AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur

+9
bLue-Dragon
Zax
bluetear
Tenbatsu
AkumA
ademania
özz
Mahlas_Kafkef
kordiseps
13 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur - Sayfa 2 Empty Geri: Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur

Mesaj tarafından AkumA Çarş. 15 Tem. - 3:47

Onegai Teacher ve Onegai Twins berbat seriler bana göre.Kesinlikle tavsiye etmem.Söyleyeyim boşa zaman kaybı bana göre.İzlemen gereken çok daha kaliteli seriler var diye düşünüyorum.

Not:Konuya girdigimde konu kilitli değildi,bende mesaj yazmamda bir sakınca yoktur diye yazdım.Görmemezlikten gelmedim mesajı yani.Eğer bir yanlışlık yapmışsam-konuya daha fazla mesaj atılmaması gerekiyor gibisinden-mesajımı silebilirsiniz.problem olmaz.Belirteyimde yanlış anlaşılmasın =)
AkumA
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 234
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur - Sayfa 2 Idaree11

Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur - Sayfa 2 Empty Geri: Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur

Mesaj tarafından Tenbatsu Çarş. 15 Tem. - 10:49

AkumA demiş ki:Onegai Teacher ve Onegai Twins berbat seriler bana göre.Kesinlikle tavsiye etmem.Söyleyeyim boşa zaman kaybı bana göre.İzlemen gereken çok daha kaliteli seriler var diye düşünüyorum.

Not:Konuya girdigimde konu kilitli değildi,bende mesaj yazmamda bir sakınca yoktur diye yazdım.Görmemezlikten gelmedim mesajı yani.Eğer bir yanlışlık yapmışsam-konuya daha fazla mesaj atılmaması gerekiyor gibisinden-mesajımı silebilirsiniz.problem olmaz.Belirteyimde yanlış anlaşılmasın =)

Smile...
Tenbatsu
Tenbatsu
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 166
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur - Sayfa 2 Bezgin10

http://tenbatsu.sosyomat.com

Mesaj tarafından doumeki Çarş. 15 Tem. - 17:49

özz demiş ki:neden fazlı insan değil mi? Very Happy
ne olacak söyleyemem, 6. bölüm, daha çok başındaymışsın. şöyle 20li bölümlere falan gel, o bölümlerden itibaren çok dugusal anlar yaşayacaksınız Wink

ben geldim 20lere...
Spoiler:

blu spoiler verdim okusana...bütün seri boşa gitsin hıhıh
doumeki
doumeki
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 532
Ruh Hali : Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur - Sayfa 2 Uykum210

http:// www.myspace.com/snokdros

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics