilir ya da değişebilir diye düşünüyorum.Animede 'fin=son' yazdıklarından dolayı böyle düşünüyorum açıkcası.
Bu anime bir arkadaşınızda varsa ondan alıp başlamanızı öneririm.Ben ilk 26 bölümü dvd içinde tr altyazılı alıp başladım.Sonra gerisini merak ettim ve çok sardı.Ama altyazıları ayrı olmadığından tr fansubundan devam ettim.Tr fansubda güzel aslında ama her bölüm için 2 tane rapid linkinden indirince ve seride 103 bölüm olunca insanın gözünde büyüyor.Ama iyi bir seri için buna değer,ben hepsini öyle indirdim XDDD
Bu arada Midori No Hibi'ye başladım ve sahidende güzel buldum.Komedi olarak değişik bir bakış açısından girmişler hikayeye.Güzel ve ardı ardına izlenmesi gerekne bir seri.Dün ilk 5 bölümü izledim ve daha devamı olsa elimde o an izledim gecenin 3'ünde.Bugünde 6.cı bölüme baktım ve 22 dk lik bölüm hemen bitmiş gibi geldi.Güzel seriler insana izlerken sanki kısa gibi geliyor çok sevilince
Animesi beklenen talep azaldığı için kesildi ve mangadan devam edildi.Zaten mangaka'nın elide kırıldığından bir kaç ay durdurulmuştu.Manga biraz daha ilerleyince ve merak yüzünden talep artınca animede devamının geliceğini düşünüyorum.Ama D.Gray Man adına 2.ci sezonu için birşeyler eklenebilir ya da değişebilir diye düşünüyorum.Animede 'fin=son' yazdıklarından dolayı böyle düşünüyorum açıkcası.
Bu anime bir arkadaşınızda varsa ondan alıp başlamanızı öneririm.Ben ilk 26 bölümü dvd içinde tr altyazılı alıp başladım.Sonra gerisini merak ettim ve çok sardı.Ama altyazıları ayrı olmadığından tr fansubundan devam ettim.Tr fansubda güzel aslında ama her bölüm için 2 tane rapid linkinden indirince ve seride 103 bölüm olunca insanın gözünde büyüyor.Ama iyi bir seri için buna değer,ben hepsini öyle indirdim XDDD
Bu arada Midori No Hibi'ye başladım ve sahidende güzel buldum.Komedi olarak değişik bir bakış açısından girmişler hikayeye.Güzel ve ardı ardına izlenmesi gerekne bir seri.Dün ilk 5 bölümü izledim ve daha devamı olsa elimde o an izledim gecenin 3'ünde.Bugünde 6.cı bölüme baktım ve 22 dk lik bölüm hemen bitmiş gibi geldi.Güzel seriler insana izlerken sanki kısa gibi geliyor çok sevilince
Yaşasın diyorum, başka bir şey demiyorum. Bir gün bu animenin yayılacağını biliyordum. Gözlerim doldu vallahi. ( :
Umarım beğenirsin meyday.
zombi loan izliyorum ve benim için sıkıcı geçiyor yaa... biran önce bitmesini istemeye başladım...
@ tensei ben 7 bölümü dahil bitirdim yorumları en son bittikten sonra yazıcam ga-rei-zero nun. tabi 8 bölümle ilgili sıkıntımı giderip indirebilirsem yoksa 9 devam edicem ama açılış müziği süper
@ tensei ben 7 bölümü dahil bitirdim yorumları en son bittikten sonra yazıcam ga-rei-zero nun. tabi 8 bölümle ilgili sıkıntımı giderip indirebilirsem yoksa 9 devam edicem ama açılış müziği süper
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkürler S.Tensei. ^^
Kesin beğenirim diye tahmin ediyorum. ^^ Bir defa elinde katana tutan bayan karakterleri çok severim. ( :
Bunu aylar önce listeye almıştım ama kısmet bu güne imiş.
Ondan sonra seni daha çok rahatsız edicem tabi, sizden mangasını takip etmek ayrı bir keyif olacak.
Kesin beğenirim diye tahmin ediyorum. ^^ Bir defa elinde katana tutan bayan karakterleri çok severim. ( :
Bunu aylar önce listeye almıştım ama kısmet bu güne imiş.
Ondan sonra seni daha çok rahatsız edicem tabi, sizden mangasını takip etmek ayrı bir keyif olacak.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
lafolya demiş ki:zombi loan izliyorum ve benim için sıkıcı geçiyor yaa... biran önce bitmesini istemeye başladım...
lafolyacımm zombi loan çok mu kötü ya ben indirdim öyle duruyor
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Öyle demeyin, heyecanlanıyorum. ^^
Herkes birgün Ga-Rei-fan olacak. *Kiralaşmak, Lelouchlaşmak*
Önemli Not: Animeyi bitirdiğinizde kapanış bitmeden yürütücünüze el sürmeyin, kapanış ardından manganın başını veriyorlar.
Herkes birgün Ga-Rei-fan olacak. *Kiralaşmak, Lelouchlaşmak*
Önemli Not: Animeyi bitirdiğinizde kapanış bitmeden yürütücünüze el sürmeyin, kapanış ardından manganın başını veriyorlar.
Ga-Rei'yi severek yayın millete arkadaşlar; ben 4 kişiye kendi ellerimle upload ettim
Ama ama Tensei.. Ben dayanamadım kapanıştan sonra izledim, ben de yer almıyor o sahne..
Ama ama Tensei.. Ben dayanamadım kapanıştan sonra izledim, ben de yer almıyor o sahne..
En son Unde®minE tarafından Perş. 11 Haz. - 17:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Blucum ben pek beğenmedim sadece ama tabi herkes kendi karar vermeli ben özellikle açılış ost beğenmedim ....
Ga-Rei-fan ilk üyelerden biriyim unutma tenseii
@ arkadaşın teki 8 bölümü unutmuş upload ederken
Ga-Rei-fan ilk üyelerden biriyim unutma tenseii
@ arkadaşın teki 8 bölümü unutmuş upload ederken
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Zaten Ga-Resi manga'sında olaylar anime serisindeki olayların başlangıcına dönüyor diye biliyorum çünkü manga anime.sinden sonra sürülmüş piyasaya yanlış hatırlamıyorsam...
İlk 5 chapter okuyan biri olarak çok da yanlış bilgi vemek istemiyorum ama benim haberdar olmamı sağlayan bir Ga-Rei Zero serisi ve de Ga-Rei manga'sını takip eden bir arkadaşımın verdiği bilgi doğrultusunda yazıyorum umarım yanlış bilgi değildir ^_^
İlk 5 chapter okuyan biri olarak çok da yanlış bilgi vemek istemiyorum ama benim haberdar olmamı sağlayan bir Ga-Rei Zero serisi ve de Ga-Rei manga'sını takip eden bir arkadaşımın verdiği bilgi doğrultusunda yazıyorum umarım yanlış bilgi değildir ^_^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben animesinde, mangasında geçen hikayenin öncesi anlatılıyor diye biliyorum...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@squaw:Yok yahu şey Anime serisi Mangasındaki olayları anlatıyor yine, sadece mangadan biraz daha öncesini.. Yani Yomi nasıl o hale gelmiş niye öyle olmuş, Kensuke nerden çıkmış falan onları anlıyoruz animede.. Ben böyle biliyorum ama =)
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tamam işte Mine'cim o olaylar zaten anime'nin başlangıcı olmuyor mu bir nevi,o karakterler öyle olmasaydı anime.deki olaylar da başlamazdı doğal olarak yani benim de demek istediğim bu bahsettiğim sonuçta anime.nin başlangıcı oluyor manga da anlatılanlar ^_^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yanlış söylemiş sanırım arkadaşın ıtır. ^^'
Tarihlere MyAnimeList sitesinden baktım.
Animenin çıkış tarihi; 5 Ekim, 2008 Yılı.
Animenin bitiş tarihi; 21 Aralık, 2008 Yılı.
Ga-Rei Zero animesi, manganın öncesini anlatıyor. Mangada gördüğümüz Villain (bkz; Kötü karakter) Yomi'nin, nasıl o hale geldiğini anlatıyor. Ama manganın sürprizleri de bitmiyor tabi.
Manganın çıkış tarihi; 26 Ekim, 2005 Yılı.
Ve devam ediyor tabiki. Hajime SEGAWA'nın çizimleri için harikulade diyemem. Bazrn gerçekten de gözleriniz yuvalarından fırlıyor. Bazen ise, cık'ı çıkıyor, yamuk bir çizim olabiliyor. Ama çok güzel ve sürükleyicidir manga.
Tarihlere MyAnimeList sitesinden baktım.
Animenin çıkış tarihi; 5 Ekim, 2008 Yılı.
Animenin bitiş tarihi; 21 Aralık, 2008 Yılı.
Ga-Rei Zero animesi, manganın öncesini anlatıyor. Mangada gördüğümüz Villain (bkz; Kötü karakter) Yomi'nin, nasıl o hale geldiğini anlatıyor. Ama manganın sürprizleri de bitmiyor tabi.
Manganın çıkış tarihi; 26 Ekim, 2005 Yılı.
Ve devam ediyor tabiki. Hajime SEGAWA'nın çizimleri için harikulade diyemem. Bazrn gerçekten de gözleriniz yuvalarından fırlıyor. Bazen ise, cık'ı çıkıyor, yamuk bir çizim olabiliyor. Ama çok güzel ve sürükleyicidir manga.
animesini bilmiyorum ama mangasını nasıldiyim 32 .chapterde mi ne bitirselermiş keşke sonraki bölümler ..ki en son 36 ydı sanırsam o kadara saçma sapan olmuşki ...neyse zaten mangasınıda pek sevmedim o yüzden canınızı fazla sıkmiyim (keza ga rei benim sevdiğim mangalar sıralamasında ilk 50 ye girmez ama tabiki herkezin zevkleri farklı..)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
En son 44 çıktı, raw olarak. Ve manganın yeni bir konusu var tabi. Renkler ve zevkler diyorum ek olarak. ( :
biri ga-rei mi dedi
anımesını henuz ındırmedım ama mangasını okudum cevrılen bölumlerını.. şu an tenseinin eline bakıyorum guncellemeler icin
*pusu modunda*
anımesını henuz ındırmedım ama mangasını okudum cevrılen bölumlerını.. şu an tenseinin eline bakıyorum guncellemeler icin
*pusu modunda*
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu hafta ga-rei vericez tabi. ^^
Kahretsin, Anime başlığını bir anda Manga konusuna çevirdim. Exile Falcon'a buradan selamlar. *el sallar*
Kahretsin, Anime başlığını bir anda Manga konusuna çevirdim. Exile Falcon'a buradan selamlar. *el sallar*
@Yuuki: İndirmedin mi ? Emeğimi çar çöp ettin attın İzle çabuk !!
Bu arada mangayı tek chapter mi vereceksiniz ?
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hayır tabiki, çevirmenimin dersleri felan vardı, o yüzden geride bıraktığımız iki haftada az bir şey verdik. Eski formumuzda, hatta belki daha iyi bir şekilde sunacağız sizere.
benimki çok fazla manga okumanın zararları konusuna dahil birazda ... neyse ingilizce ye çevirilmesini bekliycem belki ilerki bölümler iyidir...Bi ara naimesinide indirip tekrardan ona göre yorum yaparım artık ga rei hakkında ne diyim...S.Tensei demiş ki:En son 44 çıktı, raw olarak. Ve manganın yeni bir konusu var tabi. Renkler ve zevkler diyorum ek olarak. ( :
En son zhenya tarafından Perş. 11 Haz. - 18:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
hayırr kısss !!! ben o lınklerı taaaa istanbullara gönderıorum abım ındırcek benım net kotalı sonra kargoyla bana gelcekUnde®minE demiş ki:@Yuuki: İndirmedin mi ? Emeğimi çar çöp ettin attın İzle çabuk !!
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@Yuuki: Teşkilata bakar mısınız ?! "Anime aşkı !!"
@Tensei: Açıklama için teşekkürler, Hiraishin'in kapısında yatan ilk kişi olma gururunu da yaşadım ben, 1 chapter da yeter benim için ^^
@Tensei: Açıklama için teşekkürler, Hiraishin'in kapısında yatan ilk kişi olma gururunu da yaşadım ben, 1 chapter da yeter benim için ^^
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya bişi soracam bu bleach serisinde 60.bölüm mangada kaçıncı bölüme denk geliyor biliyor musunuz? bunu soracak başka biryer bulamadım da
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
125 140 arası biyerlerde olabilir tam emin deilim açıkçası okuyalı çok oldu o bölümleri
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Zhenya senden spoiler istiyorum çok merak ettim Rurouri Kenshin serisinde;
Himura Kenshin'in ustası olan Hiko Seijuurou ilerleyen bölümlerde yeniden görünecek mi ve de seri sonlarına doğru ölüm filan bekliyor mu bu üstadı adam karizmanın diğer adı bence
Çok az görünüyor =(
Ayrıca da şu 2 Ova.sı vardı ya mutlaka izlemek gerekiyor değil mi seriyi tamamen anlamak için ?
Himura Kenshin'in ustası olan Hiko Seijuurou ilerleyen bölümlerde yeniden görünecek mi ve de seri sonlarına doğru ölüm filan bekliyor mu bu üstadı adam karizmanın diğer adı bence
Çok az görünüyor =(
Ayrıca da şu 2 Ova.sı vardı ya mutlaka izlemek gerekiyor değil mi seriyi tamamen anlamak için ?
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
1 sayfadaki 40 sayfası