Resident Evil 5
+9
Lyzard
DicLonius
!Sweet Cat!
Servet
Zax
ademania
sakura
edemirci44
Desire
13 posters
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Resident Evil 5
Sonvaynard 123 hepsini oynamayı denedim zaten çoğu yarısında takıldı falan ps1 oyunu olduğu için.hani düngün bir oyun çıksa grafikleri iyi olan vs..4 ü de bilgisayarda oynadım. 5 i daha oynamadım güzele benziyor.
Ownd- Isınan üye
Ruh Hali :
Ummm... Popsloader programını attınız mı acaba PSP`nize? ? ? Ondan sorun yarata biliyor Root bölümüne atacaksınız. İyi oyunlar.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
atım popsloader ı da. bende recovery menü açılmıyor yani oynanamıyorum doğru düzgün.(custom firmware yapmadım)
Ownd- Isınan üye
Ruh Hali :
Ummm... Custom Firmware yaptırtın derim, hem daha rahat olur, bildiğim kadarı ile en iyisi 3.71`di fakat ben 5.00 m-33 kullanıyorum. (Tam olarak emin değilim ama bu olmalı.) Bazı PSP oyunlarında sorun çıkarttığı bir gerçektir fakat olsun. Moom olan insanlık. :X :L
Ruh Hali :
Bendede 5.00 M33 var yani aynısı senle. dedim 5.50 ye yükseltirsem oyun oynayamam doğru düzgün.o yüzden dokunmuyorum.
Ownd- Isınan üye
Ruh Hali :
1, 2 ve 3 PC için oynanır bir şey demiyoruz, fakat elinde PSP`de oynamak varken...
Ben derim ki 3.71`e geri götürün sorun çözülsün, bildiğim kadarı ile her oyunu çalıştırıyor, İstanbulda iseniz, Bakırköyde bunu 5TL ye yapıyorlar.
Ben derim ki 3.71`e geri götürün sorun çözülsün, bildiğim kadarı ile her oyunu çalıştırıyor, İstanbulda iseniz, Bakırköyde bunu 5TL ye yapıyorlar.
Ruh Hali :
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
3 sayfadaki 3 sayfası