Zax'ın Renklendirmeleri ( Aigawa Love Eklendi! [Bleach'in son bölümü okumayanlar için spoiler!])
+11
bLue-Dragon
Desire
DFalcon
alik1818
muhtesemmatrix
kakashifan
gundamaster
özz
DicLonius
savage garden
Zax
15 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Zax'ın Renklendirmeleri ( Aigawa Love Eklendi! [Bleach'in son bölümü okumayanlar için spoiler!])
Açtığım en dandik başlık ismiyle merhaba xD
Az buçuk renklendirme biliyorum. Arada canım sıkıldığında da yapıyorum. Neyse lafı fazla uzatmadan yaptıklarımı göstereyim.
Bu ilk adam akıllı renklendirmem o nedenle birçok eksiği vardır buna eminim. Kendi gördüklerimde varda bu saatten sonra düzeltmesi imkansız xD Lineart'ı kimden çaldım hatırlamıyorum xD
Bu da daha gölgelendirme atılmamış Naruto. Naruto fan'ı felan değilim fakat poz oldukça hoşuma gitti. Yakın zamanda gölgelendirmeyi atıcam. Bunun lineart'ı da çalıntıdır xD
Ulqi!,
Orjinal sayfa,
Lineart,
Renkli,
Sasuke,
Orjinal Sayfa,
Lineart,
Hatun Kişi
Lineart,
Renkli,
Aigawa Love,
Lineart,
Renkli,
Not; Büyük resimleri masa üstünüze kaydedip bakmanız gerekiyor.
Az buçuk renklendirme biliyorum. Arada canım sıkıldığında da yapıyorum. Neyse lafı fazla uzatmadan yaptıklarımı göstereyim.
Bu ilk adam akıllı renklendirmem o nedenle birçok eksiği vardır buna eminim. Kendi gördüklerimde varda bu saatten sonra düzeltmesi imkansız xD Lineart'ı kimden çaldım hatırlamıyorum xD
- Spoiler:
Bu da daha gölgelendirme atılmamış Naruto. Naruto fan'ı felan değilim fakat poz oldukça hoşuma gitti. Yakın zamanda gölgelendirmeyi atıcam. Bunun lineart'ı da çalıntıdır xD
- Spoiler:
Ulqi!,
Orjinal sayfa,
- Spoiler:
Lineart,
- Spoiler:
Renkli,
- Spoiler:
Sasuke,
Orjinal Sayfa,
- Spoiler:
Lineart,
- Spoiler:
- Spoiler:
Hatun Kişi
Lineart,
- Spoiler:
Renkli,
- Spoiler:
Aigawa Love,
Lineart,
- Spoiler:
Renkli,
- Spoiler:
Not; Büyük resimleri masa üstünüze kaydedip bakmanız gerekiyor.
En son Zax tarafından Paz 6 Eyl. - 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Geri: Zax'ın Renklendirmeleri ( Aigawa Love Eklendi! [Bleach'in son bölümü okumayanlar için spoiler!])
Vay ilki harika :3 Narutoyu tam haliyle görmek istiyoruz Zaxsama :3
Geri: Zax'ın Renklendirmeleri ( Aigawa Love Eklendi! [Bleach'in son bölümü okumayanlar için spoiler!])
Zax renklendirmeler güzel ona bakarsan ben hiç renklendirme bilmiyorumxD İlkinde güzel yapmışsın renklendirmeyi. Sanırım resimler sana ait değil?
DicLonius- Süper Animeci
eline sağlık, renklendirmeyi az buçuk biliyorum demişsin ama baya iyi gözüküyor, ben hiç bilmiyorum mesela
bilen bir arkadaş çıksa da bir kaç tüyo verse gerçekten çok iyi olur. bizim gibi acemilere yardımcı olun
bilen bir arkadaş çıksa da bir kaç tüyo verse gerçekten çok iyi olur. bizim gibi acemilere yardımcı olun
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Daha fazla ton kullansan çok daha iyi olurdu renklendirmeler. Lineart yeterince temiz olduğundan renkler de gayet iyi duruyor. Renklendirmede lineartın temiz olmasının büyük bir önemi var zaten.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
süper olmuş zax hayran kalmamak elde değil...! devmını dört gözle bekliyorum..bir de dogs'dan bi kare renklendirsen harika olur:)
ooo zax adamım eline sağlık
muhtesemmatrix- Soul of Anime
sansüre hayır
alik1818- Mesaj Sayısı : 15
Ruh Hali :
Ulqi renklendirmesi ekledim. Bu benim bu tarzdaki ilk renklendirmem. O nedenle eleştiriye ihtiyacım var. Yorumlarınızı bekliyorum.
Edit: Ha bu arada Kingsjoy benim deviantart nick'im o nedenle orda KUBO TITE/KINGSJOY yazmakta : )
Edit: Ha bu arada Kingsjoy benim deviantart nick'im o nedenle orda KUBO TITE/KINGSJOY yazmakta : )
Giderek kendini geliştiriyorsun^^ Ama arka plandaki mavi/yeşil renk pek uymamış gibi ve daha farklı font da kullanabilirdin. Artık o kadar güzel yapıyorsun ki söyleyecek hata bulamıyor insan XD sama sol tarafta bi yer taşmış sanırım
Edit: Aynı sayfayı ben de renklendirdim
Edit: Aynı sayfayı ben de renklendirdim
bravo zax çok begendim çalışmanı ^^
O arka planı ne renk yapsam bılemedım. İlkten böyle gece gökyüzü yıldızlar felan koyayım dedim vazgeçtim. psd olarak kayıtlı kafama eserse sonra birşeyler yaparım o konuda. O taşmayı bende gördüm ama onca şeyden sonra artık onu düzeltmek gelmedi içimden inankı xD Sanırım onu hatadan dahi saymadım xD
Biliyorum selçuk, ama benimki daha güzel Şaka tabiki xD
Edit: Saol Desire, geliştiriyorum işte yavaştan yavaştan kendimi : )
Biliyorum selçuk, ama benimki daha güzel Şaka tabiki xD
Zaxsama bayıldım o renk geçişine :3 mavi yeşil geçişleri her zaman beğnmişimdir. O renk kodunu bana da söyler misin :3 Çalışmaların gayet güzel ve daha da güzelleşiyor tebrik ediyorum ^^
reca ederim canım yorum yapmamamın nedeni renklendirmeden anlamayışım çizim konusunda olsa patlatmıştım bir kaç hatanı XDZax demiş ki:
Teşekkürler arkadaşlar : )
Kodlar bunlar savage,
Mavi: 002c76
Yeşil: 00793a
Aslında farkında değilsin ama bana yardımcı olabileceğin bir konu var Desire. Çizim yapıyorsun sonuçta. Gölgelendirmelerde sorun çekiyorum. Yani nerelere gölge atsam bilemiyorum. " ben olsaydım gölgeleri şuralara atardım " veya " bak burdaki gölgeler iyi olmamış şöyle yapabilirdin " vs tarzında eleştirilerde bulunabilirsin : )
Bu arada savage -sama eki kullanma ya sen büyüksün benden sonuçta xD
Kodlar bunlar savage,
Mavi: 002c76
Yeşil: 00793a
Aslında farkında değilsin ama bana yardımcı olabileceğin bir konu var Desire. Çizim yapıyorsun sonuçta. Gölgelendirmelerde sorun çekiyorum. Yani nerelere gölge atsam bilemiyorum. " ben olsaydım gölgeleri şuralara atardım " veya " bak burdaki gölgeler iyi olmamış şöyle yapabilirdin " vs tarzında eleştirilerde bulunabilirsin : )
Bu arada savage -sama eki kullanma ya sen büyüksün benden sonuçta xD
kodlar için teşekkürler Zax ^^ çok seviyorum bu renkleri :3
peki
- Spoiler:
aslında yazım güzeldir benim ama tabletimde bir sorun vardı anlamadım :S
Haha evet çok saol açıklamalar için xD Öncelikle gölgelendirmede 2 ton kullanımı bu tarzda çok yapılan birşey. Eğer orda o koyu rengi yapmasaydım çok kötü duruyordu. Sonuçta gerçek hayatta renkler arası geçiş oluyor ( tıpkı çerçevedeki yeşil mavi geçişi gibi gerçek gölgelerde cisimden uzalaştıkça saydama doğru geçiş yapıyorlar. ) burda bunu yapamayacapımızdan 2 ton kullanılıyor. Evet kubo ışğı yukarıdan ayarlamış ama eğer öyle yapsaydım saçta bir sorun olucaktı. Onun gölgelendirmesi kıyafetın aşağısına kadar gelmek zorunda kalıcaktı. O nedenle bende ışığı tek bir yerden değil de ulqi'nin kafasından ayaklarının altına kadar olan bir yuvarlak çizgi olarak düşünüp gölgelendirme yaptım. Ayrıca kıyafetinin içi de önünden gelen ışık nedenlye aynı renk kaldı. Aslında tereddütte kaldım koyu yapsam mı diye ama sonra vazgeçtim. O kıyafetin yakalarının dış kısmını evet gölgelendirsem çok daha güzel olabilirdi. O yanlarındaki gölgelerle birleştirebilirdim.
Çok teşekkürler eleştiriler için. Her çalışmamda eleştirilerini bekliyorum : )
Çok teşekkürler eleştiriler için. Her çalışmamda eleştirilerini bekliyorum : )
hmm bu gölgelendirmedeki iki rengi hiç bilmiyordum :S öğrenmem iyi oldu ^^ aslında ben çeneye baktım çeneye göre ışık yukarıdan geliyor onun için diğer gölgelendirmeleri uygun bulmadım ve yukarıdan derken ışık karşıdan geliyor bak mesela benim avatarımdaki kız çiziminde ışık yukarıdan gelmiş ve göğüse kadar gölge düşmüş neyse çok uzattım başarılar sana ^^
Sasuke eklendi. Fakat görüldüğü gibi orjinal sayfa ile arasında fark var. O göze gelen efekt, ne derlerse artık. Onun brush'undan bulmak lazım. Gece gece de aramak zor geldi. Yarın bulur eklerim bi sorun çıkmaz ise.
Çağlayan eline sağlık gerçekten güzel olmuş
Teşekkürler savage : )
Sasuke renklendirilmesine speedlines eklendi ve bazı renk ayarı değişiklikleri yapıldı. Son hali bu.
Sasuke renklendirilmesine speedlines eklendi ve bazı renk ayarı değişiklikleri yapıldı. Son hali bu.
Hatun kişi eklenmiştir.
Hehe, hatun kişi. İşte bilinmeyen bir hanımkızımız olduğundan isim verme konusudna hayal gücümü zorlamama sebep oldu. Arkadaşlar lineart benim değildir. Deviantart'da görüp beğendim. Farklı bir stilde de renklendireyim dedim. Aslında 2 gün önce mi ne bitmişti bu bazı hataları düzeltmek kalmıştı onlarda zor geliyordu. Şimdi 5 dakikada düzeltip ekledim.
Hehe, hatun kişi. İşte bilinmeyen bir hanımkızımız olduğundan isim verme konusudna hayal gücümü zorlamama sebep oldu. Arkadaşlar lineart benim değildir. Deviantart'da görüp beğendim. Farklı bir stilde de renklendireyim dedim. Aslında 2 gün önce mi ne bitmişti bu bazı hataları düzeltmek kalmıştı onlarda zor geliyordu. Şimdi 5 dakikada düzeltip ekledim.
Tüh ya bende anime karekteri sandım çok güzelmiş sevdim. Renklendirmede süper.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Teşekkürler : )
Valla ben çok beğendim hatun kişiyi. Animesi olsa da izlesek cinsinden cidden xD Ama yetenekli birinin çizimi.
Valla ben çok beğendim hatun kişiyi. Animesi olsa da izlesek cinsinden cidden xD Ama yetenekli birinin çizimi.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası