genel anime tartışma başlığı
+49
Lyn
kanade
ademania
halvah(J)
muhtesemmatrix
resurgam
Ozey
Hitokiri
4sprz
DarkeLia
bLue-Dragon
blackgod
Servet
Unde®kaN
Spinel Sun
aoshi
savage garden
CHOBiTS
Kitiara
wiL-
AnTiOkSiDaN
Zax
doumeki
Sora Kaze
SheaN
Ryoko Yoichi
özz
scoutcrawler
gundamaster
kordiseps
DicLonius
ecursed
riflem@n
Exile Falcon
lantis
Susano'o
sera myu
blackhydra
hione
sakura hime
yuuki_cross
zhenya
Squaw
Unde®minE
bluetear
meyday
lafolya
S.Tensei
LordCha
53 posters
19 sayfadaki 40 sayfası
19 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
yok o chapterin devamında da yeni olaylar var... yeni tip anti-akuma silahları kullan tipler falan ama mangası çok yavaş d-gray man ın ...yeni bi sezon gelicekse bile daha çok belemek gerekicek ...
En son zhenya tarafından Çarş. 22 Tem. - 12:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Spoiler:
- Ayrıca evet biliyoruz da artık allen'in noah olduğu anlaşıldı yani...
En son SheaN tarafından Çarş. 22 Tem. - 12:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
oldu olucak kanda dan da bahsetseydin bari
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bahsedelim ama yok şimdi kanda hayranları üstüme atlar ve linç ederler
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Shean, yukarıdaki mesajını niye spoiler içine almadın, öyle mesaj bırakılmaz, daha yeni izleyenler vardır.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bana söyle Kandaya ne oluyor.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bişey olduğu yok sadece geçmişi ile ilgili bazı olaylar var şu an ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Milleti kandırma bende heyecanlanmıştım birşey var diye XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
arkadaşlar biş sormak istiyorum xxxHOLİC shunmuki ovasını izlemeyi planlıyorum ama tsubasa ile peşpeşe mi izlemek gerekiyor yoksa izleyeyim mi?
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
trc nin mangasını okumamışsan fazla bi önemi yok...çekinmeden izle....
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ohaaaaaaaaaaaaa
yediğim spoilere bak allen neymiş oleya
yaktınız beni XD
iyi oldu hiç izleyesim gelmiyordu kasayım birazcık bari.
Gerçi mangaka adam gibi iş yapamıyor sağlık sorunnlarından ama idare edicez artık
yediğim spoilere bak allen neymiş oleya
yaktınız beni XD
iyi oldu hiç izleyesim gelmiyordu kasayım birazcık bari.
Gerçi mangaka adam gibi iş yapamıyor sağlık sorunnlarından ama idare edicez artık
4sprz- AnimeOu
zhenya demiş ki:trc nin mangasını okumamışsan fazla bi önemi yok...çekinmeden izle....
Sen okuduysan spoiler isterim. Gerçi son olaylara baktım
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Aaa Özkan sen daha almadın mı? Ben gerekli gıdayı temin edeli epey oldu zhenya'dan ... Yalnız buraya yazmayın kimse bakmadan dayanamaz PM ile halledin
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Öyle yapıcaz tabi XD Sende verebilirsin spoiler madem biliyorsun XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
yok meyday tam bitiyor diyordum bu clamp gine bişiler çıkardı karıştı olaylar ...mangayı birazdaha uzatmaya kararlılar anlaşılan...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
aboo ne diyorsun sen zhenya, şimdi boşuboşuna mı gitti xxxxxx ... Şu an öfken başıma vurdu ... hay clamp ını ya...
sen bi zahmet PM yazarmısın ne olduğunu
sen bi zahmet PM yazarmısın ne olduğunu
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben direk msnlerinizi alsam ordan spoiler içinde yüzsem.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
heheh benim birşey bildiğim yok Özkan, top tamamen Zhenya da
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
D.gray man anlatılmakla ve spoiler'la bitmez.En iyisi birkaç hafta merak edip o bölümleri topluca okumak en iyisi.Mesela ben mangada devam ederken şu neşeli olaydan sonrasını henüz indirip okumadım,bekliyorum birikmesini.
Ama bu arada beklerken ps2 oyunu ilede kendisine bağlayan disgaea'ya başlayıp bitirdim.O kadar sevdim ki uğraşıp türkçeye çevirmeye başladım.Çok zor oldu ve ben kolay kolay yapmam bunu.Sera ve sakura-hime'ye kesinlikle öneriyorum,tam sizin seviceğiniz tarzda.meyday, sende şu an d.gray man'de benim gibisin yani spoilerlara sakın bakma!Ben yanlışlıkla bir resmin spoiler'ına biraz baktım ve 'ne,ne zaman,hıh?' diye aklımdan geçirdim.Bence sende benim gibi bekle biraz.Disgaea'yaya bak istersen.ps2'de yardım ederim ve buradan herkese söylüyorum.Haruhi suzumiya sevebilirsiniz(ben severim) ama sakın ps2 oyununu indirmeye zaman harcamayın.Hem yavaş ve zahmetli olarak torenntten iniyor ama asıl faktörü sırf konuşma ve japonca hepsi.Hiç bir hareket yok,indirdim ve öyle duruyor artık.
Ama naruto shippuuden ultimate ninja 4(ingilizce) ve bleach blade battlers(japonca) bayağı iyiler
Ama bu arada beklerken ps2 oyunu ilede kendisine bağlayan disgaea'ya başlayıp bitirdim.O kadar sevdim ki uğraşıp türkçeye çevirmeye başladım.Çok zor oldu ve ben kolay kolay yapmam bunu.Sera ve sakura-hime'ye kesinlikle öneriyorum,tam sizin seviceğiniz tarzda.meyday, sende şu an d.gray man'de benim gibisin yani spoilerlara sakın bakma!Ben yanlışlıkla bir resmin spoiler'ına biraz baktım ve 'ne,ne zaman,hıh?' diye aklımdan geçirdim.Bence sende benim gibi bekle biraz.Disgaea'yaya bak istersen.ps2'de yardım ederim ve buradan herkese söylüyorum.Haruhi suzumiya sevebilirsiniz(ben severim) ama sakın ps2 oyununu indirmeye zaman harcamayın.Hem yavaş ve zahmetli olarak torenntten iniyor ama asıl faktörü sırf konuşma ve japonca hepsi.Hiç bir hareket yok,indirdim ve öyle duruyor artık.
Ama naruto shippuuden ultimate ninja 4(ingilizce) ve bleach blade battlers(japonca) bayağı iyiler
lord cha maria holic nolduu
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şimdi onun için iki çevirmenim vardı ve onlara altyazıları halledip atmıştım.Biri 3'ü ben çeviriyorum çevirdim bitti,bilgisayarda bugün yarın atarım dedi dedi dedi sonrada bilgisayarı bozuldu(o kadar beklemişliğimle kaldım).Diğerinede diğer bölümleri vermiştim,bir süre msn'ene girmeyince ve dışarda buluşmayınca destanla, adı gibi çevirimide destana karıştı.Derslerim başaladı,zamanım yok falan filan.
Maria Holic işte bir çevirmen buluncaya kadar falan kaldı.Aslında animemangantr takımı yardım etse süper olur,ben video,encode falan onlardan iyi anlıyorum.Tek ihtiyacım çevirim işte
Disgaea'Nın dili basit ve kelimelere oyunundanda yabancı olmadığımdan ona geçtim aslında biraz
Maria için çevirimde yardım edebilecek var mııııı? Onegai.....
Maria Holic işte bir çevirmen buluncaya kadar falan kaldı.Aslında animemangantr takımı yardım etse süper olur,ben video,encode falan onlardan iyi anlıyorum.Tek ihtiyacım çevirim işte
Disgaea'Nın dili basit ve kelimelere oyunundanda yabancı olmadığımdan ona geçtim aslında biraz
Maria için çevirimde yardım edebilecek var mııııı? Onegai.....
çok üzüldüm böyle olduğuna umarım bulursun birini dilim olsa yardım etmek isterdim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Zhenya, yani şimdi bunun mangası devam ediyor mu?zhenya demiş ki:son iki bölüm animeyi sonlandırmak amacıyla yapılmış bu nedenlede daha önceki bölümlere pek uyumlu olmamış hatta kafa karıştırıcı bi hal almıştı...haliyle konu mangasında devam etmişti ama ordada olaylar sonuçlanmadı...meyday demiş ki:Seride yaşananlardan sonra beynim sulanmışken birde son 2 bölümde izlediklerime hiçbir anlam yükleyemememle nöronlarım çalışmaz faliyete geldi. Kasılmaktan kalan ağrılarım yanıma kaldı.
- Spoiler:
mangasıda şu an nihayi bi sona sahip değil en son selee nerd e doğrudan saldırıya geçti falan filan yani iş eva vs angel olmaktan çıktı tamamiyle
Spoilerde yazdıkların "The End of Evangelion" filmine de benziyor.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Meyday evet mangası devam ediyor. Şu an End Of Evangelion kısmına kadar geldiler. Ama inanılmaz yavaş ilerleyen bir manga. Yılda 2 chapter falan çıkıyor
19 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
19 sayfadaki 40 sayfası