genel anime tartışma başlığı
+49
Lyn
kanade
ademania
halvah(J)
muhtesemmatrix
resurgam
Ozey
Hitokiri
4sprz
DarkeLia
bLue-Dragon
blackgod
Servet
Unde®kaN
Spinel Sun
aoshi
savage garden
CHOBiTS
Kitiara
wiL-
AnTiOkSiDaN
Zax
doumeki
Sora Kaze
SheaN
Ryoko Yoichi
özz
scoutcrawler
gundamaster
kordiseps
DicLonius
ecursed
riflem@n
Exile Falcon
lantis
Susano'o
sera myu
blackhydra
hione
sakura hime
yuuki_cross
zhenya
Squaw
Unde®minE
bluetear
meyday
lafolya
S.Tensei
LordCha
53 posters
3 sayfadaki 40 sayfası
3 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
Hollywood çektiğine göre ingilizce olması kaçınılmaz.Hem zaten orijinal Blood The Last Vampire anime filminin de büyük bir kısmı ingilizceydi.
blood u sinemaya uyarlıcaz die hikayeyi mahfetmezler umarım
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
simdi green green e baktim.echi deki abarti disinda sonu canimi skti dorusu..
- Spoiler:
- aaah aah sevenler ayrilmasin be
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
ecurset grean grean benimde izleme listemde büyük ihtimal yarın izlerim...
şuan true teras ın 9 bölümüne geldim. aslında anime güzel konusu çizimleri ve müzikleri .. ama ben beğenmedim fazla konu olarak daha farklı işlense daha .ok hoşuma gidebilirsi animenin 1 bölümünswn itibaren olayların nasıl gelişiceğini az çok tahmin edebiliyorsun buda can sıkıcı oluyor ...
şuan true teras ın 9 bölümüne geldim. aslında anime güzel konusu çizimleri ve müzikleri .. ama ben beğenmedim fazla konu olarak daha farklı işlense daha .ok hoşuma gidebilirsi animenin 1 bölümünswn itibaren olayların nasıl gelişiceğini az çok tahmin edebiliyorsun buda can sıkıcı oluyor ...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Tahmin mi etmek sonunu;
Hatişim zaten bir drama da farkedebilirsin olayların gidişatını ki True Tears da anlatılmak istenen asıl olay Noe-Shinichi-Hiromi arasındaki aşk üçgeni değil özellikle de Noe ve Hiromi'nin yaşadığı dram anlatılmak isteniyor onların yaşamlarındaki derinlik,geçmişlerindeki yaşadıkları hüzün....Yani demek istediğim tüm drama'ları izlediğinde neyin nasıl olacağı konusunda az çok fikir yürütebilirsin ama True Tears'da geçen derinlemesine ya da karakterlerin içerisine dönük diyaloglar kadar etkileyici diyaloglar çok nadir günümüzde animelerde...
Ve de bir drama'dan çok şey beklemeden izlersen ne demek istediğimi anlayacaksın Hatiş.im
Tabiki bunlar benim görüşüm herkesin görüşüne saygı....
- Spoiler:
- En başından beri Hiromi ile olacağı belli miydi yoksa Noe-Hiromi arasında mekik dokuma sonuna kadar var mıydı
Hatişim zaten bir drama da farkedebilirsin olayların gidişatını ki True Tears da anlatılmak istenen asıl olay Noe-Shinichi-Hiromi arasındaki aşk üçgeni değil özellikle de Noe ve Hiromi'nin yaşadığı dram anlatılmak isteniyor onların yaşamlarındaki derinlik,geçmişlerindeki yaşadıkları hüzün....Yani demek istediğim tüm drama'ları izlediğinde neyin nasıl olacağı konusunda az çok fikir yürütebilirsin ama True Tears'da geçen derinlemesine ya da karakterlerin içerisine dönük diyaloglar kadar etkileyici diyaloglar çok nadir günümüzde animelerde...
Ve de bir drama'dan çok şey beklemeden izlersen ne demek istediğimi anlayacaksın Hatiş.im
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Tahmin mi etmek sonunu;
- Spoiler:
En başından beri Hiromi ile olacağı belli miydi yoksa Noe-Hiromi arasında mekik dokuma sonuna kadar var mıydı
Ahanda True Tears konusu! (wuhu!)
Itır ablaya katılıyorum True Tears' ın senaryosu bir çok dram animesinden farklı olarak 2 kızın Shinci için yaşadıkları dram ve onların dışındada hayatta kalıcı olan bazı şeylerin dramını ele almış. True Tears' a başladığımda "Amaan... Pırt!" demeyi umuyordum ama beni başından sonuna sürükledi tekrar tekrar izlememe sebebiyet verdi.
Senaryoyuda geçelim... Çizimler zaten 10 numara diyecek bişi yok. En küçük ayrıntıyı bile ekleyip hareket vermişler. Kuşbakışında noktalar değil bildiğimiz insanlar gayet net duruyor (HD izlerseniz çok daha rahat kavrayabilirsiniz). Müzikler o kadar iyi değil hani benim zevkim değil ama duruma göre yaratılan müzikler tam oturmuş yani.
True Tears konusunda "Benim görüşüm, Squaw' ın görüşüdür". True Tears!!!
DicLonius- Süper Animeci
lafolya demiş ki:ecurset grean grean benimde izleme listemde büyük ihtimal yarın izlerim...
lafolyacim o zmn izledikten sonra senin yorumunu bekliyorum..icimde kalcak yoksa xD azcuk sövesim var bi kac karakteri xD pmden bildir bitirince xD
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
True Tears konusunde evet küçük ayrıntılara bile hareket verilmesi çok hoş bir ayrıntıdır ayrıca bir tavuk'un bir anime de bu kadar çok göz önüne alınması tıpkı bir ana karakter gibi tavuk'un bir kişi'yle özdeşleştirilmesi hem de derinlemesine hiçbir anime de karşıma çıkmadı kedi'ler dışında ki kedi olayı genel bir olgu artık anime'lerde yani Japon dünyasında.
Ama dediğim gibi tavuk ayrıntısı her ne kadar tavuk olarak yansıtılsa da onun bağdaştırılması bir karakterle ve de Noe'nin yaşadığı bir dramı bu şekilde anlatması seyirciye gerçekten de çok etkileyiciydi...
Ayrıntılar konusundaysa Dicle'nin de söylediği gibi izlerken neden bu öylecene bu kareye yerleştirilmiş diye bir ikilem yaşamıyor izleyici...Müziklerse nedense ben çok sevdim özellikle açılış şarkısı çok hoşuma gidiyor.
True Tears konusunda "Benim görüşüm, Diclonius'un görüşüdür". True Tears!!!
Ama dediğim gibi tavuk ayrıntısı her ne kadar tavuk olarak yansıtılsa da onun bağdaştırılması bir karakterle ve de Noe'nin yaşadığı bir dramı bu şekilde anlatması seyirciye gerçekten de çok etkileyiciydi...
Ayrıntılar konusundaysa Dicle'nin de söylediği gibi izlerken neden bu öylecene bu kareye yerleştirilmiş diye bir ikilem yaşamıyor izleyici...Müziklerse nedense ben çok sevdim özellikle açılış şarkısı çok hoşuma gidiyor.
True Tears konusunda "Benim görüşüm, Diclonius'un görüşüdür". True Tears!!!
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar Higurashi ye başladım..
Piskopat bişey...
Çok güzel.
Beğendim ama 4. bölümden sonra tekrar başa döndü
8 de tekrar başa döndü...
Bu hep böyle mi gidiio?
Şu an 9 daım?
Piskopat bişey...
Çok güzel.
Beğendim ama 4. bölümden sonra tekrar başa döndü
8 de tekrar başa döndü...
Bu hep böyle mi gidiio?
Şu an 9 daım?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2.sezon anlarsın Kordi, kusura bakma spoiler vermek istemiyorum Delirirsin 1. sezon, yeter ama bir daha başa dönerse bırakıcam artık diyebilirsin ama 2. sezon anlarsın
Edit: Sana söyleyebileceğim tek şey Tensei'den aldığım tek cümlelik spoiler olur:
Edit: Sana söyleyebileceğim tek şey Tensei'den aldığım tek cümlelik spoiler olur:
- Spoiler:
- Orada olan şeyler oluyor da olmuyor da..
Edit: Zaten okumamıştır diye düşünerek hemen hatamı düzelteyim, yanlış hatırlamışım demek ki tabi şüphelerim de vardı burada bir hata var sanki dedim ama neyse hemen düzelttim
En son Unde®minE tarafından Ptsi 15 Haz. - 17:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:
- Spoiler:
Orada olan şeyler aslında olmuyor..
- Spoiler:
- Orada olan herşey aslında oluyor ama farklı farklı evrenlerde.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:2.sezon anlarsın Kordi, kusura bakma spoiler vermek istemiyorum Delirirsin 1. sezon, yeter ama bir daha başa dönerse bırakıcam artık diyebilirsin ama 2. sezon anlarsın
- Spoiler:
Orada olan şeyler aslında olmuyor..
Ben öyle bir şey dedim? o.o''
Dediklerim;
- Spoiler:
- Furude Rika sınırlı olaraktan boyuttan boyuda geçebiliyordu. Ve öldüğü zaman sanıyorum ki "bilinci" uzay gibi bir mekan çizimi içinde bulunuyordu. Ruh da diyebiliriz. Her nasıl adlandırırsak. Bir süre sonra o "bilinci" başka bir boyuttaki kendisinde yer buluyor.
Öyle bir şey dediysem şöyle demişimdir. Oradaki şeyler hem oluyor, hem de olmuyor. Aynen böyle demişim olmalıyım.
Eğer tek bir boyutta takılı kalırsak oradaki şeylerden hiç biri olmuyor. Geniş düşüneceksek her şey oluyor. Zaten biz burada ikinci sezonda "geniş" düşünmeyi öğreniyoruz.
Sen dediğimi yanlış anlamışsın sanıyorum.
UnderMine nin spoilerini okuyunca hemen PM attım şakaysa bozmayayım diye ama görmedi
Cevapta yazılmış zaten ama okunmamalı
Bu seriyi bitirmeden soru sormamak ve spoiler almamak önemli, denildiği gibi 2.sezonda gereken cevaplar var.
Cevapta yazılmış zaten ama okunmamalı
Bu seriyi bitirmeden soru sormamak ve spoiler almamak önemli, denildiği gibi 2.sezonda gereken cevaplar var.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
çok pis spoiler aldım galiba... :S daha ikinci sezonu izlememiştim...
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Arkadaşlar sorum hem Code:Geass hem de Death Note ile alakalı bir sorum var
- Spoiler:
Death Note Special'ın sonunda C.C. gibi Ryuk da Shinigami World'de havaya bakarak "Am I right Raito" dio yani bu Lelouch olayı gibi oldu,Raito öldü mü yoksa Shinigami mi oldu?Bence olması muhtemel çünkü Rem bir bölümde biz insanlarım deforme olup gelişmiş halleriyiz dio
- Spoiler:
- evet hatta defteri kullanan kişi ne cennete nede cehenneme gidebilir diyordu ama ben öyle bi sahne hatırlamıyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
death note special dediğin death note director's cut değilmi ben onu izledim ama sıkıldığımdan sara sara izledim belki ondan kaçırmışımdır
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Death Note Director's Cut tan bahsediyor, ve 2 film olarak çıktı.
Doğrudur "scoutcrawler" benimde anladığım o oldu. Zaten Ryuk hep söylemişti defteri kullanan ne cennete ne cehenneme gidebilir diye, benim de beklentim hep böyle bir durum olacağı idi zaten.
Doğrudur "scoutcrawler" benimde anladığım o oldu. Zaten Ryuk hep söylemişti defteri kullanan ne cennete ne cehenneme gidebilir diye, benim de beklentim hep böyle bir durum olacağı idi zaten.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hayır rem ile ilgili olanı da söyliim
- Spoiler:
Hani shinigamiler elma yer mi dendiinde sölüodu
Ya bir de "scoutcrawler" "Death Note" tavsiye ediyorsun ama avatarın spoiler içeriyor ...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- belki ryuk raitonun gelecekteki halidir
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
3 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
3 sayfadaki 40 sayfası