AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur

+9
bLue-Dragon
Zax
bluetear
Tenbatsu
AkumA
ademania
özz
Mahlas_Kafkef
kordiseps
13 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Empty Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur

Mesaj tarafından kordiseps Salı 14 Tem. - 12:22

Arkadaşlar komik olablir...

School rumble veya Ouran High School bunların rapid linklerini de verebilirsiniz. ikisini de izlemedim...
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1596
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Cesur10

Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Empty Geri: Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur

Mesaj tarafından Mahlas_Kafkef Salı 14 Tem. - 12:37

GTO izle.Gülmekten ölürsün garanti veriyorum Very Happy
Mahlas_Kafkef
Mahlas_Kafkef
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 524
Nerden : Ya bak tarif edim or-an dan biraz çık ilker 9.caddeyle kekliğin kesişimi var orda işte
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Sarhos10

http://www.google.com

Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Empty Geri: Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur

Mesaj tarafından kordiseps Salı 14 Tem. - 12:42

Mahlas_Kafkef demiş ki:GTO izle.Gülmekten ölürsün garanti veriyorum Very Happy

GTO ne olum? Açıklasana Very Happy link yok mu link lol!
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Cesur10

Mesaj tarafından Mahlas_Kafkef Salı 14 Tem. - 12:47

Great Teacher Onizuka.Bu adam öğretmen olmaya falan çalışıyo oluyo garanti veriyorum Very Happy gülmekten ölücen

http://www.zone-anime.com/anime/great-teacher-onizuka.html

Burda bol alternatifli linkleri bulabilirsin
Very Happy
Mahlas_Kafkef
Mahlas_Kafkef
Süper Animeci
Süper Animeci

Nerden : Ya bak tarif edim or-an dan biraz çık ilker 9.caddeyle kekliğin kesişimi var orda işte
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Sarhos10

Mesaj tarafından kordiseps Salı 14 Tem. - 12:57

TAmam hemen linklerinden başladım... Uzunmuş 43 bölüm. rmvb indiriyorum o linklerden! Arkadaşlar önerilerinize açığım...
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Salı 14 Tem. - 13:17

gönderdiklerimiz yetmedi mi yahu Very Happy
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1172
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Keyifs10

Mesaj tarafından ademania Salı 14 Tem. - 13:21

School Rumble'ı Meiji Fansub'dan, Ouran'ı ise Animanist'ten bulabilirsin.
http://www.meijifansub.com/
http://www.animanist.com
ademania
ademania
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 473
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Deli10

Mesaj tarafından kordiseps Salı 14 Tem. - 13:23

özz demiş ki:gönderdiklerimiz yetmedi mi yahu Very Happy
Yetmez olur mu abla yaa! Ordan da fruits BAkete başliicam ben!
Stajdayım!
Şu sıralar daha az izliorum..
Amaa oyukarıda yazdıım 2 anime çok merak ettiğim seriler... Very Happy

Bu arada Rose of versalis de fazlı coştu. Çok beğedi yaa! Benim de başlamam lazım!!! Kurgu çok güzel falan diodu!!!
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından AkumA Salı 14 Tem. - 13:54

Kısa olarak ;

Sayonara zetsubou sensei -12+13 bölümlük 2 sezon ve 3 bölümlük ovası var.3. sezonu yayınlanmakta-
Lucky Star -24 bölüm,tek sezon-
Pani Poni Dash -26 bölüm tek sezon-
Azumanga Daioh -26 bölüm tek sezon-
Maria Holic -13 bölümlük,tek sezon-
Hare+Guu -26+6+7 lik 3 sezonu bulunmakta-
Minami-ke -13+13+13 bölümlük 3 sezonu var.-
Hetalia Axis Powers -26 bölüm bir sezon ve 2. sezonu yayınlanmakta-
Welcome To The NHK -24 bölüm tek sezon-
Detroit Metal City -12 bölüm, tek sezon-

Uzun olarak;

GTO -43 bölüm-
Hayate No Gotoku -51 bölüm,2. sezonu yayınlanmakta-
Komedi türü çok büyük bir tür oldugundan istedigin kadar anime yazabilirim,pek bir ayrıntıda vermediğinden (ecchi komedi,veya romantik komedi tarzı) ''Komedi'' ağırlıklı,Genel olarak diğer türlerin komedi tarafından bastırıldığı serileri önerdim.Muhtemelen bunların hepsini izlerken çok gülersin,eğlenirsin bayağı iyi zaman geçirirsin yani.Eğer yetmezse veya hiçbiri ilgini çekmezse belirt,yazayım hemen.Aklımda baya bir seri vardı fakat abartmak olmasın diye aralarında bunları seçtim.ama eminimki hepsinide çok severek izleyeceksin =)
Not:Linkler hakkında bir bilgim yok,o konuda yardım edemicem kusura bakma.
AkumA
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 234
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Idaree11

