genel anime tartışma başlığı
+23
zhaomc
Hitokiri
muhtesemmatrix
Hei_(BK201)
sakura hime
sera myu
hipernova
S.Tensei
SheaN
doumeki
LordCha
kanade
özz
bLue-Dragon
yuuki_cross
Katsura
Zax
zhenya
hione
meyday
Squaw
lafolya
bluetear
27 posters
9 sayfadaki 11 sayfası
9 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Geri: genel anime tartışma başlığı
ben mangasını biraz okudum kıt ingilizcemle benim anladığım şu;sera myu demiş ki:yok ben onu daha önce yazmıştım ondan değil yuuki şimdi şöle olmuş ''sanırım''bu arada gördüğün gibi kırmızı kafalarda iiymiş dimi lavi-yano-otani falan sen bu 3 lünün yanına fruits basketten kyoyuda eklersin yakında adlarıda hot4u olsun
- Spoiler:
yano maddi sıkıntılardan dönememiş nanaya ve cep telefonunuda suyamı düşürmüş nolmuş o yüzden arayamamışta 1 sene sonra döncekti ya 1 sene geçio kız bakıoki ne gelen var ne giden yanonun arkadaşıyla çıkmaya başlıo en sonunda yano parayı topluo gelio kızın yanına ama yolda o arkadaşıyla karşılaşıo oda nanayla çıktıklarını söleince çocuk geri dönüo geldiği gibi nanayı görmeden ve oda gözlüklü kızla çıkmaya başlıo yanonun arkadaşı nanaya evlilik teklif edio nana kabul etmio yanonun peşinden gidio yanoya ulaştığında bi bakıo karşısında gözlüklü kız yanoda senin yaptığını yaptım gibi bişey sölüo sanırım sonrada nanadan tokadı yio ben öle biliorm
- Spoiler:
- yano taşındıktan sonra yine telefonla görüşüyorlar ama evet dediğin gibi telefonunun başına bişey geliyor ama sınıfında bir kız var iyi arkadaş olduklara hatta bence nanadan daha şirin neyse onun telefonunu kullanıyor bu kıza nanayla ilgili herşeyi anlatıyor falan. neyse yılbaşı tatili için miydi hatırlayamadım şimdi yano nanayı görmek için para biriktiriyordu ama annesi gitmesin istemiyordu sanırım bir de hastalığı çok ilerlemişti ve yanonun babasının akrabası kız kardeşi sanırım gelip sen öldükten sonra yanoya biz gözkulak oluruz falan dedi kadın çıldırdı tabi sanırım depresyona girdi sonrasını pek anlayamadım annesi ölüyor ama intihar mı hastalıktan mı? yano kendini suçluyor ve bunun en yakın arkadaşı takahashi mi ne işte onunla görüştüklerinde geri dönmeyeceğini nanaya gözkulak olmasını falan söylüyor. bunların hepsi 6 ay içinde oluyor ve 5 yıl boyunca görüşmüyorlar 5 yıl sonra nana takashashi ile çıkmaya başlıyor gibi kızın pek bir günahı yok tabi. hatta bunları 5 yıl sonra öğreniyor. 5 yıl boyunca çevredeki bütün üniversiteleri araştırmış ama izine rastlamamış. bunda yanonun akrabalarını yanına gidince ismini değiştirmesi sebep olmuş olabilir. sonra bir iş görüşmesinde yanonun sınıfındaki kızla karşılaşıyor iyi arkadaş oluyorlar hatta bu kız yanonun izini buluyor ama bir şekilde yano o gözlüklü kızla yaşıyormuş devamını okuyamadım.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
iice yeşilçam olmuş yani
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:unutma unutma bi muhabbetini yapamadığımız kyon kaldı zaten
lavi şeytana pabucunu ters giydirir zaten şeker pare of ezgi of daha seni bekleyen ne bishounenler var başta zaten rukawa ve sasuke varr furubayı izlede hot4u kurulsun artık imzasını falan yapalım facede kulüp açalım
@özz; daha da beter üzüldüm ben ya ne acılı bir animeymiş bu ya. ne yapsak mutlu sona bağlanmıyor
@sera; ikimiz bir araya gelince muhabbet pek bi tehlikeli oluyor, topici bishounen tartışma panosuna çevirdik
lavinin adı yeter zaten o bile bi hoş , lavim benim
fruba torrentte, ekledim bikaç gün sonra başlarım sanırım izlemeye.
bak o hot4 bishounen face club iyi fikir kurucular nil dümen ve ezgi yıldırım olduktan sonra ardımıza pek büyük bir hayran kitlesi alırız . biz bishounencilerin içinde yaşayan moe ateşi sağolsun
sanırım fruba da shoujo,komedi filan hatrlıodum yanılıyor da olabılrıım ama bu aralar bluater shoujonun sağlığıma zararlı olduğu kanısında,izlemememi öneriyordu darker than black izliyim ardından frubaya geçerim
öhmm neyse sabah sabah kendimizi kaybetik yine , gözümü açtım bishouenn muhabbetine koştum , ben gidiyim dtb izliyim ancak toplar beni
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@yukiş üzülme ya manga daha devam ediyor(muş) belki kavuşurlar sonunda.
fruba komiktir aynı zamanda duygusaldır da ama çok da güzel bir animedir. şimdi de mangasına kaptırdım kendimi yeni bölümler çevrilse de okusam
fruba komiktir aynı zamanda duygusaldır da ama çok da güzel bir animedir. şimdi de mangasına kaptırdım kendimi yeni bölümler çevrilse de okusam
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
wala benim facede beni japon sevgiliden başkası kesmez die klübüm var zaten ama farkettimki benim aradığım güzellik çizgilerde (vayş felsefeye bak ahaha XD ) o yüzden o kulübü anime bishounene çevirsemmi die düşünüorm artık olursa zaten direk sağ kolum olarak sana gelirim ezgi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
dünden razıyım bensera myu demiş ki:wala benim facede beni japon sevgiliden başkası kesmez die klübüm var zaten ama farkettimki benim aradığım güzellik çizgilerde (vayş felsefeye bak ahaha XD ) o yüzden o kulübü anime bishounene çevirsemmi die düşünüorm artık olursa zaten direk sağ kolum olarak sana gelirim ezgi
darker than black pek hoşuma gitmedi. hei hatrına izliyorum. bazı bölumlerı cok sıkıcı. belki yarıda bırakırım... değişik konsuu filan ama sıkıldım. opening harika
Ruh Hali :
ezgi nasıl beğenmezsin yaa. hei hayranıyım ben .. süper seridir darker than black ama gerçi zevkler tartışılır..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ablacım kıyma bana acıdılafolya demiş ki:ezgi nasıl beğenmezsin yaa. hei hayranıyım ben .. süper seridir darker than black ama gerçi zevkler tartışılır..
hei yi ben de cok sevdım ama ılk 5 bölumu ızledım sıkıldım . bilmiyorum değişik bir konusu var ama pek sarmadı. belki ilerleyen bölumlerde severım.
Ruh Hali :
Darker than black güzel bir seri neyini beğenmedin ki yuki
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
wala bende çok beğenmedim çok ağır ilerliodu bi heiyi izlemek iyiydi aynen katılıorm ya zaten çok rahat 12 bölüm olabilirdi o seri nie 24 olmuşki hem öle olsa bukadar ağırda ilerlemezdi ardarda bölüm izleyemedim ben adamın uykusu gelio sen git loveless ımı 12 bölüm yap onuda yarıda kes tutta diğerlerini lastik gibi uzat iş mi şimdi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera kardeş çıksak şaşırmam artık izlerken aynı şey içimden geçti. cevap vermeme gerek var mı sera benım yerıme yazmıs.sera myu demiş ki:wala bende çok beğenmedim çok ağır ilerliodu bi heiyi izlemek iyiydi aynen katılıorm ya zaten çok rahat 12 bölüm olabilirdi o seri nie 24 olmuşki hem öle olsa bukadar ağırda ilerlemezdi ardarda bölüm izleyemedim ben adamın uykusu gelio sen git loveless ımı 12 bölüm yap onuda yarıda kes tutta diğerlerini lastik gibi uzat iş mi şimdi
zaten animeyi değil de hei yi izledim . o kadar yavaştı.
Ruh Hali :
yuuki kardeşim seni naruto ve furubaya davet ediorm
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ah furuba ah ah kyo ah bu serinin devamı çekilmeliymiş mangayı okuyorum da kyo'ya bir daha aşık oldum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sen bide 63.chapter a gel kalbin duracak kyoooooooo
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hadi ya kötü bişey mi olacak, kadersiz çocuk yine ne çorap ördüler başına
edit: slam dunk ovaları hangi bölümlerden sonra izlenmeli bilgisi olan var mı?
edit: slam dunk ovaları hangi bölümlerden sonra izlenmeli bilgisi olan var mı?
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Slum Dunk ovalarının tv serisi veya manga ile alakası yok yani belli bi sırayı umursamadan canın ne zaman isterse o zaman izle derim normalde sezon aralarına extra olaraktan sıkıştırılmışlar ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
kötü bişey akito işte yine ortalığı kırıp geçirioda o chapterda ondan ziyade kyonun lafları beni benden aldı
slam dunk oav bitirince izlesende olur bence hatta benimde aklıma geldi bende izleim biraz rukawa göreim ama mangayla ilgisi yoktur oavın sanırım
slam dunk oav bitirince izlesende olur bence hatta benimde aklıma geldi bende izleim biraz rukawa göreim ama mangayla ilgisi yoktur oavın sanırım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tamam teşekkür ederim
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
seracım ben daha o serilere başlaadım ama naruto bilemiyorum uzun seri ve filleri çok diye biliyorum..
arkadaşlar benim kafam karıştı one piece de kaç tane şeytan meyvası vardı yaa..
katılıyorum sera loveless için 12 bölüm yetmez ..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
lafolya demiş ki:arkadaşlar benim kafam karıştı one piece de kaç tane şeytan meyvası vardı yaa..
Var baya sayısı yok biz buna sınırsızda diyebiliriz
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
tamam yaa ben sınırlı sayıda şetan meyvası var dye hatırlıyorumdum. ama sürekli karşıma çıkınca dedim ben mi yanlış hatırlıyorum diye sana sorayım..
peki birde bu şeytan meyvaları nerden yetişiyordu
peki birde bu şeytan meyvaları nerden yetişiyordu
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bilinmiyor. Sadece şans eseri buluyorsun yada o konuda bilgili olman lazım tanıyabilmek için.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
tamam anladım şimdi. kafa karışıklığı oldu da biraz bende
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sorun değil her zaman cevaplarım.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
ya naruto filler açısından en kolay seri 1-135 arası atlamadan izle 135-220 arası izleme hepsi filler yani 135 de bitio naruto ordan shippudene geçiosun onun fillerları arada ama bence ship. 100 e kadar atlasanda olur ben sana anlatırım oraları direk 100 den başla sasuke yok zaten narutoda büyüo o afacanlığı falan çok kalmıo onun yerine millete ahlak dersi veren bişey olup çıkıo sakura her zaman uyuz yani bi şey kaçırmazsın ama furubayı izle derim zaten o kısa 24 bölümmü ne ama çok şeker seridir en sevdiğim 3.reverse haremlafolya demiş ki:seracım ben daha o serilere başlaadım ama naruto bilemiyorum uzun seri ve filleri çok diye biliyorum..
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
9 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
9 sayfadaki 11 sayfası