Kage Fansub
+12
demokan36
sakura hime
sera myu
Deddo
jinxleus
LirvaTr
bLue-Dragon
vecitasan
bonjour
lantis
edemirci44
mavilynx
16 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Kage Fansub
http://kage-fansub.blogspot.com/
Herkeze selam =) Öncelikle birazcık kendimden bahsetmek istiyorum.
Animeleri uzun süredir takip eden biriyim. Yaz tatili gelmeden önce
aklımda sürekli çevirmenlik işi vardı. Başta anime çevirmeyi hiç
düşünmemiştim. Ta ki kankalarımdan biri gel Fansub sitesi açalım diyene
kadar =) Ben de reddetemedim tabi.
Başlangıçta Valkyria
Chronicles animesini çevirmeyi düşündük fakat olmadı. Daha sonra Wolfs
Rain animesine başlama kararı aldık ve işte karışınızda
http://kage-fansub.blogspot.com/
Şuan
çeviri işini kendi başıma yapmaktayım. Duruma göre diğer 2 arkadaşım
Vampire Knight adlı animenin çevirisine başlayacak. Eğer işler yolunda
giderse bir başka arkadaşımda The Melancholy Of Haruhi Suzumiya adlı
animeye başlıyor. Anlayacağınız 3 farklı projemiz olabilir. Şuan sadece
Wolf's Rain'in ilk bölümünü bitirdim. Her gün bir veya 2 bölüm
çevirmeyi düşünüyorum. ( Evet içimde büyük bir şevk var )
Yorumlarınız
ve her türlü eleştirinize açığız. =) Bu işte en önemli şey, tecrübedir
diye düşünüyorum =) Son olarak grubumuza çevirmen aranmaktadır. İstekli
olanlarınız varsa buradan bana haber verebilirler. =)
Projeler;
Wolf's Rain
öncelikle hayırlsı olsun çalışmalarınızda başarılar dilerim
Wolf's rain gerçekten çok güzel bir seri. Hayatımda unutamayacağım serilerden birtanesi.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Geri: Kage Fansub
Çalışmalarında başarılar dileyeyimde.Keşke çevirisi yapılmamış animelerden başlasalardı.Ve düşündüklernin hepsinin çeviris yapılmış.Anime fansub ve çeviri gruplarını yeterince takip etmiyorlar heralde.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
başarılar dilerim, bende aynen bedifecinin katılıyorum, keşke başka seriler seçselermiş
hayırlı ugurlu olsun yeni fan sub. keske yeni seriler olsaydi veya klasiklerden ayni seriyi 5 gurub çeviriyor dagılıyor sonra zevki kalmiyor.
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
Ben hepinize katılıyorum keşke yapılmayanlardan başlasalardı ama neyse hayırlı olsun diyelim.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Merhaba arkadaşlar. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Hepinizin görüşü ortak sanırım. Keşke farklı serilerden başlasalarmış şeklinde. Size hak vermiyor değilim. Anime seçerken farklı zorluklarla karşılaştık, amatör olduğumuz için de basitten başlayabildik anca. Kusura bakmayın =/ Yeni projelerimiz oldukça sizi buradan haberdar edeceğim.
Şuanki projelerimiz
Wolf's Rain Başladı. 30/1
One Piece Manga Yakında... 500/0
Vampire Knight Yakında... 13/0
The Melancholy of Haruhi Suzumiya Yakında... 14/0
One Piece Manga'sının ilk 500 bölümü Türkçe olarak yok. Ayrıca The Melancholy of Haruhi Suzumiya'nın da Türkçe altyazısı yok diye biliyorum. Vampire Knight'a başlar mıyız emin değilim. Şuan daha çok One Piece ve Wolf's Rain üzerine yoğunlaşmış durumdayız. Son olarak grubumuza çevirmen aranmaktadır. Eğer sizde bizimle beraber çalışmak istiyorsanız bloğumuzdaki bağlantıdan bize ulaşabilirsiniz =)
Şuanki projelerimiz
Wolf's Rain Başladı. 30/1
One Piece Manga Yakında... 500/0
Vampire Knight Yakında... 13/0
The Melancholy of Haruhi Suzumiya Yakında... 14/0
One Piece Manga'sının ilk 500 bölümü Türkçe olarak yok. Ayrıca The Melancholy of Haruhi Suzumiya'nın da Türkçe altyazısı yok diye biliyorum. Vampire Knight'a başlar mıyız emin değilim. Şuan daha çok One Piece ve Wolf's Rain üzerine yoğunlaşmış durumdayız. Son olarak grubumuza çevirmen aranmaktadır. Eğer sizde bizimle beraber çalışmak istiyorsanız bloğumuzdaki bağlantıdan bize ulaşabilirsiniz =)
LirvaTr- Mesaj Sayısı : 8
Haruhi Suzumiya yeni sezonu mu çevireceksiniz yoksa Sezon 1 deki bölümlerini mi?
jinxleus- Isınan üye
Ruh Hali :
Wolfs Rain 2. bölümü bu akşama kadar upload edilecektir.
One Piece Manga işinden vazgeçmeyi düşünüyoruz. 1-500 arası bölümleri zaten animeden takip edilebilir. Ama bu konu hala netlik kazanmadı.
The melancholy of haruhi suzumiya çevirisi 2-3 gün içerisinde başlayacaktır. Sağolsun en iyi arkadaşlarımdan biri beni kırmadı ve seve seve yardım edeceğini söyledi. Şuan bölümleri indirmekle meşgul kendisi. Bölümler iner inmez başlayacağını söyledi =) İlk sezon biter bitmez 2. sezona başlayacağız =)
Son olarak Vampire Knight projemiz vardı. İçlerinden en belirsizi bu. Şu ana kadar yapılan çoğu yorumda, altyazısı yapılmamış olan animelere başlamamız gerektiği düşünülüyor. Haklılarda =) O yüzden Vampire Knight iptal olabilir ve çevrilmemiş bir animeye geçiş yapabiliriz =)
Yorumlarınızı bekliyoruz =)
One Piece Manga işinden vazgeçmeyi düşünüyoruz. 1-500 arası bölümleri zaten animeden takip edilebilir. Ama bu konu hala netlik kazanmadı.
The melancholy of haruhi suzumiya çevirisi 2-3 gün içerisinde başlayacaktır. Sağolsun en iyi arkadaşlarımdan biri beni kırmadı ve seve seve yardım edeceğini söyledi. Şuan bölümleri indirmekle meşgul kendisi. Bölümler iner inmez başlayacağını söyledi =) İlk sezon biter bitmez 2. sezona başlayacağız =)
Son olarak Vampire Knight projemiz vardı. İçlerinden en belirsizi bu. Şu ana kadar yapılan çoğu yorumda, altyazısı yapılmamış olan animelere başlamamız gerektiği düşünülüyor. Haklılarda =) O yüzden Vampire Knight iptal olabilir ve çevrilmemiş bir animeye geçiş yapabiliriz =)
Yorumlarınızı bekliyoruz =)
Süper mega kendini bilmiş tavsiye: Çevirmiş olmak için değil, çevirmek istediğiniz ve sevdiğiniz için çevirin. Hele ki seri uzunsa...
Deddo- Isınan üye
Ruh Hali :
One Piece mangayı KorsanFanda çeviriyor. Bilgi amaçlı söylemek istedim.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
LirvaTr demiş ki:
bunu bir söz olarak kabul edebilir miyim... Baya beklediğim bir seriydi çünkü?
jinxleus- Isınan üye
Ruh Hali :
hayırlı olsun grubunuz ama haruhi suzumiya portakal yolu tarafından çevriliyor 2.sezonda hem portakal yolu hem soul of anime tarafından çevriliyor vampire knightın hepsi çevrildi one piece mangada yukarda arkadaşın belirttiği gibi çevrilmiş bende çevrillmeyen serilerin olmasından yanayım ama grup sizin karar sizin başarılar
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
grubunuz hayırlı olsun umarım fansub dünbyasında kalıcı olursunuz yukarıda diğer arkadaşların söylediği gibi çevrilmiş projeleri değilde yeni projelere başlasanız daha iyi olur böylece türkçe olarak daha fazla anime izleyebiliriz
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar The melancholy of haruhi suzumiya animesinin ilk sezon çevirilerini bahsettiğiniz sitelerde göremedim. 2. sezondan başlamışlar anladığım kadarıyla. Eğer link varsa lütfen gönderin =)
Hayırlı olsun umarım uzun ömürlü olursunuz Bu haruhi nin ilk sezonu portakalyolu cok güzel bie sekilde yapıyorlar
- Spoiler:
- Spoiler:
demokan36- Isınan üye
Ruh Hali :
Link için teşekkür ederim. Orada 7 bölümün altyazısını görebildim fakat anime 14 bölüm. Ayrıca nladığım kadarıyla Fansub da değil =) Onlara yetişebilirmisiniz derseniz, çevirmenimize bağlı. En çok karaoke ile uğraşıyor zaten. Onun dışında çabucak halledeceğini söyledi =) Sanırım Karaoke'yi bir kere yapmak yeterli olacaktır =) Yani yetişiriz, hatta geçeriz gibi geliyor bana. Tabi onlarda bizim gibi bir anda patlama yaparsa bilemem
yok onlarda fansub yapıyor portakal yolunun bütün projeleri fansub ve dediğin gibi patlama yapıp ellerindeki serileri bitirmeyi planlıyorlar ama bu patlama ne zaman olur bilmiyorum çünkü çok uzun serilere başlayacaklar o yüzden ellerindeki kısa serileri biran önce aradan çıkarmayı planlıyorlar diye düşünüyorum ama madem karar verdiniz umarım uzun ömürlü bi fansub grubu olursunuz haruhi suzumiya dışındaki fansub projeleriniz eğer çevrilmemiş animeler olursa hepsini zevkle takip edip yorum yazarım başarılar
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bence iyi bak birkac sayfadan olusuyor sadece iki bolum cevirmediler onu yakında vereceklermis (benim sevdiğim festival bolumu de var)hemde softsub halinde veriyorlar gene de cevirmek isterseniz sizin bileceğiniz birsey ama haruhi cevrilmesi de encodesi de zor bir seri zahmetli cevrilecek o kadar seri varken
demokan36- Isınan üye
Ruh Hali :
2 değil 7 bölüm yazdım zaten Tüm sayfalara baktım =) Desteğiniz için teşekkür ederiz arkadaşlar. Şöyle bir durum söz konusu. Burada ve daha bir çok sitedeki konularımızda çevrilmemiş animeleri çevirmemiz isteniyor. Hak da veriyoruz tabiki. O yüzden aklımda şöyle bir düşünce var. Wolf's Rain animesini askıya alıp, farklı bir animeye geçiş yapmalımıyım ? Fakat bu Wolf's Rain'i hiç bir şekilde etkilemeyecek. Zamanım oldukça çevirmeye devam edeceğim =) Görüşlerinizi bekliyorum =)
bence oldukça güzel ve mantıklı bir düşünce böylece yeni seriyi çevirirken ara sıra da wolf's rain bölümleri çıkacak ben bu görüşü destekliyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Olabilir, çünkü çevrilmiş serilerin çoğu animecilerin bilgisayarlarında mevcuttur. Mesela benim pc'de Wof's Rain animesi mevcut.
Ama başladığınız çeviriyide en azından iki haftada bir güncellemenizde faydalı olacaktır. Çünkü hiç izlememiş kişiler fansub olarak izlemek isteyebilirler.
Öneri olarakta; Slap Up Party, Shangri-La, Basquash!.
Ama başladığınız çeviriyide en azından iki haftada bir güncellemenizde faydalı olacaktır. Çünkü hiç izlememiş kişiler fansub olarak izlemek isteyebilirler.
Öneri olarakta; Slap Up Party, Shangri-La, Basquash!.
Arkadaşlar yoğun istek üzerine farklı bir animeye geçiş yapmaya karar
verdim. Bloğumuz geçici bir süre güncel olmayabilir, fakat çok güzel
bir geri dönüş yapacağız =) Yenilikler oldukça buradan haber vermeye
devam edeceğim =)
verdim. Bloğumuz geçici bir süre güncel olmayabilir, fakat çok güzel
bir geri dönüş yapacağız =) Yenilikler oldukça buradan haber vermeye
devam edeceğim =)
Shangri-La iyi olurdu gerçekten.Düşünün derim ben de.Beklemedeyiz.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
bonjour demiş ki:Öneri olarakta; Slap Up Party, Shangri-La, Basquash!.
Katılıyorum.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» animanist fansub...
» [AnS]Fansub
» Cinnet fansub
» smi fansub
» animanist fansub...
» [AnS]Fansub
» Cinnet fansub
» smi fansub
1 sayfadaki 2 sayfası