Mesaj tarafından özz Salı 14 Tem. - 13:55

ouran'ı isteseydiniz keşke vardı bende. neyse, fruits basket güzel bir animedir. rose of versailles'da kurgu gerçekten iyidir, fazlı sonunda depresyona girmez umarım Very Happy
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Keyifs10

Mesaj tarafından Tenbatsu Salı 14 Tem. - 14:21

Midori no Hibi / 13 Bölüm

Seiji SAWAMURA oldukça sert ve kaba birisidir. Okuldaki herkes
özellikle de kızlar ondan çok korkmaktadır çünkü Seiji okulun
kabadayısıdır. Sağ yumruğunu çok iyi kullanmasından dolayı çete
dövüşlerinde bu eline “Şeytanın Sağ Eli” adı takılmıştır.

Seiji’nin tek istediği sevebileceği bir kız arkadaşa sahip olmaktır.
Neredeyse yirmi kıza çıkma teklifi etmiş ancak red cevabı almıştır. Bu
gidişle hayatını yalnız geçireceğini düşünen Seiji, bir sabah
uyandığında sağ elinde bir terslik olduğunu fark eder. Seiji’nin meşhur
sağ eli, uzun zamandır Seiji’den hoşlanan ancak aşırı utangaç olduğu
için duygularını dile getirememiş olan Midori KASUGANO adlı bir kıza
dönüşmüştür.

Seiji sağ eliyle ilgili bu sırrı herkesten gizlemek ve her şey normale
dönene kadar bu şekilde yaşamaya alışmak zorundadır. Midori ise bu
durumdan gayet mutludur çünkü tek aşkı Seiji ile 24 saat birliktedir.

Tanıtım: anime.gen.tr

İndirme Linkleri: http://www.animea.net/download/145/Midori+no+Hibi.html
Tenbatsu
Tenbatsu
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 166
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Bezgin10

http://tenbatsu.sosyomat.com

Mesaj tarafından bluetear Salı 14 Tem. - 14:49

özz demiş ki:ouran'ı isteseydiniz keşke vardı bende. neyse, fruits basket güzel bir animedir. rose of versailles'da kurgu gerçekten iyidir, fazlı sonunda depresyona girmez umarım Very Happy

fazlıdan sözediyorsun lol!

ama bende 6.bölümdeyim sonunda kötü bişey mi olacak Shocked
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1079
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Pusuda10

Mesaj tarafından özz Salı 14 Tem. - 15:26

neden fazlı insan değil mi? Very Happy
ne olacak söyleyemem, 6. bölüm, daha çok başındaymışsın. şöyle 20li bölümlere falan gel, o bölümlerden itibaren çok dugusal anlar yaşayacaksınız Wink
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Mahlas_Kafkef Salı 14 Tem. - 17:50

AkumA demiş ki:Kısa olarak ;

Detroit Metal City -12 bölüm, tek sezon-

Ha doğru DMC var bi de O da aşırı komik.(Bazı sahnelerinde altıma yapmamak için zor tutuyodumxD)ama 13 bölüm 12 değil Razz
Mahlas_Kafkef
Mahlas_Kafkef
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Zax Salı 14 Tem. - 17:58

Dmc bazı bölümlerde çok saçma gelse de bazı bölümlerde gülmekten öldürüyor. Hele bir japon kulesi mi ne öyle bir bölüm var. İzlemek lazım anlatılcak gibi değil xD

En son Zax tarafından Salı 14 Tem. - 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Zax
Zax
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 829
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Kustah10

http://kingsjoy.deviantart.com/

Mesaj tarafından bLue-Dragon Salı 14 Tem. - 18:21

Amatsuki
Baccano
Bus Gamer
Devil May Cry
Ef- Tale of Memories- Melodies
Ga-Rei Zero
Hellsing
Higashi No Eden
Natsume Yuujinchou
Night Wizard
Spice and Wolf
Hepsi 11-13 bölüm arasında geçiyor.
bLue-Dragon
bLue-Dragon
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 1946
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Olgun10

Mesaj tarafından kordiseps Salı 14 Tem. - 18:48

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim... linkleri bulamassam PM atarım şimdiden söyliim... KIRMIZI GÜLÜCÜK
Bugün Mahlasınkine başladım.
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından AnTiOkSiDaN Salı 14 Tem. - 18:51

Daha öncede başka bir yre yazmıştım sanırım. Exel Saga. 26 bölüm ve izlediğim en iyi absürt komedi olduğunu söyleyebilirim.
AnTiOkSiDaN
AnTiOkSiDaN
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 394
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Tembel10

Mesaj tarafından wiL- Salı 14 Tem. - 19:03

Tenbatsu demiş ki:Midori no Hibi / 13 Bölüm

Seiji SAWAMURA oldukça sert ve kaba birisidir. Okuldaki herkes
özellikle de kızlar ondan çok korkmaktadır çünkü Seiji okulun
kabadayısıdır. Sağ yumruğunu çok iyi kullanmasından dolayı çete
dövüşlerinde bu eline “Şeytanın Sağ Eli” adı takılmıştır.

