Resident Evil 5
+9
Lyzard
DicLonius
!Sweet Cat!
Servet
Zax
ademania
sakura
edemirci44
Desire
13 posters
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Resident Evil 5
!Sweet Cat! demiş ki:korku oyunlarından doom 3 ü oynayın görürüm sizi ben xD neyse konuyu dağıtmayalım =)
Doom3 ve korku? Tamam korku amaçlı yapılmış bir oyun ama korkudan daha ziyade ben çok gülmüştüm çıkan yaratık tiplerine...^^'
DicLonius- Süper Animeci
DicLonius demiş ki:Serisinin git gide saçmaladığı, gitgide bozulan ve dünya çapında hayran kaybeden serilerinden biri ki gerçektende öyle. Grafik olarak güzel ama 5 seridir basit bir rpg veya fps kamera açısı tutturamamış bi oyun ve gitgide dahada kötüleşen bi kamera açısı... Nerde güzelim RE1-2? Korku için Silent Hill' e davet ediyorum tüm oyunseverleri...
Resident Evil ve o tarz (gerçek olan veya olmayan) "survival horror" oyunlarında -buna tabi Silent Hill'de dahil-kamera açıları özellikle o şekilde ayarlanmıştır ki zaten. Ayrıca Silent Hill dediğin oyunda son serinin son oyunlarında iyi bir başarı elde edememeye başladı.
Resident Evil serisinde bence konu yine t-virüs ve zombilere dönmeyi becerebilirse ve aksiyon ile doldurmak yerine adventure öğeleri tekrar konulursa eskisi gibi başarılı olur.
Bence en güzel serileri 2 ve 3 dü şehirde olmayı ve ev ev gezmeyi çok seviyorum ^^ en son seride chris tekme filam atabiliyor aslında çöl yerine yine bir şehir seçilseydi daha iyi olurdu zombilere gelince ben son hallerinden korkuyorum yaa eline satırı almış koşuyor XD yavaş haraket eden zommi arıyom ben :9
Ewt ben onu istemiyorum çok kötü yaa zaten normal zombilerde heyecan yapıyom onlar gelince kopuyom XD bana normal zombili bir seri yapsınlar yaa
Memlekette T-virüs sıkıntısı varmış o yüzden normal zombilere kıran gelmiş. Şaka bir yana oyun firmaları nasıl kendi oyunlarımızı sabote ederiz diye uğraşıyorlar sanırım.
gerçekten de öyle filmide yapıldI ya havalara girdiler sanırım :pServet demiş ki:Memlekette T-virüs sıkıntısı varmış o yüzden normal zombilere kıran gelmiş. Şaka bir yana oyun firmaları nasıl kendi oyunlarımızı sabote ederiz diye uğraşıyorlar sanırım.
Servet demiş ki:DicLonius demiş ki:Serisinin git gide saçmaladığı, gitgide bozulan ve dünya çapında hayran kaybeden serilerinden biri ki gerçektende öyle. Grafik olarak güzel ama 5 seridir basit bir rpg veya fps kamera açısı tutturamamış bi oyun ve gitgide dahada kötüleşen bi kamera açısı... Nerde güzelim RE1-2? Korku için Silent Hill' e davet ediyorum tüm oyunseverleri...
Resident Evil ve o tarz (gerçek olan veya olmayan) "survival horror" oyunlarında -buna tabi Silent Hill'de dahil-kamera açıları özellikle o şekilde ayarlanmıştır ki zaten. Ayrıca Silent Hill dediğin oyunda son serinin son oyunlarında iyi bir başarı elde edememeye başladı.
Resident Evil serisinde bence konu yine t-virüs ve zombilere dönmeyi becerebilirse ve aksiyon ile doldurmak yerine adventure öğeleri tekrar konulursa eskisi gibi başarılı olur.
Aslında haklısın ama ne biliyim en azından kamera seçenekleri ekleseler daha hoş olabilirdi. Bide Silent Hill uzatılmayacak bir seri bence onun için dahada kötü oluyor evet.
Resident Evil serisinde senin dediğin gibi bu olayları ekleyip daha güzel olabilir. Ama burnunu bi kere soktu adventure' a onun için 2sini hazmede hazmede yapması lazım ani bi geçiş biraz saçma olur ama oyun olarak güzel olurdu
DicLonius- Süper Animeci
PSX'i ilk alıp kurduğum gün oynadığım ilk oyunlardan birisi Resident Evil diğeri Silent Hill'di. İki oyununda firmaları farklı olmasına karşın, oynanış ve tarz olarak sanki birbirlerinin izinden gidiyor gibiydiler. Bu takip günümüze kadar sürdü. Hiç bilmeyen bir adama iki oyunu da göster, aynı firmanın sanardı. Biz iki oyunu da şu "Az yaratık çıkan, çok bulmacalı" mantığı yüzünden sevmiştik. Dikkat edersen her iki oyundada serinin 4. oyunları bozulmanın başlangıcıydı. 5. oyunlar PS3 için alıp, aldığıma pişman olduğum çoğu oyun arasında en üst sırada yerlerini aldı.
Bendeki PS3 versiyonu elbette. Eylül veya Ekim de PC'ye çıkacak merak etme Desire.
aslında ben oynayamam sanırım onu yaa hani birisi oynasa yanında zevkle izlerim ^^Servet demiş ki:Bendeki PS3 versiyonu elbette. Eylül veya Ekim de PC'ye çıkacak merak etme Desire.
Oyun oynama tarzı Resident Evil 4 gibi işte biraz daha geliştirmşler. (Resident Evil 4'ü hiç sevememiştim)
hmm ben korkuyorum açıkcasıServet demiş ki:Oyun oynama tarzı Resident Evil 4 gibi işte biraz daha geliştirmşler. (Resident Evil 4'ü hiç sevememiştim)
yav korkuyorum ama vazgeçemiyorum titrediğimi biliyorum ben yaa ilk r2 oynarken küçüktüm tabi titriyordum hep korkudan fakat şu an sadece kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor.
Servet demiş ki:O Dualshock titrediği için, sen küçükken ben titriyorum sanmışsındır
yaaaa ağlarım vala üüüüüüüü
cooperative mode harika bu oyunda. ama malesef eski RE ruhu ile zerre alakası kalmamış oyunun.
Zaten bu (yeni nesil) oyunları ayakta tutan multiplayer yoksa dediğin gibi geçmişle alakası yok.
Keşke şu seri psp için de çıksa...
Ownd- Isınan üye
Ruh Hali :
Seriyi 1. oyundan beri oynarım fakat 4. oyundan sonra Aksiyon oyunundan farkı kalmadı. Eskiden Resident Evil denildiğinde tırsardık, ki bir Nemesis vardı ne yaparsak yapalım ölmüyor. Yeni oyunda ise bir veskırımız var. (Nedense 2008 - 2009`dan en az 5 - 10 tane oyun Africa`da geçiyor, neden acaba?!?!?) Bunuda öldüre bilene aşk olsun. Neyse iyi oyunlar herkeze, Valkyria Chronicles bitirme zamanı, teşekkürler Desire.
1. 2. ve 3. oyunu PSP`de oynaya bilirsiniz, 4. oyunuda bir arkadaşınızda oynayın, 5. oyunuda başka bir arkadaşınızda.
Ownd demiş ki:Keşke şu seri psp için de çıksa...
1. 2. ve 3. oyunu PSP`de oynaya bilirsiniz, 4. oyunuda bir arkadaşınızda oynayın, 5. oyunuda başka bir arkadaşınızda.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
2 sayfadaki 3 sayfası