İkinci yarışma konusu belirleme ^^
+16
senli
stratospheregirl
digigirl
BhaskaraLestat
Drakai
LordCha
bLue-Dragon
DicLonius
velonica
Zax
SheaN
Ryoko Yoichi
AnTiOkSiDaN
Katsura
savage garden
Desire
20 posters
4 sayfadaki 5 sayfası
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Ne çizelim?
Geri: İkinci yarışma konusu belirleme ^^
oylama ne zaman bitiyor? Açık ara manga önde gibi, ona göre çiziceğim manga sayfalarına bakmaya başlıycamda ^_^'
çarşamba son gün o zaman ve perşembe yarışma başlıyor.2 hafta sürücek di mi?
ömrümü yedin lordcha XD
ewet aynen söylediğin gibi en kısa sürede başlayacak ama çizimlerin teslim tarihini biraz uzun tutmayı düşünüyorum.
ewet aynen söylediğin gibi en kısa sürede başlayacak ama çizimlerin teslim tarihini biraz uzun tutmayı düşünüyorum.
Tabi sordukça soruyorum. Sen dur daha, dur... Daha kullanacağımız kağıdın markasından kalemin yapıldığı ağacın toprağına kadar ayrıntıya giricem.Hatta filize kadar uzanır çizim işi ağaca dayanarak XDDD
En fazla 2-3 hafta olsun fazla uzamasın, hızlı olalım.
En fazla 2-3 hafta olsun fazla uzamasın, hızlı olalım.
Konu belli oldu mu? Kusura bakmayin, takip edememistim
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
henüz belirlenmedi bir oy verirsen kısa sürede belirlenecek inşallah ^^ lordcha katil etme beni :p konu seçildikten sonra en sevdiğin ve beğendiğin resmi ekle bizler de eğer beğenirsek oy verelim.
Aslında daha fazla beklemeye gerek yok. 18 oy kullanılmış yarısı mangaya gitmiş. E zaten amt'de fanart bölümlerini takip eden kişi sayısı belli. Manga lider şuan, 5 gün sonra da değişen birşey olacağını sanmıyorum.
Doğru, ben şimdiden mangayı seçtim bile.Yarında sayfalarına bakarım.
Bu arada ilgisi yok ama romeo ve juliet'in türkçe mangası çıkmış.Kitap evlerinde 9.90 tl Ama ondan çizmiycem
Bu arada ilgisi yok ama romeo ve juliet'in türkçe mangası çıkmış.Kitap evlerinde 9.90 tl Ama ondan çizmiycem
tabi lord cha birebir aynısını çizme istersen ya konuyu al yada karakteri
Karma yapmayı düşünüyorum.Bir mangadan bir karakterin farklı hallerini birleştirip yeni sözlerle birleştirmeyi.Hem alıntı hemde kendi değiştirmem
oy vermeden önce bir sorum var
05: Kağıttan anime karakteri çizme.
bu nedir?? xD
bu nedir?? xD
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Beim imzamda var mesela
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
tmm belki biraz zor bir cümle olmuş ama başkal denirdi ki ^^ resim paylaşım bölümünde bir konu var adı da kağıttan anime çocuklar işte onun gibidigigirl demiş ki:oy vermeden önce bir sorum var
bu nedir?? xD
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-duvar-kaoytlary-avatarlary-ve-ymzalary-f24/kaoyttan-anime-cocuklar-t3341.htm
O_O kazanan belli gibi ya neyse XD
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Evet, ne zaman başlıyoruz? Oylar açık ara belli neredeyse...
Neden site değişiyor ya da daha küçük bir sorun nedeniyle mi?
(Hata bende yarışma heyecanıyla resmi neredeyse çoktan bitirmem) ******
(Hata bende yarışma heyecanıyla resmi neredeyse çoktan bitirmem) ******
@Lordcha
Sorun değil aslında yarışma yapılmazsa biz kendimiz yaparız yarısma illa yönetimin yapması şart değil, illa bir ödül de şart değil maksat eğlenmek.
Sorun değil aslında yarışma yapılmazsa biz kendimiz yaparız yarısma illa yönetimin yapması şart değil, illa bir ödül de şart değil maksat eğlenmek.
Drakai- Isınan üye
Ruh Hali :
Sinirlendiğim 1 haftadır böyle gitmesi. Zaten yaptıklarımızı sergiliyoruzda böyle bir var bir yok, birde arada photoshop yüzünden fikir çatışmasıda oldu.Yani olmayacak birşey yüzünden böyle konularla uğraşmakta ayrı.Ben hemen hızlı ve güzel olsun diye resme 3 gün önce başlamıştım, birazdanda bitiricem zaten.Manga sayfası yapmakta sorun (her zaman yaptığım şey nasılsa). Ödülede gelince ebay'dan sipariş vermek zor değil.Geçenlerde baktım rukia figürü 5-7 dolar arasıydı gelmesiyle o 10-12 doları bulur.15 lirada cebimden çıksın canım,onun derdinde değilim.Birşeyin başlandı mı doğru yapılmasının önemini istiyorum sadece.Daha öncede forum yarışmasına katıldım, böyle şeyler yoktu.Birde ödül istek üzerine elde yapıılıyordu yani öyle basitte değildi.Drakia sen diğer forumdan tanırsın birinci 'shinin midori' olmuştu, hei maskesi almıştı deriden.Bende ikincilikle hollow Ichigo maskesi almıştım.Alçıdan yapılma ve çok zahmetliydi(2-3 kg), netten baktım öylesi yoktu.Yani uzun lafın kısası kesin olan şeyleri ve anlık kararların sonucu boş şeyleri sevmiyorum
Tam elim ısınmış... Peh. Drakai haklı yönetimin yaptığı bi yarışma değil kendimizde ayarlayabiliriz...
(2 haftadır LordCha.. 2 haftadır bekliyoruz...)
(2 haftadır LordCha.. 2 haftadır bekliyoruz...)
DicLonius- Süper Animeci
Ben resmimi bitirdim bile daha doğrusu manga sayfamı ama boşuna olmuş gibi....*****
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
4 sayfadaki 5 sayfası