Koto ve Shakuhachi Dinletisi & Klasik Japon Dans Gösterisi
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Koto ve Shakuhachi Dinletisi & Klasik Japon Dans Gösterisi
Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen:
Japon Harp(Koto) ve Bambu Flüt (Shakuhachi) Dinletisi & Klasik Japon Dans( Nihon Buyo) Gösterisi 15 Ağustos 2009 tarihinde 17:00 - 19:00 saatleri arasında İstanbul Bağlarbaşı Kültür Merkezî'nde gerçekleştirilecektir. Etkinlik Halka açık ve ücretsizdir.
Not:
Etkinlik Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilmekte olup, Japonya Başkonsolosluğu ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Ayrıntılı bilgiye Üsküdar Belediyesinden ulaşılabilinir.
İletişim: Üsküdar Belediyesi
Özel Kalem Müdürlüğü
Nebahat Süngü
0-216-531 32 32
Saygılarımızla,
Japonya Başkonsolosluğu
Kültür ve Enformasyon Bölümü
Japon Harp(Koto) ve Bambu Flüt (Shakuhachi) Dinletisi & Klasik Japon Dans( Nihon Buyo) Gösterisi 15 Ağustos 2009 tarihinde 17:00 - 19:00 saatleri arasında İstanbul Bağlarbaşı Kültür Merkezî'nde gerçekleştirilecektir. Etkinlik Halka açık ve ücretsizdir.
Not:
Etkinlik Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilmekte olup, Japonya Başkonsolosluğu ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Ayrıntılı bilgiye Üsküdar Belediyesinden ulaşılabilinir.
İletişim: Üsküdar Belediyesi
Özel Kalem Müdürlüğü
Nebahat Süngü
0-216-531 32 32
Saygılarımızla,
Japonya Başkonsolosluğu
Kültür ve Enformasyon Bölümü
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Koto ve Shakuhachi Dinletisi & Klasik Japon Dans Gösterisi
özür dilerim sanırım başlığı yanlış yere açtım. yetkili kişiler gerekeni yapabilirler mi acaba. tekrar özür dilerim.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İzlemeyi çok isterdim ama yine herzamanki gibi çalışıyorum yazık bana duyuru için çok teşekkürler özz
@desire yazık olmuş valla. hasta numarası yapsan şaka bir yana işinde kolaylıklar.
ben geçen sene koto ve keman konserine gitmiştim, çok güzeldi. koto bizdeki kanuna benzer bir enstrüman sadece daha büyük. vakti olan arkadaşlar gitmeli bence.
ben geçen sene koto ve keman konserine gitmiştim, çok güzeldi. koto bizdeki kanuna benzer bir enstrüman sadece daha büyük. vakti olan arkadaşlar gitmeli bence.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hasta numarası yaparsam kesin hastalanırım şans işte :9
1 sayfadaki 1 sayfası