İkinci yarışma konusu belirleme ^^
+16
senli
stratospheregirl
digigirl
BhaskaraLestat
Drakai
LordCha
bLue-Dragon
DicLonius
velonica
Zax
SheaN
Ryoko Yoichi
AnTiOkSiDaN
Katsura
savage garden
Desire
20 posters
1 sayfadaki 5 sayfası
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Ne çizelim?
İkinci yarışma konusu belirleme ^^
Merhabalar,
Uzun bir aradan sonra yeni bir yarışmaya çizer arkadaşlarımız hazır sanırım :9
Yarışmanın hangi konuda veya tarzda olmasını istiyorsanız fikirlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.
Hediyemiz: Maket (modelkit yani :p abi oyuncak işte ) olacak ama hangi karakterin olacağını kazanan kişi belirleyecek ^^
Önemli uyarı: kesinlikle tartışma içerecek mesajlar yazılmayacaktır.
Bilgilerinize.
Uzun bir aradan sonra yeni bir yarışmaya çizer arkadaşlarımız hazır sanırım :9
Yarışmanın hangi konuda veya tarzda olmasını istiyorsanız fikirlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.
Hediyemiz: Maket (modelkit yani :p abi oyuncak işte ) olacak ama hangi karakterin olacağını kazanan kişi belirleyecek ^^
Önemli uyarı: kesinlikle tartışma içerecek mesajlar yazılmayacaktır.
Bilgilerinize.
En son Desire tarafından Ptsi 7 Eyl. - 18:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Geri: İkinci yarışma konusu belirleme ^^
hmm bencede Chibi olsun.En sevimli Chibi olabilir veya En sade Chibi
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
Nü üzerine çalışalım derdim ama pek kimse onaylamaz gibi
Chibi iyidir.
Chibi iyidir.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Vampirler ^^
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ama o kadar ayrıntılı çizen var çizemeyen var chibi iyidir bence
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
Chibi'de fazla basite kaçmak olur. Bana kalırsa herkes kendi karakterini, özgür bir biçimde çizsinler.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Burda bir yanlış var. O da Fanart yarışmasının Çizim yarışması gibi kullanılması. Yani eğer adı fanart yarışmasıysa adı üzerinde fan'ın sanat adına yaptığı herşeyi ele almak lazım. Tabiki buna renklendirme de giriyor. Eğer renklendirmeyi de alıcaksanız bu yarışmaya ben kesinlikle katılırım, selçukta büyük ihtimal katılacaktır. Yok bu sadece çizim yarışması diyorsanız da en azından birinci olan çizimi hediye olarak renklendirmemize izin verilsin. Sanki böyle biz farklı birşey yapıyoruz da dışarı da tutuluyoruz gibi bir hava oluşmasın.
öncelikle evet bu bir fan art yarışması ama bir de çizim yarışması oluyor yani biz fanlar olarak sevdiğimiz bir karakteri çiziyoruz, elbetteki renklendime de fan art oluyor ama biz fan art çizim yarışması yapıyoruz.
bir önerim var ^^ bir arkadaşımız karakteri çizer bir diğer kişi ortak olup o ç renklendirebilir tabi hediye bölüşümü nasıl yapılacak onu bilemiyorum.
bir önerim var ^^ bir arkadaşımız karakteri çizer bir diğer kişi ortak olup o ç renklendirebilir tabi hediye bölüşümü nasıl yapılacak onu bilemiyorum.
Ya ben olayın hediye kısmında değilim. Çizen arkadaşa gidebilir. Sadece yarışmaya katılmak istedim. Eğer çiziminin renklendirilmesini isteyen biri varsa bana öm atabilir.
Tamam yarışmada beğendiğim bir çizimin sahibine sorar renklendiririm. Umarım ilerde renklendirme yapan arkadaş sayısı artar da renklendirme yarışmaları da düzenlenir. Şimdiden başarılar herkese.
oow fan art yarışması demek !! büyük bir ihtimalle katılabilirim )
kafamızdan mı oluşturcaz yoksa belirli bir karakteri en güzel çizen arkadaş mı kazanacak ^^
kafamızdan mı oluşturcaz yoksa belirli bir karakteri en güzel çizen arkadaş mı kazanacak ^^
velonica- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Emo çizelim!
DicLonius- Süper Animeci
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
güzel konu bluebLue-Dragon demiş ki:Bu konudaki olsun.
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-duvar-kaoytlary-avatarlary-ve-mzalary-f24/kaoyttan-anime-cocuklar-t3341.htm
Seçenek çok ama herkes istediği bir animeden bir karakter çizse nasıl olur?
Chibi çizimi bencede biraz basit kalır, o yüzden tam karakter çalışalım bence.
Chibi çizimi bencede biraz basit kalır, o yüzden tam karakter çalışalım bence.
Bence herkes özgün karakterini çizsin.Çizimin güzelliği de tabi ki bir unsur olmalı ama güzelliğin yanı sıra özgünlüğe de puan verilsin.
Drakai- Isınan üye
Ruh Hali :
İstersen özgün çiz ama bence önemli olan çizimin güzelliği ve tami bir anime çizimi olması.Yani normal insan çizimiyle karıştırılmış çizimleri pek sevmiyorum anime konusunda.Tam bir anime çizimi olsun, bence önemli olan bu.Yani sailor venüs,shidou maria,kuchiki rukia ya da kendine özgü bir karakter.Ama çizim konusunda ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım.İstenilen olsun ama anime gibi iyi olsun.
güzel öneri Drakai ^^Drakai demiş ki:Bence herkes özgün karakterini çizsin.Çizimin güzelliği
de tabi ki bir unsur olmalı ama güzelliğin yanı sıra özgünlüğe de puan
verilsin.
bu da güzel ama tam bir anime olması konusuna katılmıyorum etine dolgun bir karakter de animedir unutma bunu herkesin bir çizim tarzı var ^^LordCha demiş ki:İstersen özgün çiz ama bence önemli olan çizimin güzelliği ve tami bir anime çizimi olması.Yani normal insan çizimiyle karıştırılmış çizimleri pek sevmiyorum anime konusunda.Tam bir anime çizimi olsun, bence önemli olan bu.Yani sailor venüs,shidou maria,kuchiki rukia ya da kendine özgü bir karakter.Ama çizim konusunda ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım.İstenilen olsun ama anime gibi iyi olsun.
Onu demek istemedim.Yani 3 boyutludan çok 2 boyutlu'yu kast etmiştim.Yani gerçek insan çiziminden çok anime çizimini demek istedim.
Ama herkes tabi kendi tarzıyla katılacak burada.Konu daha yeni belirlendiğinden söyledim.
Şu an konu belirleniyor ama tahmini olarak ne zaman başlar yarışma?
Ama herkes tabi kendi tarzıyla katılacak burada.Konu daha yeni belirlendiğinden söyledim.
Şu an konu belirleniyor ama tahmini olarak ne zaman başlar yarışma?
peki ^^
ilk önce konumuz belirlensin o da bir hafta sonra olur
ilk önce konumuz belirlensin o da bir hafta sonra olur
Sanırım konu biraz serbest olacağa benziyor.Yani herkes istediği karakteri çizsin gibi.Ama chibiler yinede bayağı zayıf kalır bu konuda fikrimi söyliyim dedim.
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
1 sayfadaki 5 sayfası