AnimeOu Fansub 11.09.2009
+49
S.Tensei
baris777777
jidoshie
SeRKaN
Mahlas_Kafkef
yuuki_cross
Katsura
SPAWN-TheUndead
Desire
tujo
new_cellie
cynthia
jinxleus
ozman
Saiyo
Lyzard
Shinonome
duktak
stratospheregirl
TooFun
HellAngel
Ranka Lee
hione
SheaN
Yaser
özz
4sprz
Underfined
bLue-Dragon
savage garden
anqelus
kisuke
bonjour
edemirci44
Darkcity87
AnTiOkSiDaN
bluetear
lantis
Susano'o
ecursed
sakura hime
spartiate
lafolya
mavilynx
CHOBiTS
meyday
sera myu
ademania
Merhak
53 posters
12 sayfadaki 23 sayfası
12 sayfadaki 23 sayfası • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Geri: AnimeOu Fansub 11.09.2009
Eveeet gelelim zurnanin sirt dedigi yere,
Kenichi serisi 49 ve 50. bölümler eklenerek tamamlanmistir. Serinin cevirisi ve encodesinde emegi gecen arkadaslara tesekkürlerimi sunuyorum.
Ayrica Naruto Shippuuden 121. bölüm eklenmistir.
Ayrica yeni bir seriye basladik yakinda o da geliyor iste buyrun bakin
[size=150][baslik]Tanıtım:[/baslik][/size]
İki sene önce annesi ve babası bir Choushu tarafından gözleri önünde öldürülen Ichimura Tetsunosuke intikam yemini ederek Shinsen Gumi’ye katılmak ister. Shinsen Gumi ise, aslında 15 yaşında olan ama 10 yaşındaymış gibi görünen bir çocuğun aralarına katılmasını reddeder. Tetsu sonunda Hijikata’yı ikna eder ve onun yardımcısı olur.
Kendisi için endişelenen abisinin sürekli peşinden koşması ve Tetsu ortadan kayboldukça Tatsu'nun acılar çekmesi bir yana, Shinsen Gumi'ye göre fazlasıyla boşboğaz ve hala çocuk ruhlu olan Tetsu burada bazı şeyleri değiştirmeye başlarken kendisi de bir "oni" olmak için insanlığından vazgeçmekle vicdanı arasında kalır.
(Kaynak: anime.gen.tr)
Kenichi serisi 49 ve 50. bölümler eklenerek tamamlanmistir. Serinin cevirisi ve encodesinde emegi gecen arkadaslara tesekkürlerimi sunuyorum.
Ayrica Naruto Shippuuden 121. bölüm eklenmistir.
Ayrica yeni bir seriye basladik yakinda o da geliyor iste buyrun bakin
[size=150][baslik]Tanıtım:[/baslik][/size]
İki sene önce annesi ve babası bir Choushu tarafından gözleri önünde öldürülen Ichimura Tetsunosuke intikam yemini ederek Shinsen Gumi’ye katılmak ister. Shinsen Gumi ise, aslında 15 yaşında olan ama 10 yaşındaymış gibi görünen bir çocuğun aralarına katılmasını reddeder. Tetsu sonunda Hijikata’yı ikna eder ve onun yardımcısı olur.
Kendisi için endişelenen abisinin sürekli peşinden koşması ve Tetsu ortadan kayboldukça Tatsu'nun acılar çekmesi bir yana, Shinsen Gumi'ye göre fazlasıyla boşboğaz ve hala çocuk ruhlu olan Tetsu burada bazı şeyleri değiştirmeye başlarken kendisi de bir "oni" olmak için insanlığından vazgeçmekle vicdanı arasında kalır.
(Kaynak: anime.gen.tr)
Ya bu arada yazmayi unutmusum. Online anime kismimiz acildi. Yavas yavas videolar yükleniyor. Isteyen oradanda izleyebilir. www.animeou.net/video ya da foruma girdiginizda bannerdaki sag en üst tusa tiklayin ..
İşte bu artık animeouda izleyemediğim serileri izleme vakti. Gerçi rapid yüzünden çoğu serilerini izleyemedim :S
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
yeni seri ve güncelleme için teşekkürler...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşlar harikasınız ben bu seriyi türkçe izlemeyi çok istiyordum süpersiniz bölümlerini merakla bekliyorum güncellemeler için çok teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sagolun arkadaslar. Bu arada NAruto Shippuuden 121. bölüm icin Megaupload linki de eklenmistir.
Gece Gece bir güncelleme daha Guin Saga 12 ve 13. bölümler eklenmistir.
Edit : Bu arada yazmayi unutmusum bizim 4sprz Kenichi serisini bitirince hizini alamamis ve mangasina da baslamis ve 144 ve 145. bölümleri vermis haberiniz olsun. Sanirim animenin bittigi yerden cevirmeye devam ediyor mangasini.
Edit : Bu arada yazmayi unutmusum bizim 4sprz Kenichi serisini bitirince hizini alamamis ve mangasina da baslamis ve 144 ve 145. bölümleri vermis haberiniz olsun. Sanirim animenin bittigi yerden cevirmeye devam ediyor mangasini.
teşekkürler her zamanki gibi süpersiniz ama bi sorum olacak h.s.d.k bitti trinity blood bitmek üzere souten kouro ve soul eater içinde fazla bi bölüm kalmadı bunlarda bitince durdurduğunuz projelere dönmeyi düşünüyormusunuz honey and clover,koutetsu sangokushi ve city hunterdan bahsediyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ah ablacim zaten onlarla ilgili bilgiler kendi konularinda vardi . Neyse tekrar hepsiyle ilgili bilgileri paylasayim o zaman senimi kiracaz. City Hunter durmadi sadece askiya alindi cünkü su an vallahi kafami kasiyacak vaktim yok ilyas arkadasimizin neti kesik oldugu icin naruto üstüme kaldi. Digerlerini saymiyorum bile bir sürü encode ve son kontrol var üzerimde. Yani ben rahatlayinca o seri yeniden devam edecek. Honey and Clover Jidosie nin serisi ve özellikle o seriyi kendi bitirmek istiyor ve yanina bir cevirmende buldu. Önce soul eater bitecek sonra o seriyi bitirecekler birlikte. Digeri ise tamamen durdu. Cevirmen ilyas kardesimizin seriye ilgisinin dagilmasi ve istegi kalmadigi icin seriyi durdurduk. Belki ilerde devam ettirmek isteyen biri cikar ama pek sanmiyorumsera myu demiş ki:teşekkürler her zamanki gibi süpersiniz ama bi sorum olacak h.s.d.k bitti trinity blood bitmek üzere souten kouro ve soul eater içinde fazla bi bölüm kalmadı bunlarda bitince durdurduğunuz projelere dönmeyi düşünüyormusunuz honey and clover,koutetsu sangokushi ve city hunterdan bahsediyorum
ehehe olsun bide senden dinlemiş oldum teşekkürler cevap verdiğin için
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürler
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Güncellemeler için teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
güncellemeler için teşekkürler merhak artık hızınıza yetişebilmek için yarışıyorum resmen...
@ bu arada ben online olarak izleyemiyorum. kullanıcı adımı ve parolamı kabul etmiyor .. yeniden mi bir üyelik gerekli acaba...
@ bu arada ben online olarak izleyemiyorum. kullanıcı adımı ve parolamı kabul etmiyor .. yeniden mi bir üyelik gerekli acaba...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sen sinirsiz internete sahip oldugun icin fansublarimizi indirmeye mahkum edildin ... Lafolya simdi diger admine sordum, diyoki sanirim üye olurken bir hata yapmis cünkü lafolya adinda bir üye gözükmüyor diyo. Yani tekrar üye ol ve aktiflestir. Bu kadar yani ...lafolya demiş ki:güncellemeler için teşekkürler merhak artık hızınıza yetişebilmek için yarışıyorum resmen...
tamam saol merhak... ama ben zaten fansublarınızı indiriyorum...birde sitenizde nickimin yanında 78 var .... sadece 2. seçenek olarak elimde bulunsun istiyorum . biraz sabırsız bir insanımda ....
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
güncelleme için teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende lafolya gibi giremiyorum önceden giriyordum.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
böyle sorunlarda Anqelus a özel mesaj atin. O ilgileniyo o taraf ile.bLue-Dragon demiş ki:Bende lafolya gibi giremiyorum önceden giriyordum.
12 sayfadaki 23 sayfası • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
12 sayfadaki 23 sayfası