Zax'ın Renklendirmeleri ( Aigawa Love Eklendi! [Bleach'in son bölümü okumayanlar için spoiler!])
+11
bLue-Dragon
Desire
DFalcon
alik1818
muhtesemmatrix
kakashifan
gundamaster
özz
DicLonius
savage garden
Zax
15 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Zax'ın Renklendirmeleri ( Aigawa Love Eklendi! [Bleach'in son bölümü okumayanlar için spoiler!])
Teknik oldukça gelişmiş. Lakin hala gölgelendirmeden kaçınılmakta. Dişi şahıs fena olmamış.
P.S. Tabi bu sözüm büyük resimler için.
P.S. Tabi bu sözüm büyük resimler için.
Geri: Zax'ın Renklendirmeleri ( Aigawa Love Eklendi! [Bleach'in son bölümü okumayanlar için spoiler!])
Bundan sonraki renklendirme tam bir manga sayfası olucak. Kapak felan da değil. Yani 2 karakter kocaman veya tek karakter koca alanı kaplar cinsten olmıcak. Bildiğiniz manga sayfası o nedenle baya sonra gelicek sonraki renklendirme ve tüm hünerlerimi sergilicem onda. Bunca sıkışıklık içinde 1-2 olmadı 3 hafta alır sanırım.
Edit: İmla
Edit: İmla
Yeni bir renklendirmeyle tekrar merhaba. Bu gün şans eseri love'ın lineartlarından birine rastladım. Son bleach chapterına aitti ve gerçekten " beni renklendir! " diye bağırıyor gibiydi. Ve ben de hemen renklendirdim. Oldukça zevkli bir çalışma oldu benim için.
Çok güzel olmuşlar renklendirmeyi denedim ama beceremedim
senli- Aktif üye
Ruh Hali :
Teşekkürler. Valla renklendirme üzerinde baya emek isteyen birşey. Zaman ve sabır gerektiriyor. Ama karşılığı da güzel oluyor. Tabi yapmayı seversen. DA'da birçok ders var. Az da olsa ps bilgin varsa en fazla 1 aya çözersin işi.
Edit: Bu arada spoiler oluşturabilir son yaptığım spoiler uyarısı ekleyim başlığa.
Edit: Bu arada spoiler oluşturabilir son yaptığım spoiler uyarısı ekleyim başlığa.
çok güzel yha ühüüü bende öğrenmek istiyorum T_T
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkürler. En yakın zamanda renklendirme dersi hazırlamayı planlıyorum. O zaman sen de kaparsın birşeyler : )
çok güzel olmuş zax süperler hatun'u çok sevdim
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası