Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur
+9
bLue-Dragon
Zax
bluetear
Tenbatsu
AkumA
ademania
özz
Mahlas_Kafkef
kordiseps
13 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur
Onegai Teacher ve Onegai Twins berbat seriler bana göre.Kesinlikle tavsiye etmem.Söyleyeyim boşa zaman kaybı bana göre.İzlemen gereken çok daha kaliteli seriler var diye düşünüyorum.
Not:Konuya girdigimde konu kilitli değildi,bende mesaj yazmamda bir sakınca yoktur diye yazdım.Görmemezlikten gelmedim mesajı yani.Eğer bir yanlışlık yapmışsam-konuya daha fazla mesaj atılmaması gerekiyor gibisinden-mesajımı silebilirsiniz.problem olmaz.Belirteyimde yanlış anlaşılmasın =)
Not:Konuya girdigimde konu kilitli değildi,bende mesaj yazmamda bir sakınca yoktur diye yazdım.Görmemezlikten gelmedim mesajı yani.Eğer bir yanlışlık yapmışsam-konuya daha fazla mesaj atılmaması gerekiyor gibisinden-mesajımı silebilirsiniz.problem olmaz.Belirteyimde yanlış anlaşılmasın =)
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Bana şöyle güzel çok uzun olmayacak bikaç anime!!! Linkleri olursa da iyi olur
AkumA demiş ki:Onegai Teacher ve Onegai Twins berbat seriler bana göre.Kesinlikle tavsiye etmem.Söyleyeyim boşa zaman kaybı bana göre.İzlemen gereken çok daha kaliteli seriler var diye düşünüyorum.
...
özz demiş ki:neden fazlı insan değil mi?
ne olacak söyleyemem, 6. bölüm, daha çok başındaymışsın. şöyle 20li bölümlere falan gel, o bölümlerden itibaren çok dugusal anlar yaşayacaksınız
ben geldim 20lere...
- Spoiler:
- o kraliçeye bi dayak şart...(çok seviorm kendisini fakat bile bile giyotinle ölmek istio resmen(biraz araştrdım da hayat hikayesini ) )
blu spoiler verdim okusana...bütün seri boşa gitsin
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
2 sayfadaki 2 sayfası