genel anime tartışma başlığı
+49
Lyn
kanade
ademania
halvah(J)
muhtesemmatrix
resurgam
Ozey
Hitokiri
4sprz
DarkeLia
bLue-Dragon
blackgod
Servet
Unde®kaN
Spinel Sun
aoshi
savage garden
CHOBiTS
Kitiara
wiL-
AnTiOkSiDaN
Zax
doumeki
Sora Kaze
SheaN
Ryoko Yoichi
özz
scoutcrawler
gundamaster
kordiseps
DicLonius
ecursed
riflem@n
Exile Falcon
lantis
Susano'o
sera myu
blackhydra
hione
sakura hime
yuuki_cross
zhenya
Squaw
Unde®minE
bluetear
meyday
lafolya
S.Tensei
LordCha
53 posters
20 sayfadaki 40 sayfası
20 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
Ohh... yeni filmler tamamlanana kadar bile bitiremezler o zaman, maşallah yani
Exile Falcon, bir de serinin son iki bölümü \"The End of Evangelion\" filminden sonra izlense belki bir anlamı olur ama serinin 24 bölümünden sonra pek birşey ifade etmiyor ya :d ... hatta mali sıkıntı yüzünden öyle bir son yapıldığını okudum biryerden ne kadar doğru bilemiycem... yapan bile o sonu tatmin edici bulmamış
Exile Falcon, bir de serinin son iki bölümü \"The End of Evangelion\" filminden sonra izlense belki bir anlamı olur ama serinin 24 bölümünden sonra pek birşey ifade etmiyor ya :d ... hatta mali sıkıntı yüzünden öyle bir son yapıldığını okudum biryerden ne kadar doğru bilemiycem... yapan bile o sonu tatmin edici bulmamış
En son meyday tarafından C.tesi 25 Tem. - 17:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ah ah One Piece'de Arabasta Arc'ın son iki bölümünde resmen yarıldım. Hele yemek yeme ve hamam (?) bölümleri çok iyiydi. Keşke bende o duvarın üzerinde olsaydım da göreydim nami hanımınkileri dedirtti xD
@meyday
Yok yaw o kadar da kapalı kutu değil abartma Ben ilk izleyişimde baya baya şeyler anlamıştım. Hatta değiştirmişler filmde son 2 bölümdeki şeyleri.
O mali sıkıntıyla ilgili duydukların doğru evet. Gainax 2000li yıllara kadar baya baya maddi sıkıntı çekti. Bu yüzden pek çok seri yarım yamalak bitmiş gibi oldu. Kare Kano da öyle mesela.
Yok yaw o kadar da kapalı kutu değil abartma Ben ilk izleyişimde baya baya şeyler anlamıştım. Hatta değiştirmişler filmde son 2 bölümdeki şeyleri.
- Spoiler:
- Shinji'nin son 2 bölümde sonuç olarka kabul ettiği şeyleri filmde reddetmesi ve bunun için mücadele vermesi gibi.
O mali sıkıntıyla ilgili duydukların doğru evet. Gainax 2000li yıllara kadar baya baya maddi sıkıntı çekti. Bu yüzden pek çok seri yarım yamalak bitmiş gibi oldu. Kare Kano da öyle mesela.
Filmde değiştirmek değilde 24 den devam edip bir daha bulması var sanki
Hem serinin o son iki bölümü olduğu şeklinde kalsa kabus ya
Hem serinin o son iki bölümü olduğu şeklinde kalsa kabus ya
- Spoiler:
- o kadar psikolojiye giriliyor ki neden, niçin, sen kimsin, amacın, korkun, isteğin kendi anlama ve bulma v.s. öyle ağır yüklenilip, cevabı bulunca alkış eşliğinde uğurlamak ve bitirmek olmaz ya...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O final yüzünden çok fazla insanın psikolojisi bozuldu(ben dahil). Ve yönetmen arkadaş bayağı bir tehdit mektubu aldı Onun üzerine "Demek siz benim finalimi anlamadınız alın nan o zaman" diyerek End Of Evangelion'u çekti. Adından bile o seyircilere bir gönderme olduğunu görebiliyoruz. "End Of!!"
En son Exile Falcon tarafından C.tesi 25 Tem. - 17:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
İyikide yapmışlar ya bir mektupda ben göderirdim valla
- Spoiler:
- Shinji'nin babasını ölürken görmesem rahat edemezdim bi kere ve diğer karakterlerle ilgili bu kadar belirsizlik sevenlerine ağır gelir tabii
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bu live action dan haberi olan varmı tam olarak tv serisi ile mi ilgili olucak o yoksa farklı bi senaryo ile mi ?
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Şunu da yazayım dedim. Evangelion da Evangelion diye sayıkladığım bir gün msn'den Servet abi şunu söylemişti.
"Ne
sayıklıyon nan daha bitti işte bitti. Her gün sabah kalkıp duvarımdaki
End Of Evangelion posterine bakıp ağlıyorum. Acı ama gerçek. Bitti. The
End!"
Live Action'a gelirsek ise. Amerikanların yapacağını duymuştum. Ana senaryonun üzeirnde iğrenç değişiklikler yapılarak bize sunulacak bir fiyasko olacağını düşünmekteyim. DragonBall neyse Evangelion da o olur
"Ne
sayıklıyon nan daha bitti işte bitti. Her gün sabah kalkıp duvarımdaki
End Of Evangelion posterine bakıp ağlıyorum. Acı ama gerçek. Bitti. The
End!"
Live Action'a gelirsek ise. Amerikanların yapacağını duymuştum. Ana senaryonun üzeirnde iğrenç değişiklikler yapılarak bize sunulacak bir fiyasko olacağını düşünmekteyim. DragonBall neyse Evangelion da o olur
trailerlerde amerika yapımı olduğu belliydi zatende kafalarına göre yapmaz lar diye umuyorum...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Trailer???!! Hani nerede İnternet üzerindeki birkaç fan trailer'ı dışında herhangi bir şey görmedim ben. Link alayım lütfen
3 ay falan oldu bu trailer i izleyeli... sahteymiş geçiniz
En son zhenya tarafından C.tesi 25 Tem. - 17:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ahahahahahahahaha Zhenya abi bana bu fragmana inanadığını söyleme lütfen Fan fragmanı o. CGI Evangelion görüntüleri PS2 oyunlarından geri kalan görüntüler ise sağdaki soldaki filmlerden alıntı görüntüler. Yeşil Sokak Holigonları, Matrix, X-Men gibi birçok filmden görüntü var
Evet özellikle spider-man'i tanıdım
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:https://www.youtube.com/watch?v=8ExlLmuYK-c&feature=related 3 ay falan oldu bu trailer i izleyeli...ve cidden kadro çok sağlam...
Bariz fake, Fanmade olduğu daha açılışından belli.
hadi yaw ...benim filmlerle aram pek iyi değildir ... hemen silim linki o zaman
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Güzel bir fake ... aman aman bunun live actionı bu anime ve finalden sonra izlenmez zati.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
3 ay önce hoş olmuştu şimdi izleyince baya bi fake miş ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
İlk izlediğimde baya gülmüştüm. Vay anasını helal olsun diyerekten
@Özz : ben yorumumu yaptım seninkileri de merak ediyorum
- Spoiler:
- Neon Genesis Evangelion & Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion ___ 10/10
Sıradan bir seri havası ile başlayıp ilerledikçe gerilim ve psikolojik baskısı yükseldi, o kadar ki bazı anlar ve olaylarda kasılmaktan terledim. Bu tempo böyle birde giderek artarken birkaç damarı çatlatıcam dedim. Seride yaşananlardan sonra beynim sulanmışken birde son 2 bölümde izlediklerime hiçbir anlam yükleyemememle nöronlarım çalışmaz faliyete geldi. Kasılmaktan kalan ağrılarım yanıma kaldı.
Neyse o son iki bölümü geride bırakmaya çalışıp gerçek anlamda devamı sayılacak "The End of Evangelion" filmini izlemeye başladım. Tabi bu seferde psikolojik gerilim ve anlam kargaşası kaldığı yerden artarak devam etti, karakterler o denli etkiledi ki bu baş ve kas ağrısına dönüştü. Karakter psikolojisi çok başarılı ve gerçekçiydi, seride sürükleyici.
Neyse severim böyle seriler ama bir süre kafa dinlemek en iyisi...
Birde Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth filmini izledim ama serinin özet tarzı olduğundan pek önemli de değil.
En son meyday tarafından C.tesi 25 Tem. - 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben sadece 1 kere izlemiştim onunda nasıl bi kafayla izlemişim acaba diye merak ediyorum ...manga okumaktan beynim sulanmıiştı heralde ...neyse bu günün eylencesi ben oldum
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Güzel güzel şunun şurasında birkaç ay öncesine kadar şu forumda Evangelion'la ilgili konuşabileceğim kimse yoktu
evangelion u ilk mangası ile tanıdım ...ismi hoşuma gitmişti merak edip okuyim demiştim ama sene kaçtı hatırlamıyorum 1998-1999 o aralardaydı ki halada bitemedi mangası
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
94'de başlamış ve 2009 yılında hala devam etmekte olan bir mangadan bahsediyoruz abi Bu gidişle de biraz zor biter
benim ömrüm yetmez heralde
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Naruto Shippuuden'de 97 deyim ve ending 8'e kadar geldim özetle.Youtube'de ending 8'i indirmek için ararken o videonun sasuke versyonunuda buldum.Gayet güzel ve diğerinden hoş bir video.Sorum şu bu sasuke videosu animenin ilerleyen bölümlerinde verliyor mu yoksa bir fan yapımı video mu?Çünkü görüntüler bazen çok iyi bazende sanki fan olabilir sorusunu akla getiriyor.Müziği ending 8 in müziği.
Böyle bir video var mı normalde animede?
Böyle bir video var mı normalde animede?
20 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
20 sayfadaki 40 sayfası