Seiji’nin tek istediği sevebileceği bir kız arkadaşa sahip olmaktır.
Neredeyse yirmi kıza çıkma teklifi etmiş ancak red cevabı almıştır. Bu
gidişle hayatını yalnız geçireceğini düşünen Seiji, bir sabah
uyandığında sağ elinde bir terslik olduğunu fark eder. Seiji’nin meşhur
sağ eli, uzun zamandır Seiji’den hoşlanan ancak aşırı utangaç olduğu
için duygularını dile getirememiş olan Midori KASUGANO adlı bir kıza
dönüşmüştür.

Seiji sağ eliyle ilgili bu sırrı herkesten gizlemek ve her şey normale
dönene kadar bu şekilde yaşamaya alışmak zorundadır. Midori ise bu
durumdan gayet mutludur çünkü tek aşkı Seiji ile 24 saat birliktedir.

İndirme Linkleri: http://www.animea.net/download/145/Midori+no+Hibi.html

Tenbatsu nun önerisine katılıyorum
Hem garip-alışılmışın dışında hem de komik ve sonlarda drama giriyor işin içine cidden güzel bir anime...

Bunun dışında Ouran zaten önerilmiş ve kesinlikle kaçırılmaması gerekir
Golden boy u önereni göremedim-gözümden kaçmış olabilir-
Ecchi biraz/baya fazla olabilir ama kesinlikle kesinlikle ve kesinlikle izlenmesi gerekilen bi anime
O kadar güleceksin ki durdurucaksın animeyi gülmek için Very Happy

Bide çok kısa yazmışsın sadece komik olabilir demişsin
Biraz daha açsan ne türlerden hoşlandığını daha süper olur

Yukaridakilerin rapid linkleri de:

Midordi no Hibi - 60 mb rmvb.
Spoiler:

Not:Linkler denenmiştir bende bu linklerden indirdim ve izledim.

Buyur bu da Türkçe altyazısı
Spoiler:
O olmadı
Spoiler:

Golden Boy- 50-55 mb rmvb.
Spoiler:

Not-2:Bu linkler çalışır ama denenmemiştir.Kendi indirdiğim linklerin boyutu yüksek olduğundan kota dostu olarak bunları buldum sana-ki kırık değil çalışır yani.

Golden Boy Tr altyazı
Spoiler:
O olmadı
Spoiler:

Ouran ı kota dostu olarak bulamayacaksın sanırım abi çünkü Animanist'in çevirdiği hardsub (gömülü) sanırım ve bölümleride 3 chapterdı galiba :|
Ama sitedekilerden rica edip sana sadece altyazıyı atarlarsa söyle sana kota dostlu rapid linkleri yollayayım OK

İyi uğraştım ama değdi Razz -ki neden bilinmez Razz
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 547
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Eglenc10

Mesaj tarafından wiL- Salı 14 Tem. - 19:04

Oops Golden Boy tanıtım unutmuşum
Tanıtım:

Kintarou Oe, hiç göstermese de aslında dahi bir gençtir ve üniversitede bütün derslerini vermiş olmasına rağmen mezun olmadan okulu bırakmıştır. Gezgin bir öğrenci olmaya karar verir ve bisikletine atlayıp hayat, dünya ve kadınlar hakkında öğrenebileceği her şeyi öğrenmek için yollara düşer. Her işi yapmaya razıdır ve aslında yapabilir de. Yolculuğu onu birçok farklı işle ve farklı kadınlarla karşılaştıracak ve hepsi bu canını dişine takarak çalışan genci sevecektir; tabii Kintarou gene pembe bisikletinin üstünde kaçmamışsa…

Not:Agt den alıntıdır... Smile
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 547
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Eglenc10

Mesaj tarafından Mahlas_Kafkef Salı 14 Tem. - 19:33

Zax demiş ki: Hele bir japon kulesi mi ne öyle bir bölüm var. İzlemek lazım anlatılcak gibi değil xD

Tabi değil.(hem komik hem +18:DxD)
Mahlas_Kafkef
Mahlas_Kafkef
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından AkumA Salı 14 Tem. - 21:19

bLue-Dragon demiş ki:Amatsuki
Baccano
Bus Gamer
Devil May Cry
Ef- Tale of Memories- Melodies
Ga-Rei Zero
Hellsing
Higashi No Eden
Natsume Yuujinchou
Night Wizard
Spice and Wolf
Hepsi 11-13 bölüm arasında geçiyor.
hepsi kaliteli serilerde ben hiçbirinde aşırı bi gülmedim.Kimi dram,kimi aksiyon kimi macera ağırlıklı düzgün komedi ağırlıklı yok aralarında sanırsam.
AkumA
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 234
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Idaree11

Mesaj tarafından bLue-Dragon Salı 14 Tem. - 21:26

Sırf komedi diye kısıtmadım kısa olan ne seri varsa aklımda onları yazdım Smile
bLue-Dragon
bLue-Dragon
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 1946
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Olgun10

Mesaj tarafından Tenbatsu Salı 14 Tem. - 23:31

Onegai Teacher Tanıtım/12 Bölüm:

Lise öğrencisi Kei Kusanagi, göl kenarında bir kadının bir ışık hüzmesi
içinden çıktığı görür. Bunun bir rüya olduğunu düşünür ve aldırış
etmez. Ertesi gün aynı kadını kendi sınıfında üstelik bir de öğretmen
olarak görünce, yaşadıklarının bir rüya olmadığı anlar. Yeni öğretmeni
Mizuho bir uzaylıdır ve Kei de onun bu sırrını biliyordur. Üst üste
gelişen olaylar ikilinin evlenmesine neden olacak, bundan sonra Kei
için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

İndirme Linki: http://www.animea.net/download/416/Onegai+Teacher.html

Onegai Twins Tanıtım/12 Bölüm:

Annesi tarafından terk edilen ve bir çok farklı yetimhanede
büyümek zorunda kalan Kamishiro Maiku’nun elinde çocukluğuna dair kalan
tek hatıra, oyuncak bir havuzda birlikte oynadığı, kendisiyle aynı
tonda göz rengine sahip olan küçük bir kız çocuğuyla çekilmiş
fotoğrafıdır.

UFO görüldüğü iddia edilen bir bölgede yapılan haberin arka planında
elindeki fotoğrafın çekildiği evi gören Maiku, bu kasabaya yerleşmeye
ve çocukluk anılarını aramaya karar vererek evi kiralar.

Ancak bir gün kapısında iki kız belirir: Miyafuji Miina ve Onodera
Karen. İkisinin de göz rengi Maiku’yla, dolayısıyla da fotoğraftaki kız
çocuğuyla aynıdır ve ikisi de Maiku’nun ikizi olduğunu iddia
etmektedir. Üstelik ikisininde elinde aynı fotoğrafın birer kopyası
vardır.

Ellerinde üç fotoğraf bulunan üç gencin içinden sadece ikisi kardeştir. Öyleyse üçüncü yabancı kimdir?

Not: Onegai Teacher hikayesi ile aynı kasabada geçen Onegai Twins'in hikayesinin karakterleri de, Onegai Teacher'ın karkterleriyle aynı okula gitmektedirler. Ancak Twins'in konusu Teacher hikayesinden sonra devam etmektedir.

İndirme Linki: http://www.animea.net/download/414/Onegai+Twins.html

Onegai Teacher ve Onegai Twins; Bu iki seri birbiri ile alakalı. Onegai Teacher'dan bir sene sonra aynı okulda başka kişilerin hikayeleri anlatılıyor ama Onegai Teacher'daki karakterler olaya dahil ediliyor ve nedese orada Ichigo Morino adlı karakter Toradora'dan Aisaka Taiga'ya çok benziyor ve onun gibi çıtı pıtı bi kızımız. Ben izledim sevdim.
Tenbatsu
Tenbatsu
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 166
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Bezgin10

http://tenbatsu.sosyomat.com

Mesaj tarafından CHOBiTS Çarş. 15 Tem. - 0:08

Sen bu tavsiyeleri izleyene kadar bu başlığa kilit vurmak lazım.Yoksa sen bunların alttan kalkamazsın.Ben şimdi tavsiye vercem ama yazmaya üşeniyorum.Myanimelisteme bak 8 üzeri puan verdiğim animleri öneririm.İstediğin hakkında yorum yda açıklamada yaparım istesen sen seçer söylersin.
CHOBiTS
CHOBiTS
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 3289
Nerden : Çanakkale'de artık askerim.Mesaj atarken bunu unutmayın.
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur Anlayi10

https://animemangantr.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics